VAN DUYSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN DUYSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.299.534

Publication

15/10/2012
ÿþI

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dQ.Alste

lu *11169909*

be

a

Br Sta

GELEGD

04 _10- 2012

GRIFFIE REGHTBADK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Ondernemingsnr : % kG3 2.-s 634,

Benaming

(voluit) : VAN DUYSE

(verkort)

Rechtsvorm : eenpersoons besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2811 Leest, Kievitstraat, 12

(volledig adres)

Onderwer ' akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Pierre PAEPS, notaris te Machelen (Vlaams-Brabant), op achtentwintig september tweeduizend en twaalf "Geregistreerd te Vilvoorde dd. één oktober 2012, vier bladen, nul verzending(en), boek 183, blad 49, vak 1. Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) W. Van Rossen", dat de heer VAN DUYSE Roland Albert Alfonsina, geboren te Vilvoorde op negen juli negentienhonderdvierenzestig, echtgenoot van mevrouw SOUVAGE Sandra Jacqueline wonende te 2811 Leest, Kievitstraat 12, een eenpersoons besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met benaming "VAN DUYSE", met zetel te 2811 Leest, Kievitstraat 12 met een kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen met een gelijke fractiewaarde, volstort ten belope van twee/derde.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- ais in het buitenland en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

Het verrichten van volgende aannemingswerken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in eigen regie of in cot rdinatie met onderaannemers:

schilder- en plafonneringswerken, plaatsen van vloer- en wandtegels, plaatsen van parket en laminaat, overige timmer- en schrijnwerken, metsel- en betonwerken, het invoegen en reinigen van gevels.

Het uitvoeren van volgende werken:

schilder- en behangwerken; alle decoratiewerken; de totaalinrichting van woningen en handelsruimten, herstellingswerken, verfraaiingswerken en allerhande advies, renovatie-werken; het uitvoeren van plafonneer-, cementeer- en andere pleisterwerken; plaatsen van vloer- en wandbekleding in alle materialen, isolatiewerken; het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten; aanbrengen van chape; de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds enzoverder in hout, kunststof, metaal of gips; vervaardiging en mcntage van metaalschrijnwerk en overige al dan niet zelf vervaardigde metalen constructies; de installatie van luiken, zonneblinden. Installatie van stores en zonneschermen, binnendeuren en scheidingswanden; plaatsen van afsluitingen en stellingen.

De handel, import- en export, klein- en groothandel, handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment, materialen met betrekking op voormelde activiteiten, bouwmaterialen, verf, vernis, behang, vloerbekleding, textiel, allerhande meubelen en aankleding, enz. alsook niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag deelnemen in andere vennootschappen, groeperingen, ondernemingen of organisaties.

Zij mag om haar patrimonium van de vennootschap te behouden of uit te breiden alle beschikbare middelen beleggen zowel in roerende als in onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar roerende goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen zowel van haarzelf als van derden.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende goederen aanschaffen of vervreemden, financiële , industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden, of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden en dit zowel in het binnenland als in het buitenland.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die indien er meer dan een zaakvoerder is, individueel de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nuttig of noodzakelijk zijn tot het bereiken van het doel der vennootschap onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen :

a. door haar zaakvoerders, die indien er méér dan een zaakvoerder is individueel bevoegd zijn de vennootschap te verbinden.

b. door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan, de derde contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd en/of, bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Evenwel zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van een volmachtdrager handelende binnen de grenzen van zijn volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder tegenover de vennootschap in geval van overdreven volmacht.

Zolang de vennootschap wettelijk niet verplicht is het toezicht aan een commissaris toe te vertrouwen heeft elke vennoot de rechten van onderzoek toezicht die de wet aan de commissaris toekent.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste woensdag van de maand juni om 19 uur.

Bovendien kunnen bijkomende algemene vergaderingen worden gehouden telkens wanneer één der vennoten erom verzoekt. Deze vennoot zorgt zelf voor de convocatie der andere vennoten en deelt in deze convocatie de agenda mee.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met éénendertig december 2013.

Van de netto-winst wordt jaarlijks minstens een twintigste gereserveerd ter aanleg van een wettelijk voorgeschreven reserve. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve minstens een tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uitte keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen,

ln geval van ontbinding der vennootschap om welke reden ook zijn de zaakvoerders van rechtswege vereffenaars, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, beraadslagend bij gewone meerderheid.

De vereffenaars hebben de ruimste bevoegdheden.

Indien er meer dan een vereffenaar is, oefenen zij hun bevoegdheden individueel uit.

De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar vereffenaars individueel ot door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven stuk dat aan de derde-contractant wordt vertoond en dat de volmacht slechts geldt voor een beperkte tijd of een bepaald voorwerp.

Overname van verbintenissen

Alle verbintenissen, evenals de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparant namens en voor rekening van de vennootschap in oprichting, gedurende de periode begrepen tussen de datum van deze akte en de datum van het neerleggen van het uittreksel ervan op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank, worden overgenomen door de bij deze opgerichte vennootschap.

De aldus voor rekening van de vennootschap in oprichting aangegane verrichtingen en de daaruit voortvloeiende verbintenissen, zullen geacht worden vanaf het begin onderschreven te zijn geweest door de bij deze opgerichte vennootschap. Deze overname zal echter pas uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkregen hebben.

Volmacht: De zaakvoerder(s) geven volmacht aan BVBA W.P, FISC & Partners, met zetel te 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg, 588 A, met recht van indeplaatsstelling, teneinde aile nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen bij de kruispuntbank van ondernemingen en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een bijzondere algemene vergadering gehouden van de vennoot van de BVBA VAN DUYSE, waaraan voormelde vennoot deelnam, en die bij eenparigheid van stemmen besliste dat de heer Van Duyse Roland voornoemd, benoemd wordt tot zaakvoerder, die het mandaat aanvaardt.

Hij wordt benoemd voor onbepaalde duur.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap conform de regeling voorzien in de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

~ 4"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

y

Pierre PAEPS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 12.08.2015 15418-0109-014
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 29.08.2016 16508-0177-014

Coordonnées
VAN DUYSE

Adresse
KIEVITSTRAAT 12 2811 LEEST

Code postal : 2811
Localité : Leest
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande