VAN DIJCK RTL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DIJCK RTL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.607.226

Publication

23/07/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tergrifíie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

12 07, 2013

Griffie

1 1 4359*

Ondernemingsnr : 0508.607.226

Benaming (voluit) :VAN DIJCK RTL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bareelstraat 1

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNAME - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Hét- blijkt -uit twee akten verreden voor-Anton Van Baet, geassocieerd notaris te Antwerpen op vierentwintig juni tweeduizend dertien;

DAT:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DIJCK RTL", gevestigd te 2990 Wuustwezel (Loenhout), Bareelstraat 1, rechtspersonenregister Antwerpen onder nummer 0508.607.226, overnemende vennootschap bij wijze van fusie, de naamloze vennootschap "IMMO GUYMA", in vereffening, gevestigd te 2990 Wuustwezel (Loenhout), Bareelstraat 1, rechtspersonenregister Antwerpen onder nummer 0445.160.219, overgenomen vennootschap, heeft overgenomen;

- het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap, waarvan het kapitaal gebracht werd van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00) op honderd en tienduizend driehonderdtwintig euro zestig cent (¬ 110 320,60), waarvoor bedrijfsrevisor Jan Derick te Antwerpen-Deurre aangaande de inbreng in natura in de vennootschap een verslag heeft opgesteld waarvan de besluiten letterlijk luiden als volgt:

"5. BESLUITEN:

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid , VAN DIJCK RTL bestaat uit de inbreng van al de activa en passiva per 31 december 2012 van de NV IMMO GUYMA in vereffening.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

5.1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor waardering van de ingebrachte bestanddelen, en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

5.2. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

5.3. de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van weerdering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De inbreng zal worden vergoed met 4.336 nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DIJCK RTL" Na deze inbreng zal het geplaatst kapitaal 110.320, 60 e bedragen en vertegenwoordigd zijn door 4.516 aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen `faimess opinion' is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig arliket 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van een kapitaalverhoging door inbreng in natura en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Opgemaakt te Antwerpen, 21 mei 2013

Jan Derick

Bedrijfsrevisor

Jan Welterslaan 13

2100 Antwerpen-Deume".

- vanaf één januari tweeduizend dertien warden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap. aangesteld werd(en) als bijzondere gevolmachtigde(n) :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werd : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J. Van Loon & C°, met zetel te 2960 Brecht, Schotensteenweg 49, alsook haar aangestelden, aan wie'de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen ten einde inschrijving van de vennootschap, evenals van de andere aan de fusie deelnemende vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en hun registratie ais BTW-belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

De akte houdende de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, waaruit dit uittreksel is opgemaakt, draagt de volgende registratiemelding : "geregistreerd zeven bladen één renvooi te Antwerpen, negende kantoor der registratie op zesentwintig juni tweeduizend dertien, boek 238 blad 01 vak 07, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Eisen.",

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ELLEN VERHAERT  GEASSOCIEERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

gecoördineerde tekst van de statuten

" lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

verslag van de zaakvoerders

verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NI II III'I III II I

*13075485*

III

Ondernemingsnr : 0508.607.226 Benaming

(voluit) ; VAN D1JCK RTL

(verkort) :

Neergelegd ter gri e van de Rechtbaree van Koophandel te Antwerpen, op

07 ME! .21M

Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bareelstraat 1 - 2990 Wuustwezel (Loenhout)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel opgesteld op 18 maart 2013 overeenkomstig artikel 693 W. Venn betreffende de fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DIJCK RTL, (de overnemende vennootschap) RPR Antwerpen 0508.607.226, met zetel te 2990 Wuustwezel (Loenhout), Bareelstraat 1,van de naamloze vennootschap IMMO GUYMA in vereffening (de over te nemen vennootschap), RPR Antwerpen 0445.160.219, met zetel te 2990 Wuustwezel (Loenhout), Bareelstraat 1.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge







Uittreksel uit het Fusievoorstel d.d. 18 maart 2013:





Overeenkomstig artikel 693 van het Wb. Venn., hebben de bestuursorganen van de NV IMMO GUYMA in vereffening, met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel(Loenhout), Bareelstraat 1 en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN DIJCK RTL, met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel (Loenhout), Bareelstraat 1, in onderling overleg volgend voorstel tot fusie door overneming opgemaakt, dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen zullen voorleggen.







Dit fusievoorstel voorziet de overname van de NV IMMO GUYMA in vereffening door de BVBA VAN DIJCK RTL, waarbij het gehele vermogen van de NV IMMO GUYMA in vereffening, zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de BVBA VAN DIJCK RTL, aan de aandeelhouders van de NV IMMO GUYMA in vereffening.

Vermeldingen voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen:

A. De rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen







1. De over te nemen vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap "IMMO GUYMA in vereffening", met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel (Loenhout), Bareelstraat 1 heeft als doel:

Het beheer van een onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met ; dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals; het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen alsmede zich borgstellen, voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

o) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of participeren onder om het even welke vorm: in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

d) het verlenen van adviezen van financiële, commerciële aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

e) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meeste ruime betekenis, het deelnemen aan emmissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur;

f) het waarnemen van elle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen en/of ondernemingen;

g) het verhuren of huren, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

h) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst als waarborggever, of op een andere wijze aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, en van aard is de uitbating van haar maatschappelijk doel te bevorderen of in functie te zijn van het vermogensbeheer van de vennootschap.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

2, De overnemende vennootschap, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"VAN DIJCK RTL" niet zetel te 2990 Wuustwezel(Loenhout), Bareelstraat 1 heeft als doel:

- Het beheren van vennootschappen, het beheren, huren, verhuren en onderverhuren van alle onroerende goederen, verwerven en vervreemden van alle zakelijke rechten op onroerende goederen, de expertise, leasing en bestuur inzake onroerende goederen, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Deze opsomming is niet beperkend.

- Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie en informatica.

- Het waarnemen van bestuursfuncties en functies van vereffenaar.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden, zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter beperking.

De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en aile handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks ln verband staan met haar doel of de realisatie ervan begunstigen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse en buitenlandse onderneming. Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van de voorschriften van artikel 287 Wetboek van Vennootschappen.

B. De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "VAN DIJCK RTL", wordt vastgesteld op 1 januari 2013.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de cvernemende vennootschap geboekt worden.

C. De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden.

D. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

e

x ` '

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Statutenwijziging:

In de verkrijgende vennootschap `VAN DIJCK RTL" wordt artikel 5 van de statuten gewijzigd ingevolge de kapitaalverhoging door inbreng in natura van het gehele vermogen (alle activa en passiva per 31 december 2012) van de naamloze vennootschap "IMMO GUYMA in vereffening`,

Bodemattest:

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Wuustwezel,18 maart 2013

Raf VAN DIJCK Tom VAN DIJCK Leen VAN DIJCK

Zaakvoerder Zaakvoerder Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd; fusievoorstel d.d. 18 maart 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306746*

Neergelegd

20-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508607226

Benaming (voluit): VAN DIJCK RTL

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2990 Wuustwezel, Bareelstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op achttien december

tweeduizend twaalf, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde personen een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  VAN DIJCK RTL .

2. De vennootschap is gevestigd te 2990 Wuustwezel, Bareelstraat 1.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

4. De vennoten/oprichters zijn :

* de heer VAN DIJCK, Raf, , wonende te 2990 Wuustwezel, Biest 22 VER2 .

* de heer VAN DIJCK, Tom, wonende te 2310 Rijkevorsel, Zuiderdijk 7 .

* mevrouw VAN DIJCK, Leen, wonende te 2990 Wuustwezel, Tereik 19 .

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt.

Het is tot beloop van zesduizend tweehonderd euro gestort.

De vennoten die hun inbreng niet hebben volgestort hebben zich verbonden de volgende bedragen bij te

storten:

- de heer Raf Van Dijck, voormeld, vierduizend honderd drieëndertig euro drieëndertig cent;

- de heer Tom Van Dijck, voormeld, vierduizend honderd drieëndertig euro drieëndertig cent;

- mevrouw Leen Van Dijck, voormeld, vierduizend honderd drieëndertig euro vierendertig cent.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

dertig september tweeduizend veertien.

8. - Als zaakvoerders van de vennootschap zijn aangesteld: de heer Raf Van Dijck, de heer Tom Van Dijck en mevrouw Leen Van Dijck, allen voormeld.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hen een gezamenlijke vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om samen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

- Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J. Van Loon & C°, met zetel te 2960 Brecht, Schotensteenweg 49, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

 De vennootschap heeft tot doel :

- Het beheren van vennootschappen, het beheren, huren, verhuren en onderverhuren van alle onroerende

goederen, verwerven en vervreemden van alle zakelijke rechten op onroerende goederen, de expertise,

leasing en bestuur inzake onroerende goederen, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden. Deze opsomming is niet beperkend.

- Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle

aard, onder meer op het vlak van administratie management, bedrijfsorganisatie en informatica.

- Het waarnemen van bestuursfuncties en functies van vereffenaar.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden, zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter

beperking.

De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle commerciële,

industriële, financiële, roerende en onroerende en alle handelingen mogen stellen die rechtstreeks of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

onrechtstreeks verband staan met haar doel of de realisatie ervan begunstigen. Eveneens kan zij een

belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse en buitenlandse onderneming.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten toestaan,

hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere algemene

vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van de voorschriften van artikel

287 Wetboek van vennootschappen.

11. Jaarlijks op de derde vrijdag van de maand maart om 16 uur wordt de gewone algemene vergadering

gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de

eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de

statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VAN DIJCK RTL

Adresse
BAREELSTRAAT 1 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande