VENFRESH CENTRUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VENFRESH CENTRUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 599.984.788

Publication

10/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-03-2015

Griffie

*15304192*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599984788

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Venfresh Centrum

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Jef Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen op 6 maart 2015, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1. Oprichters:

a.De heer VAN ENDE Marco Jozef Georgette C., geboren te Brasschaat op 1 december 1978,

wonende te 2930 Brasschaat, Zegersdreef 91

b. Mevrouw VAN ENDE Sophie Louis Cornelius, geboren te Brasschaat op 21 mei 1980, wonende te 2320 Hoogstraten, Sint Lenaartseweg 46B.

c. Mevrouw VAN ENDE Nathalie Sylvain Ann C., geboren te Brasschaat op 26 september 1981, wonende te 2930 Brasschaat, Voshollei 55.

d. De naamloze vennootschap VENHOLD, gevestigd te 2930 Brasschaat, Zegersdreef 91 (RPR BTW BE 831.746.294 Antwerpen).

2. rechtsvorm en benaming: naamloze vennootschap genaamd: "VenFresh Centrum".

3. zetel: 2940 Stabroek, Conservenweg 9G.

4. doel:

Het beheer en het uitbaten van een klein- en groothandel van algemene voedingswaren, schoolbenodigdheden, textiel, lederwaren, schoenen, dierenvoeding, seizoenartikelen, dranken, tabakswaren, drogisterij, onderhoudsproducten en onderhoudsartikelen, schoonheidsproducten en toiletartikelen en huishoudelijke artikelen

Het verwerven van vermogens, zowel roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals elke welk danige onroerende transacties en verrichtingen. De uitvoering van alle voorgaande werken voor eigen rekening, voor rekening van derden of in onderaanneming, evenals de coördinatie ervan.

Het verstrekken van adviezen, het maken van studie inzake financiële, handels, fiscale of sociale aangelegenheden, alsook het nemen van bemiddeling bij verzekering.

Het verlenen aan derde van alle mogelijke diensten in verband met auditing zowel financieel als operationeel, het analyseren en doorlichten alsook het raadgeven aan bedrijven, vennootschappen en ondernemingen.

Het verwerven, beheren en in waarde stellen van brevetten, octrooien, licenties, auteursrechten en merken. Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of als commissionair, makelaar of tussenpersoon.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële en financiële handelingen verrichten, roerende en onroerende goederen aankopen en verkopen, in huur nemen en geven en alle bewerkingen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen dit in de ruimste zin genomen. Vermogens beheren, adviezen verstrekken, marketing, agenturen en beheer van maatschappijen. Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam als tussenpersoon of commissionair, in

Onderwerp akte :

Conservenweg 9g 2940 Stabroek

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

binnen- en buitenland. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toekennen, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle financiële of commerciële daden en verrichtingen stellen met roerend en onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar vennootschappelijk doel of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag dus met alle middelen belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen welke gelijkaardig of samengaand doel hebben of van aard zijn de uitbating van haar bedrijf te begunstigen.

5. duur: onbeperkte duur.

6. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig volstort door inbreng in geld door storting op rekening bij ING bank door de oprichters.

7. vorm van de aandelen: De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Bij inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

8. De overdracht van de aandelen is onderworpen aan volgende beperkingen:

- voorkeurrecht.

9. Toegestane kapitaal

De raad van bestuur kan het kapitaal van de vennootschap in één of verschillende malen verhogen

binnen de grenzen van een bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (250.000,00 EUR).

De bevoegdheid verleend aan de raad van bestuur kan slechts uitgeoefend worden gedurende vijf

jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van de oprichtingsakte.

10. bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan, en zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Een bestuurder wordt gekozen bij gewone meerderheid.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast is met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen tot aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in zijn vervanging voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

11. salaris: Het mandaat van bestuurder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

12. Vertegenwoordiging: Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden ofwel door de enkele handtekening van de gedelegeerd bestuurder ofwel, door de handtekening van twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

13. Algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van juni om 17u.

14. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

15. bestemming van de winst - reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

Het bestuursorgaan bepaalt datum en plaats van betaling van de dividenden.

Tijdelijke bepalingen:

a) Vanaf heden worden door de oprichters benoemd tot bestuurder voor een termijn van zes jaar:

1. De heer VAN ENDE Marco Jozef Georgette C., geboren te Brasschaat op 1 december 1978, wonende te 2930 Brasschaat, Zegersdreef 91

2. Mevrouw VAN ENDE Sophie Louis Cornelius, geboren te Brasschaat op 21 mei 1980, wonende te 2320 Hoogstraten, Sint Lenaartseweg 46B.

3. Mevrouw VAN ENDE Nathalie Sylvain Ann C., geboren te Brasschaat op 26 september 1981, wonende te 2930 Brasschaat, Voshollei 55.

die bevestigd hebben dat de uitoefening van deze functie niet verboden is en die hebben verklaard de verleende opdracht te aanvaarden:

b) voormelde bestuurders hebben aangeduid als gedelegeerd bestuurders:

1. De heer VAN ENDE Marco Jozef Georgette C., geboren te Brasschaat op 1 december 1978, wonende te 2930 Brasschaat, Zegersdreef 91

2. Mevrouw VAN ENDE Sophie Louis Cornelius, geboren te Brasschaat op 21 mei 1980, wonende te 2320 Hoogstraten, Sint Lenaartseweg 46B.

3. Mevrouw VAN ENDE Nathalie Sylvain Ann C., geboren te Brasschaat op 26 september 1981, wonende te 2930 Brasschaat, Voshollei 55..

c) Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend vijftien (31/12/2015).

d) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

e) Volmacht voor administratieve formaliteiten wordt verleend aan de BURGERLIJKE besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOFIMAS te 2990 Wuustwezel (RPR 0877.222.369), met recht van indeplaatsstelling.

Voor uittreksel.

Geassocieerd notaris Jef Van Roosbroeck te Antwerpen.

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 30.08.2016 16508-0502-012

Coordonnées
VENFRESH CENTRUM

Adresse
CONSERVENWEG 9G 2940 STABROEK

Code postal : 2940
Localité : STABROEK
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande