VERIHOLD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERIHOLD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 418.138.096

Publication

30/12/2013
ÿþt mod 11,1

.v_»»... _.-

1 LUIk B In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffié 6 DEC 2013

131n

es

r-

..J

Ondernemingsnr: 0418.138.096 Benaming (voluit) : VERIHOLD

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2160 Wommelgem, Uilenbaan 200, Unit 2

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER-

GENOMEN VENNOOTSCHAP =ÿ

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op negen december tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene;; vergadering van de naamloze vennootschap "VERIHOLD", gevestigd te 2160 Wommelgem, Uilenbaan 200, Unit 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondememingsnummer 0418.138.096, onder meer beslist heeft:

il 1) tot goedkeuring van het fusievoorstel waarbij de vennootschap "VERIHOLD" wordt overgenomen door de r3 naamloze vennootschap "VERITAS", gevestigd te 2160 Wommelgem, Uilenbaan 200, Unit 2, ingeschreven j. het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondememingsnummer 0476.588.912.

Bijgevolg wordt de vennootschap "VERIHOLD" ontbonden, zonder vereffening. Het ganse vermogen van de vennootschap "VERIHOLD" zal, met alle rechten en plichten, overgaan op de;p il vennootschap "VERITAS".

De overgang geschiedt op basis van de balans afgesloten op eenendertig januari tweeduizend en dertien. Alle rechten, plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf één februari tweeduizend en dertien, worden`; boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "VERITAS". Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van dè vennootschap "VERIHOLD worden vanaf voornoemde datum opgenomen in de jaarrekening van de overnemende vennootschap;; "VERITAS".

2) dat ingevolge het tot stand komen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische;: Adviseurs", gevestigd te 1935 Zaventem, "The Corporate Village", Da Vincilaan 9, box E.G. Elsinore¬ ; ;r Building, en haar medewerkers, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke'; administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Ondememingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge onderhavige fusieoperatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL: Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd: E'

- afschrift van

de akte;

- aanwezigheids-

lijst met vol-

machten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

i ru

*13148822*

Ondernemingsnr : 0418138096

Benaming

(voluit) : Verihold

(verkort) :

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen,.. op

2 0 SEP. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Uilenbaan 200 unit 2 - 2160 Wommelgem

(volledig adres) Uittreksel voorstel van een fusie door overneming in de zin van artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen tussen enerzijds, de overnemende vennootschap, Veritas NV, en anderzijds, de over te nemen vennootschap, Verihold NV - aanstelling gevolmachtigde

Onderwerp akte :



[Uittreksel fusievoorstel dd. 19 september 2013]

"N Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1 De Naamloze Vennootschap VERITAS, met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Uilenbaan 200: Unit 2.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0476.588.912.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

a De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van; derden, of in deelneming met derden: de productie, handel, distributie van alle kleding en textielwaren, in alle, soorten stoffen, inclusief kunststoffen; alle artikelen, benodigdheden en gamituren voor kleding; alle luxe-, precisie-, en fantasieartikelen, alsook kunstvoorwerpen; alle sport- en kinderartikelen,

De vennootschap kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende. verrichtingen stellen, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen.

Zij kan deelnemen in aile vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België ais lin het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins en tevens de functies van bestuurder en vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen. n

Zij wordt hierna'Ventas', of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd,

2 De Naamloze Vennootschap VERIHOLD, met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Uilenbaan 200 Unit 2.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) onder het nummer 0418.138.096.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

« De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

-Het uitoefenen van de activiteiten van een holdingvennootschap (door inschrijving, bod, aankoop of op een

andere wijze) en het houden in naam van de vennootschap of van haar moedervennootschap, haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

dochtervennootschappen of een andere dochtervennootschap van de moedervennootschap, van aandelen, roerende waarden en effecten, uitgegeven of gewaarborgd door alle vennootschappen (ongeacht hun nationaliteit of de plaats waar zij hun activiteiten uitoefenen), of door elke overheid of organisatie waar ook in de wereld

-Het uitoefenen van alle rechten en machten voortvloeiend uit of verbonden aan de eigendom van aandelen, roerende waarden of effecten, het uitoefenen van vetorechten en van controle ingevolge haar deelneming in het kapitaal en het verlenen van diensten inzake management, leiding, controle of raadgeving voor of niet betrekking tot elke vennootschap waarin zij een belang heeft

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. »

Zij wordt hierna 'Verihold' of 'Overgenomen Vennootschap/Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

De naamloze vennootschap Veritas NV zal, in haar hoedanigheid van Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de Overgenomen Vennootschap Verihold NV.

BI Waardering en ruilverhouding

Het aantal uit te reiken aandelen voor 1 aandeel Verihold, zal 3,2475 aandelen Ventas bedragen

Bijgevolg zullen er aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap in vergoeding in totaal 1.044.321 nieuwe aandelen worden uitgereikt.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

Ingevolge de fusie zal de Overnemende Vennootschap al haar eigen aandelen verwerven. De raad van bestuur van de Ovememende Vennootschap zal voorstellen aan haar aandeelhouders om deze eigen aandelen te vernietigen. Overeenkomstig de bepalingen van artikel 623 W. Venn. zal het eigen vermogen van Veritas ingevolge de vernietiging van haar eigen aandelen worden verminderd met een bedrag ten belope van EUR 4.711.468,0193.

C! Wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt Naar aanleiding van de fusie worden er 1.044.321 nieuwe aandelen uitgereikt.

Daar de aandelen van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap op naam luiden zal uiterlijk binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen als een gevolg van de fusie met de Overgenomen Vennootschap:

-de identiteit van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap;

-het aantal bijkomende aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan hen toekomt krachtens het fusiebesluit;

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving zal door de raad van bestuur namens de Overnemende Vennootschap en door de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap of hun gevolmachtigde worden ondertekend.

Het aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap zal na goedkeuring van de fusie worden vernietigd.

D/ Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 februari 2013.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

EI Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en wat betreft de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 februari 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Fl Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen,

G/ Opdracht bedrijfsrevisor

Aan BDO Bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd door de heer Hennie Herijgers, commissaris van de Overnemende Vennootschap en Overgenomen Vennootschap wordt opdracht verleend om voor de vennootschap het verslag op te maken waarvan sprake is in artikel 695 W. Venn.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de commissaris voor het opstellen van het in artikel 695 W. Venn. bedoelde verslag wordt berekend volgens het in het kantoor toepasselijke uurtarief, in functie van de tijd vereist voor de controlewerkzaamheden en het opstellen van het verslag.

H/ leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

1/ De verdeling onder de aandeelhouders van de aandelen in de Overnemende Vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd  splitsing aandelen

Alle aandelen die worden uitgegeven naar aanleiding van de overgang van activa en passiva ter gelegenheid van de fusie door overneming van Verihold NV zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap.

De toekenning van de aandelen in de Overnemende Vennootschap aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap is gebaseerd op het percentage dat de aandelen, in het bezit van elke aandeelhouder, vertegenwoordigen in het kapitaal van de Over te Nemen Vennootschap.

Teneinde elke aandeelhouder van de Over te Nemen Vennootschap na de fusie een gelijk aantal aandelen te laten behouden als het aantal aandelen Verihold NV váár de fusie, zullen de bestuurders aan de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap voorstellen onmiddellijk na de beslissing tot fusie over te gaan tot splitsing van de aandelen Veritas NV, zodat het aantal aandelen Veritas NV ná fusie 321.577 zal bedragen.'

[Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 19 september 2013j

"De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om Comape BVBA vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc Peeters, individueel bevoegd, te belasten met de ondertekening van de overeenkomsten tot overdracht van aandelen evenals het fusievoorstel, in naam van de raad van bestuur.

Tenslotte beslissen de bestuurders om mevrouw Annemie Wittemans en/of mevrouw Nadine Crocaerts, cie BDO Juridische Adviseurs BCVBA, 2600 Berchem, Uitbreidingstraat 72/1, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigden en hen te belasten met de ondertekening van de formulieren I met het oog op de publicatie van de genomen beslissingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad."

Voor eensluidend uittreksel

Annemie Wittemans gevolmachtigde

~

'Voorbehouden àan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2013 : AN214134
05/07/2013 : AN214134
05/07/2013 : AN214134
10/04/2013 : AN214134
02/07/2012 : AN214134
25/08/2011 : AN214134
10/08/2011 : AN214134
26/07/2011 : AN214134
06/07/2011 : AN214134
23/08/2010 : AN214134
07/07/2010 : AN214134
07/07/2010 : AN214134
07/07/2009 : AN214134
07/07/2009 : AN214134
12/02/2009 : AN214134
14/07/2008 : AN214134
14/08/2007 : AN214134
26/07/2007 : AN214134
29/06/2007 : AN214134
21/02/2007 : AN214134
12/07/2006 : AN214134
10/02/2006 : AN214134
03/11/2005 : AN214134
01/08/2005 : AN214134
17/08/2004 : AN214134
06/07/2004 : AN214134
31/12/2003 : AN214134
22/12/2003 : AN214134
17/07/2003 : AN214134
17/07/2003 : AN214134
24/01/2002 : AN214134
24/01/2002 : AN214134
12/10/2001 : AN214134
14/09/2001 : AN214134
07/07/2000 : AN214134
25/06/1998 : AN214134
14/12/1996 : AN214134
01/01/1995 : AN214134
01/07/1994 : AN214134
31/08/1993 : AN214134
01/01/1993 : AN214134
05/10/1991 : AN214134
22/02/1990 : AN214134
08/12/1989 : AN214134
01/01/1986 : AN214134

Coordonnées
VERIHOLD

Adresse
UILENBAAN 200, UNIT 2 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande