VDH TRANS & TOURS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VDH TRANS & TOURS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.688.582

Publication

03/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

30-03-2015

Griffie

*15305808*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627688582

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

VdH Trans & Tours

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Ann-Sophie Van Roosbroeck te Mol op 26 maart 2015 dat er door 1. de heer VAN der HEIJDEN Dimitri, geboren te Deurne (Antwerpen) op 14 februari 1990, gekend onder rijksregisternummer 90.02.14-245.75, ongehuwd, wonende te 2480 Dessel, Meistraat 117 bus 0002 en 2. Mevrouw VAN der HEIJDEN Bianca, geboren te Borgerhout (Antwerpen) op 10 juni 1988, gekend onder rijksregisternummer 88.06.10-458.65, ongehuwd, wonende te 2400 Mol, Schooldreef 93 bus 0001 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan de statuten bij uittreksel luiden als volgt :

Op de aandelen wordt ingetekend aan pari, zegge voor een waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

De comparanten tekenen in op het volledig kapitaal door middel van contanten, als volgt:

a) de heer Van der Heijden Dimitri tekent in voor twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) hetzij voor honderd vijfentwintig (125) aandelen;

b) mevrouw Van der Heijden Bianca tekent in voor twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) hetzij voor honderd vijfentwintig (125) aandelen.

Hetzij tesamen voor vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) en voor tweehonderd vijftig aandelen (250).

Het kapitaal werd volgestort tot beloop van: twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Alle aandelen zijn voor minstens vier/vijfde volstort. Overeenkomstig de bepalingen van artikel 69,14° van het Wetboek van Vennootschappen, werd het volledig bedrag van de volstorting in contanten gedeponeerd op rekening nummer BE79 0017 5268 6633 bij de vennootschap BNP Paribas Fortis geopend op naam van de vennootschap in oprichting. Hieruit blijkt dat vanaf heden het volledig bedrag van het volgestorte kapitaal in contanten ter beschikking staat van de vennootschap. Het bankattest wordt aan de instrumenterende notaris overhandigd, met het oog op de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

Artikel 1.

De vennootschap wordt opgericht onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam  VdH Trans & Tours .

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd in het Vlaams Gewest, met name te 2480 Dessel, Meistraat 117 bus 0002.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoer­der(s) naar om het even welke andere plaats binnen het Vlaams Gewest worden overgebracht, mits hiervan behoorlijke publiciteit wordt gemaakt volgens de wettelijke voorschriften.

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen, waar ook in binnen- en buitenland.

Artikel 3.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur, bij akte verleden voor geassocieerd notaris Ann-Sophie Van Roosbroeck te Mol op 26 maart 2015.

Onderwerp akte :

Meistraat 117 Bus 0002 2480 Dessel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel:

1.- Vervoer van goederen en personen

a) het nationaal en internationaal transport over land, via lucht- en waterwegen, van goederen, personen, dieren en zaken, met inbegrip van posterijen;

b) de opslag, het stouwen, behandelen en verzenden van goederen;

c) de import en export, groot- en kleinhandel in brandstoffen, smeermiddelen en onderdelen, uitrusting en gereedschappen voor vracht- en personenwagens;

d) de import en export, groot- en kleinhandel in nieuwe en tweedehandse personen- en bedrijfsvoertuigen, transportmiddelen, machines en gereedschappen;

e) het huren en verhuren van transportmiddelen, machines en gereedschappen en deze zelf onderhouden, bewerken en herstellen in de meest ruime zin.

2.- Holding.

a) Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

b) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

c) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruime zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

d) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

e) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

f) Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

g) De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

h) Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

i) Het onderhoud en herstellingen aan gebouwen van het eigen patrimonium en aan gebouwen van derden.

j) Algemene aanneming van bouwwerken en constructies in de private en openbare sector;

k) Het uitvoeren van veiligheidscoördinatie, brandweerpreventie, coördinatie van bouwwerken, projectontwikkeling, -begeleiding en coördinatie;

l) Het beheren en ontwikkelen van rusthuizen, service-flats, seigneuries, ziekenhuizen en paramedische residenties.

3.- Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

a) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijk rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van deze verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

b) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4.- Diensten aan bedrijven en administratiekantoor.

a) Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

b) Het verlenen van advies en praktische hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie en automatisering.

c) Het ontwikkelen, implementeren en verkopen van software en IT-oplossingen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

automatiseringsprogramma s.

d) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand hetzij technisch, commercieel of administratief, hetzij op vlak van algemeen beheer of financieel.

e) Het voeren van het dagelijkse management van vennootschappen, hieronder worden ondermeer vervat, zonder dat de opsomming beperkend is:

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en kwaliteitscontrole.

- het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met klanten en leveranciers.

- het verbeteren en op punt stellen van de administratieve organisatie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

f) Verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen

g) alle vormen van secretariaatswerk (= het verbeteren en op punt stellen van de administratieve organisatie)

h) ontwerpen, ontwikkelen en vermarkten van roerende goederen.

i) onderneming in onroerende goederen.

j) de verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

5.- Horeca activiteiten.

a) De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruiksalons, cafés, tavernes, eetcafés, clubs, bars en hotels;

b) de uitbating, het beheer en de inrichting van traiteurdiensten, evenementen, banketten en feestelijkheden;

c) de verhuring van feestzalen en tenten;

d) de bereiding en de handel, import en export, groot- en kleinhandel van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en aanverwante artikelen en grondstoffen;

e) het verlenen van mangementadvies omtrent alle mogelijke vormen van horeca exploitaties en evenementen;

f) de aan- en verkoop, import en export, huur en verhuur van meubelen, toestellen en alle mogelijke aanhorigheden omtrent inrichting van drankgelegenheden, verbruiksalons, cafés, tavernes, eetcafés, clubs, bars en hotels.

g) het verlenen van diensten in alle soorten horecazaken.6

6. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en borg staan voor derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen, zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel één/tweehonderd vijftigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigt.

Bij de oprichting werd het maatschappelijk kapitaal volstort voor twintig duizend euro (¬ 20.000,00) Eventuele aanvullende stortingen blijken uit het vennootschapsregister.

Artikel 11.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering die de duur van zijn mandaat bepaalt.

De algemene vergadering kan ten allen tijde een einde stellen aan het mandaat van niet-statutaire zaakvoerders.

De machten van een statutaire zaakvoerder kunnen slechts om ernstige redenen herroepen worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering of het college van zaakvoerders indien dit voorhanden is, kunnen steeds een reglement van inwendige orde opstellen waarbij hun respectieve bevoegdheden worden vastgelegd. Dergelijk reglement heeft uitsluitend kracht binnen de vennootschap.

De zaakvoerder(s) moet(en) alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en de belangen van de vennootschap.

In principe worden zij niet vergoed voor de uitoefening van hun mandaat, tenzij de algemene vergadering daartoe uitdrukkelijk anders beslist. Zij hebben uiteraard recht op vertegen­woordigings- , reis- en verblijfkosten.

Artikel 16.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de maatschappelijke zetel op de tweede woensdag van de maand juni om twintig uur.

Indien deze dag een feestdag is wordt de vergadering uitgesteld tot de volgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergadering mag in buitengewone algemene zitting bijeengeroepen worden door de zaakvoerders of commissarissen indien dergelijk orgaan in de vennootschap in functie is; zij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van vennoten die tezamen minstens een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 20.

Het maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder jaar wordt door de zaakvoerder een jaarrekening opgemaakt. Deze houdt onder meer in, een inventaris, een balans en een rekening van winst of verlies, alsmede een nota omtrent belangrijke gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan tijdens het lopend boekjaar.

Artikel 21.

Het resultaat van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, vormt de netto-winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering kan op voorstel van de zaakvoerders het saldo geheel of ten dele aanwenden voor uitzonderlijke afschrijvingen, het overbrengen op een bijzondere reserve- of voorzieningsfonds of voor overdracht naar het volgend boekjaar.

Er wordt aan de vennoten geen enkele vergoeding gewaarborgd voor het door hen belegd

kapitaal.

Het deel van de netto-winst dat eventueel door de algemene vergadering tot uitkering van de vennoten zal worden bestemd, zal onder hen verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen.

Door de voornoemde vennoten-intekenaars, handelend als eerste buitengewone algemene vergadering, werd nog eenparig de volgende beslissing goedgekeurd.

1. Eerste maatschappelijk boekjaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal lopen vanaf de neerlegging van de statuten ter

griffie van de Rechtbank van Koophandel tot 31 december 2016.

De volgende boekjaren lopen samen met het burgerlijk jaar.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats in juni 2017.

2. Aanstelling zaakvoerder.

Worden tot zaakvoerders benoemd, voor de duur van de vennootschap :

a) De heer VAN der HEIJDEN Dimitri, geboren te Deurne (Antwerpen) op 14 februari 1990, houder van identiteitskaart met nummer 591-9819461-59, gekend onder rijksregisternummer 90.02.14-245.75, ongehuwd, wonende te 2480 Dessel, Meistraat 117 bus 0002.

b) Mevrouw VAN der HEIJDEN Bianca, geboren te Borgerhout (Antwerpen) op 10 juni 1988, houder van identiteitskaart met nummer 592-0182183-01, gekend onder rijksregisternummer 88.06.10-458.65, ongehuwd, wonende te 2400 Mol, Schooldreef 93 bus 0001.

De zaakvoerders aanvaarden hierbij uitdrukkelijk hun mandaat.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

De zaakvoerders beslissen onmiddellijk hieraan aansluitend om aan te stellen als vaste vertegenwoordiger in de besloten vennootschap  VdH Trans & Tours indien de huidige vennootschap wordt aangesteld als zaakvoerder of bestuurder:

- De heer Dimitri Van der Heijden voornoemd.

3. Vaststelling maatschappelijke zetel.

De zaakvoerder stelt het adres van de maatschappelijke zetel vast te 2480 Dessel,

Meistraat 117/2.

4. Bekrachtiging daden gesteld voor de vennootschap in oprichting. De heer Dimitri Van der Heijden en mevrouw Bianca Van der Heijen, beiden voornoemd, handelend als zaakvoerder, verklaren alle daden welke sedert 1 januari 2015 werden gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, te bekrachtigen.

5. Volmacht.

Aan BVBA Jirka Accountantskantoor met zetel te 2260 Westerlo, Olenseweg 219 bus 1,

wordt volmacht verleend om alle formaliteiten te vervullen ten aanzien van de directe belastingen,

BTW en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel inschrijving, wijziging als doorhaling. Deze

volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling voor wat betreft de formaliteiten voor de

Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Voor ontledend uittreksel

Get. Geassocieerd notaris Ann-Sophie Van Roosbroeck

Wordt hiermee neergelegd: Afschrift van de akte.

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VDH TRANS & TOURS

Adresse
POEIERSTRAAT 11 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande