VAN DAELE SERVICES

Société en commandite simple


Dénomination : VAN DAELE SERVICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 559.829.065

Publication

26/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eteerrtsgd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Ati6. 2014

Griffie

Al!1)1111e

UI

Ondernemingsnr : . 551 40(z)V

Benaming

(voluit): VAN DAELE SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Kapeliensteenweg 18 - 2920 Kalmthout (volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit ee onderhandse akte, opgemaakt te Antwerpen op 11 augustus 2014, blijkt onder andere dat er een Gewone Commanditaire Vennootschap werd opgericht met de naam VAN DAELE SERVICES door de heer Mirko Quirynen, Collegelaan 161 Antwerpen (beherende vennoot) en de GCV VAN DAELE PRINTING, Lange Vlierstraat 35 Antwerpen (stille vennoot).

De vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Kapellenweg 18.

De vennootschap heeft ais doel: het uitbaten van een printcentrum voor professionele afnemers onder de' handelsnaam "KOPIEPLUS", en de bemiddeling in aan- en verkoop van drukwerkproducten, huur- en verhuur' van printapparatuur aan denier'. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en nam aanvang op 11 augustus 2014. Als niet-statutair zaakvoerder, tevens onbeperkt bevoegd, is benoemd de heer Mirko Quirynen,

Het boekjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni, waarbij het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2016. De jaarvergadering zal worden gehouden op 15 december om 19uur ten maatschappelijke zetel of indien die dag een zaterdag, zondag en/of een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De besluiten van de, Algemene Vergadering worden in de genomen bij gewone meerderheid. Het startkapitaal van de vennootschap: werd vastgelegd op 2.000,00 Euro (500 Euro beherende vennoot en 1.500 Euro stille vennoot)en werd volstort.

De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat' ieder bezit. De verliezen zullen onder de vennoten worden verdeeld volgens dezelfde verhouding als deze voorzien is voor de verdeling van de winsten met dien verstande dat de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng van overtreffen.

Antwerpe, 13 augustus 2014

Mirko Quirynen

zaakvoerder, beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VAN DAELE SERVICES

Adresse
KAPELLENSTEENWEG 18 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande