VENNIK DAKISOLATIEWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VENNIK DAKISOLATIEWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.230.506

Publication

28/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

f l- j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

iu *190690 1



17 mur 2014







KOOP HAijÇ e ANTWER







Ondernemingsnr : 0821.230.506

Benaming

(voluit) : Vennik Dakisolatiewerken

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : De Pretstraat 83, 2060 Antwerpen 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Algemene Vergadering van 24 februari 2014 om 19.00 uur.

Op de vergadering van 24 februari 2014, wordt het ontslag bevestigd van de volgende zaakvoerder, met ingang vanaf heden:

Melis Stef, Vlasrietje 41, 2380 Ravels.

Er zijn geen bijkomende agendapunten.

Vennik Jesse

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/01/2014
ÿþ~ ~ S mod 11.1



in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ciao





*14027305*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 17. 01. 2014

Ondememingsnr : 0821.230.506

Benaming (voluit) : VENNIK DAKISOLAT1EWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : De Pretstraat 83

2060 Antwerpen

il Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING  OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID VASTSTELLING STATUTEN  BENOEMING ZAAKVOERDERS

ii Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christiaan Eyskens, te Weelde (Ravels), ii geassocieerd notaris, op 24 december 2013, geregistreerd te Turnhout, kantoor der; II registratie, op 7 januari 2014, boek 704 folio 13 vak 20. Ontvangen vijftig euro. i.o., de ontvanger Ivo Mathys.

DAT:

1. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met 18.050,00; iI euro, om het te brengen op 18.550,00 euro door incorporatie van beschikbare reserves; i; ten bedrage van 15.701,39 euro en uit de overgedragen winst ten bedrage van; 2.348,61 euro, zonder creatie van nieuwe aandelen, zoals hierna blijkt uit de statuten.

2. de vennootschap werd omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid. ;

ii Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder

Ii de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB & B i

Bedrijfsrevisoren", met zetel te 3020 Herent, Half Daghmael 11/1, dienaangaande, luidt als volgt

"Naar aanleiding van de omzetting van de Vennootschap onder firma «VENNIK DAKISOL4TIEWERKEN» in een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid1 overeenkomstig artikel 777 van het wetboek van vennootschappen, verklaren wij dat: - Onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering; van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 november; 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. - Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag' op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad onder voorbehoud van eventuele; navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d. en onder; voorbehoud van de rubriek "financiële schulden" met een saldo van 2.057,84 EUR date niet kon bevestigd worden.

- Het netto-actief volgens deze staat van actief en passief bedraagt 21.216,05 EUR en li is groter dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (18.550,00 EUR).

- Het geplaatst kapitaal van 500,00 EUR is kleiner dan het vereiste minimumkapitaal; voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zoals blijkt uit het ontwerp van notariële akte heeft het bestuursorgaan de bedoeling; om voorafgaandelijk aan de omzetting van de rechtsvorm, het kapitaal te vermeerderen met een bedrag van 18.050,00 EUR. Door deze kapitaalverhoging wordt het geplaatst', kapitaal gebracht van 500,00 EUR op 18.550,00 EUR.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen.

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

, . mod 1 i.1

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de

Buitengewone Algemene Vergadering van vennoten van de vennootschap onder firma

«VENNIK DAKISOLATIEWERKEN» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden

van de geplande omzetting die het voorwerp uitmaakt van dit verstag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 11 december 2013

Volgt handtekening

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o. v. v. e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN"

3) de nominale waarde werd afgeschaffbm ze te vervangen door een fractiewaarde.

4) het doel werd uitgebreid en gewijzigd zoals hierna blijkt uit de statuten.

5) de in functie zijnde zaakvoerders eervol werden ontslagen.

6) de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden vastgesteld en hieruit blijkt ondermeer:

dat de vennootschap een handelsvennootschap is die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam 'VENNIK DAKISOLATIEWERKEN", en zetel te 2060 Antwerpen, De Pretstraat 83.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitvoeren van allerhande dakisolatiewerken.

Het houden van toezicht op bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking,...) Het testen van bouwelementen.

Dakbedekking en bouw van dakconstructies.

Isolatiewerkzaamheden.

Onderneming in onroerende goederen. De, verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.550,00 Euro, vertegenwoordigd door 500 aandelen met een fractiewaarde van 1/500ste van het kapitaal.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a) door de statutaire zaakvoerder, alleen handelend voor alle handelingen.

b) indien er meerdere niet-statutaire zaakvoerders benoemd werden:

- door ieder zaakvoerder, afzonderlijk handelend, voor zover het handelingen betreft

waarvan de waarde of tegenwaarde de 1.000,00 euro niet overtreft. Een reeks

samenhangende handelingen moet voor deze berekening worden samengeteld.

- door twee zaakvoerders, waaronder de statutaire zaakvoerder, samen handelend,

voor alle andere handelingen.

Wordt tot statutaire zaakvoerder voor de duur der vennootschap aangesteld :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

oor-behouden aan het - Belgisch staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De heer VENNIK ]esse Cees, ongehuwd, geboren te Zaanstad (Nederland) op 10 maart 1991, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2060 Antwerpen, De Pretstraat 83.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. De jaarvergadering heeft plaats de dertigste van de maand juni om 20 uur. Indien deze dag een zon- of wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

7) werden benoemd met ingang van 24 december 2013, tot niet-statutaire zaakvoerders:

1. De heer MELIS Stef Christiane Jef, ongehuwd, geboren te Turnhout op 17 december 1990, wonende te 2380 Ravels, Vlasrietje 41.

2. De heer MOONS Dave Reinhilde ]ozef, ongehuwd, geboren te Wilrijk op 25 november 1978, wonende te 2610 Wilrijk, gemeente Antwerpen, Valkstraat 45.

8) Er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Schenkels Els & C°", met zetel te 2360 Oud-Turnhout, Tramwissel 5-6, vertegenwoordigd door mevrouw Schenkels Els, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslagen zaakvoerder en bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

,. .

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Vit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/11/2014
ÿþMod Word 11.1

L le< ,.3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Y

-------------

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 I NOV. 2014

afdehngeffigPen

Ondememingsnr : 0821.230.506

Benaming

(voluit) : Vennik Dakisolatiewerken

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : De Pretstraat 83, 2060 Antwerpen 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Algemene Vergadering van 31 augustus 2014 om 19.00 uur.

Op de vergadering van 31 augustus 2014, wordt het ontslag bevestigd van de volgende zaakvoerder, met ingang vanaf heden

Dave Moons, Valkstraat 45, 2610 Wilrijk.

De algemene vergadering verleent uitdrukkelijk geen kwijting voor het uitoefenen van zijn opdracht van zaakvoerder tijdens het afgelopen boekjaar.

Er zijn geen bijkomende agendapunten.

Vennik Jesse

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

18 OKT, 2013

KOOPHAF[1tl9 TURNHOUT

Do griffier

A i i

1 16A377*

Ondernemingsnr ; 0821.230.506

Benaming

(voluit) : VENNIK DAKISOLATIEWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Pater van de Akkervekenstraat 26, 2382 Poppel

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL, ONTSLAG ZAAKVOERDER

Algemene Vergadering van 15 oktober 2013 om 19.00 uur.

Op de vergadering van 15 oktober 2013, wordt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar De Pretstraat 83, 2060 Antwerpen, aanvaard en bevestigd met ingang vanaf 15 oktober 2013.

Op de vergadering van 15 oktober 2013, wordt het ontslag bevestigd van de volgende zaakvoerder, met ingang vanaf heden

Manuel Knaeps, Warandestraat 4, 2380 Ravels.

Er zijn geen bijkomende agendapunten.

Vennik Jesse

Zaakvoerder

27/11/2012
ÿþMien

Voor-

behouder aan het BelgiscF

Staatsbla

111

11111

*iaisaisi*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r-

NE._RûEL:Isp

GRIFF HECHTBANK VAN

1 ó NOV. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

Ondernemingsnr : 0821.230.506

Benaming

(voluit) : VENNIK DAKISOLATIEWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetei : Pater Van den Akkervekenstraat 26, 2382 Poppet (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BIJKOMEND ZAAKVOERDER Algemene Vergadering van 25 oktober 2012 om 19.00 uur.

Op de vergadering van 25 oktober 2012, wordt de de heer Melis Stef benoemd tot bijkomend zaakvoerder, met ingang vanaf heden,

Er zijn geen bijkomende agendapunten.

Vennik Jesse Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/08/2012
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch ,

Staatsblad

IIN Iii H 11 1I1IU fl111I II IINI

*12142348*

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 6 AUG, 2012

KOOPHAM19 TURNHOUT

De " rifíier

Ondernenvngsnr: 0821.230.506

Benaming

(voluit) : VENNIK DAKISOLATIEWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Grote Baan 77 b 21, 2380 Ravels

(volledig adres)

" Onderwerp a,4te : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Algemene Vergadering van 3 juli 2012 om 19.00 uur.

Op de vergadering van 3 juli 2012, wordt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Pater van de Akketvekenstraat 26, 2382 Poppel, aanvaard en bevestigd met ingang vanaf 1 juli 2012.

Er zijn geen bijkomende agendapunten.

Vennik Jesse

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik _B yUrr.3elden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/02/2015
ÿþMod Woid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11L.i 1.W Ul, . 1 ul1 1.040 IniiLll:l

Arrtwercon

~ 3 FEB. 2055

afdtilir,

uriffië

lii

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

=isoze 3a*

Ondernemingsar : BE 0821 230 506

Benaming

(voluit) : Vennik Dakisolatiewerken

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : De Pretstraat 83, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelverplaatsing

Op de algemene vergadering van 19 december 2014 werd de zetelverplaatsing van de maatschappelijke zetel aanvaard,

De zetel wordt verplaatst naar , Jaargetijdenlaan 100-102,bus 30 te 1050 Brussel met ingang vanaf 20-01-2015

Vennik Jesse

zaakvoerder

Vennik Jesse

beherend vennoot

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/06/2011
ÿþRechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Melkerijstraat 17, 2381 Ravels-Weelde

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van vennoten, gehouden op 2 mei 2011, blijkt dat

de vergadering volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE EN ENIGE BESLUIT:

Bij beslissing van de vergadering zijn met ingang van een mei tweeduizend en elf, de maatschappelijke

zetel en het adres van de uitbating van de vennootschap verplaatst naar 2380 RAVELS, Grote Baan 77 bus 21.

Ravels, 2 mei 2011.

Een vennoot-zaakvoerder,

VENNIK Jesse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L-ulk:B

MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

GELEGD

,-9; ~~ ti.,;" , VAN l

na neerlegging ter griffie

'110831 0]7'

1

1

KOOPHANDEL T UrtNHOUiti Dû gr;,fi..t,

Griffie

Ondernemingsnr : 0821.230.506

Benaming

(voluit) : VENNIK DAKISOLATIEWERKEN

20/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VENNIK DAKISOLATIEWERKEN

Adresse
DE PRETSTRAAT 83 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande