VANNERCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VANNERCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 406.906.981

Publication

08/08/2013
ÿþMod Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0.ruffe1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiac

Mann



1%./Wrgetegd,f,rgrrh7e 7,,ar cite Rstohtbarrk van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 3 0 JUL., Li l

Ondernemingsnr : Benaming 0406906981

(voluit) (verkort) : VANNERCO

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ST,-DAMIAANSTRAAT 28, 2160 WOMMELGEM

(volledig adres) : ONTBINDING MET ONMIDDELLIJKE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING IN EEN AKTE

Onderwerp akte



Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend dertien, de vierentwintigste juli, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VANNERCO", met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, St: Damiaanstraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0406.906.981 (Antwerpen)  BTW BE 0406.906.981, met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur dd. 19 juli 2013, waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennoot-'schap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 10 juli 2013.

Over gemelde staat van actief en passief werd op 22 juli 2013 een verslag opge-'steld door "Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren", te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, vertegenwoordigd door Guy Franken, bedrijfsrevisor.

Voornoemde bedrijfsrevisor besluit zijn verslag letterlijk als volgt :

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de raad van bestuur van Vannerco NV een staat van activa en passiva afgesloten op 10 juli 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 278.775,05 en een netto-actief van EUR 278.775,05.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft."

TWEEDE BESLUIT:

Na kennisname van deze verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden met ingang van heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

4

t

R Voor-

behouden

n aan het

Belgisch

Staatsblad

ti

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de termijn en formaliteiten voorzien door artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, en de vennootschap te ontbinden met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vervolgens neemt de vergadering volgende besluiten :

- de vergadering besluit om geen vereffenaar aan te stellen;

- de vergadering besluit dat er geen passiva meer zijn zoals blijkt uit voormelde staat van activa en passiva afgesloten op 10 juli 2013.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf zoals blijkt uit het derde besluit hierna.

DERDE BESLUIT:

De vergadering besluit, op basis van voormelde staat van activa en passiva de dato 10 juli 2013, het resterend actief van de vennootschap uit te keren aan de aandeelhouders, die aanvaarden, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de bestuurders, te weten VAN NERUM Henri, tevens afgevaardigd-bestuurder, en DE BOECK Arlette, beëindigd is ingevolge de ontbinding van de vennootschap en de sluiting van haar vereffening. De vergadering besluit om de bestuurders algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering besluit dat de vereffening hierbij als beëindigd wordt beschouwd en dat de vereffening hierbij wordt afgesloten. De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen worden bewaard te Wommelgem, KBC Bank, in de kluis 67.

ZESDE BESLUIT:

Bij deze wordt volmacht verleend aan Administratiekantoor Walter Hooghe BVBA, Fazantendreef 9, 2900 Schoten, met recht van indeplaatsstelling, teneinde aile nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt váár registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celfis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 15.06.2013 13177-0011-010
05/03/2012
ÿþ~

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte,

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Perce lveri te s~riffio van ui Rechthanit:'-4 1'" ntrraorperi

Dé C>r1aie, Griffie

I *12049790*

Ondernemingsar : 0406906981

Benaming

(voluit) : VANNERCO

(verkort):

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SINT-DAM1AANSTRAAT 28, 2160 WOMMELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ERRATUM IVM MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - NEERLEGGING AANGEPASTE COORDINATIE

In de publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 januari 2012 onder nummer 12017226 werd het adres van de maatschappelijke zetel verkeerd vermeld, zowel in de hoofding als in de tekst zelf; het adres moet zijn : Sint-Damiaanstraat 28, 2160 Wommelgem,

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: coordinatie statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/01/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voc

behou

aan I

Beigi:

Staats

11111111111111111111IIIM 111

*12017226*

1

Ondernerningsnr : 0406.906.981 Benaming

(voluit) : VANNERCO

~ ma

RECHTBANK KOOPHANDEL

0 6 -01- 2D2

ANTWERPEN

Griffie

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: SINT-DAMIAANSTRAAT 21, 2160 WOMMELGEM

Onderwerp akte : AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER  AANPASSING STATUTEN  ONTSLAG BESTUURDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en elf, de achtentwintigste december, voor Meester Chris Celle, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VANNERCO" met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Sint-Damiaanstraat 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0406.908.981 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot afschaffing van de aandelen aan toonder zodat ze op naam zullen zijn of gedematerialiseerd.

De comparanten leggen de 227 aandelen aan toonder voor aan ons, notaris, en verzoeken ons, notaris, de vernietiging van deze aandelen vast te stellen. Terstond worden deze 227 aandelen door ons, notaris, in aanwezigheid van de comparanten, vernietigd, hetgeen door ons, notaris, wordt bevestigd.

De aandelen worden door de comparanten In bijzijn van ons, notaris, Ingeschreven In een register van aandelen.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging van de bepalingen in de statuten die eveneens verband houden met de vorm van de aandelen, als volgt :

- vervanging van de tekst van artikel 8, met uitzondering van de laatste zin, door : "De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen van de wet.

De aandelen op naam worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling."

- in artikel 5 : schrapping van "aan toonder";

- in artikel 10 : schrapping van de laatste zin;

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- nieuwe tekst van artikel 23

"Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geeist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen meiding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

DERDE BESLUIT:

De vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder van de heer Hooghe Walter aangeboden op heden en met ingang op heden.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt váôr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

' Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

s

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 12.08.2011 11394-0488-011
13/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 12.08.2010 10402-0159-011
18/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 16.11.2009 09850-0378-011
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.08.2008 08709-0162-011
06/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 27.05.2006, NGL 31.08.2006 06755-1210-013
28/11/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.05.2005, NGL 25.11.2005 05871-1794-012
05/01/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 29.05.2004, NGL 31.12.2004 04897-5135-012
01/06/2004 : AN182091
13/10/2003 : AN182091
03/10/2002 : AN182091
21/09/2000 : AN182091
10/11/1999 : AN182091
12/08/1999 : AN182091
01/01/1989 : AN182091
01/01/1988 : AN182091
14/01/1987 : AN182091
03/05/1986 : AN182091
01/01/1986 : AN182091

Coordonnées
VANNERCO

Adresse
SINT-DAMIAANSTRAAT 28 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande