VERIDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERIDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.557.370

Publication

10/12/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RGELEGD

ii!!ff Ii iiii ff

GRIFFIE RECHTBANK VAN

I Ill~l~~ll 11111 ++ ii~ ii ii 2 :8 NOV. 2013

JII1 ~II~~~I~

*13184832* KOOPHANDF RNHOUT

j pre griffier

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Ondernemingsnr 0537.557.370

Benaming (voluit) : Velde

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lammerdries 18 - 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 12/11/2013

De vergadering aanvaardt het ontslag met onmiddellijke ingang van de heer Ward De Wachter, Beemden 21, 1840 Londerzeel als zaakvoerder.

Hij wordt vervangen als zaakvoerder door de heer Tony Borgmans, Pater Nuyenslaan 42, 2970 Schilde.

Tony Borgmans

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenferende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/08/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304673*

Neergelegd

20-08-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537557370

Benaming (voluit): VERIDE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2440 Geel, Lammerdries 18

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Karen Sabbe te Achel op twintig augustus tweeduizend dertien, nog ter registratie aan te bieden, dat door de hierna vermelde personen, een besloten vennootschap werd opgericht als volgt:

Oprichters: 1. De heer BORGMANS Tony Frans Henriette, geboren te Turnhout op veertien oktober duizend negenhonderdvierenzestig, wonende te 2970 Schilde Pater Nuyenslaan 42.

2. De heer DE WACHTER Ward Thérèse René, geboren te Mechelen op vijf augustus duizend negenhonderdtweeëntachtig, wonende te 1840 Londerzeel Beemden 21.

Inschrijving-volstorting kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de honderd (100) aandelen werd ingeschreven door comparanten, als volgt:

- door de heer Tony Borgmans, voormeld, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend;

- door de heer Ward De Wachter, voormeld, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend;

Op voormelde aandelen hebben de oprichters een storting gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zodat alle aandelen voor één/derde deel volgestort zijn geworden. De oprichters verklaren dat de volstorting door hen werd uitgevoerd in verhouding tot hun inschrijving op de aandelen.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstortte deel van de inbrengen in geld vóór de oprichting van de vennootschap gedepo¬neerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer 001-7017658-75 bij BNP Paribas Fortis.

Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat aan ondergetekende notaris is overhandigd en in diens dossier bewaard blijft

Naam-rechtsvorm: De vennootschap, die een handelsvennootschap is, is opgericht als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam :  VERIDE .

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2440 Geel, Lammerdries 18

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

A.

Het opmaken, begeleiden en afhandelen en uitvoeren van alle dossiers die in toepassing zijn van of verband houden met het leefmilieu en de bodemsanering en de desbetreffende reglementeringen;

Het opmaken, begeleiden en afhandelen en uitvoeren van alle dossiers met betrekking tot (afval)waterzuivering, hergebruik van (afval)water

Het opmaken, begeleiden en afhandelen en uitvoeren van alle dossiers met betrekking tot zowel mobiele als vaste afvalverwerkingsinstallaties

Het opmaken, begeleiden en afhandelen en uitvoeren van alle dossiers met betrekking tot sanering van brownfields, stortplaatsen en andere verontreinigde sites

Exploiteren en onderhouden van afvalverwerkingsinstallaties en waterzuiveringsinstallaties

Makelaar in afvalstoffen

De complexe opdrachten omvattende zowel de burgerlijke bouwkunde, de gebouwen als de uitrustingen van installaties voor het zuiveren of drinkbaar maken van water evenals de coördinatie van onderaannemers voor het uitvoeren van de hiervoor beschreven werkzaamheden.

De complexe opdrachten inzake de coördinatie en de uitvoering van hydromechanische uitrustingen in kunstwerken en industriële gebouwen, waarbij werken moeten worden uitgevoerd die in verschillende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

ondercategorieën zijn ondergebracht, zoals de hydromechanische uitrusting van zwembaden, waterzuiveringsinstallaties, stuwdammen, ontziltingsinstallaties voor zeewater.

B.

 het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

 het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

 het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende-en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen, zonder nominale waarde. Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Boekjaar en jaarvergadering: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Winstverdeling: De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Vereffening :

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen volgende beslissingen .

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Luik B - Vervolg

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een

uittreksel van de oprichtings-akte en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien op vijf juni om

achttien uur.

2. Benoeming zaakvoerder.

a) De heer DE WACHTER Ward wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaald duur, die

deze benoeming aanvaardt.

4. Commissaris-revisor: De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen.

5. volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de heer Geert Scheepers, geboren te Neerpelt op 24 juli

1967, wonende te Neerpelt, Leopoldlaan 174, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle

administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

19/02/2015
ÿþfl.crtb .=

Mod PDF lu

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griflie van de

HECHTHAN!. MA li KOOPHANDEL

0 9 FEB. 2015

ANTWERPEN atceting TURNHOUT

De efiijfrie



lItu IR

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0537.557.370

Benaming (voluit) : Veride

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lammerdries 18 - 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag - Benoeming

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 30/12/2014

De vergadering aanvaardt het ontslag als zaakvoerder per 31/12/2014 van Dhr. Tony Borgmans, Pater Nuyenslaan 42 - 2970 Schilde.

De vergadering benoemt Dhr. Ward De Wachter, Beemden 21 -1840 Londerzeel als niet-statutair zaakvoerder met ingang van 01/01/2015. Het mandaat van zaakvoerder zal vanaf 01/01/2015 bezoldigd zijn. Het voorstel wordt door de vergadering met éénparigheid van stemmen aangenomen.

Ward DE WACHTER

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van mik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 24.06.2016 16217-0217-011

Coordonnées
VERIDE

Adresse
LAMMERDRIES 18 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande