VANHUYNEGEM & PARTNERS

Divers


Dénomination : VANHUYNEGEM & PARTNERS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 462.678.023

Publication

29/01/2015
ÿþmod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

19 JAN. 2015

afdelir9rMerpen

III IIIIIl 1111H

" 15015957*

~I

u i

Op de laatste blz. van Luik Q vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondemerningsnr : 0462.678.023

Benaming (voluit) : VANHUYNEGEM & PARTNERS

(verkort) ;

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : te 2600 Antwerpen (district Berchem), Floraliënlaan 2-4

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - GOEDKEURING NIEUWE STATU-

TEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin-

straat 9, op dertig december tweeduizend veertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neer-

gelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van.

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "VANHUYNE-

GEM & PARTNERS", gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Floraliënlaan 2-4, ingeschreven in het

rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0462.678.023, onder meer beslist heeft

1, het doel van de vennootschap te wijzigen door schrapping van het bestaande doel en de vervanging ervan

door de tekst zoals verder in dit uittreksel uiteengezet.

Ingevolge de wijziging van het doel van de vennootschap vervalt het burgerlijk karakter van de vennootschap.

De vennootschap zal voortaan de rechtsvorm hebben van een zuivere handelsvennootschap.

2. om in de statuten alle verwijzingen te schrappen naar de werlaamheden van accountant en belastingconsulent,

zoals omschreven door artikelen 34 en 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale

beroepen.

3, tot goedkeuring van een volledig nieuwe tekst van de statuten waarbij rekening wordt gehouden met de

inmiddels genomen besluiten.

Uit de nieuwe tekst der statuten blijkt onder meer wat volgt

Rechtsvo , van de vennootschap

handelsvennootschap met de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap

' Naam van de vennootschap

"VANHIJYNEGEM & PARTNERS"

Zetel van de vennootschap

te 2600 Antwerpen (district Berchem), Floraliënlaan 2-4

Doel van de vennootscha

De vennootschap heeft tot doel:

1. het waarnemen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar;

2. de deelname, onder welke vorm ook, aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, evenals het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest mime zin, onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen" en ondernemingen;

3. het beheer van allerhande patrimonia en het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen; dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

4. het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium, vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoorts.

6. managementactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enzovoorts,

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, evenals aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij Kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor zichzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die lmnn.en bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-vennoten, die hoofdelijk en onbeperkt ' aansprakelijk zijn voor de verbintenissen van de vennootschap, De statutaire zaakvoerder dient beherende vennoot te zijn. Gewone zaakvoerders mogen al dan niet vennoot zijn.

Indien er twee zaakvoerders zijn, besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Het is de statutaire zaakvoerder(s) te allen tijde toegestaan vrijwillig ontslag te nemen mits dit ontslag niet ontijdig is en in de opvolging kan worden voorzien.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een zaakvoerder,

Indien er een opvolgend statutair zaakvoerder(s) is (zijn), zal/zullen deze van rechtswege opvolgen. De opvolgende zaakvoerder(s) zal / zullen tevens beherende vennoot van de vennootschap worden. Zij zullen zorgen voor de nodige bekendmakingen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Indien er meerdere zaakvoerders in functie zouden zijn, zullen de overblijvende zaakvoerders de vennootschap verder besturen en kunnen zij, indien zij dit gepast achten, de algemene vergadering samenroepen om een nieuwe statutaire zaakvoerder te benoemen.

Indien er geen zaakvoerders meer zijn, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere statutaire of gewone zaakvoerders te benoemen. Deze vergadering wordt binnen de maand samengeroepen door de vennoot die op de laatste algemene vergadering verschenen is met het meest aantal aandelen en die zal optreden in de hoedanigheid van zaakvoerder ad hoc.

Indien de betrokken vennoot in gebreke blijft dit te doen binnen de maand na de vaststelling van voorgaand feit, zal iedere belanghebbende de toepassing van artikel 208 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen vragen

Het college van zaakvoerders, de twee zaakvoerders samen of de enige zaakvoerder zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd

Het college van zaakvoerders, de twee zaakvoerders samen of de enige zaakvoerder mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden. Het college van zaakvoerders, de twee zaakvoerders samen of de enige zaakvoerder kan tevens bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en izt rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van de enige zaakvoerder of van een door hem benoemde gevolmachtigde.

Indien er twee Taakvoerders zijn, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of verweerder, gebonden door de handtekening van beide zaakvoerders of van een door hen benoemde gevolmachtigde,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college en wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van twee zaakvoerders gezamenlijk handelend of van een door hen benoemde gevolmachtigde.

Voorri.

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

. r

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuursorgaan van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist,

Geplaatst kapitaal

ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), verdeeld in zevenhonderd vijftig (750)

aandelen zonder vermelding van waarde.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Algemene vergadering

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de zetel van de vennootschap of op een

andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de derde

vrijdag van de maand juni, om veertien uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende

werkdag.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Winstverdeling

Over de winstverdeling en de reservevorming wordt beslist door de algemene vergadering op voorstel van de

zaakvoerder(s).

Elk aandeel is op dezelfde wijze dividendgerechtigd met dien verstande dat voor de berekening van het

dividend van ieder aandeel moet rekening gehouden worden met :

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ("pro rata participationis")

b) de op dat aandeel gedane volstorting ("pro rata liberationis"); en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ("pro

rata temporis").

Ontbinding

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw eu alle andere overheidsinstanties, zowel wat '

betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande of latere inschrijvingen, wijzigingen, verbeteringen of ,

schrappingen, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvoren van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANHUYNEGEM ASSOCIATES", gevestigd te 2600 '

Antwerpen (district Berchem), Eloraliënlaan 2 bus I, en al haar aangestelden, met macht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte;

- volmachten

Voorbehouden aen het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2011 : ANA058463
01/09/2010 : ANA058463
01/09/2009 : ANA058463
01/09/2008 : ANA058463
06/11/2006 : ANA058463
03/10/2005 : ANA058463
23/12/2004 : ANA058463
13/10/2004 : ANA058463
17/10/2003 : ANA058463
17/10/2003 : ANA058463
19/12/2001 : ANA058463
11/08/2001 : ANA058463

Coordonnées
VANHUYNEGEM & PARTNERS

Adresse
FLORALIENLAAN 2-4 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande