VERPICO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERPICO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.950.881

Publication

13/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel -

JR BELGE Antwerpen

J- 2014 2 4 SEP, 2014

TANIS BLA D afdeMewerPen



Onciemegiklenr Beemlffing

ts,c,ioilu " VERPICO

(9%.rxem

. Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zel: 2930 Brasschaat, Oudstrijderslei

re.$)

Oreletweep akte OPRICHTING

OPRICHTING.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, notaris ter standplaats Mechelen op 3 september 2014 Geregistreerd op het lea registratiekantoor Mechelen, op 4 september 2014, tien bladen en geen verzendingen, register (OBA) 5, boek 322, blad 83, vak 20. Ontvangen: vijftig euro (E 50,00). De Ontvanger (get.) M-R Van Vlasselaer. Blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De heer VERCRUYSSE Pierre Paul Auguste, geboren te Antwerpen op negen maart negentienhonderd

" negenenvijftig, rijksregisternummer 59.03.09-553.49, echtgenoot van mevrouw Van Tichelen Marie-Hélène Carl Ghislaine, wonende te 2930 Brasschaat, Oudstrijderslei 1;

2. Mevrouw VERCRUYSSE Charlotte Clémentine André Marie Ghislaine, geboren te Antwerpen-Wilrijk op zevenentwintig augustus negentienhonderd vijfentachtig, rijksregistemummer 85.08.27-336.16, echtgenote van de heer De Wachter Joris Anne Hugo, wonende te 2980 Zoersel, Kerkstraat 9;

3. Mevrouw VERCRUYSSE Elisabeth Marie Joseph Ghislaine, geboren te Antwerpen-Wilrijk op vijftien mei negentienhonderd zevenentachtig, rijksregistemununer 87.05.15-428.14, wonende te 2000 Antwerpen, ItaIiIei 171-1;

4. Mevrouw VERCRUYSSE Dorothée Claire-Marie Luc Ghislaine, geboren te Antwerpen-Wilrijk op vijftien : juni negentienhonderd negenentachtig, rijksregisternurnmer 89,06.15-390.04, wonende te 2930 Brasschaat, Ondstrijderslei 1;

5. De heer VERCRUYSSE Alexander Philippe Anne Marie Ghislaine, geboren te Antwerpen-Wilrijk op tien januari negentienhonderd tweeënnegentig, rijksregisternummer 92.01.10-435.40, wonende te 2930 Brasschaat, Ondstrijderski

De comparanten verklaren hierbij een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten, : genaamd "VERPICO".

Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is, bedraagt honderdvijftigduizend euro (EUR 150.000,00). : Het geplaatst kapitaal is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

Op deze aandelen werd ingeschreven in geld tegen een uitgifteprijs van honderdvijftig euro (EUR 150,00) per aandeel als volgt:

- De heer VERCRUYSSE Pierre, voornoemd, schrijft in op negenhonderd (900) aandelen en verricht tot storting van zijn deel, een betaling groot honderdvijfendertigduizend vijfhonderd euro 135.000,00)

- Mevrouw VERCRUYSSE Charlotte, voornoemd, schrijft in op vijfentwintig (25) aandelen en verricht tot storting van haar deel, een betaling goot drieduizend zevenhonderdvijftig euro (E 3.750,00)

- Mevrouw VERCRUYSSE Elisabeth, voornoemd, schrijft in op vijfentwintig (25) aandelen en verricht tot storting van haar deel, een betaling groot drieduizend zevenhonderdvijftig euro (E 3.750,00)

Mevrouw VERCRUYSSE Dorothée, voornoemd, schrijft in op vijfentwintig (25) aandelen en verricht tot storting van haar deel, een betaling groot drieduizend zevenhonderdvijftig euro 3.750,00)

- De heer VERCRUYSSE Alexander, voornoemd, schrijft in op vijfentwintig (25) aandelen en verricht tot storting van zijn deel, een betaling groot drieduizend zevenhonderdvijftig euro 3.750,00)

Totaal: duizend (1.000) aandelen en honderdvijftigduizend euro en honderd vijftigduizend euro 150.000,00)

lik%r! !!!!!!!!!! . cd1 Ivaz" dkirilei!,:ejd " eert elotere.. reir:5 Var:

\rerUP:meerc:>(itç..el

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wat in overeenstemming is met de totaliteit van de uitgegeven en ingeschreven aandelen, Alle aandelen waarop in geld werd ingeschreven zijn volgestort.

Het bedrag van de uitgevoerde stortingen is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij BNP PARIBAS FORTIS onder het nummer 001-7359512-04.

Het bewijs van deponering onder de vomi van een attest, afgeleverd door de voormelde kredietinstelling is aan mij, notaris, overhandigd en wordt bewaard in het vennootschapsdossier.

De statuten voorzien, onder meer, wat volgt:

Art. 1 Rechtsvorm -Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid heeft aangenomen, met als naam VERPICO.

Art. 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, Oudstrijderslei 1.

De zetel kan op om het even welke plaats binnen het Vlaams en Hoofdstedelijk gewest worden gevestigd door

een besluit van de zaakvoerder.

Art. 3 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf heden.

Art. 4 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden of in samenwerking met derden:

- het beleggen in, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen,

deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden,

uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van

handelsvennootschappen, administratiekantoren, stichtingen, instellingen of verenigingen, al dan niet met een

(semi-)publiekrechtelijk statuut, daarin begrepen bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming,

fusie, financiële tussenkomst of anderszins;

- het aanhouden en beheren van deelnemingen in één of meer van bovengenoemde rechtspersonen;

- het uitoefenen van managements-, consultings- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van

managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingfuncties op onafhankelijke wijze;

- het uitoefenen van de functie van bestuurder, wettelijke vertegenwoordiger of vereffenaar van vennootschappen.

- de deelname aan onroerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen, alsook om het even welke handelingen met betrekking tot onroerend recht en meer specifiek, het bouwen, het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruiling, de verbetering, de uitrusting, de wijziging en de leasing van onroerende goederen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle administratieve, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te voeren.

Art. 5 Kapitaal

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdvijftigduizend euro (EUR 150.000,00) en. is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en betaald in geld bij de oprichting.

Art. 10 Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zaakvoerders kunnen natuurlijke of rechtspersonen zijn.

Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering, die tevens de duur van hun opdracht bepaalt.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de uitgebreidste macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor, ingevolge de wet, de Al gemene Vergadering der vennoten bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachthebbers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

Art. 11 Vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap in en buiten rechte aIs college optredend.

Art. 12 Benoeming en ontslag

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd: de heer VERCRUYSSE Pierre Paul Auguste, geboren te Antwerpen op negen maart negentienhonderd negenenvijftig, rijksregisternummer 59.03.09-553.49, wonende te 2930 Brasschaat, Oudstrijderslei 1

De duur van het mandaat van de statutaire zaakvoerder(s) is onbeperkt.

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden afgezet:

- hetzij door beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals voor een statutenwijziging;

- hetzij om zwaarwichtige redenen, door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend bij volstrekte

meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Het ongevraagde ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf het besluit van de algemene

vergadering.

Art. 13 Vrijwillig ontslag van een zaakvoerder "

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder heeft pas enig gevolg nadat de algemene vergadering van het ontslag er kennis van heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

In het geval er meer dan één zaakvoerder is, is het te allen tijden mogelijk dat één van deze aftreedt mits hij minstens één maand op voorhand de ander zaakvoerders kennis geeft van dit aftreden bij wijze van gewone brief. Hij is evenwel verplicht zijn taken te blijven vervullen tot er redelijkerwijs is in zijn vervanging voorzien kon worden.

Art. 17 Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de voorlaatste vrijdag van de maand juni om achttien uur. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

Op de agenda van de jaarvergadering staan ten minste de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst, de kwijting aan de zaakvoerder(s) en eventueel de commissarissen.

Het bestuursorgaan en commissarissen kunnen de algemene vergadering steeds bijeenroepen. Zij zijn verplicht een dergelijke vergadering te beleggen op aanvraag van één of meer vennoten die ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen zullen gehouden worden op de plaats, de dag en het uur aangeduid in de bijeenroeping.

Art. IS Stemrecht en meerderheden

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Art. 19 Vertegenwoordiging op de algemene vergadering

De vennoot die niet persoonlijk op een algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen. De lasthebber moet zelf een vennoot zijn, tenzij de vennootschap slechts twee stemgerechtigde vennoten telt.

Minderjarigen en ontzetten mogen vertegenwoordigd worden door een lasthebber of een vertegenwoordiger die geen stemgerechtigde vennoot is.

Art. 22 Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Art. 24 Winstbestemming

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen tot het oprichten van de wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo, mits de wettelijke beperkingen ter zake in acht genomen worden.

Het deel van de winst dat de Algemene Vergadering bestemd heeft voor uitkering zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aandeel van hun maatschappelijke aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkaardig recht.

Geen uitkering mag gebeuren indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Art. 25 Vrijwillige ontbinding en vereffening

De algemene vergadering kan besluiten tot ontbinding van de vennootschap volgens de regels voor de wijziging van de statuten. In geval van vrijwillige ontbinding zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt bij gewone meerderheid.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene bevoegdheden, tenzij de algemene vergadering die ze benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt ook de bezoldiging van de vereffenaars.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1, Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

2. Overeenkomstig artikel 60 W. Venu. verklaren de comparanten alle rechtshandelingen te erkennen die, vooraleer de onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, in naam en voor rekening van de onderhavige vennootschap werden gesteld.

3. Op grond van artikel 141 W. Venu. acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissaris(sen)-revisor(en).

4, Met eenparigheid van stemmen wordt als statutair zaakvoerder benoemd: de heer Pierre Vercruysse, voornoemd. De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. Krachtens artikel 11 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel

5. Volmacht.

: De comparanten stellen als bijzondere gevolmachtigden aan de heer Pierre Vercruysse, aan wie de macht verleend wordt om, individueel handelend, alle verrichtingen te doen, verldaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, met het oog op de inschrijving en latere wijzigingen bij de Rechtbank van Koophandel en het bekomen van een BTW nummer.

veoe.. teopeem aan àete

StiesMd4

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Get.) Dirk Luyten, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte oprichting de dato 3 september 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op da Recle. 'Part de pzu":-st>fop;w:)

-je rerchte,p3ûel .1.en ez.:ex!ers ;.ierden

Ke::elt en harsilte:" kesiog

26/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

imeggglekoo

Rechtbank van koophandel Anhveroen

11 NOV. 2014

ementwerpen

Ondernemingsnr : 0562.950.881

Benaming

(voluit) : Verpico

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudstrijderslei 1 te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING VERSLAGGEVING QUASI-INBRENG

Overeenkomstig artikel 222 § 1, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen worden ter griffie neergelegd:

- het verslag dd. 4 november 2014 in toepassing van artikel 220 juncto 222 van het Wetboek van vennootschappen, opgesteld door Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, hierbij vertegenwoordigd door de heer Bart Meynendonckx, bedrijfsrevisor;

- het bijzonder verslag dd. 5 november 2014 van de zaakvoerder van de vennootschap in toepassing van artikel 222 tweede lid van het Wetboek van vennootschappen.

Getekend

pierre Vercruysse

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VERPICO

Adresse
OUDSTRIJDERSLEI 1 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande