VERBOUWINGSWERKEN BOGAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERBOUWINGSWERKEN BOGAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 419.689.702

Publication

08/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.11.2013, NGL 31.12.2013 13704-0552-013
26/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

man In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*1306511 6 7

111111

lieergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

17 APR. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0419-689-702

Benaming

(voluit) : VERBOUWINGSWERKEN BOGAERT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2950 Kapellen, Vloeiende 98

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING DOEL - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - AANPASSING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Notaris Caroline De Herdt te Lebbeke op 28 februari 2013 dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Verbouwingswwerken Bogaert" met zetel te 2950 Kapellen, Vloeiende 98 met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

-Vervanging van de tweede zin van artikel 2 van de statuten door volgende zin: "Hij mag overgebracht worden naar elke andere plaats in Vlaanderen en in Brussel bij beslissing van de zaakvoerder,"

-Toevoeging in fine van de eerste zin van artikel 9 van de statuten van volgende tekst: en worden alle mogelijke rechten verbonden aan het aandeelhouderschap, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker."

-Vervanging in de eerste zin van artikel 8 van de statuten van de woorden " te Antwerpen " door de woorden "van het rechtsgebied waar de zetel gevestigd is.

Vervanging van de eerste zin van artikel 10 der statuten door volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering der vennoten benoemd en gekozen uit hUn midden of daarbuiten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

-Vervanging van artikel 15 van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap kan vervroegd ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering beraadslagend en besluitend zoals voor een statutenwijziging behoudens andersluidende wettelijke bepalingen. Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, regelt de algemen vergadering, op voorstel van het bestuursorgaan de wijze van vereffening.

Behoudens in geval van ontbinding en vereffening in één akte zal de vereffening geschieden door één of meer vereffenaars aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten bepaalt.Hun benoeming moet ter bevestiging aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Zijn geen vereffenaars benoemd dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd; zij zullen evenwel slechts als actieve vereffenaar in functie treden nadat hun mandaat als vereffenaar werd bevestigd door de voorzitter van de bevoegde rechtbank overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Tenzij bij hun aanstelling anders wordt bepaald, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten als voorzien in artikel 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen en mogen zij alle in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

artikel 187 van het wetboek van vennootschappen bedoelde handelingen stellen zonder de voorafgaande toelating van de algemene vergadering te moeten vragen in de gevallen dat zulks vereist is.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden worden rechtsgeldig ondertekend door iedere vereffenaar.De vereffenaars mogen lasthebbers aanstellen en hen bijzondere en in tijd beperkte machten voor bepaalde verrichtingen toekennen.

Aile stukken uitgaande van de vennootschap in vereffening vermelden dat zij in vereffening is,

De algemene vergadering blijft bevoegd om gedurende de vereffening de statuten van de vennootschap met uitzondering van de naam, te wijzigen.Een besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap in vereffening kan niet worden uitgeoefend dan na homologatie door de rechtbank.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.lndien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of op doen ze ten laste van deze laatste eer aanvullende opvraging van stortingen.

Ingeval van ontbinding wegens verlies wordt gehandeld overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het wetboek van vennootschappen."

-Wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging van artikel 3 van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

1.Aanneming van bouwwerken, projectbouw, reparatiewer-ken, woningen bouwen sleutel-op-de-deur, schrijnweskerij, bavtioeringswerken, opslag en stockage van bouwma íesialen, asbraak en alle aanverwante werken, De opsommingen gelden slechts aanhalend doch geenszins in beperkte zin, De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel in België ais in het buitenland, Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag tevens in hetzelfde verband, alle handefsindividuele en financiële verrichtingen doen. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

2,Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, waaronder ook gronden en onroerende zakelijke rechten zoals ondermeer erfpachten opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van aile roerende en onroerende goederen, alsmede alle handelingen die. rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3.1-tet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

Zij mag zich borgstellen voor derden evenals hypotheken verstrekken in voordeel van derden

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Dit alles in de meest ruime betekenis~"

-"Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders verklaren

voorafgaandelijk een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

a)Verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor BVBA Boudewijn VAN USSEL C°, kantoorhoudende te 2930

Brasschaat, Lage Kaart 71, vertegenwoordigd door de Heer Boudewijn Van Ussel, bedrijfsrevisor, overeen-

komstig artikel 313 van het wetboek van vennootchappen aangaande de inbreng in natura,

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"5.BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalsverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Verbouwingswerken BOGAERT bestaat uit inbreng van bouwgronden, toebehorende aan het echtpaar

Bogaerts-Oppenbrouwer voor een waarde van EUR 650.000.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurig-heid en

duidelijkheid;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

3.het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoor-delijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen er vergoeding an de Inbreng in natura;

4.de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe de methode leidt mathematisch tenminste overeenkomt met het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaar-deerd

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.378 nieuwe aandelen van de vennootschap Verbouwingswerken Bogaert zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" inhoudt.

Het onderhavig verslag werd opgesteld in toepassing van de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura ter gelegenheid van de verhoging van het maatschappelljjk kapitaal van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprekelijkheid Verbouwingswerken Bogaert en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden,

Brasschaat, 1 februari 2013.

BVBA Boudewijn VAN USSEL C°

Bedrijfsrevisor vertegenwoordigd door Boudewijn Van Ussel vennoot"

b)Bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin deze uiteenzet waarom zowel de inbreng als de voorgestelde Kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

Deze verslagen zullen aan deze akte geheoht blijven.

B.Negende en tiende beslissing:kapitaalverhoging

a)Beslissing

de vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeshonderdvijftigduizend euro (650.000,00 euro) om het van negentienduizendachthonderdéénendertig euro achtenveertig cent (19.831,48 euro) op zeshonderdnegenenzestigduizendachthonderdéénendertig euro achtenveertig cent (669.831,48 euro) te brengen en dit door inbreng door de Heer Bogaert Willy en Mevrouw Oppenbrouwer Denise, hogergemelde comparanten onder 1 en 2, van onroerende goederen, met een inbrengwaarde van zeshonderdvijftigduizend euro (650.000,00 euro), met name:

Gemeente KAPELLEN (Voorheen Ekeren).Derde Afdeling.

Een blok bouwgrond, gelegen Vloeiende, ten kadaster bekend sectie H, nummers 596/H, groot volgens kadaster vijfentwintig are tien centiare (25 are 10 centiare); 597/F/2, groot volgens kadaster acht are zeventien centiare (8 are 17 centiare) en 597/T, groot volgens kadaster drie are vijfennegentig centiare (3 are 95 centiare), samen groot volgens kadaster zevenendertig are tweeëntwintig centiare (37 are 22 centiare).

Voor deze ingebrachte goederen werd bij beslissing van het College van Burgemeester en Schepenen der gemeente Kapellen op 31 januari 2011 een verkavelingsvergunning afgeleverd voor vier bouwgronden.De stedebouwkundige verkavelingsakte hiervan werd verleden voor, ondergetekende notaris Caroline De Herdt te Lebbeke op heden voorafgaandelijk aan huidige buitengewone algemene vergadering.De inbrengers verwijzen naar deze akte met de eraan gehechte stukken én verklaren dat alle bepalingen ervan van toepassing zijn op de hierbij ingebrachte goederen.

b) Verwezenlijking van de inbreng.

De Heer en Mevrouw Bogaert Willy-Oppenbrouwer Denise, verklaren hogerbeschreven onroerende goederen te Kapellen, Ekeren, Vloeiende, in de vennootschap in te brengen.

Voor welke verrichting zij als vergoeding de toekenning van tweeduizendvierhonderddertien (2.378) nieuwe

aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort zijn, verklaren te aanvaarden. De helft hiervan te weten 1.189 aandelen komen toe aan de Heer Bogaert Willy en de andere helft of 1.189 aandleen komen toe aan Mevrouw Oppenbrouwer Denise.

Voormelde aandelen zullen vanaf de eerstvolgende algemene vergadering in de uitgekeerde winst delen. De vergadering stelt vast dat de inbreng verwezenlijkt is.

OORSPRONG VAN EIGENDOM.

De echtgenoten Bogaert Willy en Oppenbrouwer Denise zijn eigenaars van voormelde goederen om ze als volgt te hebben verkregen:

-nummer 596IH: blijkens akte aankoop verleden voor notaris Luc Eervan te Lebbeke met tussenkomst van notaris Francis De Boungne te Kalmthout op 24 januari 2005, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen met referte 58-T-17/02/2005-03495 jegens Adriaenssens Marcellus en zijn echtgenote Kuyk Monica te Javea, Alicante (Spanje).

-nummer 597!F12: blijkens akte aankoop verleden voor notaris Henri Wuyts te Kapellen en notaris Marcel Wellens te Mortsel op 25 april 1990, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen op 11 mei 1990, boek 10772 nummer 4 jegens 11 Demaerel Adriaan te Brasschaat en 2/ Demaerel Jules te Brasschaat.

-nummer 597/T. blijkens akte aankoop verleden voor notaris Henri Wuyts te Kapellen en notaris Ludo Gielen te Edegem op 19 november 1990, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen op 03 december 1990, boek 10941 nummer 15 jegens Taelman Bertha te Edegem.

Deze akte vermeldt letterlijk hetvolgende:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

"ERFDIENSTBAARHEDEN

In de akte verleden voor notaris Karel Adriaenssen, destijds te Ekeren op zestien oktober negentienhonderd zevenenveertig, staat er met betrekking tot voormeld perceel letterlijk vermeld hetgeen volgt,

De te maken scheiding tussen koper en verkoper zal op kosten van de koper daargesteld worden, de haag mag op de scheidingslijn geplant en de muur half overgebouwd worden.

In een vorig verslagschrift van toewijzing opgesteld door ons notaris de twee en twintig april negentien honderd zes en twintig, staat er het volgende bedongen:

ingeval van bouwen zullen de kopers dezer loten gehouden zijn zich te gedragen naar de voorschriften van de bevoegde overheid en zullen in aile geval de gebouwen straatwaarts ten minste boven het gelijkvloers een half verdiep of fransch dak moeten hebben."

Deze vermeldingen worden hier gegeven ten titel van inlichting, zonder enige nadelige bekentenis.

]nzoverre deze bepalingen nog van toepassing zijn, wordt de verkrijgende maatschappij gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen hieruit voortvloeiende.

Hypothecaire toestand,

De inbrengers verklaren dat de hierboven beschreven goederen worden ingebracht voor vrij, zuiver en niet belast met enig voorrecht, hypothecaire inschrijving, overschrijving of andere last van welke aard ook. Voorwaarden van de inbreng

1.De vennootschap verkrijgt vanaf heden de eigendom en het genot van de ingebrachte goederen door de daadwerkelijke inbezitneming, met de verplichting om vanaf diezelfde datum alle taksen en belastingen van welke aard ook in verband ermee te dragen en tebetalen tot volledige ontlasting van de inbrenger. 2.De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich momenteel bevinden zonder waarborg

betreffende de gebreken van de grond en de ondergrond, met alle heersende en lijdende, zichtbare en

onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden die het kunnen bezwaren of

bevoordeligen. Nochtans staat het de vennootschap vrij de ene in haar voordeel in te roepen en zich te verzetten tegen de uitoefening van de andere, maar op haar kosten en risico en zonder verhaal tegen de inbrenger.

3.De oppervlakte wordt niet gewaarborgd. Elk verschil in meer of in min, zelfs indien groter dan één/twin-tigste, blijft in het voordeel of het nadeel van de vennootschap.

4.De kadastrale gegevens worden louter ter informatie verstrekt.

5.De vennootschap treedt in alle rechten en plichten van de inbrenger wat eventuele mede-eigendom betreft.

6.Stedenbouwkundige bepalingen, inlichtingen en verklaringen.Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

a.De verkrijgende vennootschap zal zich moeten schikken naar alle wetten en besluiten van de bevoegde overheden met het oog op gebeurlijke onteigening, rooilijn, urbanisatie of bouwvergunning, zonder voor verlies of onbruikbaarheid van grond, voor weigering van bouwtoelating of anderszins enig verhaal tegen de inbrenger te kunnen uitoefenen of zijn tussenkomst of waarborg te kunnen inroepen.

b.De inbrengers verklaren met betrekking tot de bij deze ingebrachte goederen dat:

-zij geen weet hebben van enige voorlopige of definitieve beschermingsmaatregel, getroffen in het kader van de wetgeving inzake ruimtelijke ordening en stedebouw, bescherming als monument, stads-en dorpsgezicht of als landschap.

-Er hen geen onteigeningsbesluit werd betekend en dat zij geen weet hebben van een geplande onteigening.

c.De instrumenterende notaris vermeldt en informeert, in toepassing van artikel 5.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, hierna "de Codex" genoemd dat:

-Voor de ingebrachte goederen een verkavelingsvergun-ning, zoals verder vermeld en reeds één bouwvergunning is uitgereikt.

-De goederen volgens het gewestplan Antwerpen gelegen zijn tot op een diepte van 50 meter in woongebied en het achterste deel van het perceel in KMO-zone met daarvoor een bufferzone van 30 meter.

-Er aangaande de goederen een BPA nummer 13b van 6 september 1993 plan 1/2 nummer 1445B bestaat. -Voor de goederen geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1. of 6.1.41 tot en met 6.1.43, noch enige beslissing werd gewezen;

-De goederen niet gelegen zijn in een zone die in een definitief vastgesteld ruimtelijk uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

-Voor de ingebrachte goederen bij beslissing van het College van Burgemeester en Schepenen der gemeente Kapellen op 31 januari 2011 een verkavelingsvergunning afgeleverd werd.Overeenkomstig artikel 4.2.16 van de Codex werd de verkavelingsakte verleden voor ondergetekende notaris Caroline De Herdt te Lebbeke op heden voorafgaandelijk aan huidige buitengewone algemene vergadering.De inbrengers verwijzen naar deze akte met de eraan gehechte stukken en verklaren dat alle bepalingen van deze verkavelingsakte van toepassing zijn op de bij huidige kapitaalverhoging in de vennootschap ingebrachte goederen.

-Artikel 4.2.1. van de Codex de vergunningsplichtige handelingen omschrijft en zij deelt tevens mede dat

geen werken of handelingen vermeld in dit artikel 4.2.1. van de Codex mogen worden opgericht of uitgevoerd

zolang er geen stedebouwkundige vergunning is verkregen en dat in bepaalde gevallen deze vergunningsplicht

vervangen is door een meldingsplicht.

7.Gebruik.

De ingebrachte goederen zijn vrij van gebruik.

Bepalingen in verband met de bodemtoestand.

, r, .

a ,a

6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

a.De inbrengers verklaren dat er op de ingebrachte grond, bij hun weten geen risico-inrichting gevestigd is

of was, zoals bedoeld in artikelen 2 en 6 van het decreet betreffende de bodemsanering en de

bodembescherming.

b.De inbrengers leggen de bodemattesten voor die betrekking hebben op de hierbij ingebrachte

goederen en die werden afgeleverd door OVAM op 7 februari 2013.

Deze bodemattesten bepalen:

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten,

Opmerkingen

I.Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de Ovam is bezorgd met melding van de overdracht,

2.Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht.ovam.be

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

4.De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens"

c.De inbrengers verklaren met betrekking tot de ingebrachte goederen geen weet te hebben van

bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgende vennootschap of aan derden, of die

aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de

overheid in dit verband kan opleggen.

d.Voor zover voorgaande verklaring door de inbrengers te goeder trouw afgelegd werd, neemt de

verkrijgende maatschappij de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten

die daaruit kunnen voortvloeien op zich en zijn de inbrengers hiervoor tot geen vrijwaring gehouden.

e. Ondergetekende notaris bevestigt

" dat aile bepalingen van "Hoofdstuk VIII .Overdrachten" van het decreet betreffende de bodemsanering en

de bodembescherming werden toegepast.

De notaris wijst de verkrijgende maatschappij er echter op dat :

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk Xlll van zelfde decreet)

onverminderd van toepassing blijven.

Overgang onroerende goederen

In de laatste vijf jaar vóór deze inbreng heeft geen enkele overgang plaatsgevonden.

Ontslag van ambtshalve inschrijving

De hypotheekbewaarder wordt ontslagen uit hoofde dezer akte enige ambtshalve inschrijving te nemen.

Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering dezer doen de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

respectievelijk hun woonplaats en haar maatschappelijke zetel.

Bevestiging van identiteit

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de namen, voornamen, woonplaats en plaatsen en data

van de geboorte van de partijen, op zicht van officiële stukken door de Hypotheekwet vereist.

Voor wat de rechtspersonen betreft bevestigt ondergetekende notaris de naam, zetel, btw-nummer en

ondernemingsnummer,

Stemming:

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed,

C.Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten

en inbreng, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zeshonderdnegenen-zestigduizendachthonderdéénendertig euro achtenveertig cent (669.831,48 euro) wordt gebracht en vertegenwoordigd is door drieduizendhonderdachtenzeventig (3.478) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

-Wijziging van artikel vijf van de statuten als volgt:

"Het kapitaal bedraagt zeshonderdnegenen-zestigduizendachthonderdéenendertig euro achtenveer-tig cent (669.831,48 euro), Het wordt vertegenwoor-digd door drieduizendhonderdachtenzeventig (3.178) zonder nominale waarde."Het kapitaal bedraagt zeshonderdnegenen-zestigduizendachthonderdéénendertig euro achtenveer-tig cent (669.831,48 euro). Het wordt vertegenwoordigd door drieduizendhonderdachtenzeventig (3.178) zonder nominale waarde."

-De vergadering beslist de zaakvoerder alle bevoegdheden te verlenen om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de aanpassing en coördinatie van de statuten en aan Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen te 2170 Antwerpen, Bredabaan 894 en haar aangestelden, lasthebbers of bedienden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen en aanpassingen bij de fiscale administraties en eventueel het handelsregisterlKBO te verrichten.

-De vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen aan Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen te 2170 Antwerpen, Bredabaan 894, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met

. I, ,

f

) "

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met ti inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Caroline De Herdt

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerder

- staats van actief en passief



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.11.2014, NGL 13.01.2015 15011-0337-013
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 17.11.2012, NGL 15.02.2013 13037-0001-013
17/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 19.11.2011, NGL 14.02.2012 12034-0187-014
02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.11.2010, NGL 28.01.2011 11019-0268-013
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 21.11.2009, NGL 12.02.2010 10043-0061-013
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.11.2008, NGL 13.02.2009 09046-0030-013
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 17.11.2007, NGL 29.02.2008 08057-0230-013
02/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 20.11.2006, NGL 29.01.2007 07031-0762-014
21/09/2006 : AN101780
03/02/2006 : AN101780
04/02/2005 : AN101780
31/12/2004 : AN101780
13/01/2004 : AN101780
14/02/2003 : AN101780
01/01/1997 : AN101780
01/01/1993 : AN101780
01/01/1992 : AN101780
03/08/1990 : AN101780
01/01/1990 : AN101780
01/01/1989 : AN101780
01/01/1988 : AN101780
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 19.11.2016, NGL 31.01.2017 17032-0446-015

Coordonnées
VERBOUWINGSWERKEN BOGAERT

Adresse
VLOEIENDE 98 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande