VAN DER HELM BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DER HELM BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.883.115

Publication

24/02/2014
ÿþY

I

mod 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r +r`f ' 'r ~ ~,(~,,rt-r~~*" 1i4~~ÎÎÏI~LJ

r

~ " ~r

~`) q "13 FEB, 201/k

Griffie

IIY III ~IIIV II

" 190499 2*

Ondernemingsnr : 660526.883.115

Benaming (voluit) :VAN DER HELM BEHEER

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Astridlaan 37A bus 14

2950 Kapellen

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Uit een akte op 8 januari 2014 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout, geregistreerd twee bladen één verzendingen te Brasschaat; Registratie li de 13 januari 2014; Boek; 202, blad 67 vak 09; Ontvangen vijftig euro (¬ 50); De wn eerstaanwezend Inspecteur, J. Rombouts,1 BLIJKT DAT:

De vergadering verwees naar het eerder genomen besluit van de algemene vergadering waarbij; 1; werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, le lid WIB92.

!; De vergadering besloot derhalve het kapitaal te verhogen met ¬ 230.777,13 door inbreng in geld om het te brengen van ¬ 19.058,77 naar ¬ 249.835,90, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Het bankattest ING wordt door ondergetekende notaris in het dossier bewaard.

De vergadering machtigde ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de gecotr dineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te! leggen op de griffie van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering machtigde de vennoten en de heer Hans Griffioen en hun aangestelden eng gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen,; om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, aile formaliteiten te vervullen; bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie en alle; andere overheidsinstanties en belastingdiensten.

;i Voor beknopt uittreksel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte met volmacht, statuten en historiek.

De notaris, Luc Dejongh (Ds, SKNi)

Y; I

Y I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/10/2013 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
29/04/2013
ÿþl L Had Word 11.1



lil In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2950 Kapellen, Koningin Astridlaan 37a bus 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : INTERNATIONALE ZETELVERPLAATSING - AANNEMING VAN DE STATUTEN NAAR BELGISCH RECHT

Het blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, opgemaakt door notaris Frederik Jarissen te Antwerpen op 27 maart 2013, "geregistreerd te Antwerpen, REGISTRATIE 5, de 03/04/2013. Boek 207 blad 4 vak 19. Ontvangen: ¬ 25,00. De ontvanger (get) ai R. WECHUYSEN", dat volgende beslissingen werden genomen

1) Bekrachtiging van de beslissing tot zetelverplaatsing van Nederland naar België te 2950 Kapellen, Koning Astridlaan 37a  bus 14, met ingang van 27 maart 2013, welke beslissing genomen werd door de bijzondere algemene vergadering van 20 maart 2013, en nauwkeurige aanduiding van de zetel in de statuten van de vennootschap,

2) Schrapping van het letterwoord 'B.V.' in de naam van de venncotschap, zodat de naam van de vennootschap thans is :'VAN dER HELM BEHEER",

3) Aanvaarding van het ontslag als directeur van : 1/ de heer vAN dER HELM Marino Leendert, wonende te 2950 Kapellen, Koningin Astridlaan 37a bus 14, en 2/ de heer vAN dER HELM Johannes Jacobus, wonende te 2920 Kalmthout, Boswachtersdreef 22, en kwijtingverlening voor de uitoefening van hun mandaat tot op 27 maart 2013, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar.

4) Benoeming tot niet-statutaire zaakvoerders, met ingang van 27 maart 2013 voor onbepaalde duur van : 1/ mevrouw LIEFAARD Sylvia, wonende te 2950 Kapellen, Koningin Astridlaan 37 a bus 14;

2/ mevrouw MAAS Francine Nelly, wonende te 2920 Kalmthout, Boswachtersdreef 22, Van wie de mandaten onbezoldigd zullen zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

5) Beslissing dat de gewone algemene vergadering elk jaar zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei om zeventien uur, en indien deze dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, en dat deze vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is als aangeduid in de oproeping.

6) Vaststelling van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch `recht, in overeenstemming met de ter vergadering genomen beslissingen, welke statuten luiden als volgt (bij uittreksel):

"" STATUTEN

NAAM, ZETEL EN DOEL

Artikel 1

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de naam: "VAN dER HELM BEHEER".

Deze naam moet steeds - op alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap - vermeld worden, evenals de woorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of het letterwoord `BVBA'.

De statutaire zetel is gevestigd te Rotterdam (Nederland). De plaats van de werkelijke leiding behoeft niet dezelfde te zijn als de statutaire zetel, maar mag elders liggen, ook buiten Nederland. Deze plaats, zijnde de zetel van de vennootschap is thans gevestigd te 2950 Kapellen (België), Koningin Astridlaan 37a -- bus 14, en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen (België).

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, en het ondememingsnummer moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vennootschap waarvan sprake in artikel 1 van de statuten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 2

De.vennootscbap_hee#tten.doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IW~flIIMI~IIIIW~flIIMI~VN

*130669 4*

vc

behc aar Bel( Staa'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VAN dER HELM BEHEER

(verkort) :

SkG.g.g3 .41S

Rechtbank vane Koophandel rlc~ej te ~ty

~~

Qp Antwerpen

~e OdMem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

a, het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het besturen van, het (doen) financieren van, het adviseren van en het op andere wijze betrokken zijn bij andere ondernemingen, in welke rechtsvorm ook;

b. het beheren van en het beschikken over (register)goederen en het beleggen van gelden, in de meest ruime zin;

c. het verstrekken en aangaan van geldleningen en kredieten en het stellen van zekerheden en borg, ook voor schulden van anderen;

d. het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 3

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentienduizend achtenvijftig euro zevenenzeventig cent (¬ 19.058,77-), verdeeld in tweeënveertig aandelen, elk groot vierhonderd drieënvijftig euro en achtenzeventig eurocent (¬ 453,78). De aandelen luiden op naam, Winstbewijzen worden niet uitgegeven.

Het kapitaal van de vennootschap bestaat uit een of meer aandelen van vierhonderd drie en vijftig euro en acht en zeventig eurocent (¬ 453,78) elk. Op deze aandelen kan in de algemene vergadering stemrecht worden uitgeoefend, tenzij bij de uitgifte van aandelen is bepaald dat daaraan geen stemrecht in de algemene vergadering is verbonden. De laatstbedoelde aandelen worden in deze statuten ais stemrechtloos aangeduid.

Artikel 4

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Ingeval van agio op nieuwe aandelen, moet dat volledig worden gestort bij de inschrijvingen, Er mogen geen aandelen uitgegeven worden beneden pari.

De algemene vergadering stelt in dit besluit tevens vast of aan de uit te geven aandelen al dan niet stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, alsmede de koers en de voorwaarden van de uitgifte, met inachtneming van deze statuten.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd,

De termijn waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend wordt bepaald door de algemene vergadering, maar moet ten minste vijftien dagen bedragen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Het voorkeurrrecht is niet overdraagbaar. Het voorkeursrecht kan telkens voor een enkele uitgifte, worden beperkt of uitgesloten door het tot uitgifte bevoegde orgaan.

Op aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door diegene aan wie bestaande aandelen vrij kunnen overgedragen worden of door personen die daarvoor de instemming krijgen van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten.

Artikel 5

A. De nog in geld uit te voeren stortingen op de op de inschrijvingsdag niet volledig afbetaalde aandelen, moeten allen te samen plaats vinden op de tijdstippen die de zaakvoerders zal bepalen.

B. Een vennoot die, na een voorafgaandelijk bericht van veertien dagen hem bij ter post aangetekende brief verzonden, nalaat te voldoen aan de volstorting van zijn aandelen, is aan de vennootschap intresten verschuldigd berekend aan één ten honderd boven de discontovoet van de Europese Centrale Bank voor niet geaccepteerde wissels, zulks vanaf de dag van hun opeisbaarheid en dit zonder specifieke ingebrekestelling.

De zaakvoerder mag daarenboven, na een tweede bericht gedurende één maand zonder gevolg gebleven, het vervat van de vennoot uitspreken en zijn titels doen verkopen, onverminderd het recht van hem het verschuldigd gebleven saldo te vorderen, alsmede alle eventuele schadevergoeding.

Behoudens wanneer de aandelen worden gekocht door een vennoot, is de instemming vereist van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drielvierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de verkoop is voorgesteld.

Zolang niet tot volstorting wordt overgegaan door de in gebreke blijvende vennoot of de niet volgestorte aandelen niet kunnen worden verkocht, bij gebrek aan de volgens voorgaande alinea vereiste toestemming, zijn de aandelen rechtens van onwaarde. Zij behouden nochtans hun aandeel in het geplaatste kapitaal.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarvan de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt opgeschort zolang de opeisbare stortingen niet verricht zijn.

De zaakvoerder kan de vennoten machtigen hun titels vervroegd af te betalen; in dit geval bepaalt hij tevens de voorwaarden tegen dewelke die vervroegde betalingen mogen plaats hebben.

Artikel 6

Certificaten die betrekking hebben op aandelen kunnen worden uitgegeven door een rechtspersoon die in het bezit blijft of het bezit verkrijgt van de aandelen waarop de certificaten betrekking hebben en zich ertoe verbindt de opbrengst van of de inkomsten uit die aandelen voor te behouden aan de houder van de certificaten. Deze certificaten moeten op naam zijn.

De emittent van de certificaten oefent alle rechten uit verbonden aan de aandelen waarop zij betrekking hebben, daaronder begrepen het stemrecht.

De emittent van certificaten moet zich aan de vennootschap die de gecertificeerde aandelen heeft uitgegeven in die hoedanigheid bekendmaken.

De vennootschap neemt die vermelding op in het register van aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7

Wanneer een effect (aandeel en andere) aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van

de daaraan verbonden rechten geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij

oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

BLOKKERINGSREGELING/AANBIEDINGSPLICHT ALGEMEEN

Artikel 8

1. Overdracht van aandelen kan slechts plaatshebben, nadat de aandelen aan de medevennoten te koop zijn aangeboden op de wijze als hierna is bepaald.

2. Een vennoot behoeft zijn aandelen niet aan te bieden indien de overdracht geschiedt met schriftelijke toestemming van de medevennoten, binnen drie maanden nadat zij allen hun toestemming hebben verleend.

3. De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen - hierna te noemen: "de aanbieder" - deelt aan het bestuursorgaan mede, welke aandelen hij wenst over te dragen.

Deze mededeling geldt als een aanbod aan de medevennoten tot koop van de aandelen. De vennootschap, voor zover houdster van aandelen in haar eigen kapitaal, is onder deze medevennoten slechts begrepen, indien de aanbieder bij zijn aanbod heeft verklaard daarmee in te stemmen.

De prijs zal - tenzij de vennoten met eenparigheid van stemmen anders overeenkomen - worden vastgesteld door een of meer onafhankelijke deskundigen, die door de vennoten in onderling overleg worden benoemd. Komen zij hieromtrent binnen twee weken na ontvangst van de in lid 5 bedoelde kennisgeving van het aanbod niet tot overeenstemming, dan zal de meest gerede partij aan de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel de benoeming van drie onafhankelijke deskundigen verzoeken.

4, De in het vorige lid bedoelde deskundigen zijn gerechtigd tot inzage van alle boeken en bescheiden van de vennootschap en tot het verkrijgen van aile inlichtingen, waarvan kennisneming voor hun prijsvaststelling dienstig is,

5. Het bestuursorgaan brengt het aanbod binnen twee weken na de ontvangst van de mededeling, bedoeld in lid 3, ter kennis van de medevennoten van de aanbieder en stelt vervolgens aile vennoten binnen veertien dagen, nadat haar de door de deskundigen vastgestelde of door de vennoten overeengekomen prijs is medegedeeld, van die prijs op de hoogte.

6. In afwijking van het bepaalde in lid 8 geeft het bestuursorgaan, indien zij voor het verstrijken van de daar bedoelde termijn reeds van alle medevennoten bericht heeft ontvangen, dat het aanbod niet of niet volledig wordt aanvaard, hiervan onverwijld kennis aan de aanbieder.

7. De vennoten, die de aangeboden aandelen willen kopen, geven daarvan kennis aan het bestuursorgaan binnen twee weken nadat zij overeenkomstig lid 5 op de hoogte zijn gesteld van de prijs.

8 Het bestuursorgaan wijst alsdan de aangeboden aandelen aan gegadigden toe en geeft daarvan kennis aan de aanbieder en aan alle vennoten binnen twee weken na het verstrijken van de in lid 7 vermelde termijn.

Voor zover geen toewijzing heeft plaats gehad, geeft het bestuursorgaan daarvan eveneens binnen gemelde termijn kennis aan de aanbieder en aan alle vennoten.

9. De toewijzing van aandelen door het bestuursorgaan aan gegadigden geschiedt als volgt:

a.naar evenredigheid van de nominale waarde van het aandelenbezit van de gegadigden;

b.voor zover toewijzing naar evenredigheid niet mogelijk is, zal loting beslissen.

Aan de vennootschap kunnen slechts aandelen worden toegewezen voor zover de medevennoten daarop

niet hebben gereflecteerd.

Aan niemand kunnen meer aandelen worden toegewezen dan waarop hij heeft gereflecteerd.

10. De aanbieder blijft bevoegd zijn aanbod in te trekken mits dit geschiedt binnen een maand nadat hem bekend is geworden aan welke gegadigde hij al de aandelen waarop het aanbod betrekking heeft, kan verkopen en tegen welke prijs.

11. De gekochte aandelen moeten tegen gelijktijdige betaling van de koopsom worden geleverd binnen acht dagen na verloop van de termijn, gedurende welke het aanbod kan worden ingetrokken.

12. indien de aanbieder zijn aanbod niet heeft ingetrokken kan hij de aangeboden aandelen vrijelijk overdragen binnen drie maanden nadat door de kennisgeving bedoeld in lid 6 of 8 vaststaat, dat het aanbod niet of niet volledig is aanvaard.

13.De in lid 3 bedoelde deskundigen zullen bij het vaststellen van de prijs naar billijkheid bepalen te wiens laste de kosten van de prijsvaststelling komen. Zij kunnen aangeven dat daarbij mede bepalend is of de aanbieder al dan niet zijn aanbod intrekt.

14.Het in dit artikel bepaalde vindt zoveel mogelijk overeenkomstige toepassing bij vervreemding door de vennootschap van door haar ingekochte of op andere wijze verkregen aandelen,

15.Het in dit artikel bepaalde blijft buiten toepassing indien de vennoot krachtens de wet tot overdracht van zijn aandeel aan een eerdere houder verplicht is,

BIJZONDERE AANBIEDINGSPLICHT

Artikel 9

4, a)Ingeval van overlijden van een vennoot, zomede ingeval hij het vrije beheer over zijn vermogen verliest, alsook ingeval van ontbinding van een gemeenschap dan wel onverdeeldheid van een vennoot, moeten zijn aandelen worden aangeboden met inachtneming van het in de navolgende leden bepaalde.

b) Eenzelfde verplichting tot aanbieding bestaat indien het stemrecht op aandelen niet meer toekomt aan de vruchtgebruiker en het vruchtgebruik is gevestigd op grond van het erfrecht, dan wel bij het einde van een dergelijk vruchtgebruik,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

c) Voorts bestaat er eenzelfde verplichting tot aanbieding ingeval een vennoot-rechtspersoon wordt ontbonden of de aandelen van een vennoot-rechtspersoon ten gevolge van een juridische fusie of splitsing onder algemene titel overgaan.

2. Ingeval een verplichting tot tekoopaanbieding bestaat, is het bepaalde in artikel 9 van overeenkomstige toepassing met dien verstande, dat de aanbieder:

a) niet het recht heeft zijn aanbod in te trekken overeenkomstig lid 10 van dat artikel;

b) zijn aandelen kan behouden, indien van het aanbod geen of geen volledig gebruik wordt gemaakt.

3. Degenen, die tot tekoopaanbieding van één of meer aandelen zijn gehouden, dienen binnen dertig dagen na het ontstaan van die verplichting - in het geval in lid 6 sub b) bedoeld na verlcop van de daar genoemde termijn - van hun aanbieding aan het bestuursorgaan kennis te geven. Bij gebreke daarvan zal het bestuursorgaan de tot de aanbieding verplichte personen mededeling doen van dit verzuim en hen daarbij wijzen op de bepaling van de vorige zin.

Blijven zij in verzuim de aanbieding binnen acht dagen alsnog te doen, dan zal de vennootschap de aandelen namens de desbetreffende venno(o)t(en)te koop aanbieden en indien van het aanbod volledig gebruik wordt gemaakt, de aandelen aan de koper tegen gelijktijdige betaling van de koopsom leveren; de vennootschap is alsdan daartoe onherroepelijk gevolmachtigd.

4. De vennootschap zal, ingeval van overdracht van aandelen met toepassing van het in het vorige lid bepaalde, de opbrengst na aftrek van alle terzake vallende kosten uitkeren aan hem of hen, namens wie de aanbieding is geschied.

5. Zolang de aandeelhouder in verzuim is te voldoen aan de verplichting tot aanbieding van aandelen op " grond van het bepaalde in dit artikel, is het aan die aandelen verbonden stemrecht, het recht op deelname aan de algemene vergadering en het recht op uitkeringen opgeschort.

6. De verplichting ingevolge lid 1 geldt niet:

a) indien alle medevennoten binnen drie maanden na het ontstaan van de aanbiedingsplicht schriftelijk hebben verklaard akkoord te zijn gegaan met de nieuwe venno(o)t(en);

b) indien de aandelen zijn gaan behoren tot een gemeenschap of onverdeeldheid waartoe naast degene van wiens zijde de aandelen in de gemeenschap of onverdeeldheid zijn gevallen nog één of meer andere personen gerechtigd zijn, voor zover de aandelen binnen een jaar na de ontbinding van de gemeenschap/onverdeeldheid zijn toegedeeld aan degene van wiens zijde de aandelen in de gemeenschap/onverdeeldheid zijn gevallen.

7. Ingeval van overlijden van de vennoot wordt voor de beoordeling of er sprake is van een persoon aan wie de aandelen vrijelijk konden worden overgedragen, uitgegaan van de erflater.

8. Ingeval aandelen zijn overgegaan onder opschortende en ontbindende voorwaarde gelden de uitzonderingen van lid 6 en 7 alleen indien zowel de verkrijgers onder opschortende als ontbindende voorwaarde hieraan voldoen.

BESTUUR (zaakvoerder)

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders, bestaande uit een door de algemene vergadering te bepalen aantal personen2.

De zakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd en kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden geschorst en ontslagen.

Het college van zaakvoerders is belast met het besturen van de vennootschap. Bij de vervulling van hun taak richten de zaakvoerders zich naar het belang van de vennootschap en de met haar verbonden onderneming.

Het college van zaakvoerders kan een schriftelijk reglement vaststellen waarbij nadere regels worden gegeven omtrent zijn besluitvorming en met welke taak iedere zaakvoerder meer in het bijzonder zal worden belast. Bij dit reglement kan worden bepaald dat een of meer zaakvoerder(s) rechtsgeldig kunnen besluiten omtrent zaken die tot zijn respectievelijk hun taak behoren.

Alle besluiten van het college van zaakvoerders waaromtrent bij reglement geen grotere meerderheid is voorgeschreven, worden genomen met volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het lid van een college van zaakvoerders, dat, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de bepalingen van artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en mag de beslissing slechts worden genomen of de verrichting slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, worden de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk bedoeld in het eerste lid van artikel 261 van het Wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

,

k

'b, Ingeval van ontstentenis of belet van een zaakvoerder blijven de overige zaakvoerders met het bestuur belast. Bij ontstentenis of belet van alle zaakvoerders berust het bestuur van de vennootschap tijdelijk bij één

'lb ,x door de algemene vergadering daartoe aangewezen persoon. De algemene vergadering heeft het

, recht om ook ingeval van ontstentenis of belet van één of meer, doch niet alle zaakvoerder(s), een persoon als bedoeld in de vorige zin, aan te wijzen die alsdan mede met het bestuur is belast.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge De bezoldiging en de verdere arbeidsvoorwaarden worden vocr iedere zaakvoerder afzonderlijk vastgesteld door de algemene vergadering.

VERTEGENWOORDIGING

Artikel 11

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

CONTROLE

Artikel 12

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten onder de leden van het

Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van

drie jaar.

Zolang de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen zal geen commissaris benoemd worden; iedere vennoot heeft dan de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris

JAARREKENING

Artikel 13

Het boekjaar van de vennootschap valt samen met het kalenderjaar,

Ten minste één maand voor de jaarlijkse algemene vergadering en overigens met inachtneming van het bepaalde in de wet, maakt het bestuursorgaan de jaarrekening op en legt deze voor de vennoten ter inzage ten kantore van de vennootschap. De jaarrekening wordt getekend door alle zaakvoerders. Indien de ondertekening van een zaakvoerder ontbreekt, wordt dat, onder vermelding van de reden daarvan, op de stukken medegedeeld.

Het bestuursorgaan legt binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen genoemde documenten, neer bij de Nationale Bank van Beigië.

Artikel 14

De algemene vergadering is bevoegd tot bestemming van de winst die door de vaststelling van de jaarrekening is bepaald en tot vaststelling van uitkeringen, voor zover het eigen vermogen groter is dan de reserves die krachtens de wet of deze statuten moeten worden aangehouden.

Een besluit dat strekt tot uitkering heeft geen gevolgen zolang het bestuur (zaakvoerder) geen goedkeuring heeft verleend. Het bestuur (zaakvoerder) weigert slechts de goedkeuring indien het weet of redelijkerwijs behoort te voorzien dat de vennootschap na de uitkering niet za! kunnen blijven voortgaan met het betalen van haar opeisbare schulden.

Met een bestuurder (zaakvoerder) wordt voor de toepassing van lid 3 gelijkgesteld degene die het beleid van de vennootschap heeft bepaald of mede heeft bepaald, als ware hij bestuurder (zaakvoerder). De vordering kan niet worden ingesteld tegen een door de rechter benoemde bewindvoerder.

Bij de berekening van iedere uitkering tellen de aandelen, die de vennootschap in haar kapitaal houdt dan wel waarvan zij certificaten van aandelen houdt niet mede, tenzij deze aandelen of certificaten van aandelen belast zijn met een vruchtgebruik of pandrecht of van aandelen certificaten zijn uitgegeven ten gevolge waarvan het winstrecht toekomt aan de vruchtgebruiker, de pandhouder of de houder van die certificaten.

Bij de berekening van het bedrag, dat op ieder aandeel zal worden uitgekeerd, komt slechts het bedrag van . de verplichte stortingen op het nominale bedrag van de aandelen in aanmerking. Van de vorige zin kan telkens met instemming van alle aandeelhouders worden afgeweken.

De vennootschap mag ook tussentijds uitkeringen doen. Het in dit artikel bepaalde is dan van overeenkomstige toepassing,

DIVIDEND

Artikel 15

Het dividend staat vanaf een maand na de vaststelling ter beschikking van de aandeelhouders, tenzij de algemene vergadering een andere termijn vaststelt. De vorderingen verjaren door verlcop van vijf jaar.

Dividenden waarover niet binnen vijf jaar na de beschikbaarstelling is beschikt, vervallen aan de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 16

De vergaderingen van de vennoten worden gehouden in de gemeente waar de vennootschap haar statutaire zetel heeft. Is een vergadering eiders gehouden dan kunnen slechts geldige besluiten worden

4 1 4 genomen indien het gehele geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd en indien dat buiten Nederland is, slechts met eenparigheid van stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om zeventien uur, en indien deze dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. Deze vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is als aangeduid in de oproeping.

De vennoten worden tot elke algemene vergadering opgeroepen door de directie. De oproeping geschiedt niet later dan op de vijftiende dag voor die van de vergadering.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht,

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder (directeur).

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt,

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De oproeping tot de algemene vergadering wordt meegedeeld aan iedere vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, obligatiehouder of houder van een certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. Deze mededeling geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met of op hetzelfde tijdstip als voormelde mededeling, toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen, Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De zaakvoerders en de commissarissen geven antwoord op de vragen die hetzij schriftelijk bij gewone of aangetekende brief, per fax (op het nummer vermeld in de oproeping) of per email (gericht aan het e-mailadres vermeld in de oproeping) voorafgaand aan de vergadering, hetzij mondeling tijdens de vergadering worden gesteld door de aandeelhouders, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zevende dag voor de algemene vergadering ontvangen.

Artikel 16 bis In de gevallen waarin de oproeping dit uitdrukkelijk bepaalt, hebben de aandeelhouders, obligatiehouders en houders van certificaten uitgegeven met medewerking van de vennootschap het recht om op afstand deel te nemen aan een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel.

Dit elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergaderingen en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om zijn vraagrecht uit te oefenen.

Indien het recht verleend wordt om op afstand aan een algemene vergadering deel te nemen bepaalt hetzij de oproeping, hetzij een door de aandeelhouder raadpleegbaar document waarnaar de oproeping verwijst (zoals bijvoorbeeld het private luik van de website van de vennootschap) tevens op welke wijze(n) de vennootschap de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, zal controleren en waarborgen, alsook op welke wijze(n) zij zal vaststellen dat een aandeelhouder aan de algemene vergadering deelneemt en als aanwezig zal worden beschouwd.

Teneinde de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan de oproeping (of het document waarnaar de oproeping verwijst) tevens bijkomende voorwaarden stellen.

De zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris(sen) kunnen elke algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de gewone algemene vergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag,

De zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd; het moet de agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen

~ 3. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen drie weken na het desbetreffende verzoek. In de oproeping kunnen aan de agendapunten, opgegeven door de vennoten, andere onderwerpen worden toegevoegd.

4 Z A Artikel 17

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, al dan niet vennoot.

Voorzitterschap algemene vergadering

Artikel 18

De algemene vergadering voorziet zelf in haar voorzitterschap. Tot dat ogenblik wordt het voorzitterschap waargenomen door de in leeftijd oudste ter vergadering aanwezige zaakvoerder of bij gebreke daarvan door de in leeftijd oudste ter vergadering aanwezige persoon. De notulen van de vergadering worden gehouden door een door de voorzitter aangewezen notulist.

BESLUITVORMING

Artikel 19

Elke aandeel geeft recht op één stem.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone algemene vergadering en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

Wanneer effecten (aandelen en andere) ln onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

De vennoten kunnen hun stem schriftelijk uitbrengen. Daartoe moet de door het bestuursorgaan vastgestelde stembrief die alle punten van de agenda bevat, gedateerd en ondertekend, de vennootschap bereiken, uiterlijk twee dagen véér de vergadering, en uit het geschrift moet duidelijk blijken in welke zin de vennoot wenst te stemmen. De vennoot zal tevens op de stembrief, zijn naam, voornamen, of maatschappelijke naam en rechtsvorm vermelden, alsook zijn woonplaats of zetel, en het aantal aandelen waarmee hij aan de stemming deelneemt,

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal het bestuursorgaan een rondschrijven sturen per brief, fax of elektronische post, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit naar aile vennoten, zaakvoerders, eventuele commissaris(sen), met de vraag aan iedere vennoot de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven, dit stuk terug te bezorgen op de zetel van de vennootschap, voorzien van zijn handtekening (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

KENNISGEVINGEN EN MEDEDELINGEN

Artikel 20

Elke uitwisseling van berichten tussen de vennootschap en haar zaakvoerders, haar commissarissen, vennoten (aandeelhouders), obligatiehouders of houders van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, zullen de vorm kunnen aannemen van een e-mail op grond van een elektronische handtekening, een andere vorm van elektronische post of een door de afzender ondertekende fax,

De weergave van de tekst van het elektronisch bericht, vergezeld van de weergave van het bericht van ontvangst door de bestemmeling zal het volledige bewijs uitmaken van de identiteit van de afzender ervan, van de inhoud van het bericht, evenals van de verzending op de vermelde datum en van de ontvangst van op dezelfde datum. De weergave van de tekst van het faxbericht, vergezeld van de weergave van het door het faxtoestel gegenereerd bericht van verzending en ontvangst door de bestemmeling zullen het volledige bewijs uitmaken van de identiteit van de afzender ervan, van de inhoud van het bericht, evenals van de verzending op de vermelde datum en van de ontvangst op dezelfde datum.

De vennootschap, haar zaakvoerders, vennoten (aandeelhouders) en obligatiehouders of houders van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven) doen afstand van het recht om de voorlegging van het origineel van het via fax doorgestuurde bericht te eisen.

De elektronische handtekening moet gebaseerd zijn op een gekwalificeerd certificaat, of op een door een geaccrediteerd certificatiedienstverlener afgegeven certificaat. Zaakvoerders, commissarissen, vennoten (aandeelhouders), obligatiehouders (in de nv ook: de warranthouders) of houders van een certificaat (dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven) van de vennootschap zullen op het ogenblik dat zij hun hoedanigheid verwerven, hun e-mailadres of hun faxnummer aan de vennootschap meedelen.

ONTBINDING

Artikel 21

(

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer tengevolge van het geleden verlies, het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het kapitaal van de vennootschap, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Indien het netto actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het kapitaal, kan tot de ontbinding worden beslist door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig de wet samengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de Rechtbank vorderen.

In voorkomend geval kan de Rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 22

In geval van ontbinding van de vennootschap kan/kunnen door de algemene vergadering één of meer vereffenaars worden aangesteld, die evenwel pas in functie zalfzullen treden na bevestiging of homologatie van zijn/hun aanstelling door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder machtiging van de algemene vergadering, tenzij deze anders besluit.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven aan de algemene vergadering en de jaarrekening voor te leggen, alsook aan de rechtbank van koophandel een omstandige staat over te maken in uitvoering van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 23

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel zal worden goedgekeurd.

Het netto actief van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen, in voorkomend geval rekening houdend met de ongelijke volstorting van de aandelen.

SLOTBEPALING

Artikel 24

Aan de algemene vergadering behoort, binnen de door de wet en deze statuten gestelde grenzen, alle bevoegdheid, die niet aan anderen is toegekend.

Artikel 25

Voor al wat niet door deze statuten wordt geregeld wordt verwezen naar het Wetboek van vennootschappen."

7) Machtiging aan notaris Frederik Jorissen te Antwerpen om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van inschrijving in het rechtspersonen register van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Tevens wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld : de heer Hendrik Griffioen, wonende te 9032 Wondelgem, Molenstraat 111, met macht van in de plaatsstelling, om alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, BTW-administratie en overige fiscale en administratieve besturen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift en volmacht.

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 28.08.2015 15486-0391-010

Coordonnées
VAN DER HELM BEHEER

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 37A, BUS 14 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande