VBK AANNEMINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VBK AANNEMINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.405.318

Publication

01/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 21.08.2014 14472-0068-014
05/12/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/03/2013
ÿþ:4 . -~ Vaor--- `behoûcfén~,~

aa~'het Betgisch !_.._StaatsbIad.,

TURNHOUT

De Gme

*13099095

Mol Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van-da-akte

Neergelegd ter griffie van de

k . I1 I DANK VAN KOOPHANDEL

07 IUT 2013

Ondernemingsnr : 0841.405.318

Benaming

(voluit) : VBK Aannemingen

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap

met Bep rkt Aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 77  . 4'9D aJ u

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Door hernummering van de gemeente Balen wordt het nieuw adres van de maatschappelijke zetel:

Molenstraat 89, 2490 Balen

Van Broekhoven Koen Zaakvoerder

+ecelkettPlilk" MILllfKtemrmEiie:: reelettffl::egeromikfflE¬ lf1eftfleulleiiïb9t5llFtettitreisl9rit4iÉeeiteleveilegieeeiet1?) Ikeee re rrel~reiR414 ttAir go7tillW etilefe4 tia9fflittegtiVfflletekl

1k~é~d ` I~ ~ Ht~titl#t>af~itii}~

18/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.03.2013, NGL 12.03.2013 13063-0151-013
09/12/2011
ÿþ motl 11.1

1 -1-f1;s F3 " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsbh

" 111855,.

.f1~~A

-+i .~. 1 . ~AZ ~ ~A~!

r':-: e; t /

ob (~ r

t~ 4 iy~ II

KOOFI-ii'tiffeL ~OUÎ ;

r

Ondernemingsnr : e -1 . (i O S , 3

,:

Benaming (voluit) : VBK Aannemingen

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 77

2490 Balen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

ii Uit een akte verleden voor meester Yves LESSELIERS, notaris te Balen op 24 november;;

2011 blijkt hetgeen volgt:

1. VENNOTEN:

A. De heer VAN BROEKHOVEN Koen Alfons Delphine, ongehuwd, geboren te Mol op 24;i juni 1976, RR 76.06.24-117.25, wonende te 2490 Balen, Molenstraat 77.

B. Mevrouw LUYCKX Freya, ongehuwd, geboren te Antwerpen op 1 november 1981, RK 81.11.01-156.40, wonende te 2490 Balen, Molenstraat 77.

2. BENAMING:

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;;

onder de naam: "VBK Aannemingen BVBA".

3. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2490 Balen, Molenstraat 77.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België, bij besluit van dei; ii zaakvoerder(s), rekening houdend met de taalwetgeving terzake.

ledere verandering van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s) in de bijlage;; tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.ii i; De vennootschap mag in gelijk welke andere plaats in België of in het buitenland, bij;; eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, depothuizen of comptoirs oprichten.

4. DOEL DER VENNOOTSCHAP:

De vennootschap heeft tot doel:

Graaf- en grondwerken,afbraakwerken, sanering van gronden , recuperatie en verkoop van;; bouwmaterialen, vervoer voor deren. Verhuur van autovoertuigen, vrachtwagens, met of; zonder chauffeur alsmede alle mogelijke land-en loonwerken evenals ai wat betrekking!; heeft op algemene bouwwerken.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening;; van derden of in deelneming met derden.

De vennootschap heeft tevens tot doel het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening;' EI van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in heti; binnenland als in het buitenland alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen; te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het,'; algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het,{ onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend doorti vastgoedmakelaars.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk , doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen, mits naleving van artikel 61 § 2 Wetboek van Vennootschappen.

5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,-EUR) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

` 6. MAATSCHAPPELIJK VERMOGEN:

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de honderd zesentachtig (186) aandelen werd ingeschreven door comparanten tegen de prijs van honderd euro (100,-EUR) per aandeel, als volgt:

- door de heer VAN BROEKHOVEN voor veertien duizend negenhonderd euro (14.900,-EUR), waarvoor hem honderd negenenveertig (149) aandelen worden toegekend;

- door mevrouw LUYCKX voor drie duizend zevenhonderd euro (3.700,-EUR), waarvoor haar zevenendertig (37) aandelen worden toegekend.

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (6.200,-EUR), zodat alle aandelen voor één/derde deel volgestort zijn geworden.

De heer VAN BROEKHOVEN moet dus nog volstorten negen duizend negenhonderd drieëndertig komma drieëndertig euro (9.933,33 EUR).

Mevrouw LUYCKX moet dus nog volstorten twee duizend vierhonderd zesenzestig komma zesenzestig euro (2.466,66 EUR).

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstorte deel van de inbrengen in geld vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer 363-0973212-51 bij ING.

Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat bij deze akte wordt gevoegd en ermee aan de formaliteit van de registratie onderworpen zal worden.

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen op de aandelen waarop in geld ingeschreven werd, naar gelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten. Vervroegde afbetalingen worden niet beschouwd als voorschotten aan de vennootschap. De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen ingevorderde stortingen te doen na een aanmaning veertien dagen tevoren bij aangetekend schrijven betekend door de zaakvoerder, zal een intrest berekend aan de wettelijke intrestvoet van het ogenblik, ten bate van de vennootschap moeten betalen vanaf de dag van de eisbaarheid van de stortingen.

Indien een tweede aanmaning door de zaakvoerder bij aangetekend schrijven gedurende één maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerder vrijstaan de aandelen van de ingebreke zijnde vennoot over de nemen of deze aandelen te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon.

Indien de ingebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het register van aandelen zal de zaakvoerder hem bij aangetekend schrijven aanmaning doen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht dagen. Bleef deze aanmaning zonder gevolg, dan zal de zaakvoerder, na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de ingebreke zijnde vennoot. Wanneer de', zaakvoerder persoonlijk de aandelen van de ingebreke zijnde vennoot overneemt, wordt zijn handtekening vervangen door die van een lasthebber daartoe bijzonder aangesteld

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



f Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge



mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ,aan het Belgisch Staatsblad

door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de maatschappelijke zetel is gevestigd.

Niettemin zal de overdracht slechts dan ingeschreven worden in het register van aandelen, wanneer de zaakvoerder heeft vastgesteld dat de vennootschap de overdrachtprijs heeft ontvangen, alsmede het bedrag, met bijkomende kosten, van de storting welke op de aandelen van de ingebreke zijnde vennoot moesten worden gedaan. Na inschrijving van de overdracht stelt de zaakvoerder de overdrachtprijs ter beschikking van de ingebreke zijnde vennoot.

7. DUUR DER VENNOOTSCHAP:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen van heden.

De vennootschap verkrijgt pas rechtspersoonlijkheid vanaf neerlegging van het uittreksel

Í van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel waar de

vennootschap haar zetel heeft conform artikel 67 Wetboek van Vennootschappen.

8. BESTUUR - TOEZICHT

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, dient de besturende vennootschap een vaste vertegenwoordiger aan te stellen, overeenkomstig artikel 61 §1 Wetboek van Vennootschappen. Deze aanstelling kan enkel gebeuren mits het uitdrukkelijk akkoord van de bestuurde vennootschap.

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks

bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de

vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Ieder vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen, op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Het benoemen van een commissaris is slechts vereist wanneer de wet daartoe verplicht.

9. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig

december van elk jaar.

10. ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over alle aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping. ' Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

11. WINSTVERDELING  RESERVES:

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

12. ONTBINDING - VEREFFENING :

Benoeming van vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt

de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht

van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun

bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

13. TIJDELIJKE BEPALINGEN:

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en zal eindigen op éénendertig december

tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

2. Bekrachtiging verbintenissen

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 01 oktober 2011 tot op heden.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Benoeming zaakvoerder

a) De oprichters beslissen om als zaakvoerder te benoemen: De heer VAN BROEKHOVEN Koen Alfons Delphine, ongehuwd, geboren te Mol op 24 juni 1976, RR 76.06.24-117.25, wonende te 2490 Balen, Molenstraat 77.

Die deze benoeming aanvaardt en verklaart dat er tegen hem geen beroepsverbod werd uitgesproken.

b) Hij wordt benoemd voor een onbepaalde duur.

c) Het mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden.

4. Commissaris-revisor

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één

of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet

overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

Voor beknopt uittreksel tot inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, notaris Yves Lesseliers, te Balen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

" Staatsblad

StaatsbTad - 09/12/2011- Annexes dit Moniteur belge

Bijlagen bij het Befgisch

09/10/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.06.2015, NGL 01.10.2015 15640-0596-014
12/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VBK AANNEMINGEN

Adresse
MOLENSTRAAT 89 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande