VENNOOTSCHAP CHARLES MERTENS, AFGEKORT : VCM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VENNOOTSCHAP CHARLES MERTENS, AFGEKORT : VCM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.490.172

Publication

17/07/2013
ÿþ~ S Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Iu1111~~u~ui~iuu~u~uu

ll0679'

Neergelegdtergreteraa de Rechtbank

van Koophendel te An/Ive/18n, op

Griffie 0 8 ALI 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Vennootschap Charles Mertens

(verkort) : VCM

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Lozanastraat 121 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Uit een akte verleden voor Marc Verhoeven, notaris met standplaats te Antwerpen, district Deurre, op 27

juni 2013, nog te registreren, blijkt dat werd opgericht de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vennootschap Charles Mertens", afgekort "VCM", met

zetel te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 121, door:

1° de heer MERTENS Charles Mathilde Jeannine Willy, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat

121.

2° mevrouw KURRIS Beatrix Johanna Maria, wonende te 1800 Vilvoorde, Heysellaan 32.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, door middel van haar vennoten, de uitoefening van het beroep van:

1. Gerechtsdeurwaarder;

2. Kandidaat-gerechtsdeurwaarder in de hoedanigheid van plaatsvervangend gerechtsdeurwaarder;

3. Kandidaat-gerechtsdeurwaarder;

4. Die personen die een wettelijk gelijkwaardig erkende hoedanigheden bezitten, en derhalve alle juridisch werk in die hoedanigheid en met naleving van de wettelijke voorschriften terzake, door haar vennoten mogelijk te maken, daartoe materiële, sociale, financiële en fiscale handelingen te stellen die door het ambachtelijk optreden van haar vennoten ontstaan en daartoe aan haar leden de nodige bijstand te verlenen.

De vennootschap mag echter geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard.

De vennootschap kan rechtstreeks of onrechtstreeks alle handelingen verrichten die nodig en/of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag deelnemen in en samenwerken met alle natuurlijke personen, rechtspersonen en meer algemeen elke onderneming van welk Juridische aard ook in binnen- en buitenland die haar juridisch doelstellingen kunnen bevorderen.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) van het kapitaal, waarop werd ingeschreven:

-door voornoemde heer Mertens Charles, ten belope van achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00 ¬ ), waarvoor hem negenennegentig (99) aandelen werden toegekend;

-door voornoemde mevrouw Kurris Beatrix, ten belope van honderd zesentachtig euro (186,00 ¬ ), waarvoor haar één (1) aandeel werd toegekend.

Alle aandelen werden volstort ten belope van één/derde (113de) , zijnde in totaal zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). Het bewijsattest hiervan, afgeleverd door ING Bank op 26 juni 2013, werd overhandigd aan de instrumenterende notaris.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om aile handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder afzonderlijk zef de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Aan de zaakvoerder wordt geen bezoldiging toegekend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

pb3b . 49 0 . 1 72

Bijlagen biij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Werd aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: voornoemde heer Mertens Charles. ' Jaarvergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de eerste woensdag van de maand september om 19 uur,

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetelt terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Boekjaar Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 april van elk jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar gaat in op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op 31 maart 2015.

Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de bestemming ervan bepaalt. Tot vorming van een reserve kan evenwel slechts besloten worden met éénparigheid van stemmen, rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Ontbinding - Vereffening - Verdeling: Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding, Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Volmacht Volmacht werd gegeven aan de heer Alain Zwanepoel, accountant belastingconsulent IAB, kantoorhoudende Kenislei 21 te 2930 Brasschaat, en aan zijn medewerkster, mevrouw Kathieen Trompet, wonende Nobeistraat 4 B te 3128 Baal, met recht van indeplaatsstelling, tot het vervullen van aile formaliteiten die verschuldigd zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en alle belastingadministraties, en onder meer met betrekking tot de aanvraag van een vestigingattest, de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het desbetreffende ondememingsloket en/of wijziging van deze inschrijving en het uitvoeren van alle administratieve verrichtingen van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Marc Verhoeven, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VENNOOTSCHAP CHARLES MERTENS, AFGEKORT : VCM

Adresse
LANGE LOZANASTRAAT 121 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande