VERIFIN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERIFIN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 599.998.250

Publication

10/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-03-2015

Griffie

*15304221*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599998250

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

VERIFIN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op zes maart tweeduizend vijftien, voor Meester Peter Van Melkebeke,

Notaris te Brussel,

dat:

1) De Sicar-vennootschap naar Luxemburgs recht "INDUFIN CAPITAL PARTNERS S.A., SICAR", met maatschappelijke zetel te L-3372 Leudelange, Rue Léon Laval 12, Groot-Hertogdom-Luxemburg, en Belgisch ondernemingsnummer 0832.502.401;

2) De heer PEETERS Marc Corneel Joannes, wonende te 8000 Brugge, Ridderstraat 1;

3) De heer VAN KERKHOVEN Patrick Gustaaf Henri, wonende te 2650 Edegem, Hovestraat 125;

onder hen volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming

"VERIFIN".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2550 Kontich, De Villermontstraat 9.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen en de planning en coördinatie van de ontwikkeling van en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en management-activiteiten, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer;

- het tussenkomen in het bestuur of dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, het zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van

Onderwerp akte :

De Villermontstraat 9 2550 Kontich

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap heeft verder tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

6. De aankoop, verkoop, distributie, vervaardiging, opslag, vormgeving, behandeling, het transport, het in- en uitvoeren van alle kleding, textielwaren, kledijaccessoires, creatieve accessoires en hobby/opsmukproducten, zoals onder meer handschoenen, gordels, sjaals, mutsen en andere hoofddeksels, knopen, gespen, stoffen, voeringen, brei- en naaigerief, sieraden, zakdoeken, tassen en enige andere mercerie- en bonnetterieartikelen en garnituur voor kleding, vervaardigd uit alle mogelijke materialen (inclusief leder en kunststof), en alle bijhorigheden welke daarmee in verband staan, evenals afgewerkte kledij en textielwaren, zwemartikelen, sport- en kinderartikelen, regenschermen en alle niet vermelde waren die ertoe kunnen bijdragen het bedrijf van de vennootschap te ontwikkelen en te bevorderen, dit alles in de meest ruime zin daaronder begrepen alle daaraan gerelateerde diensten en activiteiten in het kader van e-business en e-commerce. Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele zouden kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap hetzij voor eigen rekening, hetzij in commissie, als agent, als distributeur, als tussenpersoon, als vertegenwoordiger of in enige andere hoedanigheid.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf een belang bij heeft.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van zes maart tweeduizend vijftien.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeënzestigduizend (62.000) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één / tweeënzestigduizendste (1/62.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

- door de Sicar-vennootschap naar Luxemburgs recht "INDUFIN CAPITAL PARTNERS S.A., SICAR", voornoemd, ten belope van 61.998 aandelen;

- door de heer PEETERS Marc, voornoemd, ten belope van 1 aandeel; en

- door de heer VAN KERKHOVEN Patrick, voornoemd, ten belope van 1 aandeel.

Totaal: 62.000 aandelen.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven werd volgestort ten belope van honderd ten honderd. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR).

Het kapitaal werd volledig volgestort.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE40 7350 3772 1163 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 5 maart 2015 afgeleverd bankattest.

OPRICHTERSAANSPRAKELIJKHEID.

De Sicar-vennootschap naar Luxemburgs recht "INDUFIN CAPITAL PARTNERS S.A., SICAR", voornoemd, verklaart hierbij de volledige oprichtersaansprakelijkheid te zijnen laste te nemen, dit overeenkomstig artikel 450, 2° van het Wetboek van vennootschappen.

De heren PEETERS Marc en VAN KERKHOVEN Patrick zijn bijgevolg enkel te beschouwen als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

eenvoudige inschrijvers.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur kan worden bijeengeroepen door elk van de bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de

vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit niet doorslaggevend. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders. BESTUURSBEVOEGDHEID - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende

comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§ 3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van een bestuurder.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

TOELATING TOT DE VERGADERING

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één februari van elk jaar en eindigt op eenendertig januari van het daarop volgende jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Werden benoemd door de oprichters tot eerste bestuurders:

1/ De heer ROME Joris Laurent Coleta, wonende te 3090 Overijse, Meeuwenlaan 8;

2/ De heer WYGAERTS Guy Albert Jeanne Philippe Philemon, wonende te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode), Bovenbosstraat 45;

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY WYGAERTS", met maatschappelijke zetel te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode), Bovenbosstraat 45, vast vertegenwoordigd door de heer WYGAERTS Guy, voornoemd.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar 2020.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS.

Werd benoemd tot commissaris: de burgerlijke vennootschap die de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, "BDO Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, Box E.6, The Corporate Village, Elsinore Building, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger de heer HERIJGERS Hennie, aanduidt en dit voor drie jaar vanaf zes maart tweeduizend vijftien.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van zes maart tweeduizend vijftien en zal worden afgesloten op 31 januari 2016.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

OVERNAME VAN DE VERBINTENISSEN.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verbintenissen overneemt die in haar naam werden aangegaan krachtens de volgende overeenkomsten: (1) de koopovereenkomst van aandelen de dato tien februari tweeduizend en vijftien aangegaan tussen, enerzijds, de vennootschap in oprichting (als koper) en Indufin Capital Partners S.A., SICAR, en, anderzijds, Marc Peeters, Patrick van Kerkhoven en de diverse andere daarin genoemde verkopende partijen houdende de koop-verkoop van 321.540 aandelen in Veritas NV (de "Koopovereenkomst") en (2) de aandeelhoudersovereenkomst de dato tien februari tweeduizend en vijftien aangegaan in aanwezigheid van de vennootschap in oprichting tussen Indufin Capital Partners S.A., SICAR, Marc Peeters, Patrick van Kerkhoven, Thur BVBA, Branon BVBA en diverse andere daarin genoemde partijen aangaande de vennootschap en de Veritas groep (de "Aandeelhoudersovereenkomst"). Deze overname van verbintenissen zal maar effect hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De comparanten maken zich overigens sterk deze overname van verbintenissen uit de Koopovereenkomst en de Aandeelhoudersovereenkomst, voor zover als nodig, te bevestigen op de eerste raad van bestuur van de vennootschap die zal worden gehouden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen. De verbintenissen eventueel aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de neerlegging ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijzondere volmacht werd verleend aan Adrien Galot, Alexandra Sansen en Tom Vantroyen, advocaten bij het kantoor ALTIUS CVBA, die te dien einde allen woonstkeuze doen op hun kantoor gevestigd 1000 Brussel, Havenlaan 86C bus 414, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Drie volmachten blijven aan de akte gehecht.

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten. Peter Van Melkebeke

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/04/2015
ÿþ Motl Word 11.1

,Le ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111!1#111]1111111111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 APR, 2015

afdelingeivê reen

Ondernemingsnr : 0599998250

Benaming

(voluit) : VERIFIN

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : De Villermontstraat 9, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming voorzitter en ondervoorzitter van de raad van bestuur.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 31 maart 2015; "Na beraadslaging heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen,

L:]

BESLOTEN, Comape BVBA (A-Bestuurder), een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te B-8000 Brugge, Ridderstraat 1 en ondernemingsnummer 0875.207.640, met de heer Marc Peeters ais vaste vertegenwoordiger, te benoemen als voorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap.

BESLOTEN, de heer Joris Rome (B-Bestuurder), wonende te B-3090 Overijse, Meeuwenlaan 8, te benoemen als ondervoorzitter van de raad van bestuur van de Vennootschap.

BESLOTEN, een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan Tom Vantroyen, Alexandra Sansen en Adrien Galet, advocaten bij het kantoor Altius CVBA, Havenlaan 86C B.414, B-1000 Brussel, met het oog op het vervullen van de nodige neerleggings- en publicatieformaliteiten. Ieder van voornoemde personen is bevoegd om, individueel handelend, in naam en voor rekening van de Vennootschap alle vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen te vervullen die voortvloeien uit of verband houden met de voorgaande besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van voormelde gevolmachtigden bevoegd om namens de Vennootschap alle vereiste publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen."

Voor analytisch uittreksel,

Alexandra Sansen

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 110,RILH oi

Rechtbank

Anvan

twerc~cphanctel

13 OR. /315

afdeling AntlNerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0599.998.250

Benaming

(voluit) : Verifin

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : De Villermontstraat 9, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van controle

Neerlegging van schrijftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 31 maart 2015 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Susana González Melón

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

24/04/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111IIIIIII~I~I1IYIBVI

*15059933

Ondernemingsnr : 0599.998.250

Benaming (voluit) : VERIFIN



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

14 APR, 2015 afr;mc ontwerpen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : De Villermontstraat 9

2550 KONTICH

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN GELD MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig maart tweeduizend vijftien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VERIFIN", waarvan de zetel gevestigd is te 2550 Kontich, De Villermontstraat 9,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met zesentwintig miljoen zevenhonderd achtentachtigduizend en twee euro (26.788.002,00 EUR), om het te brengen op zesentwintig miljoen achthonderdvijftigduizend en twee euro (26.850.002,00 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van zesentwintig miljoen zevenhonderd achtentachtigduizend en twee (26.788.002) kapitaalaandelen; de uitgifte van. voormelde nieuwe aandelen geschiedt met onmiddellijke ingenottreding wat betreft de resultaten van het volledige lopende boekjaar de aldus nieuw uitgegeven aandelen en de bestaande aandelen hebben allen dezelfde rechten en bieden allen dezelfde voordelen.

Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van één euro (1,00 EUR) per aandeel en op ieder aandeel werd onmiddellijk gestort tot beloop van honderd procent (100 %).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE85 3631 4607 8606 op naam van de Vennootschap bij de ING Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 26 maart 2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

"Hef maatschappelijk kapitaal bedraagt zesentwintig miljoen achthonderdvijftigduizend en twee euro (26.850.002,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zesentwintig miljoen achthonderdvijftigduizend en twee (26.850.002) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

1.

+1505994



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 il APR. 2015

Grafdelin ff1e g f~nf~rerpen

Ondememingsnr : 0599998250

Benaming

(voluit) : VERIFIN

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : De Villermontstraat 9, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (artikel 445 en 447 Wetboek Vennootschappen).

Neerlegging van het bijzonder verslag van de raad van bestuur van 30 maart 2015 en van het verslag van 30 maart 2015 van de commissaris BDO Bedrijfsrevisoren BV CVBA, vertegenwoordigd door de heer Hennie Herijgers, bedrijfsrevisor.

05/05/2015
ÿþd ~ t

t

Voor-

behouder_ aan het Belgisch

Staatsbla

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

150 637" 11H"

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 2 AUli fie15

afdeling Antwerpen

Ortdernemingsnr : 0599.998.250

Benaming tvolr,lt) : VERIFIN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : De Villermontstraat 9

2550 KONTICH

Onderwerp akte :CREATIE VAN KLASSEN VAN AANDELEN - KAPITAALVERHOGING IN GELD MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - STATUTENWiJZIGING - AANNAME NIEUWE TEKST VAN STATUTEN - BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenendertig maart tweeduizend vijftien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze venncotschap'' "VERIFIN', waarvan de zetel gevestigd is te 2550 Kontich, De Villermontstraat 9,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Creatie van vijf (5) klassen van aandelen, zijnde klasse A-1, klasse A-2, klasse B-1, klasse B-2 en klasse C.

Beslissing dat de bestaande zesentwintig miljoen achthonderdvijftigduizend en twee (26.850.002) aandelen behoren tot de klasse A-1, de klasse B-1 of de klasse B-2, naargelang de partij die erop heeft ingeschreven in het kader van de oprichting van de Vennootschap of de kapitaalsverhoging, zoals beslist door de buitengewone algemene vergadering van 30 maart 2015

Wat betreft de specifieke rechten en voordelen verbonden aan de onderscheiden klassen van aandelen, wordt verwezen naar de bepalingen van de nieuwe tekst van de statuten die werd aangenomen. Dit houdt onder meer in, dat de vergadering beslist, naar aanleiding van bovenvermelde beslissing tot de creatie van klassen van aandelen, ' de statuten te wijzigen op het vlak van de artikelen betreffende de samenstelling van de raad van bestuur, haar bijeenkomsten, beraadslaging en besluitvorming, de vertegenwoordiging van de Vennootschap, de beraadslaging, en het aanwezigheidsquorum van de algemene vergadering en de vereiste meerderheid in de algemene vergadering, alsook een hoofdstuk in de statuten in te voegen wat betreft de bijzondere rechten verbonden aan de; preferente aandelen (i.e.. de klasse A-2 aandelen en de klasse B-2 aandelen).

Meer specifiek beslist de vergadering naar aanleiding van bovenvermelde beslissing met betrekking tot de creatie van klassen van aandelen:

- vervanging van het artikel inzake de samenstelling van de raad van bestuur (die in de nieuwe tekst van de statuten zal worden hernomen onder artikel 9).

vervanging van het artikel inzake de biieenkomsten, beraadslaging en besluitvorming van de raad van bestuur (die in de nieuwe tekst van de statuten zal worden hernomen onder de artikelen 11 en 12).

- vervanging van het artikel inzake de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur (die in de nieuwe tekst van de statuten zal worden hernomen onder artikel 18).

- vervanging van de artikelen inzake het aanwezigheidsquorum van de algemene vergadering en de artikelen inzake de vereiste meerderheid in de algemene vergadering (die in de nieuwe tekst van de statuten zal worden hernomen onder het artikel 26).

Invoeging van een regeling inzake de bijzondere rechten verbonden aan de preferente aandelen, zoals hernomen in hoofdstuk VIII van de nieuwe tekst van statuten.

2° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met tien miljoen achthonderdnegenennegentigduizend negenhonderdachtennegentig euro (10.899.998,00 EUR), om het te brengen op zevenendertig miljoen zevenhonderdvijftigduizend euro (37.750.000,00 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van tien miljoen achthonderdnegenennegentigduizend negenhonderdachtennegentig (10.899.998) kapitaalaandelen, waarvan twee miljoen achthonderdvierendertigduizend negenhonderdachtennegentig (2.834.998) klasse A-1 aandelen, vierhonderdduizend (400,000) klasse C aandelen en zeven miljoen zeshonderdvijfenzestigduizend; (7.665.000) klasse A-2 aandelen. De uitgifte van voormelde nieuwe aandelen geschiedde met onmiddellijke' ingenottreding wat betreft de resultaten van het volledige lopende boekjaar; de aldus nieuw uitgegeven aandelen en de bestaande aandelen hebben allen dezelfde rechten en bieden allen dezelfde voordelen, met uitzondering van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

,

9 ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

specifieke rechten en voordelen die overeenkomstig de statuten zijn toegekend aan de onderscheiden klassen van aandelen,

Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van één euro (1,00 EUR) per aandeel en op ieder aandeel werd onmiddellijk gestort tot beloop van honderd procent (100 %).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE30 3631 4607 9111 op naam van de Vennootschap bij de NV ING België, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op dertig maart tweeduizendvijftien, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging en de andere beslissingen hieraan voorafgaand, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst (nummering blijst ongewijzigd in de nieuwe tekst van de statuten) zoals aangenomen in de nieuwe tekst van de statuten.

4° Invoering van een regeling inzake de beperking van de overdracht van aandelen, zoals in hoofdstuk XI van de nieuwe tekst van statuten.

5° Aanneming van een integraal nieuwe tekst van statuten, ten einde deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met de aandeelhoudersovereenkomst aangaande de Vennootschap gesloten op tien februari tweeduizend en vijftien en, in het algemeen, met de huidige toestand van de Vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen,

Een uittreksel van de nieuwe tekst van de statuten luidt voortaan als volgt,'

Vorm en benaming

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap; zij draagt de naam °VERIFIM'. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2550 Kontich, De Villermontstraat 9. Doel

De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen en de planning en coordinatie van de ontwikkeling van en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer,

- het tussenkomen in het bestuur of dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar,

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, het zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of ornrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen,

De vennootschap heeft verder tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

6. De aankoop, verkoop, distributie, vervaardiging, opslag, vormgeving, behandeling, het transport, het in- en uitvoeren van alle kleding, textielwaren, kledijaccessoires, creatieve accessoires en hobby/opsmukproductern, zoals onder meer handschoenen, gordels, sjaals, mutsen en andere hoofddeksels, knopen, gespen, stoffen, voeringen, brei- en naaigerief, sieraden, zakdoeken, tassen en enige andere mercerie- en bonnetterreartikelen en garnituur voor kleding, vervaardigd uit alle mogelijke materialen (inclusief ieder en kunststof), en alle bijhorigheden welke daarmee in verband staan, evenals afgewerkte kledij en textielwaren, zwemartikelen, sport- en kinderartikelen, regenschermen en alle niet vermelde waren die ertoe kunnen bijdragen het bedrijf van de vennootschap te ontwikkelen en te bevorderen, dit alles in de meest ruime zin daaronder begrepen alle daaraan gerelateerde diensten en activiteiten in het kader van e-business en e-commerce.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele zouden kunnen

vergemakkelijken of bevorderen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap hetzij voor eigen rekening, hetzij in commissie, als

agent, als distributeur, als tussenpersoon, als vertegenwoordiger of in enige andere hoedanigheid.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en

andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf een belang bij '

heeft.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in

deelneming met derden.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Geplaatst kapitaal

5.1 Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZEVENENDERTIG MILJOEN

ZEVENHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (37.750.000,00 EUR).

5.2 Het wordt vertegenwoordigd door ZEVENENDERTIG MILJOEN ZEVENHONDERDVIJFTIGDUIZEND (37, 750.000) Aandelen, zonder vermelding van waarde, die allen een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit acht (8) leden, al dan niet Aandeelhouders.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering van Aandeelhouders als volgt:

twee (2) bestuurders zullen worden benoemd uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de A-Aandeelhouders die gezamenlijk een meerderheid van de stemmen verbonden aan de Klasse A Aandelen bezitten (gedefinieerd als de `A-Bestuurders );

vier (4) bestuurders zullen worden benoemd uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de B-Aandeelhouders die gezamenlijk een meerderheid van de stemmen verbonden aan de Klasse B Aandelen bezitten (gedefinieerd als de "B-Bestuurders').

twee (2) bestuurders zullen worden benoemd uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de C- Aandeelhouders die gezamenlijk een meerderheid van de stemmen verbonden aan de Klasse C Aandelen bezitten (gedefinieerd als de "C-Bestuurders').

Het aantal voorgedragen kandidaten voor een bestuursmandaat moet bestaan uit tenminste twee personen voor de in te vullen positie. In geval van vervanging van een A-Bestuurder, een B-Bestuurder of een C-Bestuurder, of ingeval van vacature van het betrokken bestuurdersmandaat, zullen respectievelijk de A-Aandeelhouders, B-Aandeelhouders of de C-Aandeelhouders met een meerderheid van de stemmen verbonden aan de Klasse A Aandelen, respectievelijk de Klasse B Aandelen en de Klasse C Aandelen, het recht hebben om minstens twee kandidaten voor te stellen als bestuurder om de vorige bestuurder te vervangen of om in de vacature van de vorige bestuurder te voorzien.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar,

Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herkozen zijn neemt een einde dadelijk na de algemene vergadering die tot de herkiezing is overgegaan.

Beraadslagingen van de raad van bestuur

12.1 De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat tenminste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering waaronder minstens één A-Bestuurder, één B-Bestuurder en één C-Bestuurder. Indien op deze vergadering niet aan dit aanwezigheidsquorum voldaan is, dient de raad van bestuur opnieuw te worden bijeengeroepen om over dezelfde agenda te beraadslagen, waarbij een oproepingstermijn van één (1) week moet worden in acht genomen. Na aldus een tweede keer te zijn bijeengeroepen, kan de raad van bestuur geldig beraadslagen en besluiten indien tenminste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is, zonder afbreuk te doen aan hetgeen bepaald is in artikel 12.5.

12.2 Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn kan de raad van bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer alle leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en zich uitdrukkelijk akkoord verklaren om over deze aangelegenheden te beraadslagen en te besluiten.

12.3 Een bestuurder kan zich op de raad van bestuur geldig laten vertegenwoordigen door een schriftelijke volmacht aan een andere bestuurder, met dien verstande dat elke bestuurder maximaal drie andere bestuurders kan vertegenwoordigen.

12.4 Bij het nemen van besluiten binnen de raad van bestuur wordt er gestreefd naar consensus. Indien er geen consensus kan worden bereikt, zullen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen met gewone meerderheid van de stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, zonder afbreuk te doen aan artikel 12.5. Blanco stemmen, ongeldige stemmen en onthoudingen worden geacht niet te zijn uitgebracht. In geval van staking van stemmen heeft de Voorzitter van de raad van bestuur geen doorslaggevende stem.

12.5 Niettegenstaande artikel 12.4 zullen beslissingen omtrent de hiernavolgende aangelegenheden door de raad van bestuur enkel kunnen worden genomen mits goedkeuring van de beslissing door een meerderheid van de uitgebrachte stemmen, waaronder de goedkeurende stem van tenminste één B-Bestuursier, één A-Bestuurder en één C-Bestuurder (tenzij hieronder een afwijkende bijzondere meerderheid is voorzien, met name wat betreft het vijfde gedachtestreepje):

 de goedkeuring van de jaarlijkse (operationele en investerings-) budgetten en/of meerjarenplannen

alsook de wijzigingen hieraan;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" ~ r ,

Q

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

i

moa 11.1

u ' I

~ ~ 4

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het (zich verbinden tot het) doen van investeringen of het verkopen van activa voor een bedrag van ' meer dan 200,000 (tweehonderdduizend) EUR (a) voor zover (i) dit niet voorzien was in het jaarlijks budget en (Ii) het geen aankoop of investering betreft die werd verricht met het oog op een onmiddellijke doorverkoop van de betrokken activa aan een klant; (b) en met dien verstande dat voor investeringen met betrekking tot verbouwingen en inrichting van winkels een hogere drempel zal gelden, meer bepaald een drempel van

" 350.000 (driehonderdvijftigduizend) EUR;

-.- het toekennen of aangaan van lange termijn (dit is een looptijd van meer dan 1 jaar) leningen, financieringen of zekerheden voor een bedrag van elk afzonderlijk meer dan 100.000 (honderdduizend) EUR voor rover dit niet voorzien was in het jaarlijks budget;

 het verwerven van aandelen in andere vennootschappen (via overname, inbreng, inschrijving op , aandelen, fusie of anderszins), het aangaan van joint venture overeenkomsten/structuren of elke andere investering van een zekere omvang in aandelen, belangen of andere rechten in andere vennootschappen;

 het aangaan van overeenkomsten of transacties met de bestuurders en/of de Aandeelhouders en/of hun Verbonden Vennootschappen en/of Verbonden Personen

-- het aangaan van nieuwe of de goedkeuring van wijzigingen aan bestaande collectieve arbeidsovereenkomsten;

- behoudens in geval van routinematige invorderingen van schuldvorderingen, het instellen van een gerechtelijke procedure en/of het sluiten van een dading in elk belangrijk geschil waarin de Ventas Groep is betrokken, dat hangend of dreigend is, en dat in principe kan leiden tot een finale beslissing of dading van een grootorde van meer dan 100.000 (honderdduizend) EUR;

 het sluiten en/of oprichten van bijkantoren en/of dochterondernemingen, en het vervreemden van participaties in andere vennootschappen;

 het ontwikkelen van nieuwe activiteiten, andere dan de Bedrijfsactiviteiten;

 de stopzetting, volledig of gedeeltelijk, van de activiteiten van vennootschappen van de Ventas Groep, evenals elk voorstel tot ontbinding of gerechtelijke reorganisatie van vennootschappen van de Ventas Groep;

-- het beroep doen op externe dienstverleners die zouden worden aangesteld om opdrachten uit te voeren voor de Ventas Groep met betrekking tot algemeen beleid, strategie en/of onderzoek en ontwikkeling en dit voor zover dit een jaarlijkse kost van meer dan 100.000 (honderdduizend) EUR met zich mee zou brengen;

 de goedkeuring van de ontwerpjaarrekening en het jaarverslag en het aannemen en/of wijzigen van de waarderingsregels;

 de jaarlijkse vaststelling van de EBITDA ter gelegenheid van de raad van bestuur waarop ook de aanname van de geconsolideerde jaarrekening van de vennootschap staat geagendeerd;

 de uitkering van interim-dividenden;

 ieder voorstel tot kapitaalbewerkingen (o.m. kapitaalverhoging, kapitaalvermindering, inkoop/verkoop van eigen Aandelen);

 ieder voorstel tot fusie, splitsing, omvorming, ontbinding en vereffening, ontbinding zonder vereffening, evenals het aannemen van enig verslag omtrent dergelijke reorganisatie;

 in het algemeen, ieder voorstel tot wijziging van de Statuten;

 het goedkeuren van besluiten op algemene vergaderingen van Dochtervennootschappen die betrekking hebben op enige van de aangelegenheden opgesomd in artikel 26.2.

12.6 ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure mag echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal

Machten van de raad

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Directiecomité  dageliiks bestuur  auditcomité  adviserende comités  technische comités bijzondere volmachten

e/ Directiecomité

De raad van bestuur kan bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De over te dragen bevoegdheden aan het directiecomité kunnen alle bestuursbevoegdheden zijn met uitzondering van de bestuursbevoegdheden die betrekking kunnen hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op grond van wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden, Wanneer een directiecomité is aangesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dit comité,

De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, hun eventuele ontslagvergoeding, de duur van hun opdrachten de werkwijze.

Indien een directiecomité werd aangesteld, kunnen twee leden ervan, gezamenlijk handelend, de vennootschap vertegenwoordigen in zaken die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoren.

b/Daaeliiks bestuur

Het dagelijks bestuur en de vertegenwoordigingsbevoegdheid dienaangaande kunnen worden toevertrouwd aan één of meerpersonen (al dan niet lid van de raad van bestuur) die handelen als orgaan van de vennootschap,

De raad van bestuur stelt de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur aan en legt de voorwaarden vast van zijn/hun aanstelling. Indien een of meer personen worden belast met het dagelijks bestuur, dan heeft elke persoon belast met het dagelijks bestuur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden en haar te vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur, tenzij dit door de raad van bestuur in het aanstellingsbesluit van de personen in kwestie anders werd bepaald.

Op de laatste blz. van Luijk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Indien een lid van de raad van bestuur hef dagelijks bestuur krijgt toevertrouwd, wordt deze persoon 'gedelegeerd bestuurder' genoemd, in de andere gevallen 'persoon belast met dagelijks bestuur' of 'algemeen directeur

c/ Auditc " mité  adviserende comités  technische comités

Binnen de raad van bestuur kan worden overgegaan tot de oprichting van (i) een auditcomité dat met name belast is met een permanent toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris, en (li) één of meer andere adviserende of technische comités, waarvan de raad van bestuur de samenstelling en opdrachten omschrijft

d/ Bijzon 'are volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Controfk

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten, moet worden toevertrouwd aan één of meer commissarissen, leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van drie jaar, die hemieuwbaaris.

Bij afwijking echter van wat voorafgaat, is de benoeming van één of meer commissarissen facultatief wanneer de vennootschap beantwoordt aan de criteria bepaald door artikelen 141 en 15 van het Wetboek van Vennootschappen. In dit geval oefent elke Aandeelhouder de bevoegdheid tot onderzoek en controle uit die door de wet aan de commissaris wordt voorbehouden.

Vertegenwoordiging Akten rechtshandelingen

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door (1) een C-Bestuurder of A-Bestuurder en (2) een B-Bestuurder, (1) en (2) gezamenlijk optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door enige persoon aan wie dit dagelijks bestuur werd gedelegeerd, afzonderlijk handelend tenzij andersluidend bepaald in het aanstellingsbesluit van de betrokken personen.

De vennootschap wordt verder ook geldig vertegenwoordigd door een bijzondere lasthebber, optredend binnen de parken van zijn volmacht.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, en de toepasselijke wetgeving voorziet in de verplichte aanduiding van één enkele vaste vertegenwoordiger wat betreft de uitoefening van dergelijk bestuursmandaat, dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door dergelijke vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Vergaderingen

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de derde donderdag van de maand juni ` om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende Werkdag plaats.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de bijeenroeping.

Vertegeawoordlginq

Elke eigenaar van effecten mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde, Aandeelhouder of niet.

De mede-eigenaars, naakte eigenaars en vruchtgebruikers, evenals de schuldeisers en hun pandgevende schuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Stemrecht

Elk Aandeel geeft het recht op één stem,

Boeklaar

Het boekjaar begint op één februari van elk jaar en eindigt op eenendertig januari van het daarop volgende jaar,

Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

Van deze nettowinst wordt elk jaar vijfprocent voorafgenomen bestemd tot vorming van een reservefonds.

Wanneer dit een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, is deze voorafneming niet meer verplicht; hij moet worden hernomen wanneer de wettelijke reserve aangetast wordt. Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering het zal geven bij meerderheid der stemmen, op voorstel van de raad van bestuur en binnen de perken van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en conform de bepalingen van hoofdstuk VIII van deze statuten (Bijzondere rechten verbonden aan de Preferente Aandelen),

lnterim-dividenden

De raad van bestuurzal op eigen verantwoordelijkheid mogen beslissen, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, interim-dividenden uit te betalen en het bedrag en de datum van hun betaling vaststellen.

Betaling der dividenden

De dividenden zullen betaald worden op de plaatsen op de tijdstippen vast te stellen door de raad van bestuur.

Alle dividenden toegekend aan houders van nominatieve Aandelen, die niet opgenomen zijn binnen de vijf jaar, zijn verjaard en blijven verworven voor de vennootschap. Zij worden in het reservefonds gestort. Ontbinding - Vereffening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

, . 'r,

I. S ~ " "

mod 11.1

Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene'

vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter

bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

" Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden b1 gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist

Indien niet aile Aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

6° Werden benoemd tot bestuurder, op voordracht van de A aandeelhouders die gezamenlijk een meerderheid van de stemmen verbonden aan de klasse A aandelen bezitten:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COMAPE", met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Ridderstraat 1, met de heer PEETERS Marc, wonende te 8000 Brugge, Ridderstraat 1, als vaste ' vertegenwoordiger;

2/ De heer SCHOTTE Frans, wonende te 8800 Roeselare, Domien Craccostraat 12;

Bevestiging van het mandaat van de volgende bestuurders, benoemd in de oprichtingsakte verleden voor Meester Peter Van Melkebeke, geassocieerd notaris te Brussel, op 6 maart 2015, neergelegd ter bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en preciseert dat deze bestuurders beschouwd dienen te worden als zijnde benoemd op voordracht van de B-aandeelhouders die gezamenlijk een meerderheid van de stemmen , verbonden aan de klasse B aandelen bezitten;

1/ De heer WYGAERTS Guy Albert Jeanne Philippe Philemon, wonende te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode), Bovenbosstraat 45;

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY WYGAERTS", met maatschappelijke zetel te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode), Bovenbosstraat 45, met de heer WYGAERTS Guy, als vaste

vertegenwoordiger; -

31 De heer ROME Joris Laurent Coteta, wonende te 3090 Overijse, Meeuwenlaan 8.

Bijkomend werd benoemd tot bestuurder, op voordracht van de B- aandeelhouders die gezamenlijk een meerderheid van de stemmen verbonden aan de klasse B aandelen bezitten : de naamloze vennootschap "INDUFIN", met maatschappelijke zetel te 3001 Heverlee, Interleuvenlaan 1515/D1, met de heer ROME Joris, als vaste vertegenwoordiger.

Werden benoemd tot bestuurder, op voordracht van de C-aandeelhouders die gezamenlijk een meerderheid van de stemmen verbonden aan de klasse C aandelen bezitten:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THUR", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Charleslei 27, met mevrouw VERHAERT Ine Ella Francisca, wonende te 2930 Brasschaat, Charleslei 27, als vaste vertegenwoordiger;

2f De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRANON", met maatschappelijke zetel te 2290 Vorselaar, Zavelstraat 14, met de heer VERCRUYSSE Ulrik Eloi Maria Louisa, wonende te 2290 Vorselaar, Zavelstraat 14, als vaste vertegenwoordiger.

Vaststelling dat ingevolge voormelde benoemingen de raad van bestuur van de Vennootschap als volgt is ' samengesteld:

(1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COMAPE", met de heer PEETERS Marc als vaste vertegenwoordiger (A-Bestuurder);

(2) De heer SCHOTTE Frans (A-Bestuurder);

(3) De heer WYGAERTS Guy (B-Bestuurder);

(4) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY WYGAERTS", met de heer WYGAERTS Guy als vaste vertegenwoordiger (B-Bestuurder);

(5) De heer ROME Joris (B-Bestuurder);

(6) De naamloze vennootschap "INDUFIN", met de heer ROME Joris als vaste vertegenwoordiger(B-Bestuurder);

(7) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "THUR", met mevrouw VERHAERT Ine als vaste vertegenwoordiger (C-Bestuurder);

(8) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRANON", met de heer VERCRUYSSE Ulrik als vaste vertegenwoordiger (C-Bestuurder).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, zestien volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten),

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Alexis LEMMERLING

Notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
VERIFIN

Adresse
DE VILLERMONTSTRAAT 9 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande