VAN HET WATEREINDE CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : VAN HET WATEREINDE CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 821.301.572

Publication

18/04/2013
ÿþ~ a5 ' Mei Wedd 11.1

ï~.,. _~~.._._- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van cie akte

111111 " 130W87 i u

Neergelegd ter grjtfle van ae Rechtbank van Koophand te Antwerpen

op il 9 A-PR 2033

De Griffier

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0821.301.572

Benaming

(voluit) : VAN HET WATEREINDE CONSULT in vereffening

(verkort)"

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Drabstraat 96 - 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting vereffening

Uittreksel uit het Bijzondere Algemene Vergadering dd 20.03,2013

Blijkens onderhandse akte, te Mortsel, op 30 september 2012, neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 18 december 2012 werd de Gewone Commanditaire Vennootschap in vereffening gesteld en werd de heer Jan Bergers, wonende te 2640 Mortsel, Drabstraat 96, aangesteld ais vereffenaar.

Conform het Wetboek van vennootschappen heeft de vereffenaar op 10 januari 2013 een plan tot verdeling van de activa onder de schuldeisers ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd,

Bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, verleende de Rechtbank op 12 maart 2013 haar akkoord met dit plan van verdeling van de activa van de vennootschap onder de schuldeisers.

De vereffenaar heeft alle schulden van de vennootschap voldaan en alle activa van de vennootschap verdeeld conform het door de Rechtbank goedgekeurde vereffeningsplan.

De bijzondere algemene vergadering van de vennoten, gehouden op 20 maart 2013, stelt vast dat:

- de vennoten voldoende ingelicht zijn omtrent de rekeningen van de vennootschap en de desbetreffende stavingsstukken hieromtrent. Bijgevolg verzaken alle vennoten aan de verplichting om de rekeningen en de stavingsstukken een maand voor de vergadering neer te leggen op de zetel van de vennootschap.

- dat de vereffenaar alle schulden van de vennootschap heeft voldaan en alle activa van de vennootschap heeft verdeeld conform het door de Rechtbank goedgekeurde vereffeningsplan, zodat de vereffening van de vennootschap thans volledig is afgesloten.

De vergadering ontslaat de vereffenaar met ingang vanaf heden uit zijn functie en verleent kwijting en décharge over het door hem gevoerde beleid.

Bijgevolg houdt de vennootschap met ingang vanaf heden op te bestaan.

Conform artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen worden de boeken en de bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van vijf jaar bewaard bij de vereffenaar, de heer Jan Bergers te 2640 Mortsel, Drabstraat 96.

Niets meer aan de orde zijnde, sluit de voorzitter om 20.00 uur de vergadering.

Jan BERGERS

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B verrnelden : Recto . Maam en hoedanigheid van do instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bovoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verw . Neam en handtekenrng

31/12/2012
ÿþV

ModWwdt7.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tleeº%ge1egd ter t`rriffi3 van do Rechtbank van Koophane . 47.>," fF., %#i, ~p

Griffie ~ 8 DEC 2012

.3

*12208938*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0821.301.572

Van Het Watereinde Consult

Gewone Commanditaire Vennootschap

Drabstraat 96, 2640 Mortsel

VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING -ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING VEREFFENAAR - VASTSTELLING MACHTEN

Uittreksel uit de Bijzondere Algemene Vergadering dd 30.09.2012

Heden, 30 september 2012.

Wordt gehouden de bijzondere algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "VAN HET WATEREINDE CONSULT", met zetel te 2640 Mortsel, Drabstraat 96, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0821.301.572.

1. De vergadering besluit de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen. Derhalve bestaat zij vanaf heden nog slechts voor de noodwendigheid van haar vereffening. Het mandaat van de zaakvoerder, Jan Bergers, komt hierdoor ten einde. Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

2, De vergadering besluit om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

3. Tot vereffenaar wordt aangesteld: de heer Jan BERGERS, voornoemd, die verklaart te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd. De vereffenaar zal beschikken over de machten zoals deze hierna zullen worden vastgesteld.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 §1 besluit de vergadering dat de vereffenaar pas in functie. zal treden nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

Daartoe zat door de vennootschap een verzoekschrift worden ingediend bij de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen samen met een afschrift van deze akte en de boekhoudkundige staat van activa en passiva.

De akte van ontbinding zal worden neergelegd ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad na de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de Rechtbank, dan wel na aanwijzing van de vereffenaar door de Rechtbank.

De heer Jan BERGERS, vereffenaar voornoemd, wordt door de vergadering gemachtigd om het verzoekschrift namens de vennootschap te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen.

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

4. De statuten dienen voortaan gelezen en geinterpreteerd te worden, rekeninghoudend met de toestand van ontbinding en invereffeningstelling. Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

5. De vereffenaar, de heer Jan BERGERS, voornoemd, verklaart het mandaat, onder de hierna vermelde voorwaarden en de hierboven toegekende machten te aanvaarden.

De vereffenaar werd ervan in kennis gesteld dat hij pas in functie treedt na de bevestiging zodat aile handelingen die de vereffenaar eventueel zou stellen tussen zijn benoeming en de bevestiging ervan door de Rechtbank eveneens ter bevestiging dienen te worden voorgelegd aan de Rechtbank die ze met terugwerkende kracht kan bevestigen dan wel nietig verklaren overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 §1.

De vereffenaar verklaart tenslotte dat hij zich niet bevindt in één van de uitsluitingsgronden bepaald in artikel 184 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

6. Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de btw en/of bij het ondernemingsloket en'

de Kruispuntbank voor Ondernemingen, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r~

J Voor- vorm van een bvba °BOEKHOÙDKANTOÔR VAN OUYTSEL", gevestigd te 2630 Aartselaar, Vluchtenburgstraat 5, met recht van indeplaatsstelling.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Opgemaakt te Mortsel

Jan BERGERS

Vennoot - vereffenaar

Op de laatste plz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen-bij-het-Belg'rsclr" Staatsblad- 3-1/1V2412 =-Anrrexes-du -Moniteur belge-

Coordonnées
VAN HET WATEREINDE CONSULT

Adresse
DRABSTRAAT 96 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande