VAN BOGAERT GUY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN BOGAERT GUY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.185.343

Publication

04/06/2014
ÿþ181111RIMM11111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Impie

na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 111

Antwerpen

22 MEI 2,014

afdeling Antwerpen

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0436.185.343

Benaming

(voluit) : Van Bogaert Guy

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Boomsesteenweg 608 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte Voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Het college van zaakvoerders van Van Bogaert Guy BVBA, ovememende vennootschap, en de raad van bestuur van W.M.F. Belgium NV, over te nemen vennootschap, verklaren dat ze onderhavig fusievoorstel aan hun respectieve algemene vergaderingen zullen voorleggen, dat dit fusievoorstel strekt tot een fusie tussen voormelde vennootschap bij wijze van vereniging van alle aandelen van de over te nemen vennootschap in handen van de overnemende vennootschap, waarbij op datum van uitwerking van de fusie zowel het gehele vermogen als de in de balans uitgedrukte, alsook de niet-expliciet uitgedrukte, rechten en verplichtingen van de over te nemen vennootschap, i.e. W.M.F. Belgium NV, worden overgenomen door de ovememende vennootschap, i.e. Van Bogaert Guy BVBA.

Overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen wordt onderhavige fusie door vereniging van alle aandelen op één hand gelijkgesteld met een "fusie door overneming" die de rechtsgevolgen, vermeld in artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen, heeft.

Huidig fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van Van Bogaert Guy BVBA (overnemende vennootschap) enerzijds en van W.M.F. Belgium NV (over te nemen vennootschap) anderzijds, niet eerder dan zes weken na de neerlegging ervan op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen,

1.RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE AAN DE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

1.1.De ovememende vennootschap; Van Bogaert Guy

Maatschappelijke benaming: Van Bogaert Guy

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Boomsesteenweg 608 2610 Witrijk

Ondemerningsnummer: 0436.185.343 (RPR Antwerpen)

De vennootschap heeft tot doel:

Groothandel in machines, toestellen, voorzieningen en materieel voor handels- en nijverheidsgebruik. De vennootschap zal haar doel mogen verwezenlijken zowel in het binnenland als in het buitenland. De vennootschap kan alle industriële, commerciële, roerende of onroerende, burgerlijke of financiële verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel. Verder mag de vennootschap belangen of participaties verwerven onder om het even welke vorm, zowel in reeds bestaande als nog op te richten vennootschappen, ondernemingen of bedrijven.

l2.De over te nemen vennootschap: W.M.F. Belgium

Maatschappelijke benaming; Belgium

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Maatschappelijke zetel: Boomsesteenweg 608 2610 Wilrijk

Ondememingsnummer: 0400.453.018 (RPR Antwerpen)

De vennootschap heeft tot doel:

De groot- en kleinhandel, de aankoop, de verkoop, de invoer, de uitvoer, de fabricage en de plaatsing van aile voorwerpen in porselein, in klei, in glas, in metaal, in niet-ijzerhoudende metalen, in leder, in kunstleder, en van aile apparaten enzovoort die kunnen dienen voor het huishoudelijk gebruik, voor de verlichting, voor de versiering en de herbekleding van kunstvoorwerpen, van meubels en lederen artikelen. De aanneming en de uitvoering interieurinstallaties, zowel bij particulieren ais bij bedrijven, de installatie van hotels, van restaurants, van schepen en verbruikszalen. Het exploiteren van agentschappen en van vertegenwoordigingen, zowel in België als in het buitenland. Dit alles in de meest uitbreide zin, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en in onderaanneming. De vennootschap kan aile onroerende en roerende goederen, aile materieel en installaties verwerven, zij kan ze huren, ze verhuren, bouwen, verkopen, ruilen of verpachten. De vennootschap kan bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, en op elke andere manier, een belang nemen in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn haar doel geheel of gedeeltelijk te verwezenlijken. De vennootschap kan eveneens aile hoegenaamde nijverheids-, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking of de ontwikkeling ervan te bevorderen.

2.UITWERKING OP BOEKHOUDKUNDIG VLAK

,

De handelingen van W.M.F. Belgium NV zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van Van Bogaert Guy BVBA met ingang van 1 januari 2014. De boekhoudkundige retroactiviteit heeft betrekking op een korte periode en stemt met de werkelijkheid overeen,

3.B1JZONDERE RECHTEN

Er worden in het kader van de voorgenomen fusie geen bijzondere rechten toegekend aan de enige aandeelhouder van W.M.F. Belgium NV, i.e. Van Bogaert Guy BVBA, en evenmin worden er enige maatregelen in dit verband voorgesteld.

4.BIJZONDERE VOORDELEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van W.M.F. Belgium NV, noch aan deze van Van Bogaert Guy BVBA.

5.1NFORMATIE/CONFIDENTIALITEIT

Het college van zaakvoerders van Van Bogaert Guy BVBA en de raad van bestuur van W.M.F. Belgium NV zullen alle stukken die krachtens artikel 720 van het Wetboek van vennootschappen aan de aandeelhouders meegedeeld dienen te worden, aan deze laatsten meedelen.

De stukken en informatie die tussen de overnemende en over te nemen vennootschap uitgewisseld worden in het kader van onderhavige fusie door vereniging van aile aandelen op één hand, zijn strikt confidentieel Het college van zaakvoerders van Van Bogaert Guy BVBA en de raad van bestuur van W.M.F. Belgium NV verbinden zich ertoe dit confidentieel karakter te respecteren.

Indien onderhavig fusievoorstel niet goedgekeurd zou worden, worden aile originele documenten die in het kader van deze fusie werden uitgewisseld, aan de betrokken partijen terugbezorgd.

6NERKLARING PRO FISC°

Deze fusie wordt doorgevoerd in toepassing van de voordelen voorzien in artikel 211 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen 1992.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VoOr-behouden ( ' 'tien he`, Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden %an" hee Belgisch Staatsblad

SLOTBEPALINGEN

(i)NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

De bestuursorganen verklaren dat ze onderhavig fusievoorstel tenminste zes weken vóór de fusie wordt verwezenlijkt, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen zullen neerleggen, en dit zowel in hoofde van de over te nemen vennootschap W.M.F. Belgium NV als in hoofde van de overnemende vennootschap Van Bogaert Guy BVBA,

(ii)VERZAKING AAN DE OPROEPINGSFORMALITEITEN

De ondergetekende zaakvoerders van Van Bogaert Guy BVBA en de ondergetekende bestuurders van W.M.F. Belgium NV verklaren hierbij uitdrukkelijk kennis te hebben van de respectieve, voorgenomen buitengewone algemene vergaderingen van Van Bogaert Guy BVBA en W.M.F. Belgium NV en van de agenda van deze vergaderingen, omvattende de kennisname en goedkeuring van de vennootschapsrechtelijke documenten die in het kader van de fusie tussen Van Bogaert Guy BVBA (als overnemende vennootschap) en W.M.F. Belgium NV (als over te nemen vennootschap) werden opgesteld, de goedkeuring van deze fusie en de bijzondere machtigingen ter uitvoering ervan.

De ondergetekende zaakvoerders van Van Bogaert Guy BVBA en de ondergetekende bestuurders van W.M.F, Belgium NV verklaren verder dat zij kennis hebben van de bijeenroepingsforrnaiiteiten en

-termijnen die in het kader van een bijeenroeping van een algemene vergadering van aandeelhouders overeenkomstig het artikel 268 en het artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen nageleefd dienen te worden alsook van de mogelijkheid om de nietigheid te vorderen van beslissingen die door de algemene vergadering worden genomen en die door een vormgebrek zouden zijn aangetast (artikelen 64, 10 en 178 van het Wetboek van vennootschappen). De ondergetekende zaakvoerders van Van Bogaert Guy BVBA en de ondergetekende bestuurders van W.M.F. Belgium NV bevestigen in dit verband uitdrukkelijk dat zij zichzelf als regelmatig opgeroepen beschouwen voor de respectieve, voorgenomen buitengewone algemene vergaderingen van Van Bogaert Guy BVBA en W.M.F. Belgium NV, en dat zij verzaken aan de oproepingsformaliteiten en -termijnen, alsook aan de mogelijkheid om de nietigheidsvortlering in te stellen wegens een vormgebrek.

Opgemaakt te Wilrijk, 30 april 2014

Voor de overnemende vennootschap

Guy Van Bogaert

zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd : fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2014 : AN267485
24/03/2014 : AN267485
14/10/2013 : AN267485
25/06/2013 : AN267485
08/06/2012 : AN267485
09/06/2011 : AN267485
24/08/2010 : AN267485
01/07/2010 : AN267485
05/06/2009 : AN267485
02/07/2008 : AN267485
18/12/2007 : AN267485
06/06/2007 : AN267485
05/06/2007 : AN267485
13/06/2005 : AN267485
01/06/2004 : AN267485
15/06/2000 : AN267485
28/05/1998 : AN267485
11/08/1995 : AN267485
16/12/1989 : AN267485
23/05/2016 : AN267485
20/10/2016 : AN267485
10/04/2018 : AN267485

Coordonnées
VAN BOGAERT GUY

Adresse
BOOMSESTEENWEG 608 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande