VAN EUPEN K.

Divers


Dénomination : VAN EUPEN K.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 848.276.084

Publication

07/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

D~il3~Bl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden Io~IIW~OVNI~~MVIIIII~IMIN

aan het

Belgisch Staatsblad



NEERGELE:GD

2 9 "08" 2012

GR I Fr 1 KOOIaHA~~~C te MECHELEN

Ondernemingsnr : % L kri (s 0 $ ï

Benaming

(voluit) : vAN EUPEN K.

(verkorty

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2860 Sint-Katelijne-Waver, Goorboslei 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jan Verreth, Notaris te Lier op 27 augustus 2012, dat er een vennootschap werd opgericht door:

1. De heer vAN EUPEN Koen Raf Jozef, geboren te Antwerpen op 3 augustus 1979, echtgenoot van mevrouw Van den Broeck Eva Leonie Remi, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Goorboslei 7.

2. Mevrouw VAN DEN BROECK Eva Leonie Remi, geboren te Antwerpen op 13 december 1979, echtgenote

van de heer van Eupen Koen, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Goorboslei 7.

Naam: vAN EUPEN K.

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Zetel: 2860 Sint-Katelijne-Waver, Goorboslei 7.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland:

1. Aile opdrachten uitvoeren die bij of krachtens de wet aan de bedrijfsrevisoren zijn toevertrouwd en op algemene wijzen alle controle- en revisorale opdrachten te vervullen met betrekking tot boekhoudkundige staten van ondernemingen en financiële overzichten van vennootschappen, verricht met toepassing van of krachtens de wet; de uitoefening van werkzaamheden die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in andere vennootschappen en groeperingen, die erkend zijn door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

De vennootschap zal worden ingeschreven in het openbaar register van het instituut van de Bedrijfsrevisoren.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Dit alles uitsluitend voor eigen rekening en voor zover deze activiteit niet de aard aanneemt van een aanvullende commerciële activiteit en niet uitgevoerd wordt als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar.

Zij kan alle financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar doel of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of die passen in het kader van een voorzichtig beheer van haar vermogen, voor zover die verrichtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van bedrijfsrevisor.

3, Het uitoefenen van activiteiten van accountant en boekhouder, evenals alle werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn, met uitzondering van de opdracht bedoeld in artikel 166 W.Venn en voor zover die ver-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

richtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van bedrijfsrevisor.

4. Het verstrekken van advies in fiscale aangelegenheden.

5, Het toestaan of het aangaan van kredieten en leningen aan gelieerde vennootschappen, voor zover deze leningen en kredieten kaderen in de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor, of voor zover die leningen en kredieten kaderen in de organisatiestructuur die bestaat of zal worden uitgebouwd met het oog op de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor.

6. Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

En in het algemeen, alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel der vennootschap verband houden en/of nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel, voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep.

De vennootschap is onderworpen aan de bepalingen van de wet van 22 juli 1953, houdende oprichting van een Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De vennootschap is gerechtigd alle activiteiten te ontplooien die haar bij toekomstige wetswijzigingen worden toegestaan of toebedeeld.

ln het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur: Onbepaald.

Kapitaal: DUIZEND EURO (1.000,00 E) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één honderdste (1/100) van het maatschappelijk kapitaal.

Deze aandelen, die samen het totaal bedrag van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, worden alle onderschreven door de genoemde comparanten - oprichters, die verklaren deze aandelen volledig te volstorten, ais volgt

- Door de heer VAN EUPEN Koen, negenennegentig (99) aandelen, middels inbreng in speciën van een bedrag van negenhonderd negentig euro (990,00 EUR);

- Door mevrouw VAN DEN BROECK Eva, voornoemd, één (1) aandeel, middels inbreng in speciën van een bedrag van tien euro (10,00 EUR).

De heer vAN EUPEN Koen is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherend vennoot genoemd. Mevrouw VAN DEN BROECK Eva is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij heeft ingebracht in de vennootschap.

De macht van de stille vennoten bestaat enkel in het stemrecht op algemene vennotenvergaderingen, controle van de vennootschap, het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s) en de goedkeuring omtrent de vervreemding van financiële vaste activa.

De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

De stille vennoot kan de vennootschap niet rechtsgeldig vertegenwoordigen, noch verbinden.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die geen stille vennoten mogen zijn. Tenzij de algemene vergadering er unaniem anders over beslist kunnen enkel natuurlijke personen worden benoemd als zaakvoerder,

Wanneer met toepassing van de vorige alinea, een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is dient hij bedrijfsrevisor te zijn of de titel van wettelijk auditor in een lidstaat van de Europese Unie te voeren.

Wanneer een auditkantoor lid is van het bestuur, wordt dit kantoor vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van Vennootschappen door een natuurlijk persoon die een erkend wettelijk auditor is. De meerderheid van de zaakvoerders moet de hoedanigheid hebben van een auditkantoor of een wettelijke auditor en moet lid zijn van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Wanneer er meerdere zaakvoerders worden benoemd, dan moet minstens één de hoedanigheid van auditkantoor of een wettelijke auditor hebben. De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van auditkantoor of een wettelijke auditor niet heeft (hebben), mag (mogen) geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die,

fg ,

direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de- bedrijfsrevisor, zoals wettelijk bepaald.

De stille vennoten mogen zich geenszins mengen in het bestuur van de vennootschap.

Wordt tot statutair zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap: de heer vAN EUPEN Koen, voornoemd.

Externe bestuursbevoegdheid:

Iedere zaakvoeder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap, is de vennootschap ertoe gehouden een vertegenwoordiger bedrijfsrevisor natuurlijke persoon te benoemen. Deze bedrijfsrevisor natuurlijke persoon dient als vennoot of anderszins aan de vennootschap verbonden te zijn en belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Bij de uitvoering van deze revisorale opdracht, heeft de bedrijfsrevisor natuurlijke persoon die de vennootschap vertegenwoordigt, alleen handtekeningbevoegdheid voor rekening van de vennootschap.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. De personen aan wie geen volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep of met het voeren van de titel.

Algemene Vergadering: de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Boekjaar: gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Winstverdeling:

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vennotenvergadering niet eenvoudige meerderheid van stemmen.

Volmacht

Ter vervulling van de formaliteiten bij de diensten van de Kruispuntbank Ondernemingen, de Belasting over de

Toegevoegde Waarde en alle andere administraties, verlenen de oprichters volmacht, met macht van

indeplaatsstelling, aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster van bedrijfsrevisorenkantoor Walkiers & C° te

2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, welke vennootschap zal opgaan in de vennootschap Verschelden-Walkiers &

C°, te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 27 augustus 2012.

2° Uittreksel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vpor"

"behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN EUPEN K.

Adresse
GOORBOSLEI 7 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande