VANDEPERRE & VAN LAER

Divers


Dénomination : VANDEPERRE & VAN LAER
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 895.722.645

Publication

17/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

luII uuI VVI IIIIIIIII N

*1211665*

I

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

08 OKT. 2012

KOOPHaWffgL TURNHOUT

eriffiar

Ondernemingsnr : 0895.722.645

Benaming

(voluit) : VANDEPERRE & VAN LAER LV

(verkort) :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Eindekens 6, 2440 Gee!

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - HERFORMULERING

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van beherende en stille vennoten, gehouden op 30 juni 2012, blijkt dat de vergadering volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met TWEEHONDERDDUIZEND EURO (¬ 200.000,00) om het te brengen van EENENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 31.000,00) op TWEEHONDERD EENENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 231.000,00) zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd door inbreng in natura van een gedeelte van de rekening-courant beherend vennoten, elk voor de helft.

TWEEDE BESLUIT:

Zijn hier tussengekomen:

De heer Luc Josephus Elisabeth VAN LAER, wonende te 2440 Geel, Eindekens 6, en de heer Kris August Dimpna VANDEPERRE, eveneens wonende te 2440 Geel, Eindekens 6; die, na kennis te hebben genomen van voorgaande, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap,

Vervolgens verklaren de inbrengers voormeld, inbreng te doen van voornoemde inbreng in natura. Voorwaarden van de inbreng:

De inbrengers verklaren rechtmatig eigenaar te zijn van het door hem ingebrachte. De vennootschap krijgt vanaf heden de volle eigendom en het genot van de inbreng in natura.

Als tegenprestatie verstrekte vergoedingen:

Als vergoeding voor vernielde inbreng, waarvan alle comparanten verklaren volledig op de hoogte te zijn, wordt de waarde van de heden bestaande aandelen aangepast en verhoogd van een waarde van DRIEHONDERD EN TIEN EURO (¬ 310,00) per aandeel naar een waarde van TWEEDUIZEND DRIEHONDERD EN TIEN EURO (¬ 2.310,OD) per aandeel.

DERDE BESLUIT:

De statuten worden herwerkt teneinde ze aan te passen aan voormelde beslissingen en aan de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Geel, 30 juni 2012..

Een beherend vennoot, een beherend vennoot,

VAN LAER Luc VANDEPERRE Kris

Hierbij neergelegd: verslag BAV met coördinatie statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VANDEPERRE & VAN LAER

Adresse
EINDEKENS 6 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande