VERTICAL HORIZON

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VERTICAL HORIZON
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 820.339.193

Publication

02/02/2015
ÿþ.r' Mod word 11.1

111 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

701

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 1 JAt1. 2015

atdeG iffie erpen

Ondernemingsnr : 0820.339.193

Benaming

(voluit) : Vertical Horizon

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Collegelaan 83 bus 13 - 2140 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en vereffening vennootschap  ontslag zaakvoerder

Op de Buitengewone Algemene vergadering dd. 12/12/2014 gehouden op de zetel van de vennnootschap werden volgende beslissingen unaniem genomen :

Kennisneming van het bijzonder verslag van de zaakvoerder en van de staat van Activa en passiva

De vergadering bespreekt het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 10/12/2014, met bijgevoegde Staat van activa en passiva gedateerd op 31/10/2014, en vandaag minder dan 3 maanden oud. Geen van de vennoten heeft opmerkingen bij dit verslag en zij verklaren zich aan te sluiten bij dit verslag.

De vergadering verklaart dat alle schulden werden betaald en dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van activa en passiva werd vastgesteld en heden, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen.

Ontbinding van de vennootschap - geen benoeming vereffenaar Na bespreking van voormeld verslag opgesteld door de zaakvoerder met bijgevoegde staat van activa en passiva en van het voormelde controleverslag, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om de vennootschap vervroegd te ontbinden.

De vergadering beslist uitdrukkelijk om geen vereffenaar aan te stellen ingevolge de bepalingen van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering en de zaakvoerders erkennen te zijn ingelicht over de inhoud van artikel 185 in fine van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontslag en kwijting aan de zaakvoerder(s)

Ten gevolge van de ontbinding eindigt het mandaat van de zaakvoerder, de heer Jadoul

Geert. De vergadering geeft algehele kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

van zijn mandaat tot op heden.

Vaststelling activa en passiva - sluiting vereffening

De algemene vergadering beslist tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap na, overeenkomstig artikel 184 85 van het Wetboek van Vennootschappen, te hebben vastgesteld dat

1° er is geen vereffenaar werd aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om

die te voldoen geconsigneerd werden, zoals gezegd;

3° alle aandeelhouders op deze algemene vergadering aanwezig zijn en met

eenparigheid van stemmen besluiten.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders in verhouding met hun aandelenbezit, zodat de vereffening door deze vermogenvermenging onmiddellijk gesloten is.

De aandeelhouders verklaren gehouden te zijn voor eventuele schulden van VOF Vertical Horizon die na heden zouden ontstaan of opeisbaar worden evenals voor alle blijvende rechten en verplichtingen van de vennootschap, fiscale en andere.

De vergadering stelt dat de vereffening hierdoor gesloten is en de Vennootschap onder Firma 'Vertical Horizon" definitief heeft opgehouden te bestaan.

Bewaring van de boeken en bescheiden

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard gedurende ten minste vijf jaar op volgend adres Collegelaan 83 bus 13, 2140 Antwerpen.

De algemene vergadering stelt vast dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.

Volmacht

De vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde aan, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KMG bvba, te 3540 Herk-de-Stad, Steenweg 153/1, evenals haar gemachtigden en aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de ontbonden vennootschap, alle formaliteiten te vervullen bij administratieve en/of fiscale diensten en bij de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' en alle documenten te ondertekenen die hiermee verband houden.

Jadoul Geert Daems Hubert

Voorzitter Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VERTICAL HORIZON

Adresse
COLLEGELAAN 83, BUS 13 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande