VDS REAL ESTATE

Société en commandite simple


Dénomination : VDS REAL ESTATE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.205.675

Publication

05/11/2013
ÿþMa Word 11.1

ir In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

23 -10- 2013

GRIFFIE R - TEAhiK vanKOOPHANi~ MECHELEN

Ondernemingsnr : 0841.205.675

Benaming

(voluit) : VDS REAL ESTATE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kleine Weg 11 te 2222 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Uittreksel bijzonder algemene vergadering de dato 1 juli 2013

Bij éénvoudige beslissing van de zaakvoerder werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar Kruisbaan 4a te 2280 Grobbendonk met ingang vanaf 1 juli 2013.

Steven Van Der Steen

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2012
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va W " ~~ ---.

tri " x F: GD

IIII III II I lI II II

*iaiasass*

i

bel ai Be Sta

2 4 -07- 2042

GaiFi"IE~ Ft~ Awk van KOOPHANDEL te MEC: ','E..EN

Griffie

~

Ondernemingsnr : 0841.205.675

Benaming

(voluit) : VDS REAL ESTATE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kleine Weg 11 te 2222 Heist-op-den-berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de' vennootschap de dato 24 november 2011.

De zaakvoerder Steven VAN DER STEEN, wonende te kleine weg 11 te 2222 Heist-op-den-berg, beslist aan te duiden als vaste vertegenwoorderiger de gewone commanditaire vennootschap "VDS REAL ESTATE" voor de uitoefening van haar bestuudersfuntie in de volgende vennootschap:

1) de naamloze vennootschap "UW BEHEER" met maatschappelijke zetel Noorderslingel 11 te 2140 Borgerhout, ondememingsnummer 0834.207.423.

De heer Steven VAN DER STEEN, voormeld, wordt belast met de uitvoering van deze bestuursopdracht binnen de voorvermelde vennootschap..

Zijn functie treed in werking vanaf heden.

Steven VAN DER STEEN

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

02/12/2011
ÿþ11I 1111 II 1I 1 1fl 11 111 iii 11

+11181836+

V beh aa Bel Stee

Mod z.o

NEERGELEGD

21 -119 2011

GRIFFIE F31wCF-lTB4NK v ,n KOOPHANDEL tleriifm"l£HELEN



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : kdl

Benaming

(voluit) : VDS REAL ESTATE

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kleine Weg l I te 2222 Heist-op-den-Berg

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt op 15 november 2011 te Heist-op-den-Berg dat door de heer Steven VAN DER STEEN wonende te Heist-op-den-Berg, Kleine Weg 11 en mevrouw Marina GYLES, wonende te Schilde, Gillès de Pélchylei 66 een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de naam "VDS REAL ESTATE". De heer Steven VAN DER STEEN is gecommanditeerd vennoot en mevrouw Marina GYLES is stille vennoot. De zetel van de vennootschap is gevestigd Kleine Weg 11 te 2222 Heist-op-den-Berg. De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaamse Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders.

Duur : onbepaald, vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Doel : Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

Het verstrekken van advies en het beheer van financiële patrimonia van derden; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondeme min gen;

Catering, home-cooking en het verzorgen van feesten en recepties, alle traiteurdiensten en aanverwante activiteiten;

De in- en export van, de groot- en kleinhandel in alsook de handelsbemiddeling in fietsen;

Marktanalist, zowel in Europa als buiten Europa, zowel in verband met import als export;

De aankoop, verkoop, verhuur van fietsen, alsook het onderhoud hiervan in de breedste zin van het woord; Het voeren van een publiciteitsonderneming, welke alle mogelijke activiteiten omvat die rechtstreeks of, onrechtstreeks verband houden met publiciteit voor rekening van derden;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en' opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in` volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden,' verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en: verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle, handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst, van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, met uitzondering van die activiteiten voorbehouden. aan vastgoedmakelaars;

De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de; promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium;

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke; voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het; algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel; van de vennootschap.

De hoger vermelde opsommingen zijn exemplatief bedoeld en niet limitatief en dienen steeds in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen of diensten uitvoeren of stellen, die op enigerlei wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar doel.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000 Euro en is verdeeld in 100 aandelen. Door comparant Steven VAN DER STEEN werd ingetekend voor 99 aandelen en volstort en door mevrouw Marina GYLES ingetekend op 1 aandeel en volstort. De vennootschap wordt bestuurd door een (of meerdere) statutaire zaakvoerder(s). Wordt(en) tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder: de heer Steven VAN DER STEEN. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt. De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Overgangsbepalingen : 1. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012.

2. Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van het erop volgend kalenderjaar. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

3. Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

4. De voornoemde gecommanditeerde venno(o)t(en) verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van gecommanditeerde vennoot is onbezoldigd.

5. Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, die hier tussenkomt en dit mandaat aanvaardt : de heer Steven VAN DER STEEN, gecommanditeerde vennoot. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

6. Oprichtingskosten : de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer 1.000 Euro.

7. Bijzondere volmacht wordt gegeven aan Boekhoudkantoor Van Ouytsel, Vluchtenburgstraat 5 te 2630 Aartselaar teneinde alle formaliteiten inzake kruispuntbank, belastingen en overige formaliteiten te kunnen vervullen.

Voor ontleend uittreksel

Steven VAN DER STEEN

Zaakvoerder

Bilagen bij ha Rè gisclï StaatsbTád = 02T12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de psrso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VDS REAL ESTATE

Adresse
KLEINE WEG 11 2222 WIEKEVORST

Code postal : 2222
Localité : Wiekevorst
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande