VANHOUTTE-MICHIELSEN

Divers


Dénomination : VANHOUTTE-MICHIELSEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 819.971.088

Publication

15/01/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

Rechtbank van koophandel ~j

Antweroen EI

0 5 JAN, 2015 "

Griffie

afdPring Antvyorpan

i

im

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : Vanhoutte - Michielsen

Rechtsvorm ; stichting

Zetel ; Alexander Franckstraat 20

2530 Boechout

Ondernemingsnr ; 0819.971.088

Voorwerp akte : AANPASSING VAN DE ADMNISTRATIEVOORWAARDEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 18 december 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten volgende besluiten heeft genomen.

1. Besluit om de modaliteiten inzake de vertegenwoordiging van de certificaten, welke in onverdeeldheid worden gehouden, uit te breiden.

2. Besluit om de wijze van overdracht van certificaten aan te passen.

3. Besluit om de mogelijkheid tot vervreemding van certificaten te beperken door invoering van een nieuw artikel 8 bis:

"De aan de stichting overgedragen aandelen kunnen door de stichting niet worden vervreemd zonder de voorafgaande, uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de certificaathouder die de betrokken aandelen heeft gecertificeerd, én mits voorafgaande en schriftelijke goedkeuring van de voorzitter van de raad van bestuur van de stichting."

4. Besluit om het voortaan mogelijk te maken dat er een buitengewone of bijzondere algemene vergadering van de vennootschap wiens aandelen werden gecertificeerd wordt gehouden zonder dat er vooraf een vergadering van certificaathouders wordt gehouden.

5. Besluit om de voorwaarden voor het royeren van certificaten te versoepelen.

6. Besluit om de voorwaarden voor de aanpassing van de Administratie voorwaarden te versoepelen.

7. Besluit om de bestaande Administratievoorwaarden te vervangen door nieuwe, aangepast aan de genomen besluiten, en volledig geherformuleerd, maar met behoud van de inhoud van de oude Administratievoorwaarden (ter uitzondering van de thans formeel gewijzigde punten).

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 30 december 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2015
ÿþijilll

15 303*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 6 JAN. 2015

afdeling Antwerpen

ffp

Benaming : Vanhoutte - Michielsen

Rechtsvorm : stichting

Zetel Alexander Franckstraat 20

2530 Boechout

Ondernemingsnr: 0819.971.088

Voorwerp akte : VERGADERING RAAD VAN BESTUUR: WIJZIGING DOEL - WIJZIGING AANTAL BESTUURDERS  AANPASSING SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR  ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS  AANPASSING DEELNEMINGSVOORWAARDEN VERGADERING CERTIFICAATHOUDERS  AANPASSING VAN DE STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op

decemher ?01^, bijkt dat de raad van bestuur volgende besluiten heeft genomen.

1. Besluit om het doel van de stichting te wijzigen en volledig te herformuleren als

volgt:

De stichting heeft tot doel de instandhouding van het familiaal vermogen van de

famille Vanhoutte Michielsen die bestaat uit de oprichters, alsook het

behartigen van de belangen in de meest ruime zin van de famille Vanhoutte Michielsen door het in eigen naam verkrijgen en behouden van alle aandelen en effecten die haar voor certificering overgedragen worden.

a) alle rechten uitoefenen verbonden aan de aandelen en effecten waarop de certificaten betrekking hebben, zoals het uitoefenen van de stemrechten en andere aan de aandelen en effecten verbonden rechten, het innen van de dividenden en andere uitkeringen.

De stichting zal de aan de ter certificering overgemaakte aandelen verbonden rechten op zodanige wijze uitoefenen, dat de belangen van de vennootschap, waaronder de continuïteit in het bestuur en het waarborgen van een goed bestuur, en de belangen van alle daarbij betrokken zo goed mogelijk worden gewaarborgd.

b) aan de houders van de certificaten uiterlijk binnen de vijftien dagen na de ontvangst ervan alle bedragen betaalbaar stellen die haar werden uitgekeerd in verband met de aandelen en effecten waarop de certificaten betrekking hebben;

c) als een goede huisvader alle aandelen en effecten waarvoor certificaten werden uitgegeven in bezit houden en bewaren met verbod deze te vervreemden of in pand te geven. Voor de toepassing hiervan wordt onder vervreemden niet verstaan overdracht aan certificaathouders ingeval van royement als voorzien in de administratievoorwaarden;

d) instaan voor de omwisseling van de certificaten tegen de aandelen, winstbewijzen, obligaties of warrants waarop zij betrekking hebben overeenkomstig de regelgeving in het Wetboek van vennootschappen en in overeenstemming met de bepalingen op genomen in deze statuten en in de administratievoorwaarden, en behoudens andersluidende overeenkomsten afgesloten tussen de betrokkenen.

Meer bepaald zal de administratie van de aandelen, de' uitoefening van de daaraan verbonden rechten en alle overige werkzaamheden die hierop betrekking hebben, geschieden met inachtneming van de toepasselijke administratievoorwaarden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor- Luik B - Vervolg

behouden De stichting mag verder alle handelingen verrichten die met het voorgaande verband houden of daarvoor bevorderlijk kunnen zijn, één en ander met inachtneming van de administratievoorwaarden en in voorkomend geval eventuele andere tussen de betrokkenen afgesloten overeenkomsten.

aan het De stichting mag geen stoffelijk voordeel verschaffen aan de stichter, de bestuurders of enig andere persoon, behalve in het laatste geval, indien uitkeringen aan de betrokken persoon kaderen in de verwezenlijking van het belangeloos doel van de stichting.

Belgisch Van het doel is voorts uitgesloten elke bedrijfsuitoefening die commercieel risico voor de stichting kan meebrengen.

Staatsblad 2. Besluit om voortaan slechts drie bestuurders te voorzien.

3.1. Besluit om de ontslagen ter zitting aangeboden door de volgende statutaire bestuurders, met eenparigheid van stemmen goed te keuren met ingang 18 december 2014:

- mevrouw Eugénie MICHIELSEN;

- de heer Tim VANHOUTTE;

- mevrouw Kristina DE HERT.

De vergadering verleent de ontslagen statutaire bestuurders met eenparigheid van stemmen kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

3.2. Besluit om met ingang van 18 december 2014 en voor onbepaalde duur, en onverminderd artikel 5 van de statuten van de stichting, te benoemen tot niet - statutaire bestuurders van de Private Stichting Stichting Vanhoutte - Michielsen de volgende personen:

- mevrouw Eugénie MICHIELSEN;

- de heer Tim VANHOUTTE;

- mevrouw Kristina DE HERT.

4.1. Besluit dat er voortaan enkel niet-statutaire bestuurders zullen zijn.

4.2. Besluit om elke vermelding van namen van bestuurders uit de statuten te

verwijderen.

5. De vergadering besluit om de huidige voorzitter van de raad van bestuur, mevrouw Eugénie Michielsen, tot deze functie gekomen ingevolge haar status van opvolgend voorzitter van de raad van bestuur, te bevestigen in haar functie. De statuten worden aangepast om de taken van de voorzitter van de raad van bestuur te specificeren.

6. Besluit dat de raad van bestuur de stichting voortaan in en buiten rechte zal vertegenwoordigen.

7. Besluit om de vergadering van certificaathouders voortaan te laten bijeenroepen door een aantal certificaathouders die samen één/vierde van het geplaatst kapitaal in de stichting vertegenwoordigen.

8. Besluit om de voorwaarden van de verdeling van het saldo na de vereffening van de stichting aan te passen.

9. Besluit om de bestaande statuten te vervangen door nieuwe, aangepast aan de genomen besluiten, en volledig geherformuleerd, maar met behoud van de inhoud van de oude statuten (ter uitzondering van de thans formeel gewijzigde punten).

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv.

"





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 30 december 2014.



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VANHOUTTE-MICHIELSEN

Adresse
ALEXANDER FRANCKSTRAAT 20 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande