VERPLEGING VERBERGT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERPLEGING VERBERGT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.935.227

Publication

13/04/2012
ÿþMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Á

Va 63

Reahtbn;;' : . ' .à.u;mipzSi

op . n

~~i~rffffer.

N I II III Illlllfllllll

" iao~sios*

bel

8E Sta

Ondernemingsnr : c~ - . 3 2 Z

Benaming

(voluit) : Verpleging Verbergt

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma

Zetel : Kapelstraat 83, 2627 Schelle (volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma

Op 29 maart 2012 werd bij onderhandse akte de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onderfirma "Verpleging Verbergt" opgericht.

VENNOTEN/OPRICHTERS:

I.Verbergt Natascha, geboren te Antwerpen op 1 april 1983 en wonende te 2627 Schelle, Kapelstraat 83. 2.Claes Dion, geboren te Antwerpen op 7 augustus 1981 en wonende te 2627 Schelle, Kapelstraat 83.

NAAM: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap, heeft de juridische vorm van een vennootschap onder firma en draagt de naam "Verpleging Verbergt".

ZETEL: De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 2627 Schelle, Kapelstraat 83.

DUUR; De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de datum van oprichting.

DOEL: De vennootschap heeft tot burgerlijk doel:

verpleegkundige handelingen uitvoeren aan huis, Onder andere: persoonlijke verzorging van het lichaam, sondevoeding toedienen, verzorgen maagsonde, verzorgen stoma, verzorgen blaaskatheter, verzorgen suprapubische katheter, medicijnen uitzetten/registreren/toedienen, injecteren, perifeer infuus inbrengen, lavementen toedienen, oplossingen en verdunningen maken, tracheacanule verzorgen, tracheastoma, verzorgen, uitzuigen van de keel, de mondholte en de onderste luchtwegen, zuurstof toedienen, aerosol', toedienen, bloed en bloedproducten toedienen, wondverzorging, hechtingen verwijderen, wonddrains verwijderen, lichaamstemeratuur regelen, parenteraal vloeistoffen toedienen, katheteriseren van de blaas,; maagsonde inbrengen, venapunktie, hielprik, monsters verzamelen, reanimeren.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze -- rechtstreeks of onrechtstreeks  deelnemen of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

KAPITAAL EN AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 5.000,00 euro (vijfduizend euro), en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Aile aandelen werden bij de oprichting van de vennootschap volledig onderschreven en volstort.

De oprichters verklaren in te tekenen op volgende aantallen aandelen:

Mevrouw Verbergt Natascha, voornoemd, negentig aandelen, goed voor 4.500,00 euro.

De heer Claes Dion, voornoemd, tien aandelen, goed voor 500,00 euro.

Totaal; honderd aandelen.

"Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

rr-'

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Iedere zaakvoerder heeft de bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die door dwingende bepalingen van de wet worden voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering, en in zoverre bij beslissing van de algemene vergadering deze bevoegdheden niet beperkt werden.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en eveneens in recht, als eiser of verweerder, De zaakvoerder(s) moeten aile zorg besteden aan de bedrijvigheid en belangen der vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is bezoldigd.

BOEKJAAR: Het boekjaar neemt aanvang op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

ALGEMENE VERGADERING; Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op 3 mei om 20u. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel.

WINSTVERDELING: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke

lasten, afschrijvingen, waardeverminderingen en dekkingen voor risico's en lasten, vormt de netto winst.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo van de netto winst.

Beschikkingen van voorbijgaande aard

De oprichters treffen nog eenparig volgende beslissingen in verband met de oprichting;

1. Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van registratie van de oprichtingsakte en eindigt op 31 december 2012,

2. De eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal worden gehouden in het jaar 2013.

3. Als niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd:

" Mevrouw Verbergt Natascha, voornoemd, die het mandaat aanvaardt.

4. Bijzondere volmacht wordt gegeven aan het boekhoudkantoor Colart vof, Gildestraat 41 bus 3 te 9150 Kruibeke, en diens aangestelden, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de rechtbank van Koophandel, de administratie der directe en indirecte belastingen, de kruispuntbank der ondernemingen en de sociale kas der zelfstandigen.

Zaakvoerder,

Verbergt Natascha

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2015
ÿþ mod 11.1

a ' i

Ye ~.r.~ " .b /~'++.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0844.935.227

Benaming (voluit) : Verpleging Verbergt

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een VOF

Zetel : Kapelstraat 83

2627 Schelle

Onderwerp akte :BAV KAPITAALVERHOGING - OMVORMING in BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ovv BVBA - BENOEMING - STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden in het jaar TWEEDUIZEND VIJFTIEN op vierentwintig juni

Dat voor mij, Hans VAN OVERLOOP, notaris te Wilrijk (stad Antwerpen)in mijn kantoor te Antwerpen,;? district Wilrijk, De Bruynlaan 145,is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de Beslotenst vennootschap onder de vorm van een Vennootschap onder Firma VERPLEGING VERBERGT , met

:; maatschappelijke zetel te 2627 Schelle Kapelstraat 83 en ondernemingsnummer BTW BE0844.935.227 De vennootschap werd opgericht ingevolge onderhandse akte de dato 29 maart 2012 houdende de statuten, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad onder nummer 12073106 en haar statuten werden sedertdien nooit gewij-zigd.

Zijn aanwezig, de vennoten wiens naam en woonplaats volgen en die verklaren eigenaars te zijn van het' hierna volgend aantal aandelen:

tMevrouw VERBERGT Natascha Godelieve Rudi, geboren te Antwerpen op 1 april 1983, (nummer van'`, rijksregister 83.04.01-406.74, nummer van identiteitskaart 591-9211335-26), ongehuwd, wonende te 2627 Schelle, Kapelstraat 83.

Die verklaart geen enkele verklaring te hebben afgelegd van wettelijke samenwoning.

Eigenaar van negentig (90) aandelen.

2.De heer CLAES Dion François Robert, geboren te Antwerpen op 7 augustus 1981, (nummer van;. rijksregister 81.08.07-411.69), ongehuwd, wonende te 2627 Schelle, Kapelstraat 83.

Die verklaart geen enkele verklaring te hebben afgelegd van wettelijke samenwoning.

Eigenaar van tien (10) aandelen

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslis-singen :

EERSTE BESLISSING -- kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met dertienduizend zeshonderd euro (¬ 13.600,00), om het te brengen van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD : EURO (¬ 18.600,00), zonder nieuwe aandelen te creëren, door incorporatie van de be-schikbare reserves. Vennoten verzaken nadrukkelijk aan ieder recht tot opvra-gen van het hierboven vermeld geïncorporeerd,; bedrag uit die reserve en de zaakvoerder zal het nodige doen voor het uitvoeren van de uit die incorporatie.; voortvloeiende boek-houdkundige verrichtingen.

Door deze kapitaalverhoging worden geen nieuwe aandelen gecreëerd, maar wordt de fractiewaarde van de;; bestaande aandelen opgetrokken.

Alle aanwezigen erkennen en verzoeken ondergetekende nota-ris te notuleren dat deze kapitaalverhoging werd doorge-voerd zoals gezegd, dat het maatschappelijk kapitaal zo-doende werkelijk op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ) werd gebracht vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk ëén/honderste van het maatschappelijk kapitaal vertegen-woordigend.

Het is volstort voor een bedrag vantwaalfduizend vierhon-der euro (18.600,00 ¬ ).

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, besluit de vergadering desbetreffende ar-tikel van de statuten aan te passen zoals blijkt uit de hierna vastgestelde tekst van de nieuwe'; statuten.

TWEEDE BESLISSING -- omzetting in een Burgerlijke vennootschap ovv besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

a) Omvorming

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

6 E

. L t

i

i

u

BE

MONITEUR

2 3 -07d LGISCH sT,

Rechtbank van koophandel Antwerpen

15 JULI 2015

afdeling Ante?

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

T 1(ipOr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit de vennootschap onder firma om te zetten in een Burgerlijke vennootschap ow' besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid en dat met ingang van heden, De Burgerlijke vennootschap ovv besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voartzet-ting van de gelijknamige vennootschap onder firma, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa en passivaposten dan de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap blijft onge-wijzigd.

De Burgerlijke vennootschap ovv besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding van de omgevormde vennootschap onderfirma verder zetten.

De omzetting gebeurt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 maart 2015, waarvan de staat opgenomen werd in het verslag van de heer Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, met kantoor te Valkenlaan 31, 2900 Scho-ten, de dato 13 mei 2015 dat aan mij notaris overhandigd werd samen met het verslag van de zaakvoerder de dato 4 mei 2015 betreffende deze omzetting.

Voormelde bedrijfsrevisor werd aangesteld bij beslissing van de zaakvoerder met als opdracht een verslag op te ma-ken over de staat van actief en passief van de vennoot-schap met het oog op de omzetting.

In voormeld verslag van de bedrijfsrevisor wordt letter-lijk als conclusie opgenomen wat volgt :

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Burgerlijke Vennootschap ow Ven-nootschap onder Firma "VERPLEGING VERBERGT" tot een Bur-gerlijke Vennootschap ow Besloten Vennootschap met Be-perkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbe-houd van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, ver-bintenissen en belastingen:

1.Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto; actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 maart 2015 van genoemde vennootschap die het be-stuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2.Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten be-drage van 31.832,87 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsge-had.

3.Dat het netto-actief van de vennootschap per 31 maart 2015 HOGER is dan het op die datum

uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 5.000,00 EUR en dit ten belope van 26.832,87 EUR."

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toe-licht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 31 maart 2015, hetzij minder dan drie (3) maanden voor heden, zoals opgelegd door artikel 776 en volgende van het Wet-boek van Vennootschappen,

Iedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen alsook van het ontwerp van statuten-wijziging.

AI de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonder-held wat betreft het opmaken van de ' jaarrekening , zullen ten laste of ten bate zijn van de vennootschap onder de vorm welke zij thans aanneemt.

De activa en passivabestanddelen van de balans, blijven onder voorbehoud van de wijzigingen voortvloeiend uit de onder andere hoofdingen in deze akte genomen beslissingen, ongewijzigd.

De Burgerlijke vennootschap ovv besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 844.935.227 , waaronder de vennootschap onder firma is in-geschreven in het rechtspersonen re-'gister te Antwerpen.

Zij behoudt, waar mogelijk, ook het aan de vennootschap onder firma toegekend BTW-nummer BE0844.935.227

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 31 maart 2015. Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden geacht verricht te zijn voor de Burgerlijke vennootschap ovv besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid wat betreft het opmaken van de maatschap-ipe-ilijke rekeningen en de gevolgen van de op heden, voorafgaandelijk aan de omvorming, door de vennootschap onder firma doorgevoerde kapitaalverhoging.

Ingevolge de omvorming van de vennootschap eindigt het mandaat van zaakvoerder in de omgevormde vennoot-'schap onder firma op heden.

Aan de aldus uitgetreden zaakvoerder wordt binnen de wettelijke beperkingen ter zake van het Wetboek van vennootschappen kwijting verleend voor de uitoefening van dat mandaat tot en met heden. De kwijting door de jaarvergadering omtrent het bestuur van de vennootschap over het lopend boekjaar zal zowel gelden ter bevestiging van de kwijting aan de uitgetreden zaakvoerder van de omgevormde vennootschap onder firma als ter kwijting aan de zaakvoerder van de Burgerlijke vennootschap ovv besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

3. Omzetting van aandelen

De vergadering beslist het aantal aandelen van de Burger-lijke vennootschap ow besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te bepalen op honderd (100), zodat de honderd (100) aandelen van de omgevormde vennootschap onder firma zullen worden toegewezen aan de huidige vennoten in verhouding van één (1) aandeel in de vennootschap onder firma tegen één (1) aandeel in de Burgerlijke vennootschap ow besloten vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid, in dezelfde mate volgestort als de ingeruilde aandelen van de omgevormde vennootschap, hetzij ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (12,400,00 EUR).

DERDE BESLISSING  vaststelling statuten

De vergadering besluit de statuten van de Burgerlijke ven-nootschap ow besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid vast te stellen als volgt :

STATUTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Artikel 1. De vennootschap neemt de vorm aan van een Bur-ger'lijke- vennootschap ow besloten

vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid en draagt de naam Verpleging Ver-bergt.

Artikel 2, De zetel is gevestigd binnen het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk gewest.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen

voornoemd territorium overgebracht worden, mits vervulling van de for-maliteiten en handelingen die daartoe

nodig zijn.

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen, waar

ook in binnen- en buitenland.

Artikel 3. De vennootschap is opgericht op 29 maart 2012 voor onbepaalde duur.

Artikel 4. De vennootschap heeft als doel:

verpleegkundige handelingen uitvoeren aan huis, Onder an-dere: persoonlijke verzorging van het lichaam,

sondevoe-ding toedienen, verzorgen maagsonde, verzorgen stoma, ver-zorgen blaaskatheter, verzorgen

suprapubische katheter, medicijnen uitzettenlregistreren/toedienen, injecteren, perifeer infuus inbrengen

" lavementen toedienen, oplos-singen en verdunningen maken, tracheacanule verzorgen, tracheastoma, verzorgen, uitzuigen van de keel, de mond-holte en de onderste luchtwegen, zuurstof toedienen, aero-sol: toedienen, bloed en bloedproducten toedienen, wond-verzorging, hechtingen verwijderen, wonddrains verwijde, ren, lichaamstemperatuur regelen, parenteraal vloeistoffen toedienen, katheteriseren van de blaas, maagsonde " inbren-gen, venapunctie, hielprik, monsters verzamelen, reanime-ren.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stel-len in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de ; verwezenlijking, de bevorde-ring of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven ver-meld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennoot-schappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekenheïdsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze ven-nootschap mogelijk te maken.

In zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennoot-'schap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechts-personen, welke omwille van hun betrokkenheid met het be-stuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractu-ele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aan-gaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de commissie voor het bank-, financie- en assurantiewezen en in zoverre het ver- ? lenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de be-langen van de vennootschap.

Artikel 5. Het ingeschreven maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aande-len, met: fractiewaarde. Alle aandelen werden bij de op-richting van de vennootschap volledig onderschreven in geld en voldoende volstort om aan de vennootschappenwet te voldoen.

Artikel 6. In de zetel der vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, overeenkomstig de wettelijke bepa-lingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het regis-ter wordt aan de vennoten een certificaat o tot bewijs hier-van overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toe-gekend.

Artikel 7. De erfgenamen of rechthebbenden van de overle-den vennoot, een vennoot of zaakvoerder zullen, om welke redenen ook, nooit gerechtigd zijn de zegels te doen leg-gen op de papieren of de documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschap-ipelijke goederen en waarden, noch deling of veiling eisen.

Voor de uitoefening van hun rechten hebben zij zich te houden aan de gewone jaarlijkse inventaris en de " regelma-tig genomen beslissingen.

Artikel 8, De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaaakvoer'ders, al dan niet vennoot, benoemd door de algeme-ne vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuur-ders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Tenzij overeenkomst tot re-cuperatie, gebeurt deze benoeming en de bekendmaking daar-van op kosten van de vennootschap-zaakvoerder.

De zaakvoerders, al dan niet vennoten, die door de venno-ten zonder beperking van duur benoemd zijn in de akte van oprichting, worden enkel geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap indien hun benoeming gebeurde binnen de strikte tekst van de statuten; enkel in die om-standigheden kan hun opdracht' slechts om gewichtige rede-nen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

In geval van overlijden van een zaakvoerder of wanneer een zaakvoerder voor langer dan één maand in de feitelijke on-mogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen zal, tot deze feitelijke onmogelijkheid ophoudt of tot door de algemene vergadering in zijn vervanging is voorzien, als plaatsvervangend zaakvoerder optreden de oudste onder de vennoten die zelf geen zaakvoerder zijn, of bij gebreke hieraan de echtgenoot(-ote) van gezegde zaakvoerder, of nog bij gebreke daaraan de lasthebber aangewezen door zijn rechtverkrijgenden, als hoger gezegd bij de tidmaatschaps-rechten.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moet 11.1

,

dwingende bepa-lingen van de wet worden voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering, en in zoverre bij beslissing van de algemene vergadering deze bevoegdheden niet beperkt werden

Zij vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en eveneens in rechte, als eiser of verweerder. De zaakvoerder(s) moeten aile zorg besteden aan de bedrij-vigheid en belangen der vennootschap. Wanneer een zaakvoerder geen enige vennoot is mag hij niet optreden bij een verrichting waar hij een

' tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, rechtstreeks of zijde-lings. Indien er andere zaakvoerders in

functie zijn kun-nen zij optreden; indien niet dient de zaakvoerder een bijzondere algemene vergadering bijeen

te roepen.

De zaakvoerders) hebben recht op terugbetaling van verte-genwoordigings-, reis- en verblijfskosten door hen gemaakt in de uitoefening van hun mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd. Nochtans kan een vaste of veranderlijke ' bezoldiging of vergoeding voor de toekomst worden toegekend door de alge-mene vergadering.

Artikel 9. De zaakvoerder(s) samen kunnen aan één of meer personen, al dan niet vennoten, onder hun eigen verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten verlenen voor be-paalde rechtshandelingen of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen.

Bij de rechtshandelingen moet hun handtekening onmiddel-lijk worden voor-afgegaan of gevolgd door de vermelding van de hoedanigheid waarin zij optreden.

Artikel 10. Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op 3 mei om 20uur. Indien deze dag een za-terdag, zondag of een feestdag mocht zijn, zal de gewone algemene verga-rdering uitgesteld worden tot de eerstvolgen-de werkdag, op hetzelfde uur.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de be-slissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarre-kening drie weken uit te stelten. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens anders-luidende beslissing van de algemene vergadering hierom-trent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarre-kening definitief vast te stellen

De algemene vergadering mag in bijzondere zitting bijeen-geroepen worden door de zaakvoerder(s) of de commissa-ris(sen) wanneer dergelijk orgaan van de vennootschap in functie is; zij moet bijeengeroepen warden

op aanvraag van vennoten die tezamen minstens één/vijfde van het maat schap-spelijk kapitaal

vertegenwoordigen. In deze gevallen geschiedt de bijeenroeping binnen de drie maanden na aan-vraag.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaak-voerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien da-gen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, de dag en het uur van de vergadering, de plaats van de vergade-ring indien die niet is op de zetel van de vennootschap, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissarissen, alsook aan alle andere personen, die er op gerechtigd zijn en er om verzoeken

Artikel 11. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maat-'schappenliijke zetel, of op een andere plaats binnen het gerechtelijk arrondis-'sement waarbinnen de maatschappe-lijke zetel ligt, op voorwaarde dat deze plaats nauwkeurig wordt aangegeven in de bijeenroepingen. ledere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot is, en mits overhandiging van de volmacht aan de zaakvoerder(s), uiterlijk acht en veer-tig uur voor de vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Ingeval de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, oefent hij de bevoegdheden van de algemene vergadering uit zonder dat hij deze kan delegeren.

De zaakvoerder(S) en de eventuele commissaris(sen) geeft(geven) antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zo ver de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berok-kenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Onder voorbehoud van toepassing van andersluidende dwin-gende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, heeft elk aandeel recht op één stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een persoon gehuwd onder een stelsel dat een ge-meenschappelijk vermogen omvat, komt uitsluitend toe aan de persoon op wiens naam de . aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen behoren tot zijn persoonlijk vermogen dan wel tot het gemeenschappelijk vermogen dat tussen de beide echtgenoten bestaat.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Indien aandelen toebehoren aan enerzijds naakte eigenaars en anderzijds vruchtgebruikers, zal het de vruchtgebruiker (of de door de vruchtgebruikers aangewezen persoon) zijn die de rechten uitoefent.

Behalve wanneer de wet dwingend anders oplegt, worden de beslissingen in het algemeen genomen bij = volstrekte meer-derheid van de uitgebrachte stemmen, wat ook het aantal aandelen is dat op de vergadering is ; vertegenwoordigd; bij staking van stemmen wordt het voorstel aangezien als ver-worpen.

Artikel 12. De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid behoren van de algemene vergadering, Met uitzondering voor degene die bij authentieke akte dienen te gebeuren.

De datum van de jaarvergadering wordt dan geacht deze te zijn van de dcor alle aandeelhouders ondertekende beslis-singen, op voorwaarde dat deze schriftelijke beslissingen de vennootschap hebben bereikt ten laatste vijftien dagen vaar de datum voor deze vergadering in de statuten be-paald. De schriftelijke beslissing (in één of meerdere exemplaren) wordt aangevuld met een gedateerde en door al-le zaakvoerders ondertekende verklaring dat gezegde be-slissingen ten laatste vijftien dagen vàér gezegde datum, als hoger gezegd, op de zetel van de vennootschap zijn toegekomen en alle vereiste handtekeningen dragen. Indien niet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

1 . + Moór-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

modlf.l

alle schriftelijke beslissingen tijdig toekwamen moe-ten de zaakvoerders onverwijld de algemene vergadering sa-meeroepen.

Voor een buitengewone algemene vergadering wordt de datum van de vergadering deze te zijn waarop de laatste schrif-telijke beslissing(en) zijn toegekomen op de zetel van de vennootschap. De schriftelijke beslissing _ (in één of meer-dere exemplaren) wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat gezegde beslissingen op de zetel van de vennootschap zijn toegeko-men en alle vereiste handtekeningen dragen, en die tevens de datum van de laatste ontvangst vermeldt.

Uit het aan de aandeelhouders toegezonden voorstel tot te nemen beslissingen moet blijken of ieder agendapunt afzon-derlijk en zonder samenhang kan worden goedgekeurd, dan wel dat welbepaalde (of alle) agendapunten als één geheel moeten worden goed- of afgekeurd. Het voorstel kan een uiterste datum bepalen waarop de goedkeuring dient toe te komen op de zetel van de vennootschap om als geldige schriftelijke beslissing te gelden. Indien bij zulke voorwaarde niet alle beslissingen tijdig zijn toegekomen, dan verliezen alle beslissingen uit dat voorstel voortko-mende hun geldingskracht, en zal bij een opnieuw aanbieden van eenzelfde voorstel, dienen vermeld te worden om de hoeveelste aanbieding het gaat.

Artikel 13. Het boekjaar neemt aanvang op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Per 31 december van elk jaar wordt door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening opgemaakt.

De zaakvoerder(s) stellen, wanneer wettelijk vereist, bo-vendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Indien geen jaarverslag wordt opgemaakt, zal be-treffende alle situaties waarin een tegenstrijdigheid van belangen bestond tussen de vennootschap en een zaakvoerder worden gehandeld als in het Wetboek van Vennootschappen bepaald,

Artikel 14. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, afschrij-vingen, waardeverminderingen en dekkingen voor risico's en lasten, vormt de netto winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reser-'ve. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappe-lijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van (de rest van) de netto winst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitge-keerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

Artikel 15. ingeval van ontbinding, om elke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de vereffening gebeuren door de zaakvoerder(s) dan in functie, tenzij de algemene vergade-ring uitdrukkelijk één of meer vereffenaars aanstelt. Zij bepaalt dan tevens hun bevoegdheden en vergoeding evenals tezamen de wijze van vereffe-ining van de vennootschap. De vereffenaars zullen, tenzij uitdrukkelijke andersluidende beslissing van de algemene vergadering, de meest uitge-breide bevoegdheden hebben, inbegrepen de bevoegdheden als bepaald in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschap-pen.

De eerste gelden voortkomend van de vereffening zullen voor alles aangewend worden tot delging van het passief en van de lasten van de vennoot-'schap tegenover derden.

Na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van het pansief zal het batig saldo aangewend worden tot de terug-betaling aan de vennoten van het afbetaald bedrag van de aandelen.

Wat daarna beschikbaar blijft zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding met hun aantal aandelen.

Artikel 16. Voor de uitvoering van deze statuten zal elke vennoot, zaak-'voerder, commissaris, vereffenaar of gevol-machtigde van de vennootschap, die niet in België gedomi-cilieerd is en geen woonst-'keuze in België heeft gedaan, geacht worden woonstkeuze gedaan te hebben op het adres van de maat-'schappelijke zetel, waar alle mededelingen, dagvaardingen, aanmaningen en betekeningen hem geldig kun-nen gericht worden.

Artikel 17. Voor alle punten niet uitdrukkelijk in deze voorzien wordt verwezen naar het Wetboek van s Vennootschap-pen.

EXTRA-STATUTAIRE BEPALINGEN

De huidige treffen nog eenparig volgende beslissingen:

1° als niet-statutair zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur aangewezen; mevrouw VERBERGT Natascha, voornoemd, die het mandaat aan-'vaardt.

Gelet op de omvang van de vennootschap en de te verwachten ontwikkeling in de nabije toekomst besluit de algemene vergadering thans geen commissarissen aan te duiden.

2° De maatschappelijke zetel wordt thans gevestigd te 2627 Schelle, Kapelstraat 83

DERDE BESLISSING  administratieve volmacht

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan de BVBA BURCO & PARTNERS, kantoor houdende te 2020 Antwerpen, Vil-de Olympiadelaan 87-91, en haar aange-stelden, om nu en in de toekomst uit naam en voor reke-ning van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met het nemen van inschrijving bij en in verband met de Kruis-puntbank Ondernemingen, een sociaal verzekeringsfonds, de BTW-admini-'stratie en de Directe Belastingen, met daarin begrepen het verrichten van doorhalingen, opheffingen, wijzigingen en uitbreidingen van deze inschrijvingen en het ervan afstand doen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering op-geheven om veertien uur dertig.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd véér registratie, geen bedingen bevattend strijdig of niet verenigbaar met de andere bepalingen van de akte.

De notaris,

Hans Van Overloop

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

e

V oor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.05.2016, NGL 28.06.2016 16245-0262-008

Coordonnées
VERPLEGING VERBERGT

Adresse
KAPELSTRAAT 83 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande