VANDENDRIESSCHE G.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDENDRIESSCHE G.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.459.155

Publication

20/10/2014
ÿþLvk ModWard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11,11111,11,11.1j1.1111,1.11j111,111111111

Onclernemingsnu 0443.459.155

Benaming

(voluit) : "G. VANDENDRIESSCHE"

(verkort).

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2000 Antwerpen, Schildersstraat 27A

(volledig adres)

Onderwerp akte: IN VEREFFENING STELLING

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Goedele VANDEKERCKHOVE te Antwerpen op dertig september tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor Antwerpen 1, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G. VANDENDRIESSCHE" met eenparigheid van stemmen besloten heeft:

Eerste besluit

Comparant verklaart voorafgaandelijk dezer in zijn hoedanigheid van zaakvoerder het rechtvaardigend verslag te hebben opgesteld betreffende de voorgestelde vervroegde ontbinding van de vennootschap, met aange-hechte staat van aktief en passief afgesloten per 27 september 2014.

Over deze staat van actief en passief werd verslag opgemaakt door de heer André Clybouw, bedrijfsrevisor, te Antwerpen-Wilrijk, daartoe door de zaakvoerder aangewe-zen, en waarvan het besluit luidt als volgt:

"9. BESLUIT

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de Burgerlijke BVBA VANDENDRIESSCHE G. een boekhoudkundige staat afgesloten op 27 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 549.949,28 EUR en een boekhoudkundig netto-actief van 311.614,28 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Antwerpen, 30 september 2014

Clybouw Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

Vertegenwoordigd door (getekend) André Clybouw Zaakvoerder"

De vergadering keurt de twee voormelde verslagen en staat van aktief en passief goed.

Legitimatie

Ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formalitel-iten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 paragraaf 1 gehouden is.

Beide voormelde verslagen en de staat van actief en passief zullen na "ne varietur" te zijn getekend, bewaard blijven in het dossier van de vennootschap.

Tweede besluit

De vergadering beslist de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G. VANDENDRIESSCHE" bij vervroeging te ontbinden en in vereffe-ining te stellen vanaf heden.

Derde besluit

Aanstelling vereffenaar:

De vergadering beslist als vereffenaar te benoemen: de heer VANDENDRIESSCHE Geert, wonende te 2547 Lint, Lier-sesteenweg 286, hier aanwezig en aanvaardende, aan wie zij bijzondere volmacht geeft tot het indienen van het verzoekschrift tot bevestiging/homologatie van de benoeming van de vereffenaar door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel.

Hij verbindt er zich toe om de beschikking van de Rechtbank waarbij de benoeming van de vereffenaar werd bevestigd of geweigerd onmiddellijk over te maken aan ondergetekende notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanighetd van de instrumenterende notarts, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijiagen-bij- het -Belgisch Staatsblad--20/-1012014w -Annexes -du Monieur ' hèle

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

09 OKT. 2014

Griffie

Voor-

ilehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen -bij- het-Belgisch -Staatsblad 1- 20-t10/20/ 4 - Annexes du Mollit-Ci& - lingë

Bepaling der Machten van de vereffenaar:

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebrel-Kie machten, namelijk al degene vermeld in de artikels 186 tot en met 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder toevlucht te moeten nemen tot de toelating van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen van artikel 187 en 1901 paragraaf 2, van gezegde wet.

De vereffenaar wordt vrijgesteld van inventaris op te maken en zal kunnen verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap.

Hij kan alle derde personen in zijn machten doen treden, doch enkel voor bijzondere en bepaalde zaken,

De vereffenaar dient in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening op te maken en binnen de maand eropvolgend over te zenden aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend aangeeft, wordt bij het in artikel 195bis Wetboek van Vennootschappen bedoelde vennootschapsdossier gevoegd. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, moet de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voorleggen aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig: benoeming lasthebber ad hoc:

Voor het gavai de benoeming van de vereffenaar zou moeten gehomologeerd worden, stelt de vergadering aan als lasthebber 'ad hoc', gelast met het indienen van het verzoekschrift tot homologatie: de heer VANDENDRIESSCHE Geert voormeld.

Vierde besluit

De vergadering wordt hernomen, waarbij de comparant, in zijn hoedanigheid van enige aandeelhouder, de beslissing van de vereffenaar goedkeurt tot uitkering van gezegde voorschotten aan de enige ' , aandeelhouder, en verbindt hij zich uitdrukkelijk tot terugbetaling van de eventueel te veel gestorte bedragen. Derhalve worden heden, met onmiddellijke en onvoorwaardelijke eigendomsovergang, aan de enige aandeelhouder onderstaande onroerende goederen van de vennootschap toegekend en wordt.hem door de ' vereffenaar een netto-som betaalbaar gesteld van vierentwintigduizend negenhonderd euro (24.900,00 EUR), . na inhouding van een som corresponderend met tien procent roerende voorheffing zoals hoger vermeld. Daarbij wordt herhaald dat het totaal uitgekeerde bedrag vooreerst het werkelijk gestort kapitaal omvat (waarop geen roerende voorheffing moet ingehouden worden) en voor het in meer een vereffe-ningsuitkering is waarop wel roerende voorheffing verschuldigd zal zijn.

(Volgt de bijzondere omschrijving van de eigendomsovergang van de onroerende goederen)

Vijfde besluit

De vergadering machtigt de vereffenaar in te staan voor de aangifte en betaling van de roerende voorheffing op voormelde toegekende voorschotten (zie vierde besluit) en verzoekt dit te doen binnen een termijn van vijftien dagen na heden.

De vergadering machtigt de vereffenaar voorgaande beslissingen tot uitkering van voorschotten voor te leggen ter beoordeling aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel en dit bij apart verzoekschrift. Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Verklaring

De vergadering verklaart dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit, met uitzondering van de

"

hiervoor genoemde uitgebrachte onroerende goederen.

Volmacht

De vergadering verleent aile nodige volmachten aan: Geert Vandendriessche voormeld, met recht van substitutie, om namens de vennootschap alle formaliteiten te vervullen voor de wijzigingen en schrapping bij de ' Kruispuntbank van Ondernemingen via een erkend Ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

De Notaris,

Goedele VANDEKERCKHOVE

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor, gecoördineerde statuten, bevestiging benoeming vereffenaar door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 18.10.2013 13633-0531-015
05/06/2012
ÿþmod 11.1

eo.~t~.°S ~Y In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

I II 11flI 11 111111 II I

*12100328*

vc behc

aar Belç Staal

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

. van;.~nphendel fp f nt:ver en, op

Z 4 MEI 201Z

Griffie

Op de laatste biz, van Luik B vermelden . Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0443.459.155

Benaming (voluit} : "G. VANDENDRIESSCHE"

(verkort) :

Rechtsvore i : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schildersstraat 27A

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR - VERPLAATSING DATUM ALGEMENE VERGADERING - AANPASSING STATUTEN

;Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Goedele VANDEKERCKHOVE te',

Antwerpen op elf mei tweeduizend en twaalf, "Geregistreerd één blad geen,

renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der Registratie op 15 MEI 2012. Boek ;162 blad 84 vak 18. Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 EUR). De ontvanger

a.i. (getekend) W. WUYTACK", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering 'der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een ::BVBA "G. VANDENDRIESSCHE" met eenparigheid van stemmen besloten heeft:

,`,1) het maatschappelijk boekjaar te wijzigen om dit te laten beginnen op één januari en te doen eindigen op éénendertig december van elk jaar.

Het lopende boekjaar, begonnen op 01 juli 2011, zal bijgevolg eindigen op 31 december 2012.

;Derhalve de eerste zin van artikel 26 der statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar."

2) de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de tweede zaterdag van de maand mei van elk jaar.

De eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering zal dan ook worden gehouden; .de tweede zaterdag van de maand mei 2013.

:Derhalve in artikel 18 der statuten de woorden "de tweede zaterdag van dei ;maand december van elk jaar om veertien uur (14.00 u)" te vervangen door "de'

tweede zaterdag van de maand mei van elk jaar om veertien uur (14.00 u)".

Volmacht

De vergadering verleent alle nodige volmachten aan mevrouw DE BRABANDERE:Katrien, wonende te 2547 Lint, Liersesteenweg 286, met recht van' substitutie, om namens de vennootschap alle formaliteiten te vervullen voor;' 'de wijzigingen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen via een erkend Ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

De Notaris,

Goedele VANDEKERCKHOVE

'Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, geco'rdineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 28.02.2012 12049-0249-015
10/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 30.04.2011 11102-0593-014
09/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 24.02.2010, NGL 26.02.2010 10058-0550-013
30/10/2008 : ANT000675
06/09/2007 : ANT000675
06/09/2006 : ANT000675
07/10/2005 : ANT000675
14/10/2004 : ANT000675
25/09/2003 : ANT000675
18/11/2002 : ANT000675
22/01/2002 : ANT000675
28/12/1999 : ANT000675
01/01/1997 : ANT675
01/01/1995 : ANT675
31/03/1992 : ANT675
21/03/1991 : ANT675

Coordonnées
VANDENDRIESSCHE G.

Adresse
SCHILDERSTRAAT 27, BUS A 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande