VERHAEGEN ADVOCATENKANTOOR

Divers


Dénomination : VERHAEGEN ADVOCATENKANTOOR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 877.301.454

Publication

30/07/2013
ÿþmad 11,1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0877.301.454

Benaming (voluit) :VERHAEGEN ADVOCATENKANTOOR

(verkort)

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Winkelomseheide 52

2440 Geel

Onderwerp akte :FUSIE door OVERNEMING - OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor Meester Louis Dierckx, notaris te Turnhout op zestien juli tweeduizend dertien, en! welke eerstdaags zal geregistreerd worden

BLIJKT DAT VOLGENDE BESLISSINGEN WERDEN GENOMEN:

1, Kennisname en bespreking van het fusievoorstel en de verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de aangekondigde verslagen en het fusievoorstel Het betreft:

1. het fusievoorstel de dato 21 mei 2013, opgesteld door de bestuursorganen van de Fuserende= Vennootschappen overeenkomstig artikel 693 W. Venn.;

E! 2. het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 695 § 1 W. Venn. Het besluit van dit; verslag luidt als volgt:

E "op basis van onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het instituut der! Bedrijfsrevisoren, kunnen wij met betrekking tot de fusie door overneming van COMM.V. VERHAEGEN; i; ADVOCATENKANTOOR door BVBA ADVOCATENKANTOOR HEERMAN- ROETS, besluiten dat: het gezamenlijk fusievoorstel dat door de bestuursorganen van BVBA; ADVOCATENKANTOOR HEERMAN - ROETS en COMM.V. VERHAEGEN ADVOCATENKANTOOR op! 21 mei 2013 is opgesteld, de informatie bevat die door artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen; wordt vereist;

de ruilverhouding conventioneel bepaald werd en derhalve niet gesteund is op objectieve; waarderingsmethoden. De ruilverhouding is gesteund op een formeel akkoord van de bij de fusie betrokken! partijen;

- de conventioneel vastgestelde ruilverhouding aanleiding geeft tot een uitgifte van 2.324;

nieuwe aandelen van BVBA ADVOCATENKANTOOR HEERMAN - ROETS voor 10 aandelen van; COMM.V. VERHAEGEN ADVOCATENKANTOOR.

l

Boom, 2 juli 2013

(getekend) "

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor"

De vergadering neemt kennis van het voorstel van de zaakvoerder om gebruik te maken van de mogelijkheid; ;; voorzien door artikel 694 W. Venn om de omstandige verslagen van de bestuursorganen niet op te stellen,; onder de voorwaarde dat de aandeelhouders van elke van de bij de fusie betrokken vennootschappen hiermede; uitdrukkelijk instemmen.

De vergadering stelt vast dat aan de voorwaarde voldaan is, en keurt derhalve dit voorstel goed.

Ondanks dit feit, werd in de notulen van de vergadering van de bestuursorganen van 21 mei 2013 omstandig= en schriftelijk de wenselijkheid van de fusie, de voorwaarden en de wijze waarop de fusie zal geschieden, de: gevolgen van de fusie, en de ruilverhouding van de aandelen verantwoord. De vergadering heeft kennis; genomen van deze notulen en keurt ze goed.

De aanwezige aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van het fusievoorstel en, van de voormelde verslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

`-1,1eergelegra ter gratie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

i 9 RlLs 2013

TUFF~~NNhI1DUT

Detfflier,

mod 11.1

Deze documenten worden besproken en de vergadering stelt vast dat er op deze documenten geen opmerkingen te formuleren zijn, zodat zij met eenparigheid van stemmen worden goedgekeurd.

2. Mededeling belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap sedert de datum van het fusievoorstel

De vennoten verklaren geert informatie of kennisgeving te hebben ontvangen van de enige zaakvoerder over enige belangrijke wijziging die zich in de activa en de passiva van het vermogen van de over te nemen vennootschap zou hebben voorgedaan vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden.

3. Gelijkenis doel

Overeenkomstig artikel 701 W. Venn, stelt de vergadering de gelijkenis vast tussen het maatschappelijk doel

van de overnemende vennootschap en het maatschappelijk doel van de over te nemen vennootschap.

4. Bijzondere voordelen aan leden van bestuursorganen

Overeenkomstig artikel 693, 80 W. Venn, en overeenkomstig het fusievoorstel stelt de vergadering vast dat geen enkel bijzonder voordeel is toegekend aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de over te nemen vennootschap.

5. Goedkeuring Fusievoorstel - ontbinding zonder vereffening met het oog op het besluit tot fusie. Aansluitend op de goedkeuring van bovenvermeld fusievoorstel, besluit de vergadering  onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de fusie door algemene vergadering van de overnemende vennootschap  met eenparigheid van stemmen over te gaan tot de beoogde fusie en derhalve de vennootschap te ontbinden zonder vereffening, met het oog op het besluit tot fusie, waarbij de vennootschap Verhaegen Advocatenkantoor wordt overgenomen door de vennootschap Advocatenkantoor Heerman-Roets, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden bepaald in voormeld fusievoorstel. Als gevolg hiervan neemt het mandaat van de enige zaakvoerder in de vennootschap Verhaegen Advocatenkantoor een einde.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de overdracht op basis van de op 31 december 2012 afgesloten boekhoudkundige staat van de over te nemen vennootschap gebeurt; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt, alle verrichtingen van de over te nemen vennootschap vanaf 1 januari 2013 worden beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied;

c) de ruilverhouding van de aandelen als volgt wordt bepaald:

De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen hebben besloten om de ruilverhouding van de aandelen conventioneel te bepalen op basis van een uitdrukkelijk akkoord tussen de partijen.

Mede gelet op, enerzijds, het aandeelhouderschap van de betrokken vennootschappen en, anderzijds, het feit dat in casu twee vennootschappen fuseren die beide het beroep van advocaat uitoefenen, werd uiteindelijk geopteerd om de ruilverhouding te steunen op basis van een conventionele waarde die bepaald werd op basis van een uitdrukkelijk akkoord tussen de partijen, De ruilverhouding is derhalve niet bepaald op basis van objectieve waarderingsmethoden.

Bijgevolg dienen de vennoten van de overgenomen vennootschap Verhaegen Advocatenkantoor tweeduizend driehonderd vierentwintig (2.324) aandelen in Advocatenkantoor Heerman-Roets in ruil voor de tien aandelen van de vennootschap Verhaegen Advocatenkantoor, zonder opleg. Deze aandelen zijn volledig volgestort. De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat vanaf het begin van het lopende boekjaar, zijnde vanaf 1 januari 2013.

De kapitaalverhoging bij Advocatenkantoor Heerman-Roets zal in totaal duizend (¬ 1.000) bedragen,

d) er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

e) aan de enige zaakvoerder van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Omschriivinq van het vermogen van de over te nemen vennootschap overgedragen aan de overnemende vennootschap

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat het vermogen van de over te nemen vennootschap uitvoerig is beschreven in voormeld notulen van de vergadering van het bestuursorgaan, en dat er geen vermogensbestanddelen worden overgedragen waarvoor bijzondere publiciteitsregels gelden. Het overgedragen vermogen bestaat uit de activa en passiva zoals vermeld in de balans van het boekjaar 2012, afgesloten op 31 december 2012.

De overgang van het vermogen van Verhaegen Advocatenkantoor naar Advocatenkantoor Heerman-Roets geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle goederen en rechten gaan over in de staat waarin zij zich bevonden op datum van 1 januari 2013 met alle eraan verbonden voordelen en lasten.

2, De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn,

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in _alle_rechten,_zowelzakelijke als_ persoonlijke.Man..de.over_te.nemea_vennootschap,_op alla goederen. en_ tegen..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4.a



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



mai 11.'1

om het even welke debiteuren. Zo gaan, bij wijze van overgang ten algemene titel, ook alle intellectuele' eigendomsrechten en vergunningen van de over te nemen vennootschap over op de overnemende vennootschap.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de over te nemen vennootschap die verbonden zijn aan haar handelszaak.

4. Het eventuele personeel tot op heden in dienst bij de over te nemen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

5. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de over te nemen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

6. Aile kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap,

Toekenning aandelen

Ten gevolge van bovengemelde kapitaalverhoging worden tweeduizend driehonderd vierentwintig (2.324) volledig volgestorte aandelen op naam uitgegeven in de overnemende vennootschap zonder aanduiding van nominale waarde, en toegekend aan de vennoten van Verhaegen Advocatenkantoor.

Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende en over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend,

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen

Ontbinding zonder vereffening

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende vaarwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 W. Venn., de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich meebrengt:

- de ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap, die ophoudt te bestaan;

- de vennoten van de over te nemen vennootschap worden aandeelhouders van de overnemende vennootschap;

- de overdracht aan de overnemende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de over te nemen vennootschap.

6. Volmacht Kruispuntbank van Ondernemingen -- ondernemingsloket -- administraties  inschrijving in register van aandeIen

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KAMA B, met zetel te Retie, Provinciebaan 64 A, KBO 0472 463 541,

met macht om alle wijzigingen en/of verbeteringen en/of schrappingen aan te brengen, zowel voor de overgenomen als voor de overnemende vennootschap, in het rechtspersonenregister, bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en een ondernemingsloket en alle formaliteiten te vervullen bij alle administraties, onder meer de B.T.W, administratie. De volmachtdrager wordt tevens aangesteld als bijzondere lasthebber om de nodige inschrijvingen en aantekeningen te doen namens de vennoten in het register van aandelen zowel van de overgenomen als van de overnemende vennootschap.

7. Bijzondere machtigingen

De enige zaakvoerder of zijn afgevaardigde of gemachtigden worden gemachtigd om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende

vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de over te nemen

vennootschap, die van rechtswege heeft opgehouden te bestaan;

- in het register van aandelen van de overnemende vennootschap de aandelen ten name van de vennoten van

de over te nemen vennootschap aan te tekenen;

- het register van aandelen van de over te nemen vennootschap te vernietigen.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend notaris Louis Dierkcx)

Bijgevoegd stuk: - de expeditie van de akte met fusie door overneming d.d. 16 juli 2013

Het verslag van de bedrijfsrevisor d.d. 2 juli 2013

Op de laatste blz. van Luik >i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

`Voorbehouden aan het Belgisch StaatsbEad

06/06/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mal word 11.1

'r; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

28 MEI 2013

KOOPHANCIEL T#ARNHOUT

rbe griffier

Ondernemingsnr : 0877.301.454

Benaming

(voluit) : Verhaegen Advocatenkantoor

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2440 GEEL, Winkelomseheide 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusievoorstel (fusie door overneming)

FUSIEVOORSTEL

ADVOCATENKANTOOR HEERMAN - ROETS

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2360 Oud - Turnhout, Zandstraat 15

Ondernemingsnummer: 0820.183.993

Belasting over de Toegevoegde Waarde: BTW BE 0820.183.993

De Overnemende Vennootschap

VERHAEGEN ADVOCATENKANTOOR

Commanditaire vennootschap te 2440 Geel, Winkelomseheide 52

Ondernemingsnummer: 0877.301,454

Belasting over de Toegevoegde Waarde: BTW BE 0877.301.454

De Over Te Nemen Vennootschap

FUSIE DOOR OVERNEMING van Comm. VERHAEGEN ADVOCATENKANTOOR door BVBA ADVOCATENKANTOOR HEERMAN - ROETS op asis van de financiële staten per 31 december 2012.

ENERZIJDS:

De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOCATENKANTOOR HEERMAN - ROETS waarvan de zetel gevestigd is te 2360 Oud - Turnhout, Zandstraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0820.183.993.

Opgericht onder de vorm van een Commanditaire vennootschap ingevolge onderhandse akte van 1 oktober 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 november nadien onder nummer 09158171.

ANDERZIJDS:

De Commanditaire vennootschap VERHAEGEN ADVOCATENKANTOOR waarvan de zetel gevestigd is te 2440 Geel, Winkelomseheide 52, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0877.301.454.

Opgericht ingevolge onderhandse akte van 1 oktober 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 november nadien onder nummer 05170149.

mulon

VOORAFGAANDE OPMERKINGEN:

1.De specifieke aansprakelijkheid van de bestuurders vervat in artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen en bekend te maken bij uittreksel (art. 693 W. Venn.).

al IDENTIFICATIE VAN DE FUSIE EN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de Commanditaire vennootschap VERHAEGEN ADVOCATENKANTOOR (over te nemen vennootschap) met zetel te 2440 Geel, Wnkelomseheide 52, zal overgaan naar de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOCATENKANTOOR HEERMAN ROETS (overnemende vennootschap) met zetel te 2360 Oud - Turnhout, Zandstraat 15, op basis van een financiële staat afgesloten op 31 december 2012.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Het doel van de vennootschappen luidt als volgt :

- De Commanditaire vennootschap VERHAEGEN ADVOCATENKANTOOR (over te nemen vennootschap)

"De uitoefening van het beroep van advocaat in vennootschapsvorm, middels haar advocaat-vennoot of vennoten, evenals alle diensten en mandaten die met deze bedrijvigheid verband houden, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van boeken enfof artikels, het optreden ais bestuurder en vereffenaar en het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten.

Dit impliceert ook de inning van de erelonen voor rekening van de vennootschap,

Bijgevolg zal zij alle vermogensrechtelijke gevolgen voor haar rekening nemen die uit de bedrijvigheid van advocaat voortvloeien en er voor instaan.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels, eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, eerbiedigen.

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag zich borg stellen voor derden.

Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, zo kan de vennootschap, als tot haar doel behorende, alle daden stellen en alle handelingen doen van commerciële, financiële, industriële of immobiliaire aard die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel."

- De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOCATENKANTOOR HEERMAN - ROETS (overnemende vennootschap)

"De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, evenals alle diensten en mandaten die met deze bedrijvigheid verband houden en ermee verenigbaar zijn, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van boeken en/of artikels, het optreden als bestuurder en vereffenaar en het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit,

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag zich borg stellen voor derden.

Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, zo kan de vennootschap, als tot haar doel behorende, alle daden stellen en alle handelingen doen van roerende of onroerende aard die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België als in het buitenland, zonder dat dit een handelsactiviteit mag uimaken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle professionele ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels, eigen aan de uitoefening va n het

beroep van advocaat, eerbiedigen, Deze statuten zijn ondergeschikt aan de deontologische regels van het beroep en het "Reglement betreffende samenwerkingsverbanden" van de Orde van Vlaamse Balies en moeten daarmee overeenstemmend worden geïnterpreteerd"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

bl RUILVERHOUDING - OPLEG - WIJZE VAN UITREIiKINd-

1 ° De ruilverhouding wordt als volgt vastgelegd:

2.324 nieuwe volstorte aandelen van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOCATENKANTOOR HEERMAN - ROETS worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de Commanditaire vennootschap VERHAEGEN ADVOCATENKANTOOR.

De 2.324 nieuwe aandelen zullen worden verdeeld door het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap onder haar aandeelhouders a rato van de bestaande aandelenverhouding in de Comm.V. VERHAEGEN ADVOCATENKANTOOR.

Gelet op de huidige aandeelhoudersstructuur zullen alle 10 oude aandelen van de Comm.V. VERHAEGEN ADVOCATENKANTOOR geruild worden tegen 2.324 nieuwe aandelen van de BVBA ADVOCATENKANTOOR HEERMAN - ROETS.

2° Er zal geen opleg worden toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

3° De uitreiking zal geschieden door aantekening in het aandelenregister.

cl DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op 1 januari 2013. Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen,

d/ BOEKHOUDING

De datum vanaf dewelke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2013.

e/ BIJZONDERE VOORWAARDEN

Er zijn geen bijzondere voorwaarden aan deze transactie verbonden.

fl BEZOLDIGING AAN BEDRIJFSREVISOR OF EXTERNE ACCOUNTANT

Aan de door respectieve bestuursorganen van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap aangewezen bedrijfsrevisor DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS Burg. Venn, o.v.v. BVBA, Vrijheidstraat 91 te 2850 Boom, wordt opdracht verleend om voor elk van de fuserende vennootschappen het verslag op te maken, waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij za! hiervoor een vergoeding ontvangen overeenkomstig de geleverde diensten die wordt vastgesteld op 1.000,00 euro voor de twee fuserende vennootschappen samen.

gl BIJZONDERE VOORDELEN AAN DE LEDEN VAN HET BESTUURSORGANEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

hI GEVOLGEN FUSIE

Ingevolge de fusie zal de bestaande groepsstructuur vereenvoudigd worden waardoor onder meer een kostenbesparing zal gerealiseerd worden.

Neerlegging

De comparanten verzoeken het bestuursorgaan van de betrokken vennootschappen het fusievoorstel neer te leggen ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel voor elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

Oud - Turnhout, 21 mei 2013

BVBA ADVOCATENKANTOOR HEERMAN -

ADVOCATENKANTOOR

vertegenwoordigd door

Roets Michiel

Zaakvoerder

ROETS Comm V. " VERHAEGEN

vertegenwoordigd door

Verhaegen Veerle

Zaakvoerder

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Lto4-

- houdten aan het Belgisch Staatsblad

28/06/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d? akte _ _

N E-r~77 D

1'l s7 e` ~ ~ i ï d J

i ..ECH BANK JAN

16 JJNI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

Csriffie De griff ier

Luik B

Ilu iimiumiiiiiiiu

358'

III

Voor-behoude

aan het

Belgisct

5taatsbla

Ondernemingsnr : 0877301454

Benaming

(voluit) : VERHAEGEN ADVOCATENKANTOOR

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Elandersplantsoen 63, 2300 Turnhout

Onderwerp akte : overdracht aandelen, wijziging maatschappelijke zetel, aanpassing rechtsvorm van de vennootschap

NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 01110!2010 EN 01105/2011 TER MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering van 01/10/2010 wordt geopend om 14u.

Zijn aanwezig:

1.Mevr. Veerle Verhaegen, wonende te 2370 Arendonk, Kloosterbaan 41

2.dhr. Glenn Verschueren, wonende te 2300 Turnhout, Molenstraat 70/3

3. dhr. Michiel Roets, wonende te 2300 Turnhout, Otterstraat 192/7

Uiteenzetting:

de Voorzitter zet uiteen wat volgt:

L Deze vergadering werd bijeengeroepen om over de volgende agenda te beraadslagen:

1.Vervanging van de stille vennoot

2.Overdracht van de aandelen

3. Wijziging adres maatschappelijke zetel

4.Aanpassing van de statuten met terugwerkende kracht naar datum oprichting: ' de vennootschap is een;

burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een handelsvennootschap onder de vorm van een;

gewone commanditaire vennootschap.'

Il alle aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders hebben zich geschikt naar de voorwaarden om op, deze vergadering toegelaten te worden.

Vaststelling van de geldigheid van de vergadering:

De vergadering stelt vast dat ze op een geldige manier is samengesteld en gerechtigd is om te' beraadslagen en geldig kan beslissen over de agenda die ze vervolgens behandelt.

Besluiten:

1 ste en 2de besluit:

Dhr. Glenn Verschueren doet afstand van zijn één aandeel in de vennootschap en van zijn benoeming als

" stille vennoot.

Zijn één aandeel in de vennootschap wordt overgenomen door dhr. Michiel Roets, Otterstraat 192 bus 7,

. 2300 Turnhout.

Dhr. Michiel Roets is stille vennoot. De stille vennoot is enkel aansprakelijk ten belope van zijn inbreng.

Na deze beslissing is de aandelen toestand van de vennootschap als volgt:

- Mevr. Veerle Verhaegen bezit negen aandelen en is de werkende vennoot

- dhr. Michiel Roets bezit één aandeel en is stille vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

'1

3de besluit:

Het adres van de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 2440 Geel, Winkelomseheide 52.

Ode besluit:

De statuten worden, als volgt, aangepast met terugwerkende kracht naar datum oprichting:

Artikel 1 van de statuten : "de vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootsschap" en draagt de firmanaam "Verhaegen Advocatenkantoor'.

Al deze beslissingen werden eenparig genomen.

Slot

Aangezien al de punten van de agenda afgehandeld zijn en aangezien er geen vragen meer zijn, wordt de vergadering gesloten om 14u30, na lezing en goedkeuring van deze notulen.

Veerle Verhaegen Glenn Verschueren Michiel Roets

De vergadering van 01/05/2011 wordt geopend om 14u.

Zijn aanwezig:

1.Mevr. Veerle Verhaegen, wonende te 2370 Arendonk, Kloosterbaan 41

2. dhr. Michiel Roets, wonende te 2300 Turnhout, Otterstraat 192/7

Uiteenzetting:

de Voorzitter zet uiteen wat volgt:

I. Deze vergadering werd bijeengeroepen om over de volgende agenda te beraadslagen:

Wijziging adres maatschappelijke zetel

Il alle aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders hebben zich geschikt naar de voorwaarden om op deze vergadering toegelaten te worden.

Vaststelling van de geldigheid van de vergadering:

De vergadering stelt vast dat ze op een geldige manier is samengesteld en gerechtigd is om te beraadslagen en geldig kan beslissen over de agenda die ze vervolgens behandelt.

Besluiten:

Het adres van de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 2440 Geel, Winkelomseheide 52. Slot

Aangezien al de punten van de agenda afgehandeld zijn en aangezien er geen vragen meer zijn, wordt de vergadering gesloten om 14u30, na lezing en goedkeuring van deze notulen.

Veerle Verhaegen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
VERHAEGEN ADVOCATENKANTOOR

Adresse
WINKELOMSEHEIDE 52 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande