VEBECON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VEBECON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.405.883

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 02.07.2014 14247-0505-008
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 08.07.2013 13271-0486-009
16/03/2012
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : VEBECON

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Pastoor Meeusenlaan 7

Onderwerp akte: Oprichting

Zoals blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tristan Sebrechts te Schoten op veertien

maart tweeduizend en twaalf, werd een vennootschap opgericht.

Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt  VEBECON .

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2900 Schoten Pastoor Meeusenlaan 7.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats binnen het Nederlands

taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht. Iedere verplaatsing

van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlage bij het Belgisch

Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bestuurszetels, bijhuizen en

agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen.

- Adviesbureau bedrijfsbeheer - bedrijfsmanagement

- Administratieve diensten en HR consulting voor bedrijven

- Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels, sociale-, administratieve aangelegenheden

- Aankoop, verkoop, renovatie, bouw, verhuur en exploitatie van onroerend goed.

De vennootschap zal tevens haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen, kunnen behouden, uitbreiden en oordeelkundig beheren. Zij zal alle roerende en onroerende goederen kunnen verkrijgen of vervreemden, verhuren en in huur nemen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. In dat geval zullen de terzake geldende wettelijke bepalingen dienen nageleefd te worden.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Oprichters

1. De heer VERHEYEN, Bert Jozef Elisa, geboren te Genk op één mei negentienhonderd zeventig, wonende te 2900 Schoten, Pastoor Meeusenlaan 7

*12301602*

0844405883

Griffie

Neergelegd

14-03-2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. Mevrouw AUDENAERT, Inge Margaretha Gislain, geboren te Sint-Niklaas op negen april

negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2900 Schoten, Pastoor Meeusenlaan 7

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf heden.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden

door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging

van de statuten.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00).

Het kapitaal dient derhalve nog volstort te worden ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) als volgt:

- een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door Verheyen Bert.

- een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door Audenaert Inge.

Zaakvoerder(s) - algemeen

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere verhinderde of afwezige zaakvoerder kan schriftelijk, telegrafisch, per e-mail, per telex of telefax stemmen of op dergelijke wijze volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Iedere zaakvoerder kan bij volmacht welbepaalde delen van zijn bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die hij daartoe geschikt acht.

Statutaire zaakvoerder

De heer Verheyen Bert, voornoemd, wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene verandering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de tweede woensdag van de maand juni, om 20.00 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Stemmen

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten en in het Wetboek Vennootschappen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van

ieder jaar.

Winstverdeling

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal het batig saldo na vereffening van gans het passief tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

SLOTVERKLARINGEN

1. Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar 2013.

3. Toepassing artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

De vennootschap neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, met ingang van de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting door de oprichter werden aangegaan vanaf 14 maart 2012.

Van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van het begin af door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

Buitengewone algemene vergadering

Commissarissen.

Op grond van de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van vennootschappenwet, acht de

vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

Zaakvoerder: de heer Bert Verheyen voormeld aanvaardt zijn aanstelling tot statutair zaakvoerder.

Dit mandaat is bezoldigd.

Voor uittreksel: de geassocieerde notaris, Tristan Sebrechts

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 30.06.2016 16250-0527-008

Coordonnées
VEBECON

Adresse
PASTOOR MEEUSENLAAN 7 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande