VERHEYEN INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERHEYEN INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.891.834

Publication

30/06/2014
ÿþ Mai Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

19 JUNI 20/4,

Griffie

lIS I II 5111) 1111 111111 11111

*14125766*

bef ai

BE

Sta

I II

1111

Ondememingsnr : 0428.891.834

Benaming

(voluit) : VERHEYEN INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Antwerpsesteenweg 4, 2550 Kontich

(volledig adres)

0 derwerp akte: Statutenwijziging - vastklikken van reserves

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede), op 27 maart 2014, geregistreerd vier bladen geen verzending te Dendermonde 1 op 1 april 2014 reg 5 boek 130 bled 61 vak 02, Ontvangen vijftig euro. Getekend door de eerstaanwezende inspecteur M.Kindermans, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "VERHEVEN INVEST", waarvan de zetei gevestigd is te 2560 Kontich, Antwerpsesteenweg, 4, met algemeenheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: Kennisname van de uitkering van een tussentijds dividend

Bij beslissing van de algemene vergadering de dato 31/12/2013.werd er beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van driehonderd zevenenvijftigduizend zevenhonderdzevenenzeventig euro achtenzeventig eurocent (357.777, 78 euro) uit de herwaarderingsmeerwaarden (tbv 166.777, 78 euro) en uit de beschikbare reserves (tbv 191.000 euro) overeenkomstig de staat per 31 december 2011. Het verslag hiertoe werd voorgelegd.

Het hiernagenoemde verslag van de raad van bestuur verduidelijkt dat uit de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2012 blijkt dat de herwaarderingsmeerwaarden intussen grotendeels werden overgeboekt mer de beschikbare reserves, waardoor het bruto-dividend ten belope van driehonderd zevenenvijftigduizend zevenhonderd zevenenzeventig komma achtenzeventig euro (357.777,78 euro) kan worden toegerekend op de beschikbare reserves.

Rekening houdend met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope van driehonderdtweeëntwintigcluizend euro (EUR 322.000, 00).

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de aandeelhouders het dividend niet in speciën wensen te ontvangen, doch dat zij de intentie hebben om de vordering, die zij ingevolge de beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap hebben, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het vastklikken van de leste reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhouders een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

De dividenden komen voort uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 31 maart 2013,

TWEEDE BESLISSING: Verslagen

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, krijgt de vergadering kennis van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 17 maart 2014, en van het verslag de dato 20 maart 2014 van Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, BV CVBA, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark, la, vertegenwoordigd door de Heer Nikolas Vandelanotte, Bedrijfsrevisor, zoals voormeld, door de raad van bestuur aangesteld om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura. De aandeelhouders verklaren een kopij van dit verslag ontvangen te hebben.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor gedateerd op 20 maart 2014, luiden ais volgt:

BESLUITEN:

Op de bijzondere algemene vergadering op 31 december 2013 werd beslist om een bruto-dividend uit te keren ten belope van 357.777,78 EUR en om een kapitaalverhoging door te voeren bij Verheyen lnvest NV middels een inbreng in natura van netto-dividenden ten bedrage van 322.000,00 EUR door mevrouw Maria Leys, de heer Johan Verheyen en mevrouw Ilse Verheyen, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in nature in Verheyen Invest NV, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat

'De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

" De beschrijving van de voorgenomen inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

" De door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in nature bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 322.000,00 EUR. Deze waarde stemt niet ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, vermits er geen nieuwe aandelen uitgegeven worden.

De werkelijk als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De transactie beïnvloedt de aandeelhoudersstructuur niet.

Vermits de heer Johan Verheyen gehuwd is onder het wettelijk stelsel, behoort het economische eigendom van de dividenden toe aan de huwgemeenschap. De lidmaatschapsrechten van de aandelen behoren toe aan de heer Johan Verheyen.

Vermits mevrouw lise Verheyen gehuwd is onder het wettelijk stelsel, behoort het economische eigendom van de dividenden toe aan de huwgemeenschap. De lidmaatschapsrechten van de aandelen behoren toe aan mevrouw Ilse Verheyen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de hiervoor beschreven inbreng in nature, rekening houdend met de bepalingen van art. 537 WIB en is uitsluitend bestemd voor de buitengewone algemene vergadering van Verheyen Invest NV die de kapitaalverhoging moet goedkeuren en kan derhalve niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Kortrijk, 20 maart 2014

Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, BV CVBA

vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

E3edriffsrevisor"

PERDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in nature (rekening/courant)

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB

onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde driehonderdtweeëntwintigduizend euro (EUR 322.000, 00) om het van honderdvijftigduizend euro (EUR 15(1000,00) te brengen op vierhonderd tweeënzeventigduizend euro (EUR 472.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten leste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, aile aandeelhouders, vertegenwoordigd ais gezegd, die verklaren bij monde van hun vertegenwoordiger, volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten leste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 637 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

[De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvenhoging van driehonderdtweeëntwintigduizend euro (EUR 322.000, 00) daadwerkelijk verwezen-ilijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd tweeënzeventigduizend euro (EUR 472,000,00) vertegen-woordigd door honderdvijftig (150) aandelen met een fractiewaarde van elk 1/150 sta van het maatschappelijk kapitaal.

.

,..4. Voor-lehouden ZESDE BESLISSING: Wijziging van de statuten ,

aan het Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering het artikel over het kapitaal van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Belgisch Staatsblad "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderd tweeënzeventigduizend euro (EOR 472.000,00) vertegen-woordigd door honderdvijftig (150) aandelen met een fractiewaarde van elk 1/150 ste van het maatschappelijk kapitaal:

ZEVENDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent het notariaat Van Hauwermeiren te Lede (Oordegem) voormeld, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te onderteke-inen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wehtelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.Notaris Benjamin Van Hauwermeiren





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Bijlage: - uitgifte akte NA registratie

- coördinatie van de statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

02/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIIIIIII~III~fI~Y

X191 9410*

Si

_t

Rechtbalk van koopnanoe

Antwerpen

2 3 SEP. 201k

afdeling Antwerpen

Cr;Ffi~

' Ondernemingsnr : 0428.891.834

Benaming

(voluit) : VERHEYEN INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ANTWERPSESTEENWEG 4 BUS 2, 2550 KONTICH (BELGIË) (volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoemingen  zetelverplaatsing - volmacht

Uittreksel uit het verslag van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders d.d. 15 mei 2014

De zetel van de vennootschap wordt vanaf heden 15 mei 2014 verplaatst van Antwerpsesteenweg 4 bus 2  2550 Kontich naar Pieter Van den Bemdenlaan 14  2650 Edegem.

De vergadering beslist tot herbenoeming van de bestuurders: - Mevr. Leys Maria, Antwerpsesteenweg 4 bus 2, 2550 Kontich periode van 6 jaar zodat het zal

- Mevr. Verheyen Ilse, Drie Eikenstraat 286, 2650 Edegem

- Dhr. Verheyen Johan, Pieter Van den Bemdenlaan 14, 2650 Edegem

Hun mandaat gaat in op heden 15 mei 2014 en wordt toegekend voor een

eindigen op 15 mei 2020.

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur d.d. 15 mei 2014



De raad van bestuur beslist in onderling overleg aan te duiden als gedelegeerd bestuurder, mevr, Leys Maria, wonende te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 4 bus 2,

' Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Tax & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

" alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

" alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

" de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

" alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

Maria Leys,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/07/2014 : AN252294
14/08/2012 : AN252294
14/07/2011 : AN252294
24/06/2010 : AN252294
29/07/2009 : AN252294
25/07/2008 : AN252294
30/05/2008 : AN252294
30/07/2007 : AN252294
28/06/2006 : AN252294
16/06/2005 : AN252294
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 31.07.2015 15378-0382-010
10/06/2004 : AN252294
06/08/2003 : AN252294
09/07/2003 : AN252294
14/08/2002 : AN252294
29/06/2000 : AN252294
26/08/1998 : AN252294
01/01/1992 : AN252294
01/04/1989 : AN252294
17/05/1986 : AN252294

Coordonnées
VERHEYEN INVEST

Adresse
PIETER VAN DEN BEMDENLAAN 14 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande