VANGEEL & PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VANGEEL & PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.472.059

Publication

16/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte__

ERnr=1 GD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

05 MU 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

Ondernemingsnr b 5-3 t, 1-1T2...- 053

Benaming

(voluit) : VANGEEL & PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: te 2400 Mol, Vieille Montagnestraat 5b

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

UIT EEN AKTE verleden voor notaris Luc Moortgat, te Geel, op 1 full 2013, geregistreerd te Geel, de 02 juli 2013, acht bladen zonder verzending Reg.5 deel 592 folio 66 vak 16, ontvangen 50,00 euro, getekend vr de eerstaanwezend inspecteur ai Kristien De Vrij Inspecteur bie fiscaal bestuur.

BLIJKT dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht ais volgt

1. Identiteit der oprichters ; 1. De heer OOMS, Bart Annie Julien, geboren te Geel op vier maart' negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.03.04 177-59, echtgenoot van mevrouw CARPENTIER Katty Diane Jan, geboren te Turnhout op 30 april 1976, RR 76.04.30. 102-40, samenwonende te 2400 Mol, ' Vieille Montagnestraat 5/B.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, stelsel niet gewijzigd, alzo verklaard. 2. De heer VANGEEL, Maarten, geboren te Mol op vijf januari negentienhonderd éénennegentig, nationaal nummer 91.01.05 153-63, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2490 Balen, Haverstraat 49.

2, Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Benaming : « VANGEEL & PARTNERS

3, Zetel te 2400 Mol, Vieille Montagnestraat 5b

" 4, Doel De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

" Bouwrijp maken van terreinen;Ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van

gewassen;Gevelrenovatie (gevetrestauratie);Dakrenovatie;Algemene dakwerken;Voorbereiden van

landbouwvelden;Opzetten van een teelt;Besproeien van gewassen ook vanuit de lucht;Snoeien van fruitbomen en wijnstokken;Overplanten van rijst en uitdunnen van bieten;Verhuur van landbouwmachines en  werktuigen. met bedieningspersoneel;Ongediertebestrijding ( ook konijnen) m.b.t, de landbouw;Exploitatie van. irrigatiesystemen voor de landbouw;Ondersteunende diensten In verband met de bosbouw;Zagen en schaven. van hout;Vervaardiging van metalen construotiewerken en delen daarvan;Vervaardiging van metalen deuren en vensters;Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden;Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven; Geschikt maken van terreinen voor mijnbouw: verwijderen van, deklagen en overige werkzaamheden in verband met de ontsluiting van delfstoffen en de voorbereiding van de ontginning; Verlaging van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen; Drainage van land- en bosbouwgrond; Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van:-thermische isolatiemateriaal isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen Algemene bouwinstallatie;Overige werkzaamheden in verband met. de afwerking van gebouwen;Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen,. n.e.g.;Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden;Groothandel in bouwmaterialen, algemeen assortiment;Landschapsverzorging;Snoeien van bomen en heggen;Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden;Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen;Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen;Onderneming voor de elektrische bedrading , en toebehoren Groot- en kleinhandel in elektrisch materiaal;Detailhandel in verlichting;Sanitair installateur, loodgieterswerk;Groot- en kleinhandel in sanitaire toestellen;Installateur van verwarming, ventilatie en klimaatregeling;Installateur van centrale verwarming;Fotografie;Holding, beheer, aankoop, verkoop, trading, huren en verhuring van roerende goederen;Managementactiviteiten van holdings; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit op controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.Patrimoniumvennootschap: beheer, aankoop, verkoop, verhuring van ' onroerende goederen;liet beheren en administreren van eigen vermogensbestanddelen, waaronder onroerende en roerende goederen, het deelnemen in het kapitaal en het financieren van andere ondernemingen en het besturen, beheren en administreren van zodanige ondernemingen;De verkoop, de -aankoop,-de invoer, de_ uitvoer, de 3tertegenwoordiging, de _bemiddeling, de handel op commissie, trading,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

M11.,!,1111 O

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

groothandel zowel ais de kleinhandel van alle producten waarvan de markt niet gereglementeerd is;Het beheer in de ruimste gin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, verhuur en de onderverhuur, de hertelling, de verbetering en de verbouwing, de verkaveling alsmede te gelegener tijd de aankoop, de oprichting en elke andere verwerving van onroerende goederen. De vennootschap mag onroerende goederen aankopen, vervreemden en verkavelen voor eigen rekening;Algemene bouwwerkzaamheden beperkt tot de coördinatie van de werken uitgevoerd door onderaannemers;Overige zakelijke dienstverlening;Bouwpromotor en zelf bouwen van onroerende goederen;De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen of haar klantenbestand uit te breiden. De vennootschap zal alle industriële, onroerende, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren. Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten en roerende en onroerende goederen kopen, bouwen, verkopen, huren en verhuren.Zij mag haar maatschappelijk doel uitoefenen zowel in binnen- ais buitenland.Daamaast: alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandleingen die rechtstreekse of onrechtstreekse geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen. Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.Zij kan ook, ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al dan niet gelijkaardige activiteit alsmede zakelijke of persoonlijke zekerheden vestigen op haar goederen, De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschapen met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderren of haar klanten bestand uit te breiden.

De vennootschap zla aile industriële, onroerende, handels-, financiële of burgerlijke operaties moen uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Het bestuur is bevoegd om de aard van de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

5. Geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00) euro en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam,

zonder nominale waarde, die ieder één/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Volstorting in geld :10.000,00-EUR.

6. Duur en aanvang: voor onbepaahde duur vanaf 1 juli 2013.

7. Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar, en voor de 1ste maal in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt en eindigt op 31 december 2014.

8. Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op 15 juni om 20.00 uur , indien

die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. En voor de

eerste maal in het jaar 2015 op 15 juni .

9, Omvang en wijze van uitoefening van het bestuur:

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 20  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21  Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is,

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aange-'stelde vertegenwoordiger.

10. Benoemingen : Benoeming en bezoldiging van zaak-'voerder(s). Het aantal zaakvoerders wordt

vastgesteld op twee.

Worden aangesteld tot deze functie voor de duur der vennootschap:

-De heer OOMS Bart voornoemd,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behaudert

tan het

Belgisch Staatsblad

-De heer VANGBEL Maarten voornoemd,

die verklaren dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Met eenparigheid van stemmen wordt deze beslissing goedgekeurd.

De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Benoeming van de commissaris. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het 1ste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan wordt in-gesteld.

Bijzondere lastgeving.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Boekhoudkantoor Cuyvers -- Smets Bvba te 2400 Mol, P. Van Henxthovenstraat T,evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, cm, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving in de kruispuntbank ondernemingen, voor de aanvraag van een B.T.W. nummer en verder voor alle documenten die dienen opgesteld en ondertekend te worden teneinde de werking van de vennootschap te kunnen bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hierbij neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte en bankattest. Notaris Luc Moortgat

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/02/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

t=

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffies.an.d~~kte

Neero JQ ri ter r4r~r ,n

~ JTTT~t111 de

RECHTBANK %/AM unno4ANDEL

2 1 JAN. 2015

ANTWERPEN ataeiing TURNHOUT

De Griifeeie

--__,

iu

Ondernemingsnr : 0536.472.059

benaming (voluit) :Vangeel & Partners

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vieille Montagnestraat 51B

2400 Mol

Onderwerp akte :Ontbinding en sluiting van de vereffening

Uit een akte verseden voor notaris Hervé De Graef te Mol op vijftien januari tweeduizend vijftien, en aangeboden ter registratie, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van "VANGEEL & PARTNERS" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Moortgat Luc te Geel op 1 juli 2013, gepubliceerd in de bijlage tot =; het Belgisch Staatsblad van 16 juli 2013 onder nummer 13110112.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Vieille Montagnestraat 5/B, BTW 3E0536.472.059, rechtspersonenregister Turnhout 0536.472.059.

Inhoudende de volgende besluiten:

- De raad van zaakvoerders heeft een verslag opgesteld over het voorstel van ontbinding van de vennootschap, in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva per 31 december 2014 gevoegd.

- De externe accountant, de accountant Jef Robert, ingeschreven in het register van de externe accountants onder nummer 6436 2N 58 met kantoor te Geel, Molseweg 168, heeft een verslag over het deze staat opgesteld, in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verslag, de dato 9 januari 2015, bevat het hierna letterlijk opgenomen besluit :

"De staat van activa en passiva van de Bvba Vangeel en Partners met zetel te 2400 Mol, Vieille : Montagnestraat 5b per 31/12/2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, geeft naar mijn oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weer op die datum. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van i de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der accountants en belastingconsulenten, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, door de zaakvoerder geraamd op een bedrag van 125,00 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht. Er zijn geen andere;, inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Gedaan te Geel op 9 januari 2015."

- De vergadering beslist de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit te rekenen vanaf 15 januari 2015,

- De vergadering beslist de vereffening van de vennootschap verder te verwerken zonder de aanstelling van een vereffenaar door de geheelheid van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, aan de aandeelhouders over te dragen en te verdelen tussen deze aandeelhouders In verhouding met hun aandeel in het kapitaal.

Dit vermogen bevat geen zakelijke onroerende rechten of goederen.

ingevolge deze overname van het geheel vermogen, is de vereffening van de vennootschap Vangeel & Partners zonder voorwerp geworden en dientengevolge afgesloten. Voor zover ais nodig beslist de vergadering de vereffening af te sluiten.

Op de laatste bit. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso . Naam en handtekening

mod 11.1

De aandelen, de archieven, de boekhouding en de documenten van de vennootschap zullen bewaard worden bij de heer Ooms Bart te Mol, Vieillemontagnestraat 51B gedurende vijf jaar te rekenen vanaf 15 januari 2015.

De vergadering beslist de instrumenterende notaris te ontlasten van alle mogelijke uit deze akte voortvloeiende verantwoordelijkheden.

- De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen aan de bvba Cuyvers-Smets Boekhoudkantoor te Mol, P. Van Henxthovenstraat 1, ondernemingsnummer 0418.973.682, ten einde de formaliteiten bij het ondernemingsloket en bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- staat van activa en passiva

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de externe accountant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

jan het.w Belgisch StaatsblaW

Op de laatste bIz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
VANGEEL & PARTNERS

Adresse
VIEILLE MONTAGNESTRAAT 5B 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande