VERENIGING VOOR ADOPTIEKIND EN GEZIN, AFGEKORT : VAG

Association sans but lucratif


Dénomination : VERENIGING VOOR ADOPTIEKIND EN GEZIN, AFGEKORT : VAG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 435.194.161

Publication

03/04/2013
ÿþt MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



II11~n~m~~~~N~~mi~

" 13052 2

Vi baht

aar

Bell Staa'

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK ~VAiV KOOKOOPHANDELTEBRU~ çZe gfer~i3grügge) op:

GYittke .r ,e

Ondernemingsar : 0435.194.161

Benaming

(voluit) : VERENIGING VOOR KIND EN ADOPTIEGEZIN

(verkort) : VAG,

Rechtsvorm : VZW

Zetel : SULFERBERGSTRAAT 38 - 8000 BRUGGE

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN

Gewijzigde statuten bepaald op de Algemene Vergadering van 16 januari 2013:

Vereniging voor Adoptiekind en Gezin vzw

Afgekort: "V.A.G. vzw"

Ondememingsnummer 435194161

TITEL 1 Naam, zetel, doel, duur:

Art. 1. De vereniging draagt als naam : Vereniging voor Adoptiekind en Gezin, in afkorting : "V.A.G. vzw".

Art. 2.

De vereniging wenst actief te zijn op regionaal en plaatselijk vlak binnen de Vlaamse gemeenschap, en daartoe de nodige contacten waar ook te leggen.

Ze heeft haar maatschappelijke zetel in de Beemdenlaan 23 bus 14 te 2550 Kontich, ressorterend onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen. Bij beslissing van de Algemene Vergadering kan de zetel verplaatst worden.

Plaatselijke en regionale afdelingen mogen dezelfde benaming dragen, mits toevoeging van de naam van de plaats of de regio.

Art 3.

Ze heeft als doel de belangen van de geadopteerde en zijn directe omgeving te bevorderen en te

verdedigen.

Deze doelstelling realiseert ze onder meer door:

" Geadopteerden en adoptiegezinnen te ondersteunen door het creëren van een ontmoetingsplaats om ervaringen te delen en te leren van elkaar, VAG wil een klankbord zijn;

" Aan de overheid en professionele organisaties te signaleren wat leeft bij adoptiegezinnen: wat kan

veranderen of verbeteren;

-Informatie en vorming aan te bieden;

" Alle adoptiebetrokkenen en de maatschappij te sensibiliseren om adoptiegezinnen en geadopteerden positief te benaderen en constructief te helpen.

De vereniging zal haar doel realiseren via in hoofdzaak de inzet van vrijwilligers en respecteert de rechten van deze vrijwilligers zoals bepaald in de vigerende regelgeving.

De vereniging werkt buiten alle onderscheid van etnische of sociale afkomst, godsdienst, wijsgerige of politieke overtuiging,

De vereniging onderschrijft de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, en het Internationale Kinderrechtenverdrag.

De Vereniging kan alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

MDD 2,2

De vereniging kan ten uitvoering van wat hierboven is bepaald, onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, met vrijwilligers werken, rechtsgeldige overeenkomsten afsluiten, fondsen en/of subsidies inzamelen, vrijgevigheden, giften en legaten in ontvangst nemen, kortom alle activiteiten uitoefenen (laten uitoefenen) die haar doel rechtvaardigen.

In het kader van het realiseren van een maatschappelijk doel kan de vereniging ook bijkomstige daden van Koophandel steilen.

De vereniging kan allerlei leerrijke evenementen zoals cursussen, lezingen, voorstellingen, uitvoeringen, exposities organiseren en dit wereldwijd bijwonen of door een afgevaardigde laten bijwonen.

De vereniging kan zoeken naar verwerving van financiële middelen voor het verwezenlijken van al deze gestelde doeleinden.

De vereniging mag alle daden stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar doel betrekking hebben, ook hulp bieden of deelnemen aan elke gelijkaardige activiteit en zich aansluiten bij organismen die een totaal of gedeeltelijk gelijklopend doel nastreven.

De vereniging Kan publiciteitsmateriaal, folders, affiches, boeken, tijdschriften, artikels, video-opnamen en alle geluidsdragers en beelddragers verspreiden.

De vereniging kan galerijen, musea, management, kunstenaars, secretariaten, officiële instellingen contacteren.

De vereniging kan aan cursussen, conferenties, studiereizen deelnemen of ze organiseren,

Kortom, de vereniging mag haar doelstelling verwezenlijken op de wijze die haar het meest geschikt lijkt,

Art. 4.§ 1. De vereniging kan, volgens de regels bepaald in een huishoudelijk reglement, een of meerdere lokale afdelingen creëren of opnemen,

§ 2. Ze kan haar medewerking verlenen aan activiteiten uitgaande van andere associaties, die eenzelfde of gelijkaardig doel nastreven. In dergelijk geval heeft ze recht op een juiste vergoeding van gedane kosten en inspanningen.

Art 5. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur_ Ze kan ten allen tijde ontbonden worden. De bestemming van vermogen bij ontbinding gaat naar een goed doel met betrekking tot adoptie.

TITEL 2 Leden:

Art 6. De vereniging telt minstens 3 leden, zonder dat er een bovengrens in dit aantal is.

De vereniging bevat werkelijke en toegetreden leden.

De volheid van lidmaatschap, inbegrepen het stemrecht in de Algemene Vergadering, komt alleen toe aan de werkelijke leden.

De toegetreden leden hebben dezelfde rechten en plichten als de werkelijke leden, doch hebben geen stemrecht in de Algemene Vergadering.

Na betaling van het lidgeld wordt men voor het lopend jaar een toegetreden lid. Na één jaar lidmaatschap kan het toegetreden lid verzoeken werkelijk lid te worden.

Om te kunnen toetreden als werkelijke lid dient een toegetreden lid door minimaal twee bestuursleden te worden voorgedragen. De Raad van Bestuur beslist over de toetreding.

De Algemene Vergadering bepaalt de overige voorwaarden in het huishoudelijk reglement op basis waarvan wordt bepaald of men een werkelijk of toegetreden lid is.

Art 7. De Algemene Vergadering stelt jaarlijks de bijdrage voor de leden vast. Deze bijdrage bedraagt evenwel maximaal E 150,00.

Art 8. De leden van de vereniging zijn verplicht:

-De statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te

leven;

-De belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden.

4../, . .5

d.,,

M01? 2.2

i: a.

0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Art 9. Zowel de werkelijke als het toegetreden lid kan te allen tijde ontslag nemen uit de vereniging met het opsturen van een gewone brief, fax of e-mail met leesbevestiging aan de Raad van Bestuur. Het ontslag gaat in één maand na de kennisgeving ervan.

Zowel het werkelijke ais het toegetreden lid kan slechts uit de vereniging worden uitgesloten door de Algemene Vergadering en met een meerderheid van twee derde van de stemmen. Deze stemm ing is geheim.

Het lidmaatschap eindigt automatisch door het overlijden van het lid, of ingeval het lid een rechtspersoon is door haar ontbinding, fusie of splitsing.

Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bedragen of gedane inbreng,

Art 10. Ieder persoon die lid wenst te worden dient geadopteerd te zijn of één of meerdere kinderen in zijn gezin opgenomen te hebben, of op weg zijn om dergelijk opzet te verwezenlijken.

Kunnen ook toegelaten worden iedere persoon die geëngageerd is om zich in te zetten om de belangen van de geadopteerde en zijn directe omgeving te bevorderen en te verdedigen.

Een organisatie, die aantoont dat ze in hoofdzaak een activiteit ontplooit ten voordele de geadopteerde, kan op voorstel van de Raad van Bestuur, door de Algemene Vergadering met bijzondere meerderheid aanvaard worden.

Art. 10bis. ieder lid wordt geacht ontslag te nemen in volgende omstandigheden:

-Wanneer het toegetreden lid niet meer voldoet aan de inhoudelijke voorwaarden om toegetreden lid te worden in de V.Z.W.

-Wanneer een toegetreden lid zijn of haar bijdragen niet betaald heeft binnen de maand na ontvangst van een tweede herinnering per mail.

Titel 3 Algemene Vergadering:

Art. 11, De Algemene Vergadering bestaat uit minstens het aantal leden van de Raad van Bestuur plus één. Een lid mag zich echter door een ander lid laten vertegenwoordigen. De vertegenwoordiger kan slechts over één volmacht beschikken. Ieder lid beschikt over 1 stem.

Tijdens de Algemene Vergadering moeten minimum 4 leden aanwezig zijn.

Art. 12.

Een besluit van de Algemene vergadering is vereist voor:

A)statutenwijziging

B)benoeming en afzetting van bestuurders

C)goedkeuring van begroting en rekeningen

D)vrijwillige ontbinding

E)uitsluiting van effectieve leden

F)De benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend

G)De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

H)De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

OAlle situaties waarin deze statuten het vereisen.

Een verslag van de Algemene Vergadering, goedgekeurd door de voorzitter, wordt schriftelijk (e-mail of post) meegedeeld aan de leden en belanghebbende derden, Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Bij de benoeming van de bestuurders, streeft de vergadering ernaar dat ieder regionaal comité door een afgevaardigde vertegenwoordigd is.

Art. 13. De gewone Algemene Vergadering voor het goedkeuren en aanvaarden van de jaarlijkse rekeningen en begrotingen wordt zo spoedig mogelijk gehouden na het afsluiten van het boekjaar en uiterlijk ten laatste in de loop van de maand maart.

Bijzondere Algemene Vergaderingen worden gehouden wanneer uitzonderlijke omstandigheden het vereisen en in elk geval wanneer één vijfde van de effectieve leden hierom verzoeken.

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOtl 2,2

Art. 14. Oproepingen kunnen alleen geldig gedaan worden onder de handtekening van de voorzitter of van twee bestuurders. Eén vijfde van de werkelijke leden kan de Raad van Bestuur vragen de Algemene Vergadering samen te roepen, waarbij de Raad van Bestuur deze vraag moet inwilligen. De oproepen worden verstuurd per gewone post of via e-mail ten laatste vijftien dagen váór de vergadering,

De oproeping vermeldt de agenda. Deze wordt door de Raad van Bestuur bepaald, doch één twintigste van de leden hebben het recht punten op de agenda te brengen. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht.

De Algemene vergadering kan geen geldige besluiten nemen buiten de agenda, tenzij bij unaniem akkoord van de aanwezige leden en alle leden van de Raad van Bestuur. En dit op voorwaarde dat minstens de helft van de leden en twee derden van de Raad van Bestuur aanwezig zijn.

De leden kunnen zich op de Algemene vergadering enkel laten vertegenwoordigen door een ander lid op basis van een schriftelijke volmacht die wordt voorgelegd voor de stemming van de agenda of door een e-mail met ontvangstbevestiging aan de voorzitter van de Raad van bestuur van het lid die niet aanwezig kan zijn.

Art. 15. De Algemene Vergadering neemt geldige besluiten bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige leden, met uitzondering nochtans van de gevallen voorzien bij artikelen 8, 12 en 20 van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002. Bij staking beslist de stem van de voorzitter,

De leden kunnen ter plaatse en op de hoofdzetel kennis nemen van de opgestelde proces verbalen.

Titel 4, Raad van Bestuur:

Art 17. De Raad van Bestuur bestaat uit minimaal 3 personen,

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichtingen aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

Art 18. De bestuurders worden benoemd voor een termijn van 3 jaar en zijn herkiesbaar.

Iedere bestuurder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur.

Elke bestuurder die benoemd is om een tussentijdse opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts bestuurder tot dat mandaat verstreken is.

Art. 19.

De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter

en de secretaris zijn automatisch voorzitter en secretaris van de Algemene Vergadering.

De voorzitter of de secretaris roept de Raad bijeen, de oproeping gebeurt schriftelijk op per e-mail met leesbevestiging, ten minste acht dagen op voorhand. De voorzitter zit de vergadering voor. In geval van afwezigheid wordt hij vervangen door de oudste aanwezige bestuurder.

Bij de samenstelling van de Raad van Bestuur wordt er gestreefd naar minstens één vertegenwoordiger per regionale afdeling.

Personen die door ervaring of opleiding een speciale bijdrage leveren tot de doelstellingen van de vereniging kunnen tot de Raad van Bestuur toegelaten worden.

Art 20. De Raad van Bestuur komt driemaandelijks samen op een centrale plaats. De leden van de Raad van Bestuur kunnen agendapunten laten opnemen indien zij de voorzitter of secretaris hierom tijdig verzoeken.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en ingeschreven in een daartoe bestemd register en aan de bestuurders bezorgd worden uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering.

De uittreksels die moeten overlegd en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Art 21. De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen wanneer ten minste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet bereikt is, kan een nieuwe Raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal kunnen beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Deze nieuwe Raad kan ten vroegste acht dagen na de vorige plaatsvinden. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

e MOI) 2.2

~ s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of diegene die hem vervangt doorslaggevend.

Iedere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de Raad van Bestuur te vertegenwoordigen.

Art 22,

- De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. De Raad van Bestuur kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip van onder meer, het vervreemden, zelfs voor niet, van roerende en onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen voor om het even welke termijn, alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken. Deze lijst is exemplatief.

- Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de Raad van Bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of enige machtiging.

- De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan een dagelijks bestuur, aan één of meer bestuurders, of zelfs aan een andere persoon, al dan niet lid van de vereniging. De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt, kan niet langer zijn dan de duur van die handeling, en met een maximum van één jaar en het mandaat kan te alle tijde met onmiddellijke ingang worden ingetrokken door de Raad van Bestuur.

Wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

- De bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen kan door de Raad van Bestuur bij eenvoudig besluit worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die, gezamenlijk optreden.

De bevoegdheden van de bovengenoemde personen wordt precies afgebakend door de Raad van Bestuur, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van Bestuur worden ingetrokken.

- De Algemene Vergadering beslist over het door de Raad van Bestuur voorgestelde huishoudelijk reglement. Wijzigingen aan het huishoudelijk reglement kunnen worden opgesteld door de Raad van Bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering.

Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, aile maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen.

Tevens kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

De Algemene Vergadering van 16 januari 2013 (her)benoemt de volgende leden als lid van de Raad van

Bestuur:.

Marleen Bloemen, Beekstraat 8, 3630 Maasmechelen, °31.03.1960

Greet Pauwels, Herestraat 37, 3721 Vliermaalroot, 029,10.1970

Patrick Broeckx, Beemdenlaan 23 b 14, 2550 Kontich, °05.07.1971

Eddy Bauters, Engelstraat 39, 8970 Poperinge, °09.11.1948

Veerle Remy, Hof Ter Lokerenstraat 102 b2, 9320 Aalst °12.02.1977

Katrijn Jansegers, Botermelkstraat 31, 9500 Geraardsbergen °24.09.1975

Marie Christine Heeren, Vincent Bavaisstraat 89, 2640 Hove °08.07.1958

Joris Saerens, Haan 27, 1840 Steenhuffel °17.01.1956

Philip Quintens, Kievitstraat 28, 8400 Oostende 016.09.1951

Anja Govaerts, Heidestraat 58, 2570 Duffel °06.02.1971

Catherine Hoefnagels, Pater Domstraat 45, 2520 Broechem °01.02.1971

Annelies Van Boven, Lindenlei 69, 2180 Ekeren °22.06.1976

" Voc- behouden aan het Belgisch Staatsblad

M0D 2,2

Luik B - Vervolg

Nemen ontslag uit de Raad van Bestuur;

Bernard Van Steenkiste

Paul Vanherck

Mieke Van Dessel

De volgende functies worden toegekend door de Raad van Bestuur d.d. 16 januari 2093

-Voorzitter. Marleen Bloemen

-Secretaris: Greet Pauwels

-Penningmeester: Patrick Broeckx

Goedgekeurd door

Marleen Bloemen

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2012
ÿþMOD 2.2

..: LuïCc;Frà In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



11111

*12079123"

NEERG4EGD tei CRRFFI

WE RECHTBANK VAN KOO HANDEL1

BRUGGE (Afeling Brugge)

12 op: Q 5 APR. 2012

gaer

SBL AD D Griffie

\1CNITEUR BE

7 -04- 20 -GiSCH STAAT





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0435.194.161

Benaming

(voluit) : VERENIGING VOOR KIND EN ADOPTIEGEZIN

(verkort) : VAG

Rechtsvorm : VZW

Zetel : SULFERBERGSTRAAT 38 - 8000 BRUGGE

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN - RAAD VAN BESTUUR

UITTREKSEL UIT HET VESLAG VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN 8 maart 2012

Volgende bestuurders werden bedankt voor hun inzet en ontzet uit hun functie: Mevrouw Knaepen Inge

Goedgekeurd door

Bernard Van Steenkiste

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/06/2015
ÿþ MOD 2.2

1, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

I 11II I11I 1ll 11I1 I1I 11II 11I1 li11 1111 (1u

" 15080726*

Recl uuanicvan Koopnanae~

Antwerpen

2 Ó MEI 2015

afdeling Antwerpen

Grafle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0435.494.1 61

Benaming

(voluit) : VERENIGING VOOR ADOPTIEKIND EN GEZIN

(verkort) : VAG

Rechtsvorm : VZW

Zetel : BEEMDENLAAN 23 b14 - 2550 KONTION

Onderwerp akte ; WIJZIGING STATUTEN - RAAD VAN BESTUUR

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN 19 MAART 2015

Volgende bestuurders werden bedankt voor hun inzet en ontzet uit hun functie als lid van de raad van,

bestuur:

De heer Broeckx Patrick

De heer Bauters Eddy

Mevrouw Remy Veerle

Mevrouw Govaerts Anja

Volgende personen werden verkozen in de raad van bestuur:

Mevrouw Nancy Cools, geboren te Wilrijk op 13109/1974, wonende te Beemdenlaan 23 - b14, 2550 Kontich Mevrouw Nele Gruson, geboren te Poperinge op 0611011978, wonende te Boezingestraat 75b, 8904 Boezinge

Mevrouw Sarah Quintens, geboren te Seoel, Zuid Korea op 19/02/1985, wonende te Meidoomstraat 31, 8400 Oostende

Mevrouw Meena Aendekerk, geboren te Darjeeling, India op 09/09/1981 wonende te Koningin Astridlaan 76, 3680 Maaseik

De heer Broeckx Patrick nam tevens ontslag als penningmeester waarbij

Mevrouw Nancy Cools werd aangesteld als penningmeester.

Goedgekeurd door

Marleen Bloemen

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VERENIGING VOOR ADOPTIEKIND EN GEZIN, AFGEKO…

Adresse
BEEMDENLAAN 23, BUS 14 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande