VAN OOSTERHOUT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VAN OOSTERHOUT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.072.845

Publication

28/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.01.2014, NGL 21.01.2014 14013-0114-012
28/11/2011
ÿþmod 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van NEERGELEGD

Voorbehoudt aan hel Belgiscl Staatsbh

HTBANK VAN

1 6 NOV. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

" 111l8u91`

;;Ondernemingsnr: Ud'yd.D:/L.g tir



Benaming : VAN OOSTERHOUT

(voluit)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rubensstraat 104 bus 9

2300 Turnhout

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde'

(Ravels), op 15 november tweeduizend en elf, blijkt dat: "

Mevrouw VAN OOSTERHOUT Cornelia Henrica Maria, geboren te Eindhoven (Nederland) op vijfentwintig april negentienhonderdeenenzestig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2300 Turnhout, Kampheidelaan 18.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met als naam "VAN OOSTERHOUT",

De zetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Rubensstraat 104 bus 9.

De vennootschap heeft tot doel

Het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van

advocaat, zoals het optreden als mediator, bemiddelaar, scheidsrechter,

gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere

handelsactiviteit.

De uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die

verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België, alsmede in Nederland en verder binnen de Europese Gemeenschap omschreven is.

De vennootschap kan hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, elke roerende, onroerende of financiële verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap kan binnen de door de wet of reglementen bepaalde grenzen samenwerken met andere vennootschappen en/of personen met een doel aanvullend aan het hare en zij kan eventueel deelnemen in interprofessionele vennootschappen. Het uitbouwen en beheren van roerend en onroerend vermogen, doch louter ten bate van de professionele activiteiten als advocatenkantoor.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteit de regels eigen aan de' ; uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro, ; vertegenwoordigd door dertig aandelen met een fractiewaarde van één/dertigste vang het kapitaal.

Het is volledig volstort in geld.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Tot statutaire zaakvoerder voor de duur der vennootschap werd benoemd:

Mevrouw VAN OOSTERHOUT Cornelia Henrica Maria, geboren te Eindhoven (Nederland) op vijfentwintig april negentienhonderdeenenzestig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2300 Turnhout, Kampheidelaan 18.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van de maand april om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door haar aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 lid 2 van het Wetboek van Vennootschappen, en dit sedert 1 september 2011.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

r Voorbehouden aan het Befgisdn Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VAN OOSTERHOUT

Adresse
RUBENSSTRAAT 104, BUS 9 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande