VANDETI CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANDETI CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.729.620

Publication

10/09/2013
ÿþe MO Wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rerhthank van Koophandel te Antwerpen, op

a 0. NG, 2013

Griffie

1111111gligull

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernerningsnr : 0890.729.620

Benaming

(voluit) : VANDETI CONSULTING (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2550 Kontich, Duffelshoek 134

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Er blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandeti Consulting" met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich,, Duffelshoek 134, gehouden op de maatschappelijke zetel op 21 mei 2013, dat met eenparigheid van stemmen: de volgende beslissingen werden genomen:

Er wordt verslag uitgebracht over het beheer en het gebruik van de maatschappelijke activa, de nodige; stukken en rekeningen worden voorgelegd.

1. Benoeming van een commissaris-verificateur

Na voormeld verslag van het beheer en de vereffening te hebben aanhoord, besluit de vergadering geen commissaris-verificateur aan te stellen.

2, Ontlasting der vereffenaar

De algemene vergadering, die de conclusies van het rapport van de vereffenaar aanneemt en de, rekeningen van de vereffenaar goedkeurt, ontheft de heer Van der Wee zonder voorbehoud nog beperking van zijn functie als vereffenaar en geeft hem algehele ontlasting, zonder enig voorbehoud of beperking voor zijn beheer ais vereffenaar van de vennootschap.

3, Slot der vereffening.

De algemene vergadering spreekt de afsluiting der vereffening uit en stelt vast dat de burgerlijke, vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandeti: Consulting" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De maatschappelijke boeken en documenten zullen gedurende minstens vijf jaar neergelegd en bewaard= worden te 2550 Kontich, Duffelshoek 134,

De sommen en waarden die zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de vennoten en, waarvan de overdracht hun niet is kunnen gebeuren, zullen worden gestort in de Deposito- en consignatiekas.

4. Volmacht.

De algemene vergaderding besluit notaris Marc De Becker, met standplaats te Mechelen, te machtigen om in naam van de vennootschap al het nodige te doen voor de neerlegging op de bevoegde rechtbank van koophandel alsmede de publicatie in het Belgische Staatsblad van onderhavige notulen zoals voorzien door de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, daartoe alle akten en stukken te tekenen en in het algemeen datgene te doen wat noodzakelijk of nuttig zal zijn, zelfs niet uitdrukkelijk in deze vermeld.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd:

- buitengewone algemene vergadering dd. 21-05-2013

- uittreksel;

Notaris Marc De Backer

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/02/2013
ÿþ Mod Wo[d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0890.729.620

Benaming

(voluit) : Vandeti Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Duffelshoek 134, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc De Backer te Mechelen op veertien november tweeduizend twaalf, geregistreerd Mechelen 1° kantoor twee bfad(en) geen verzending(en) boek 985 blad 88 vak 19 op 23 NOV 2012 ontvangen: vijfentwintig euro De Ontvanger (getekend) Koen Decoster, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VANDET1 CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Duffelshoek 134 ondernemingsnummer. 0890.729.620 RPR Antwerpen, is bijeengekomen op het notariskantoor en de volgende beslissingen heeft genomen:

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de comparant, het volgende vast:

a)Op drieëntwintig oktober tweeduizend twaalf hebben de zaakvoerders van de vennootschap een verslag; opgesteld, houdende voorste! tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek' van Vennootschappen. Bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. Dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen.

b)Op zeven november tweeduizend twaalf heeft de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, voor de burgerlijke' vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER: GUY", met zetel te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12 een verslag opgesteld betreffende zijn; bevindingen van het onderzoek overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag luiden letterlijk als volgt:

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W.Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Vandeti Consulting" kan ik verklaren dal:

" Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd, zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de', verfnootschap op datum van 23 oktober 2012,

'De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 23 oktober 2012 van genoemde vennootschap, de netto-vermogenstoestand ten bedrage van 9.655,78 EUR vol-ledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzienin-gen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 7 november 2012

(Getekend)

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

Neerlegging

Op de laatste biz ven Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handrekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

21 JAN 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De verslagen van de zaakvoerders, met de staat van actief en passief, en van de bedrijfsrevisor worden aan deze akte gehecht om er één geheel mee uit te maken en zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

BERAADSLAGINGEN - BESLISSINGEN

De vergadering vangt de agenda aan en neemt de volgende beslissingen:

Eerste Besluit- Verslaggeving.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het verslag opgesteld door de zaakvoerders, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door voomoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per drieëntwintig oktober tweeduizend twaalf.

De enige aandeelhouder heeft van de verslagen voorafgaandelijk aan deze een afschrift ontvangen.

Tweede besluit- Ontbinding.

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. Zij zal enkel nog blijven bestaan ten behoeve van de vereffening.

Derde besluit- Kennisname ontslag zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van het feit dat de zaakvoerders van rechtswege ontslagnemend zijn ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat.

De zaakvoerders zijn:

a)De heer Van der Wee Tim, voornoemde comparant, statutair zaakvoerder, benoemd bij de oprichting van de vennootschap;

b)Mevrouw Geurts lise, geboren te Berchem (Antwerpen) op zeven januari negentienhonderd zesenzeventig, ongehuwd, wonende te 2550 Kontich, Duffelshoek 134,

Vierde besluit- benoeming vereffenaar- bezoldiging,

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar de enige aandeelhouder, voornoemde heer Van der Wee Tim, hier aanwezig, die dit mandaat verklaart te aanvaarden.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen..

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koop-handel wordt bevestigd.

Iedere handeling gesteld door de vereffenaar tussen zijn benoeming en de bevestiging ervan zal door de rechtbank worden beoordeeld. De rechtbank kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Wordt aangesteld als lasthebber ad hoc, voornoemde heer Van der Wee Tim, die wordt gelast met het indienen van het verzoekschrift ter homologatie van onderhavige benoeming alsmede al het nodige te doen voor het bekomen van de homologatie.

Vijfde besluit- machten van de vereffenaar

¬ ~e vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de ver-plichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lcpende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

Zij mag onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten overgedragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststelt.

Behoudens delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189b1s van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd

- uitgifte akte van ontbinding de dato 14 november 2012.

- kopie brief rechtbank betreffende aanstelling vereffenaar,

Notaris Marc De Backer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

1

4

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.09.2012, NGL 24.09.2012 12582-0497-009
18/09/2012
ÿþ Med Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes diiMonitëiir bèlgé

Bijlngen-bij-het-Bdgirscli Staatstilad ='11P091'2012

Neergelegd ter gaffe van de Rechtbank

van loophandel te Antwerpen, op urn 511'

Griffie

" iaissas3

Ondernemingsnr : 0890.729.620

Benaming

(voluit) : Vandeti Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mayerlei 193 - 2640 Mortsel '

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist om met ingang van 01 november 2011 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2550 Kontich, Duffeishoek 134.

De zaakvoerder

Van der Wee Tim

Op de laatste biz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 08.10.2011, NGL 21.10.2011 11587-0264-010
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 24.09.2010, NGL 27.09.2010 10558-0480-010
24/11/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 13.11.2009, NGL 17.11.2009 09855-0331-010
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 14.11.2008, NGL 21.11.2008 08823-0213-009

Coordonnées
VANDETI CONSULTING

Adresse
DUFFELSHOEK 134 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande