VAN LOON.W

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN LOON.W
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.847.208

Publication

05/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-03-2015

Griffie

*15303958*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599847208

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

VAN LOON.W

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op twee maart tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; BLIJKT dat

1. De sub 4. nagemelde persoon een handelsvennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  VAN LOON.W .

2. De vennootschap is gevestigd te 2640 Mortsel, Theofiel Reynlaan 1.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur.

4. De vennoot/oprichter is de heer VAN LOON, Werner Maria Guido, wonende te 2640 Mortsel, Theofiel Reynlaan 1.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend vijfhonderd vijftig euro bedraagt. Het is tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro gestort.

De heer Werner Van Loon, voornoemd, heeft zich verbonden het bedrag van zesduizend honderd vijftig euro bij te storten.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft tot eenendertig december tweeduizend zestien.

8. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: de heer Werner Van Loon, voornoemd. De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

- aangesteld werd als bijzondere lasthebber: de heer Bert De Greef, boekhouder, en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Boekhoudingskantoor Bert De Greef , te 2640 Mortsel, Borsbeeksebinnenweg 96, met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het Ondernemingsloket en de administratie van de directe Belastingen, bij de administratie van de Btw, Registratie en Domeinen, en bij de sociale diensten, teneinde alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen en controles te vorderen, te antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijziging, regularisatieopdrachten en bezwaarschriften op te stellen, te ondertekenen en in te dienen, besprekingen te voeren en akkoorden te ondertekenen.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven:

 De vennootschap heeft tot doel:

De import, export en distributie van LED-verlichtingsarmaturen.

Het adviseren van en het ontwikkelen van commerciële activiteiten met alsmede het verlenen van

bijstand aan vennootschappen, bedrijven en ondernemingen; het exploiteren van, het deelnemen in,

Onderwerp akte :

Theofiel Reynlaan 1 2640 Mortsel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

het voeren van het beheer en de directie over, het financieren van, het samengaan en het

samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, dit alles eventueel onder de vorm van een adviesverlening, het verstrekken van opleidingen of andere; het deelnemen in het management en bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het investeren in vermogenswaarden en het beleggen van vermogen, het verkrijgen, vervreemden, beheren, huren, verhuren en op andere wijze exploiteren en in gebruik of genot geven of verkrijgen van vermogensrechten, roerende en onroerende zaken; het zich borg stellen voor derden; het aantrekken van externe financiering; het zich sterk maken voor de nakoming van verplichtingen van derden en het zich als mededebiteur verbinden; het verrichten van alle overige activiteiten van financiële of commerciële aard ten behoeve van vennootschappen en ondernemingen waarmee zij een groep vormt; voorts het verrichten van alle overige werkzaamheden op financieel, industrieel en commercieel gebied welke met vorenstaand verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn, alles in de ruimste zin genomen.

Tot het doel van de vennootschap dient eveneens begrepen te worden : de adviesverlening, audit, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie, organisatie en management aan/van de hiervoor vermelde ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, zowel inzake commerciële, juridische, operationele en financiële aangelegenheden, met uitzondering van deze activiteiten welke zijn onderworpen aan reglementaire bepalingen.

Het verlenen van diensten, in de meest uitgebreide zin van het woord, aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, marketing, publiciteit en het verzorgen van de commerciële relaties.

Het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, audits, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak.

Het geven van opleidingen en cursussen de meest ruime zin.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, huren, verhuren, in licentie geven of nemen van octrooien, knowhow, en andere immateriële duurzame activa.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, al dan niet door middel van de uitoefening van een mandaat als bestuurder, volmachtdrager, lid van een directiecomité of vereffenaar, en het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtsreeks of onrechtreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend

patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, huren en verhuren, verkavelen, renoveren, en dergelijke meer, met het oog op het beheer en de opbrengst. Zij mag roerende en onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende en onroerende goederen en waarden. Kortom zij mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van roerende en

onroerende goederen, alsook roerende en onroerende zakelijke rechten, zonder dat voormelde verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Inzonderheid zijn uitdrukkelijk uitgesloten de gereglementeerde activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan vastgoedbemiddelaars evenals de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen en vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

11. Jaarlijks op tweede maandag van juni om achttien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : expeditie van de akte

Staatsblad

Coordonnées
VAN LOON.W

Adresse
THEOFIEL REYNLAAN 1 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande