VAN HOOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN HOOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.114.613

Publication

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 07.08.2014 14415-0173-016
05/02/2014
ÿþOndernemingsnr : 0464.114.613

Benaming

(voluit) : VAN HOOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2250 Olen, Populierenstraat, 20.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING KAPITAAL IN EURO - KAPITAALVERHOGING - NIEUWE STATUTEN.

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 13 januari 2014 dat de enige vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN HOOF"

EERSTE BESLUIT : besloten heeft het kapitaal ten bedrage van zevenhonderdvijftigduizend Belgische frank (BEF 750.000) om te zetten in euro aan de omzettingskoers van één euro (¬ 1,00) voor veertig komma drieduizend driehonderdnegenennegentig frank (BEF 40,3399) zodat het kapitaal thans achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder vermelding van waarde.

TWEEDE BESLUIT : kennis heeft genomen van het besluit dat door de bijzondere algemene vergadering op 23 december 2013 werd genomen om over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 W1B92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal. ingevolge voorrneld besluit wordt een netto-dividend toegekend van in totaal honderdentwaalfduizend vierhonderdzevenennegentig euro en twee cent (¬ 112.497,02), hetzij circa honderdvijftig euro (¬ 150,00) per aandeel, welk bedrag wordt geboekt als een vordering van de enige vennoot. Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 W1B92 zal het aldus uitgekeerde netto-dividend onmiddellijk worden aangewend tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van een inbreng in natura van de schuldvordering die is ontstaan.

DERDE BESLUIT : besloten heeft het verslag van de zaakvoerder de dato 31 december 2013 en het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY PARMENTIER", met zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan, 31, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger, de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, de dato 30 december 2013, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura goed te keuren. Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt :

"BESLUIT. Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID VAN HOOF door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is,

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri

rire-WEdÈeFte ELEGD

GRIFFIR PiFOHTRANK VAN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14035127*

2 7 JAN, kU14

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

F f.._ J A~. ...ÿ

c '~~

A

III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura t.b.v. 112.497,02 EUR bestaat in 4.538 aandelen van de vennootschap BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID VAN HOOF, ZONDER vermelding van een nominale waarde. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. Schoten, 30 december 2013 (getekend) BV oW BVBA GUY PARMENTIER Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger Dhr. Guy Parmentier Bedrijfsrevisor"

Ingevolge het tweede besluit werd voldaan aan de voorwaarde van een voorafgaandelijke tussentijdse dividenduitkering met het oog op de onmiddellijke inbreng in kapitaal.

VIERDE BESLUIT : besloten heeft tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van honderdentwaalfduizend vierhonderdzevenennegentig euro en twee (¬ 112.497,02) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) op honderdéénendertigduizend negenentachtig euro en drie cent (¬ 131.089,03) door uitgifte van vierduizend vijfhonderdachtendertig (4.538) nieuwe aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding, die worden ingeschreven tegen de conventionele uitgifteprijs van vierentwintig euro en negenenzeventig cent (¬ 24,79) zijnde aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door incorporatie in kapitaal van een schuldvordering die is ontstaan ingevolge de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande reserves na inhouding van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) zoals deze schuldvorde-ring nader omschreven is in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDIE BESLUIT : verklaard heeft in te schrijven op de kapitaalverhoging om te voldoen aan de voorwaarden van artikel 537 W1B92 en in te schrijven op alle vierduizend vijfhonderdachtendertig (4.538) nieuwe aandelen en deze te volstorten door incorporatie in kapitaal van zijn schuldvordering op de vennootschap ten belope van honderdentwaalfduizend vierhonderdzevenennegentig euro en twee cent (¬ 112.497,02). Als vergoeding voor zijn inbreng in natura werden aan de inschrijver vierduizend vijfhonderdachtendertig (4.538) nieuwe en volledig volgestorte aandelen zonder vermelding van waarde toegekend, die hij verklaard heeft te aanvaarden en die worden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap.

ZESDE BESLUIT vastgesteld heeft dat dientengevolge op de kapitaalverhoging volledig werd

ingeschreven en dat ze volledig werd volgestort door inbreng in natura.

ZEVENDE BESLUIT : rekening houdend onder meer met de eigen aard van de vennootschap en de

voormelde besluiten, de nieuwe statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"VAN HOOP', vast te stellen als volgt om deze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van

Vennootschappen.

STATUTEN (uittreksel).

Vorm - Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "VAN HOOF".

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

Zetel De vennootschap is gevestigd te 2250 Olen, Populierenstraat, 20.

Doel. De vennootschap heeft als doel :

" aannemer van metsel- en betonwerken, alsmede bezettingswerken; .onderneming voor het invoegen en reinigen van gevels en het bouwen van stellingen;

" onderneming voor het oprichten van onroerende goederen;

.onderneming in immobiliën;

"groot- en kleinhandel in grondstoffen en bouwmaterialen.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen. De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn. De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Kapitaal, Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdéénendertigduizend negenentachtig euro en drie cent (¬ 131.089,03). Het is verdeeld in vijfduizend tweehonderdachtentachtig (5.288) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Werd als statutaire zaakvoerder aangesteld : de heer VAN HOOF Bruno Karel Bertha, wonende te Olen, Populierenstraat, 20, die aanvaard heeft.

Iedere zaakvoerder is bevoegd am alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden, De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van het resultaat. Van de te bestemmen winst van het boekjaar zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de wettelijke reserve aangelegd en de jaarvergadering besluit verder over de bestemming van het overblijvende saldo.

Wijze van vereffening. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

ACHTSTE BESLUIT : bijzondere volmacht te verlenen met recht van indeplaatsstelling aan FIDUCIAL ACCOUNTANCY te 2200 Herentals, Oud-Strijderslaan, 13a, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, teneinde bij de BTW-Administratie en het Ondernemingsloket aile nodige inschrijvingen, wijzigingen en opheffingen te vorderen en alle administratieve formaliteiten te vervullen die via het Ondememingsloket dienen te geschieden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten, verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura en gecoördineerde statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik Et vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behoilden

aan tiot

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/08/2013 : TU085625
05/09/2012 : TU085625
06/09/2011 : TU085625
13/08/2010 : TU085625
05/08/2009 : TU085625
01/08/2008 : TU085625
01/08/2007 : TU085625
28/07/2006 : TU085625
22/09/2005 : TU085625
09/07/2004 : TU085625
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 05.08.2015 15402-0108-015
23/07/2003 : TU085625
23/09/1998 : TU85625
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.07.2016 16396-0559-014

Coordonnées
VAN HOOF

Adresse
POPULIERENSTRAAT 20 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande