VERHUYSMANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERHUYSMANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.369.873

Publication

24/12/2014
ÿþ}~G1~ " ~~ l Mod word 11.1

~ ~ 3

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





2Dt4 N E E R ` ~ i,~., h L'

~ATSBLAC ........_..~...--

BELGE.._~..._

0 1 BEC, 20%

RECHTBANK KOOPHANDEL

ANiWEetilifSpatd. MECHELEN

Ondernemingsnr : 0454369873

Benaming

(voluit): VERHUYSMANS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pretersberg 6, 2820 Bonheiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Becker, te Mechelen, op zeventien november tweeduizend veertien, geregistreerd op 17 november tweeduizend veertien op het registratiekantoor MECHELEN-AA op vierentwintig november tweeduizend veertien, Register 5 Boek 327 Blad 062 Vak 0014, bladen: 6 verzendingen: 0, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERHUYSMANS", met maatschappelijke zetel te 2820 Bonheiden, Pretersberg 6, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen

Eerste besluit: Doelwijziging.

Aan de vergadering wordt vooreerst voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder, welk verslag een gedetailleerde motivatie geeft voor de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per dertig september tweeduizend veertien.

Zowel het verslag van de zaakvoerder als de bijgevoegde staat van activa en passiva worden vervolgens, aan de comparanten overhandigd, dewelke zich ertoe verbinden deze documenten te bewaren in het vennootschapsdossier.

De vergadering besluit daarop het doel te wijzigen zoals hierna beschreven en dienovereenkomstig artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 3:- De vennootschap heeft tot doel:

- de investering in, de uitbating en het beheer van een "self storage center" in de ruimst mogelijke zin

- Verhuur van opslagruimte in de ruimst mogelijke zin

- Opslag, bewaking, beheer en bewaring van goederen in de meest ruime zin

- Meubelbewaarplaatsen

- Handel in verhuismaterialen en  benodigdheden, zoals "niet limitatieve lijst": aan- en verkooplverhuur van ladderliften, verhuisdozen, inpakmateriaal, verhuisdekens, - riemen, - bakken, rolplanken, steekwagens, transpallet, parkeerborden, enz.

- Alle verhuisactiviteiten en transportactiviteiten. Dit zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, alsook verhuur van alle materiaal nodig voor verhuis

- Verhuur en leasing van vrachtwagens, bestelwagens, personenwagens, overige motorvoertuigen en, overige transportmiddelen voor vervoer te land

- Handel in eigen onroerend goed

Handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleased onroerend goed in de meest ruime zin

- Verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen

- Verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, opslagruimtes, ruimtes voor de bewaring van goederen, tentoonstellingsruimtes enz.

- Verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor auto's

- Verhuur en exploitatie van terreinen

- Alle verhuisactiviteiten en transportactiviteiten. Dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

alsook verhuur van alle materiaal nodig voor verhuis

- De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven, verkopen, bouwen, verbouwen en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, inbegrepen maar niet beperkt lot de terbeschikkingstelling onder welke rechtsvorm dan ook van onroerende goederen aan derden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto . Naara en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



i

*14227566*



BE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MQNITEUF

17 -i2- LGlSCH ST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

zoals niet limitatief de verhuring, de onroerende leasing, de aanschaf of het vestigen en de verlening van zakelijke rechten zoals: vruchtgebruik, recht van opstal of erfpacht.

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering

- Managementactiviteiten, uitvoeren van opdrachten van bestuur van ondernemingen, verenigingen instellingen zowel privé als openbaar

- Overige zakelijke dienstverlening, niet elders genoemd.

- Holdings

- Managemen t activiteiten van holdings: tussenkomst in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz,

- Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren

- Een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen, effecten, aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende Waarden te verwerven, te behouden, voor eigen rekening te beheren en oordeelkundig uit te breiden, in de meest ruime zin van het woord,

- Vermogensbeheer

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen, financieringen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden voor depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Dit alles in de ruimste zin van het woord, zowel in binnen- als in buitenland,

De vennootschap kan al deze werkzaamheden uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Zij kan handelen in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap kan ook de opdracht, het mandaat, van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, waarin zij al dan niet een deelneming heeft; deelneming bij activiteiten van of samenwerking met andere vennootschappen kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng in speciën of in natura, fusie, opslorping of welke wijze dan ook.

Zij mag eveneens belangen bij wijze van inbreng, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen,

Zij mag voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen, zekerheden verstrekken.

En dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden wat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede komt.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken."

Tweede besluit : Verslagen kapitaalsverhoging.

Bij eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter om de verslagen van de zaakvoerder en de voormelde vennootschap 'Foqué & Partners' voor te lezen.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen; iedere aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

Het verslag van voormelde bedrijfsrevisor besluit met het volgende:

"5. Besluiten

De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van een deel van de schuld die de BVBA VERHUYSMANS heeft aan de heer Huysmans Christiaan, De inbreng bedraagt 125.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel data

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 5.042 aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VERHUYSMANS, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

yepr-

eeeudeIt ~n het Belgisch

Staatsblad

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van heeWetboek van vennootschappen en mag niet

voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden,

Opgesteld te Strombeek-Bever, op 17 oktober 2014

Foqué & Partners

vertegenwoordigd door Ludo Foqué

Bedrijfsrevisor"

De algemene vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van stemmen goed, welke aan deze akte

gehecht blijven.

Derde besluit; kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van honderd vijfentwintig duizend euro

(¬ 125.000,00), teneinde het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent

(¬ 18.592,01) op honderd drieënveertig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 143.592,01),

door de creatie van vijfduizend tweeënveertig (5.042) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale

waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook

deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

De vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van een gedeeltelijke

schuldvordering die de vennootschap heeft aan de heer Huysmans, voornoemd,

Als tegenprestatie van de inbreng worden de vijfduizend tweeënveertig (5.042) nieuwe aandelen, die

volgestort zijn, toegekend aan de heer Huysmans, voornoemd.

Vierde besluit: Verwezenlijking van de inbreng,

Op het kapitaal wordt ingeschreven door voornoemde heer Huysmans,

door inbreng van een deel van de rekening-courant schuld die de vennootschap heeft aan de heer

Huysmans.

Deze inbreng in natura wordt onmiddellijk en volledig volstort. Het totaal bedrag van de inbreng in natura

bedraagt honderd vijfentwintig duizend euro (¬ 125.000,00), zijnde een deel van de waarde van de rekening-

courant schuld, welke waarde overeenstemt met de waarde die vermeld wordt in voormeld verslag van de

revisor

Vijfde besluit: Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalsverhoging - vergoeding.

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat de kapitaalverhoging

volledig werd gerealiseerd en volstort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht van

achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op honderd drieënveertig duizend

vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 143.592,01) en is vertegenwoor-digd door vijfduizend ;

zevenhonderd tweeënnegentig (5792) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Als vergoeding van deze inbreng in natura werden vijfduizend tweeënveertig (5042) nieuwe aandelen

gecreëerd en toegekend aan de voornoemde heer Huysmans. Deze aandelen zijn volgestort en zullen delen in

de winst zoals voormeld,

Zesde besluit: wijziging van de statuten.

De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen om in overeenstemming te brengen met de

genomen beslissingen van kapitaalsverhoging.

Zij beslist artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd drieënveertig duizend vijfhonderd tweeën-

negentig euro één cent (¬ 143.592,01) en is verdeeld in vijfduizend zevenhonderd tweeënnegentig (5792)

aandelen zonder nominale waarde?

Zevende besluit: Verlenging boekjaar.

De vergadering besluit het huidig boekjaar van de vennootschap te verlengen tof dertig september

tweeduizend vijftien. De volgende boekjaren zullen telkens lopen van één oktober tot dertig september van het

daarop volgende jaar,

De vergadering besluit daarop de tekst van de eerste alinea van artikel 26 van de statuten te vervangen

door volgende tekst

" Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daarop

volgende jaar?

Achtste besluit Wijziging datum gewone algemene vergadering.

Ingevolge voormeld besluit en om te voldoen aan de bepalingen van het wetboek van vennootschappen

beslist de vergadering de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen door de eerste alinea van

artikel 17 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de laatste dinsdag van de maand februari om achttien uur."

Negende besluit: Machtiging aan de zaakvoerder:

De vergadering machtigt hierbij de zaakvoerder tot het uitvoeren van de genomen beslissingen. Zij machtigt

ondergetekende notaris tot de coördinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd: - uitgifte akte; - uittreksel; - gecoördineerde statuten

Notaris Marc De Backer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lue< B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 02.07.2013 13251-0170-015
02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 27.06.2012 12218-0076-015
04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 28.07.2011 11364-0355-015
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 08.07.2010 10285-0019-015
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.06.2008, NGL 18.07.2008 08434-0153-015
23/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.06.2007, NGL 16.07.2007 07412-0248-016
25/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 27.06.2006, NGL 24.07.2006 06515-2116-016
22/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.06.2005, NGL 20.09.2005 05690-4050-010
06/06/2005 : BL588900
12/08/2004 : BL588900
06/08/2003 : BL588900
04/07/2001 : BL588900
08/08/2000 : BL588900
01/07/2000 : BL588900
10/02/1995 : BL588900

Coordonnées
VERHUYSMANS

Adresse
PRETERSBERG 6 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande