VDV WATERSPORT

Société en commandite simple


Dénomination : VDV WATERSPORT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 539.916.351

Publication

14/10/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

f . ~

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 1Jeergelegd fer griffie von de Reclriien& van Koophandel te Antwerpen, op

*13155479* ®3 OU, 203

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit} : VDV WATERSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bosstraat 7 bus 2 te 2040 Antwerpen-Berendrecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op één oktober tweeduizend dertien dat door :

1° De heer VAN dEN VELDE Andy Adolf Roger, geboren te Dendermonde op vijftien april negentienhonderd vijfenzeventig (rijksregister nummer 75.04.15-253.27), wonende te 2040 Antwerpen-Berendrecht Bosstraat 7 bus 2, deel nemend aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap.

Die heeft ingetekend op negenhonderd negenennegentig (999) aandelen en hierop negenennegentig euro negentig cent (¬ 99,90) betaalde.

2° En zijn echtgenote mevrouw PITTOORS Irise Helene, geboren te Antwerpen-Wilrijk op zestien juni negentienhonderd tachtig (rijksregister nummer 80.06,16-042.36), wonende te 2040 Antwerpen-Berendrecht Bosstraat 7 bus 2, optredend als stille vennoot.

Die heeft ingetekend op één (1) aandeel en hierop tien eurocent (¬ 0,10) betaalde.

Een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de naam "VDV WATERSPORT", met zetel te Antwerpen met als eerste adres Bosstraat 7 bus 2 te 2040 Antwerpen-Berendrecht.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

- verhuur, opleidingen en herstellingen van alle mogelijke watersportactivlteiten, zeilinstructies, botenverhuur, duikinstructies en aanverwante handel;

- onderhoud, opslag, herstellingen en winterberging van boten en aanverwanten;

- handel, verhuur, onderhoud en herstellingen van duikmateriaal.

De vennootschap kan aile onroerende goederen en rechten verwerven teneinde deze geheel of gedeeltelijk: als woon- en I of werkplaats ter beschikking te stellen van de vennoten en hun familieleden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap Kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

l-let kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt honderd euro (¬ 100,00) en is verdeeld in duizend (1.000) aandelen, met een fractiewaarde van éénlduizendste (1!1.000ste) van het kapitaal.

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap,

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen ira het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap.

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0 5 3 9

~a 5~ ~

~

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

" Voor-

gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen In en buiten rechte. Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte. Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, de heer Andy Van den Velde voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ledere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. ledere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern lA6-accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van de maand juni om twintig uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, op de zetel van de vennootschap. De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het register van aandelen is genoteerd.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle schulden, tasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen bekrachtigt de vennootschap alle verbintenissen door één van de vennoten aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en neemt zij alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien over.

Speciale volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduhan Boekhoudkantoor", gevestigd te 2950 Kapellen Palmstraat 9 om de inschrijving en wijzigingen bij de B.T.W. en de KBO te volbrengen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduhan Boekhoudkantoor" heeft tevens het recht van indeplaatsstelling en elke gemachtigde heeft de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen worden aangesteld. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduhan Boekhoudkantoor» kan een derde(n) machtigen, zo ook externe firma's of ondernemingen om deze speciale volmacht uit te voeren.

-------  ___-----_-----__-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-------------------------------

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte.

Notaris Jan Janssens.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

f . ~

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 1Jeergelegd fer griffie von de Reclriien& van Koophandel te Antwerpen, op

*13155479* ®3 OU, 203

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit} : VDV WATERSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bosstraat 7 bus 2 te 2040 Antwerpen-Berendrecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op één oktober tweeduizend dertien dat door :

1° De heer VAN dEN VELDE Andy Adolf Roger, geboren te Dendermonde op vijftien april negentienhonderd vijfenzeventig (rijksregister nummer 75.04.15-253.27), wonende te 2040 Antwerpen-Berendrecht Bosstraat 7 bus 2, deel nemend aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot voor de duur van de vennootschap.

Die heeft ingetekend op negenhonderd negenennegentig (999) aandelen en hierop negenennegentig euro negentig cent (¬ 99,90) betaalde.

2° En zijn echtgenote mevrouw PITTOORS Irise Helene, geboren te Antwerpen-Wilrijk op zestien juni negentienhonderd tachtig (rijksregister nummer 80.06,16-042.36), wonende te 2040 Antwerpen-Berendrecht Bosstraat 7 bus 2, optredend als stille vennoot.

Die heeft ingetekend op één (1) aandeel en hierop tien eurocent (¬ 0,10) betaalde.

Een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de naam "VDV WATERSPORT", met zetel te Antwerpen met als eerste adres Bosstraat 7 bus 2 te 2040 Antwerpen-Berendrecht.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

- verhuur, opleidingen en herstellingen van alle mogelijke watersportactivlteiten, zeilinstructies, botenverhuur, duikinstructies en aanverwante handel;

- onderhoud, opslag, herstellingen en winterberging van boten en aanverwanten;

- handel, verhuur, onderhoud en herstellingen van duikmateriaal.

De vennootschap kan aile onroerende goederen en rechten verwerven teneinde deze geheel of gedeeltelijk: als woon- en I of werkplaats ter beschikking te stellen van de vennoten en hun familieleden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap Kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

l-let kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt honderd euro (¬ 100,00) en is verdeeld in duizend (1.000) aandelen, met een fractiewaarde van éénlduizendste (1!1.000ste) van het kapitaal.

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap,

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen ira het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap.

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0 5 3 9

~a 5~ ~

~

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

" Voor-

gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen In en buiten rechte. Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte. Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, de heer Andy Van den Velde voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ledere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. ledere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern lA6-accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van de maand juni om twintig uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, op de zetel van de vennootschap. De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het register van aandelen is genoteerd.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle schulden, tasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen bekrachtigt de vennootschap alle verbintenissen door één van de vennoten aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en neemt zij alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien over.

Speciale volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduhan Boekhoudkantoor", gevestigd te 2950 Kapellen Palmstraat 9 om de inschrijving en wijzigingen bij de B.T.W. en de KBO te volbrengen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduhan Boekhoudkantoor" heeft tevens het recht van indeplaatsstelling en elke gemachtigde heeft de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen worden aangesteld. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiduhan Boekhoudkantoor» kan een derde(n) machtigen, zo ook externe firma's of ondernemingen om deze speciale volmacht uit te voeren.

-------  ___-----_-----__-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-------------------------------

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte.

Notaris Jan Janssens.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/04/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
07/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VDV WATERSPORT

Adresse
BOSSTRAAT 7, BUS 2 2040 BERENDRECHT

Code postal : 2040
Localité : Berendrecht
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande