VAN MOL IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN MOL IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.088.348

Publication

19/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12076588*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel ie Antwerpen, op

Griffie 0 6 APR. 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jonkerweg 5 te 2990 Wuustwezel (Loenhout)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 4 april 2012, eerstdaags te registreren, dat de heer VAN MOL Roeland Lodewijk Lutgart, zelfstandige, wonende te 2930 Brasschaat, Verhoevenlei 89, de heer VAN MOL Jelle, zelfstandige, wonende te 2930 Brasschaat, Verhoevenlei 89, en de heer VAN MOL Seppe, zelfstandige, wonende te 2930 Brasschaat, Verhoevenlei 104, een vennootschap hebben opgericht als volgt:

1. Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: Van Mol Immo (artikel 1)

2. Duur: onbepaald (artikel 4)

3. Zetel: Jonkerweg 5 te 2990 Wuustwezel (Loenhout)

4, identiteit oprichters: zie boven

5, kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) (artikel 5), ter gelegenheid van de oprichting ten belope van één/derde (1/3e), hetzij 6.200,- euro volstort door inbreng in geld.

6. samenstelling: honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderdste (1/100°) deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen (artikel 5)

7. begin en einde boekjaar: telkens van één januari tot eenendertig december van ieder kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt van 4 april 2012 en eindigt op 31 december 2013 (overgangsbepaling)

8. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering (artikel 19)

9. Bestuur: het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. (artikel 10), Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Aangesteld als gewone niet-statutaire zaakvoerder is de heer VAN MOL Roeland Lodewijk Lutgart, voornoemd, voor onbepaalde duur.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hiervoor bepaald en hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen, Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen. (artikel 11)

10. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 12)

Ondernemingsar Benaming

(voluit) VAN MOL IMMO

(verkort) :

0845.088. 348

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening voor derden als in deelneming

met derden, zowel in binnen- als buitenland;

- Het verkrijgen en behouden van materiële en/of immateriële vaste activa en dit van roe-rende en/of

onroerende aard.

- Het stellen van alle hiertoe noodzakelijke en dienstige handelingen evenals het verhuren hiervan.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële,

roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te

bevorderen,

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even

welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardige of

aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Al die verrichtingen deel uitmakend van haar doel waarvoor bijzondere toelatingen, machtigingen,

vergunningen of erkenningen vereist zijn zal de vennootschap maar mogen uitoefenen na het bekomen

ervan en nadat de daarmee overeenstemmende inschrijving bij een erkend ondernemingsloket bij de

kruispuntbank werd bekomen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen,

hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

(artikel 3)

12. Jaarvergadering

op de eerste dinsdag van de maand juni van ieder jaar om negentien uur (19u), is deze dag een feestdag, dan wordt deze algemene vergadering of jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op zelfde uur. Buitengewone algemene vergadering kunnen door de zaakvoerder of commissarissen bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De aandeelhouders kunnen eveneens eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen als bedoeld in de vennootschappenwet, mogen van die besluiten kennis nemen.(artikel 13). De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien (juni 2014). (overgangsbepaling).

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. ledere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot (artikel 14).

Overname van verbintenissen

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening van en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming.zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan de Burgerlijke Vennootschap in de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR SEEUWS", te 2950 Kapellen, Kazemeweg 34, en zijn aangestelden, mandatarissen of lasthebbers, allen gemachtigd afzonderlijk op te treden, steeds met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondemerningsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondememingstoket, en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften, zoals inzake BTW en directe Belastingen, en het verrichten van aile overige formaliteiten bij de betrokken instanties en dit met recht van in de plaatsstelling,







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd; Uitgifte van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 29.07.2015 15366-0492-009

Coordonnées
VAN MOL IMMO

Adresse
JONKERWEG 5 2990 LOENHOUT

Code postal : 2990
Localité : Loenhout
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande