VERLINDEN INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERLINDEN INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.999.320

Publication

18/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-08-2014

Griffie

*14307235*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0558999320

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Verlinden Invest

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 13 augustus 2014 dat er door:

- de heer VERLINDEN Christophe Odette Hubert, geboren te Borgerhout op 8 maart 1974, houder van identiteitskaart met nummer 591-6301921-30, gekend onder rijksregisternummer 74.03.08-075.96, wonende te 2400 Mol, Adolf Reydamslaan 50

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERLINDEN TRADING, met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Adolf Reydamslaan 50, RPR Turnhout en met ondernemingsnummer 0588.995.360.

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 12 augustus 2014, ter publicatie aangeboden.

Hier vertegenwoordigd overeenkomst haar statuten door haar zaakvoerder, daartoe benoemd bij de oprichting: door de heer Verlinden Christophe Odette Hubert, voornoemd.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan de statuten bij uittreksel luiden als volgt :

Op de aandelen wordt ingetekend aan pari, zegge voor een waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

De comparanten tekenen in op het volledig kapitaal door middel van contanten, voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) hetzij voor honderd zesentachtig aandelen.

Het kapitaal werd volgestort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 69,14° van het Wetboek van Vennootschappen, werd het volledig bedrag van de volstorting in contanten gedeponeerd op rekening nummer BE59 0689 0061 5826 bij de vennootschap Belfius Bank geopend op naam van de vennootschap in oprichting. Hieruit blijkt dat vanaf heden het volledig bedrag van het volgestorte kapitaal in contanten ter beschikking staat van de vennootschap. Het bankattest wordt aan de instrumenterende notaris overhandigd, met het oog op de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

Artikel 1.

De vennootschap wordt opgericht onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam Verlinden Invest.

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd in het Vlaams Gewest, met name te 2400 Mol, Adolf Reydamslaan 50.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoer­der(s) naar om het even welke andere plaats binnen het Vlaams Gewest worden overgebracht, mits hiervan behoorlijke publiciteit wordt gemaakt volgens de wettelijke voorschriften.

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen, waar ook in binnen- en buitenland.

Artikel 3.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, bij akte verleden voor geassocieerd

Onderwerp akte :

Adolf Reydamslaan 50 2400 Mol

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 12 augustus 2014.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel het beheer en uitbouwen van een eigen patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle onroerende handelingen in de meest brede zin, alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan

voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel één/honderd zesentachtigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigt.

Bij de oprichting werd het maatschappelijk kapitaal volstort voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Eventuele aanvullende stortingen blijken uit het vennootschapsregister.

Artikel 11.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering die de duur van zijn mandaat bepaalt.

De algemene vergadering kan ten allen tijde een einde stellen aan het mandaat van niet-statutaire zaakvoerders.

De machten van een statutaire zaakvoerder kunnen slechts om ernstige redenen herroepen worden.

Artikel 12.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering of het college van zaakvoerders indien dit voorhanden is, kunnen steeds een reglement van inwendige orde opstellen waarbij hun respectieve bevoegdheden worden vastgelegd. Dergelijk reglement heeft uitsluitend kracht binnen de vennootschap.

De zaakvoerder(s) moet(en) alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en de belangen van de vennootschap.

In principe worden zij niet vergoed voor de uitoefening van hun mandaat, tenzij de algemene vergadering daartoe uitdrukkelijk anders beslist. Zij hebben uiteraard recht op vertegen­woordigings-, reis- en verblijfkosten.

Artikel 16.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de maatschappelijke zetel op de 25ste juni om 20.30 uur.

Indien deze dag een zon- of een feestdag is wordt de vergadering uitgesteld tot de volgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergadering mag in buitengewone algemene zitting bijeengeroepen worden door de zaakvoerders of commissarissen indien dergelijk orgaan in de vennootschap in functie is;

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

zij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van vennoten die tezamen minstens een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 20.

Het maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder jaar wordt door de zaakvoerder een jaarrekening opgemaakt. Deze houdt onder meer in, een inventaris, een balans en een rekening van winst of verlies, alsmede een nota omtrent belangrijke gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan tijdens het lopend boekjaar.

Artikel 21.

Het resultaat van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, vormt de netto-winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering kan op voorstel van de zaakvoerders het saldo geheel of ten dele aanwenden voor uitzonderlijke afschrijvingen, het overbrengen op een bijzondere reserve- of voorzieningsfonds of voor overdracht naar het volgend boekjaar.

Er wordt aan de vennoten geen enkele vergoeding gewaarborgd voor het door hen belegd kapitaal.

Het deel van de netto-winst dat eventueel door de algemene vergadering tot uitkering van de vennoten zal worden bestemd, zal onder hen verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen.

Eerste maatschappelijk boekjaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal lopen vanaf de neerlegging van de statuten ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

De volgende boekjaren lopen samen met het burgerlijk jaar.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats op 25 juni 2016.

2. Aanstelling zaakvoerder.

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap :

- De heer VERLINDEN Christophe Odette Hubert, geboren te Borgerhout op 8 maart 1974, gekend onder rijksregisternummer 74.03.08-075.96, wonende te 2400 Mol, Adolf Reydamslaan 50. De zaakvoerder aanvaardt hierbij uitdrukkelijk hun mandaat.

De zaakvoerder beslist onmiddellijk hieraan aansluitend om aan te stellen als vaste vertegenwoordiger in de besloten vennootschap  Verlinden Trading indien de huidige vennootschap wordt aangesteld als zaakvoerder of bestuurder:

- De heer Verlinden Christophe, voornoemd.

3. Vaststelling maatschappelijke zetel.

De zaakvoerder stelt het adres van de maatschappelijke zetel vast te 2400 Mol, Adolf

Reydamslaan 50.

4. Bekrachtiging daden gesteld voor de vennootschap in oprichting.

De heer Verlinden voornoemd, handelend als zaakvoerder, verklaart alle daden welke werden gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 1 augustus 2014, te bekrachtigen overeenkomstig artikel 60 Wetboek Vennootschappen.

5. Volmacht.

Aan MDMJ Accountants BV BVBA met zetel te 2400 Mol, Molderijk 124 wordt volmacht

verleend om alle formaliteiten te vervullen ten aanzien van de directe belastingen, BTW en de

Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel inschrijving, wijziging als doorhaling. Deze volmacht

wordt verleend met recht van indeplaatsstelling voor wat betreft de formaliteiten voor de

Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Voor ontledend uittreksel

Get. Geassocieerd notaris Ann-Sophie Van Roosbroeck

Wordt hiermee neergelegd: Afschrift van de akte.

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VERLINDEN INVEST

Adresse
ADOLF REYDAMSLAAN 50 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande