VERVOORDT FOUNDATION

Divers


Dénomination : VERVOORDT FOUNDATION
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 899.741.811

Publication

24/11/2014
ÿþMatl 2.0

le';( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsbiad

*14211890*

Ondernemingsnr : 0899.741.811

Benaming

(voluit) : Verwoordt Foundation

Rechtsvorm : Private Stichting

Zetel : Stokerijstraat 19, 2110 Wijnegem

Onderwerp akte : wijziging statuten

HEDEN, vijf november tweeduizend veertien

Voor Ons, Meester Patrick De Bus Sergeyssens, notaris te Antwerpen, district Borgerhout, Helmstraat 68 bus 1, notaris onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Not P. DE BUS, BTW-BE 0465.985.228 RPR Antwerpen.,

ZIJN VERSCHENEN:

De Raad van Bestuur van de private stichting genaamd Vervoordt Foundation, met zetel te 2110 Wijnegem, Kanaal, Stokerijstraat 19, BTW BE 0899.741.811, opgericht blijkens akte voor ondergetekende notaris Patrick De Bus Sergeyssens te Antwerpen, district Borgerhout op één augustus tweeduizend en acht, waarvan de statuten werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en werden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van eenentwintig augustus tweeduizend en acht daarna onder nummer 08137469.

B- De Raad van Bestuur heeft met eenparigheid van stemmen besloten de statuten te wijzigen als volgt:

1.de naam van de private stichting wordt gewijzigd van Vervoordt Foundation naar Axe! & May Vervoordt Foundation en men voegt toe aan artikel 1 dat: "De private stichting werd opgericht door de Heer VERVOORDT Axel Peter Germain , geboren te Wilrijk op negenentwintig juni negentienhonderd zevenenveertig, wonende te 2970 Schilde, Kasteel van 's- Gravenwezel Sint Jobsteenweg 64, echtgenoot van mevrouw SCHELKENS Maria Achilles Julia."

Hierdoor luidt artikel 1 van de statuten voortaan als volgt:

"Artikel 1. - Naam.

De private stichting draagt als naam "Axel & May Verwoordt Foundation".

De private stichting werd opgericht door de Heer VERVOORDT Axel Peter Germain , geboren te Wilrijk op negenentwintig juni negentienhonderd zevenenveertig, wonende te 2970 Schilde, Kasteel van 's- Gravenwezel Sint Jobsteenweg 64, echtgenoot van mevrouw SCHELKENS Maria Achilles Julia,

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de private stichting moeten de naam vermelden, onmiddellijk voorafgegaan door de woorden "private stichting" alsook het adres van de private stichting."

De Raad van Toezicht verklaart dat hij zijn vetorecht, zoals voorzien in artikel 8, f) van de statuten, met betrekking tot de voorgaande beslissing van de Raad van Bestuur niet uitoefent.

2. De Raad van Bestuur geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de private stichting. Hij moet deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van Koophandel.

3.Er wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCANT, gevestigd te 2000 Antwerpen, Jan Van Gentstraat 7, bus 301, RPR Antwerpen 0504.922.909, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om namens de private stichting alle formaliteiten te vervullen voor de wijzigingen bij de dienst van de kruispuntbank en de BTW-administratie.

WAARVAN AKTE

Verleden te Schilde, 's Gravenwezel, op bovengemelde datum.

Nadat de akte werd voorgelezen en toegelicht als voormeld hebben de comparanten met Ons, Notaris getekend.

(volgen de handtekeningen)

+

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte

coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VERVOORDT FOUNDATION

Adresse
STOKERIJSTRAAT 19 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande