VERPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.904.644

Publication

14/05/2014
ÿþOndernemingsnr 0542.904.644

Benaming (voluit) : VERPA

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Schootseweg 16

2381 Weelde (Ravels)

Onderwerp akte :BAV - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christiaan Eyskens, te Weelde (Ravels),:, geassocieerd notaris, op 9 april 2014, geregistreerd te Iste kantoor der registratie' Turnhout 1 op 16 april 2014, Rep. Nr. 692, Boek 707 folio 7 vak 19, Ontvangen: vijftig euro, De wnd. Adviseur-Ontvanger, Lou Dams.

DAT:

1. Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met 345.000 euro om het te brengen op 745.000 euro door inbreng in nature, mits aanmaak en uitgifte van 345 aandelen van hetzelfde type als de bestaande aandelen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Ballet 8t C° bedrijfsrevisoren', vertegenwoordigd door mevrouw Carine Ballet, kantoorhoudende te 2460 Tielen, Engakkers 31, dienaangaande, luidt als volgt:

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA Verpa bestaat uit de inbreng van twee onroerende goederen voor een totaal van 345.000,00 euro.

Ons verslag werd opgesteld onder de volgende aoschortende voorwaarde:

- het vooraf verlijden van de akte van ruiling van het perceel beschreven onder sub

1, zijnde onder Weelde, gemeente Ravels, tweede afdeling: een perceel akkerland, gelegen Molenheyken, kadastraal bekend sectie C, nummer 352/C met een oppervlakte van lha 12a 92 ca.

Mocht deze akte van ruiling niet plaatsvinden voor de akte van kapitaalverhoging, dan kan de akte van kapitaalverhoging niet doorgaan, gezien de inbrengers bijgevolg geen. eigenaar zullen zijn van bovenvermeld perceel grond.

Ondergetekende, BVBA Ballet & C° BVBA, bedrerevisor te 71e/en, verklaart bij het, ; beëindigen van de controlewerkzaamheden inzake de hogervermelde verrichting van inbreng in natura van twee onroerende goederen van 345.000,00 euro in de BVBA

" Verpa, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, en onder de hierboven beschreven opschortende voorwaarde, van oordeel te zijn dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door

het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, en dat het: bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de' in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de inbrengers de heer Vermeiren Herman en mevrouw Van Loo veren Monique zijn;

c) het in te brengen bestanddeel, twee onroerende goederen betreft, hiervoor beschreven;

d) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d e

N

11111111NRIR1p

e vari de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

02 ME! 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT efiriffier

V belt aa Be' Staz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

e) de door de partijen weerhouden methoden van waardering voor de Inbreng in , natura bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat waarden waartoe de methoden van waardering leiden, zijnde 345,000 euro in totaliteit waarvan 332.000,00 euro toebehoort aan de heer Vermeiren Herman en waarvan 13.000,00 euro tôebehoort aan mevrouw Van Looveren Monique, ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Volgens het ontwerp van de notariële akte van notaris Flip Segers te Weelde (Ravels), zou het kapitaal van de BVBA Verpa verhoogd met 345,000,00 euro door inbreng ln natura van twee onroerende goederen, om het te brengen van 400.000,00 euro op 745.000,00 euro, mits aanmaak en uitgifte van 345 aandelen van hetzelfde type als de heden bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf datum van uitgifte.

Als tegenprestatie voor de inbreng van het onroerend goed, gewaardeerd op 345,000,00 euro, worden 345 nieuwe aandelen van de BVBA Verpa als vergoeding uitgegeven, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf de notariële akte. De heer Vermeiren Herman krijgt 332 aandelen toebedeeld, mevrouw Van Looveren Monique krijgt 13 aandelen toebedeeld.

Na de kapitaalverhoging zal het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap 745.000,00 euro bedragen en vertegenwoordigd worden door 745 aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/745ste van het kapitaal. Wij hebben geen kennis van bijzondere voordelen waarvan de inbrengers zouden genieten en die zouden bijdragen tot de werkelijke vergoeding van de inbreng.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak

" te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere

woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij vertrouwde wettelijke

opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Tielen, 31 maart 2014.

BALLET & C° BVBA

Vertegenwoordigd door de zaakvoerder

Carine Ballet,

Bedriffsrevisor"

Artikel 5 van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5

" Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 745.000 Euro. Het is vertegenwoordigd door 745 aandelen zonder vermelding van nominale waarde

" met een fractiewaarde van 1/745ste van het kapitaal."

2. Er werd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laura 8( Marc Aertsen" met zetel tè 2990 Loenhout, Palmbosstraat 9A, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerders.

Vooç7

4behoueen

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/12/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ti mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tcr griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1 DEC. 2013

TURNHOUT

De Q, irfffl'er,

t

Iseggimpio,

Ondernemingsnr : Q 5i/2_ . g O .

Benaming (voluit) : VERPA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schootseweg 16

2381 Weelde (Ravels)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op 9 december 2013, blijkt dat:

1. De heer VERMEIREN Herman Jozef Maria, geboren te Hoogstraten op 23 februari; 1958, wonende te 2381 Weelde, gemeente Ravels, Schootseweg 16.

t12. Mevrouw VAN LOOVEREN Monique Marcella, geboren te Brecht op 19 maarte 1962, wonende te 2381 Weelde, gemeente Ravels, Schootseweg 16.

3. De heer VERMEIREN Jef, geboren te Turnhout op 17 december 1983, wonende te' 2381 Weelde, gemeente Kavels, Schootseweg 16.

4. De heer VERMEIREN Nick, geboren te Turnhout op 27 maart 1989, wonende te: 2381 Weelde, gemeente Ravels, Schootseweg 16.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam 'VERPA' ti De zetel is gevestigd te 2381 Weelde, gemeente Ravels, Schootseweg 16.

De vennootschap heeft tot doel:

ti De exploitatie van een tuinbouwbedrijf met ondermeer de productie, aan- en verkoop,1 doorvoer, im- en export van alle mogelijke tuinbouwproducten zoals aile mogelijke; groenten en fruit, alsook de commercialisatie van alle mogelijke aanverwante productent zoals sproeistoffen, meststoffen, kweekmateriaal, veredelingsmateriaal, gereedschap en, alle mogelijke met de tuinbouw verwante artikelen, materialen en grondstoffen.

Het investeren, beheren, bedrijven en onderhouden van één of meerdere decentrale;

t: productie-installaties waaronder warmtekrachtkoppeling en hernieuwbare;

energieproducten of participeren in een functie van gelijklopend doel.

Het verwerven, beheren, exploiteren en vervreemden, onder gelijk welke vorm, van de; eigendom of andere zakelijke rechten of persoonlijke rechten op roerende ent

onroerende goederen. í

ti Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de; meest ruime zin; het verrichten van diensten inzake consultancy, management, studie; en organisatie; het verlenen van advies en raad inzake commerciële, financiële,; juridische, fiscale of sociale aangelegenheden aan alle mogelijke ondernemingen,} vennootschappen, verenigingen en organisaties, al dan niet met rechtspersoonlijkheid. Het uitoefenen van mandaten als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere, vennootschappen.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, allei ?E roerende en onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen, die; rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met de doeleinden van dei vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.; De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten die daartoe noodzakelijk nuttig of zelfs alleen maar bevorderliak, zan

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

M mod 11.1

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 400.000,00 Euro, vertegenwoordigd door 400 aandelen met een fractiewaarde van 1/400ste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van 300.000,00 euro in geld.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

De jaarvergadering heeft plaats de tweede dinsdag van de maand juni om 14.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend. Als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werden aangesteld:

- De heer VERMEIREN Herman Jozef Maria, voornoemd.

- De heer VERMEIREN Jef, voornoemd.

- De heer VERMEIREN Nick, voornoemd.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der oprichters aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijzondere volmacht: werd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laura & Marc Aertsen" met zetel te 2990 Loenhout, Palmbosstraat 9A, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan Ir`St 'Belgisch Si'aatsblad

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 20.06.2016 16205-0328-016

Coordonnées
VERPA

Adresse
SCHOOTSEWEG 16 2381 WEELDE

Code postal : 2381
Localité : Weelde
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande