VDK CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VDK CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.765.854

Publication

25/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12303370*

Neergelegd

21-06-2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0846765854

Benaming (voluit): VDK Consult

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2930 Brasschaat, De Geeststraat 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Benoeming Zaakvoerder

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor notaris Jacques Istas te Schilde op 18 juni 2012 dat de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VDK Consult met zetel te 2930 Brasschaat, De Geeststraat 3 werd opgericht.

Oprichter-vennoot:

oprichter en enige vennoot:

De heer VAN DE KEERE Eric, geboren te Merksem op 17 november 1963, wonende te 2930 Brasschaat, De Geeststraat 3.

Maatschappelijk kapitaal: ¬ 18.600, volgestort in speciën door de oprichter ten belope van ¬ 12.400,00.

De heer VAN DE KEERE Eric verklaart op honderd zesentachtig (186) aandelen in te schrijven, hetzij voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het bedrag van ¬ 12.400,00 werd voorafgaandelijk de oprichting gestort op een bijzondere rekening bij de Belfius bank op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit de het bankattest afgeleverd door Belfius bank de dato 14 juni 2012.

Duur: onbepaalde duur.

Doel: De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

Handelsbemiddeling aan groot- en kleinhandel in de sectoren alcoholische en andere dranken, voeding- en genotmiddelen, vleessnacks, spijsoliën en  vetten, koffie, thee, cacao, specerijen, horeca porselein, glaswerk, behang en vloerbekleding;

Restaurants van het traditionele type, Fastfood zaken, snackbars, frituren en dergelijke. Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants. Catering en het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. De verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door : café s, bars, nachtclubs, bierhallen, enz.;

Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in : hotels, motels en pensions (met hotelservice) conferentieoorden;

Vervoer over de weg van goederen;

Activiteiten i.v.m. mechanische sporten (auto s, motorrijwielen, karts, enz. en begeleiding en ondersteuning van zelfstandig werkende sportbeoefenaars, -instructeurs en  begeleiders;

Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations, marketing en communicatie. Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media. Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters). Vertaaldiensten en tolken.

Deze opsomming is niet limitatief doch enkel exemplatief.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten ven-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge ·ð

·ð

·ð

·ð

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

nootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor een tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht: Indien er één zaakvoerder is aangesteld vertegenwoordigt deze de vennootschap alleen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er twee zaakvoerders zijn aangesteld vertegenwoordigen zij samen de vennootschap. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn aangesteld wordt de vennootschap vertegenwoordigd door de meerderheid van de zaakvoerders. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand mei om negentien uur. Is deze dag een feestdag dan vindt de vergadering plaats de daarop volgende werkdag.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de in deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of samen een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, dit vragen.

Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm.

Ze moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december. Bestemming van de winst: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo. De zaakvoerders organiseren de datum en wijze van betaling der dividenden.

Verdeling van het vereffeningsaldo: wettelijke regeling .

OVERGANGSBEPALINGEN:

A. BENOEMING VAN EERSTE ZAAKVOERDER.

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer VAN DE KEERE Eric, voornoemd.

Luik B - Vervolg

De zaakvoerder verklaart te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

B. COMMISSARIS-REVISOR.

De oprichters verklaren dat zij op grond van te goeder trouw verrichte schattingen voldoen aan de vrijstellingscriteria van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen en dat zij dientengevolge vrijgesteld zijn van de verplichting een commissaris te benoemen.

C. EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 18 juni 2012 tot 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

Het aanvangstijdstip van de bedrijvigheid wordt vastgesteld op de datum van neerlegging van het uittreksel

uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

D. BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Zwaenepoel Alain en mevrouw Trompet Kathleen, voor de administratie van de BTW, voor inschrijving en formaliteiten bij het ondernemingsloket, de Kamer van Ambachten en Neringen, alsook voor alle latere wijzigingen, met recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

Voorgaande beslissingen worden getroffen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen. Gezegde beslissing zal derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend) Notaris Jacques Istas te Schilde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VDK CONSULT

Adresse
DE GEESTSTRAAT 3 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande