VERZEKERINGEN FREDRIX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERINGEN FREDRIX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.247.391

Publication

12/03/2014
ÿþfi

Mod Word 11.1

13; h de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- behoud, aan he Betgisc Staatsbi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Mnnitturbelge_

Ondernemingsar : 0448247391

Benaming

(voluit) Ï Verzekering Fredrix

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Alfredlel 7 - 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming

Bij algemene vergadering van 30 december 2013 wordt benoemd tot bestuurder bvba Verzekeringen Ferny, vertegenwoordigd door zaakvoerder Michael Van Heyst en dit met ingang vanaf 1 Januari 2014.

Bovendien wordt met eenparigheid van stemmen het ontslag aangenomen van bestuurder Leo Fredrix en dit met Ingang vanaf 1 januari 2014, Voor het uitgeoefende mandaat wordt hem kwijting en decharge gegeven

Er wordt eveneens beslist de maatschappelijke zetel en het vestigingsadres te verplaatsen naa Turnhoutsebaan 365 te 2110 Wijnegem en dit eveneens met ingang vanaf 0110112014.

Leo Fredrix Verzekeringen Ferny

(vertegenwoordigd door Michael Van Heyst)

bestuurder bestuurder

ontslagnemende

1rV>W,~" <.+r.,9_ ~ 1" :; t

~rTx ~

v/7irÿti}~frm ~, ' ..

1 _ ~ j j:it`-iie 1 ~, ~j

Griffie

*14060813*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien Van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam " en handtekening.

03/01/2014
ÿþ mad 11.1

i ii.4 Zi ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergetznd tert,jrze van de flechfhaiet) van Koopharrdei ëe it%arpen, op

Griffie J uric. rite

Voor-

behoudenI aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0448.247.391

Benaming (voluit) : VERZEKERINGEN FREDRIX

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid

Zetel: ALFREDLEI 7

2930 Brasschaat

Onderwerp akte :Wijziging statuten inhoudende een kapitaalverhoging en een omzetting . naar een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Tekst ; Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Hans; De Decker te Brasschaat op 2 december 2013, geregistreerd zes bladen twee verzendingen te Brasschaat Registratie Il op 9 december 2013, boek 199 blad 64 vak 3, ontvangen vijftig euro, de eerstaanwezend= inspecteur a.i. (getekend) M. De Vos, dat deze vergadering beslist heeft hetgeen volgt

Eerste beslissing

Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met drieëntwintigduizend vijfhonderd negenenveertig euro drieënnegentig cent (¬ 23.549,93) om het brengen van duizend tweehonderd negenendertig euro zevenenveertig cent (¬ 1.239,47) op vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro veertig cent (¬ ; 24.789,40) door incorporatie in het kapitaal van gemeld bedrag van drieëntwintigduizend vijfhonderd negenenveertig euro drieënnegentig cent (¬ 23.549,93) dat zal worden afgenomen van de reserves van de vennootschap, met uitgifte van 950 nieuwe aandelen.

;? Hierop stelt de vergadering vast dat het kapitaal van de vennootschap voortaan vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro veertig cent (¬ 24.789,40) bedraagt, en vertegenwoordigd wordt door 1.000; gelijke kapitaalsaandelen, met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (¬ 24,79) per; aandeel.

Tweede beslissing:

Aanpassing van de statuten aan te passen aan het genomen besluit, door vervanging van de tweede zin van; artikel 5 als volgt:

De tweede zin van artikel 5 wordt vervangen door hetgeen volgt:

"Het minimumbedrag is vastgesteld op vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro veertig cent (¬ , 24.789,40)."

En vervanging van de eerste zin van artikel 6 als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal wordt gesplitst in duizend (1.000) maatschappelijke aandelen met ieder een: nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (¬ 24,79).

Derde beslissing: Verslag van de bestuurder en verslag van bedrijfsrevisor.

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van; de bestuurder ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap, van de eraan gehechte staat evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Elke aandeelhouder erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis genomen te hebben.

Het verslag van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA "PARMENTIER GUY", bedrijfsrevisorenkantoor met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Valkenlaan 31 vertegenwoordigd door de: heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor besluit met volgende woorden:

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, feri gelegenheid van de omvorming van de Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid; "VERZEKERINGEN FREDRIX" tot een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan; ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van aile eventueel; niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1 s Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief,' zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 september 2013 van genoemde vennootschap die het;

ii_bealma_sorgaan man ele_vennaotschapheefí. op_gesteld,_be_eeplaatsgebad, __ _ _ _,_µ _. __ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

) rrsod 11.1

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de' omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 1.244.460,54 EUR blijkt en niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad,

3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 30 september 2013 HOGER is dan het op die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 1.239,47 EUR en dit ten belope van 1,243.221,07 EUR.

Schoten, 29 november 2013

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

Een exemplaar van deze verslagen en van de staat zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, tegelijkertijd met een uitgifte van onderhavig verslagschrift.

De algemene vergadering keurt eenparig de verslagen en de staat goed.

Vierde beslissing: Omzetting van de vennootschap in een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De algemene vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de rechtsvoren aan te nemen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal van de vennootschap en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid.

De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in het rechtspersonenregister, te weten het nummer 0448.247.391. De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 30 september 2013, en waarvan een exemplaar wordt aangehecht aan het verslag van de bedrijfsrevisor.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de maatschappelijke boekhouding.

Overeenkomstig artikel 786 van het Wetboek van Vennootschappen zal het vast gedeelte van het kapitaal van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid na de omzetting gelijk zijn aan het kapitaal van de vennootschap voor de omzetting, met name aan vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro veertig cent (e 24.789,40).

De duizend (1.000) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

De aandelenverhouding doet zich als volgt voor:

1. de heer FREDRIX Leo, voornoemd, eigenaar van vijfhonderd tachtig aandelen: 580

2. mevrouw dE KORT Christine, voornoemd, eigenaar van vierhonderd aandelen: 400

3. de heer FREDRIX Gert, voornoemd, eigenaar van twintig aandelen 20

Totaal< duizend (1.000) aandelen 1.000 Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen genomen.

Vijfde beslissing

Aanneming van de statuten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de

voornaamste kenmerken luiden als volgt :

1.Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming ; VERZEKERINGEN FREDRIX (artikel 1)

2.Duur : onbepaald (artikel 4)

3.Zetel : Alfredlei 7 te 2930 Brasschaat (artikel 3)

4.kapitaal: het kapitaal is onbeperkt. Het kapitaal bij de omzetting bedroeg 24.789,40 euro. Het vast gedeelte

van het kapitaal is gelijk aan 24.789,40 euro, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen met een nominale waarde

van 24,79 euro (artikel 5)

6. begin en einde boekjaar: telkens van één januari tot eenendertig december van ieder kalenderjaar (artikel

32).

7.Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo:

Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt

a) voor het aanleggen van de wettelijke reserve, zoals de wet voorschrijft

b) er kan eventueel een dividend worden toegestaan op het deel van het gestorte kapitaal. Het dividend mag in geen geval hoger zijn dan dit vastgesteld conform het Koninklijk Besluit van acht januari negentienhonderd tweeënzestig tot vaststelling van de voorwaarden tot erkenning van de nationale groeperingen van coöperatieve vennootschappen en van de coöperatieve vennootschappen voor de Nationale Raad voor de Cooperatie.

c) het overschot reserveren of overdragen

Artikel 34. De eventuele toe te kennen ristorno mag aan de vennoten alleen warden uitgekeerd naar rato van de

verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan.

8.Bestuur:

Artikel 17.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van uik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



be Îéiding' Ven de vennootschap berust bij één bestuurder of meer bestuurders, die niet noodzakelijk vennoot,' moeten zijn en die benoemd worden door de Algemene Vergadering.

De duur van het mandaat van de bestuurders en het aantal bestuurders wordt vrij bepaald door de Algemene Vergadering.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. De Algemene Vergadering kan een vergoeding aan de bestuurder(s) toekennen.

De bestuurder is na verstrijken van het mandaat herkiesbaar. Als de bestuurders een opdracht vervullen met bijzondere of vaste prestaties, mag hiervoor een vergoeding worden toegekend. Deze vergoeding mag in geen geval een participatie in de vennootschapswinst zijn.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Artikel 18. Ingeval van een vacature van een bestuurderspiaats, mag door de Raad van

Bestuur voorlopig in vervanging worden voorzien, in afwachting van een definitief besluit hierover van de volgende Algemene Vergadering. De bestuurder die een ander bestuurder vervangt, maakt diens mandaat af. Artikel 19. Indien meerdere bestuurders worden verkozen handelt het bestuursorgaan als college (raad van bestuur genaamd), dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De raad van bestuur kiest, onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter .

Hij vergadert telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op bijeenroeping en onder voorzitterschap van de voorzitter of, zo deze verhinderd is, van de ondervoorzitter.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen en wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Bij staking van stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.

Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Elke bestuurder mag maar één andere bestuurder vertegenwoordigen.

ln zoverre de wet er zich niet tegen verzet, kunnen de besluiten van de raad van bestuur ook worden genomen bij éénpang schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Een bestuurder die rechtstreeks belang heeft bij één of meer door de raad van bestuur te beslissen punten, mag niet deelnemen aan de stemming hierover.

De beslissingen worden opgenomen in notulen, die in een bijzonder register worden ingeschreven en ondertekend door alle aanwezige bestuurders,. Afschriften of uittreksels voor te brengen in of buiten rechte moeten door de hiervoor aangewezen bestuurders worden ondertekend.

Artikel 20. Het bestuursorgaan is met de meest uitgebreide macht bekleed voor aile handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is,

Het bestuursorgaan is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig kunnen zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet, de statuten of het inwendig reglement alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aldus heeft het bestuursorgaan de macht om, ondermeer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen:

alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, ondermeer roerende of onroerende goederen in huur te nemen of te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; leningen aan te gaan, het vermogen van de vennootschap geheel of ten delen in pand te geven of met hypotheek te bezwaren, met afstand van hypotheek, voorrecht en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren, dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap, in rechte op te treden namens de vennootschap, de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren; de hem verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkt lastgeving aan een lasthebber die niet noodzakelijk een vennoot of bestuurder moet zijn

Artikel 21. Het bestuursorgaan mag zijn bevoegdheden gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of aan derden.

Zo mag hij ondermeer het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat toevertrouwen aan een gedelegeerd bestuurder.

Het bestuursorgaan bepaalt de vergoeding verbonden aan deze opgedragen bevoegdheid, doch met inachtneming van de bepalingen hiervoor.

Artikel 22.

Onverminderd de vertegenwoordiging voor beroepsdaden, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig verbonden door de enige bestuurder of, indien twee of meer bestuurders werden benoemd, door twee bestuurders gezamenlijk optredend. Ten overstaan van derden moeten deze bestuurders in geen geval van een voorafgaand besluit van het bestuursorgaan doen blijken.

Artikel 23. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en de op regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Indien blijkens die bepalingen geen commissaris moet worden benoemd, en de algemene vergadering niet tot die benoeming overgaat, heeft ieder vennoot individueel, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een

.çp.minissaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een of meer onbezoldigde met de controle belaste venno(o)t(en) aan te stellen conform artikel 385 van het Wetboek van vennootschappen, dan wel een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria.

Indien geen commissaris werd benoemd of met de controle belaste vennoot werd aangesteld, kan iedere vennoot zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant, De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap. Zij hebben afzonderlijk of gezamenlijk een onbeperkt onderzoeks- en controlerecht op alle verrichtingen van de vennootschap.

Ze kunnen ter plaatse inzage krijgen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en van alle geschriften van de vennootschap.

9. Doel

De vennootschap heeft als doel: Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de makelaarsactiviteiten in alle verzekeringen hoegenaamd, de vertegenwoordiging van verzekeringsmaatschappijen, de schatting van sinisters, de verdediging van verzekerden voor alle rechtsinstanties, de invordering lastens de verantwoordelijken van ongevallen van alle schadevergoedingen, het regelen van rampen, het betalen van premiën en in het algemeen alles wat verband houdt met verzekeringsovereenkomsten hoegenaamd, niets uitgezonderd.

De vennootschap kan het mandaat van bestuurder en vereffenaar in vennootschappen waarnemen, evenals andere functies binnen de grenzen voorzien door de Wet.

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor rekening mogen doen maar ook voor rekening van haar leden, en zelfs voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionair.

Zij mag ook aile financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Naast haar verzekeringsactiviteiten, zal de vennootschap tevens de activiteit van zelfstandig agent voor de spaarbank H.B.K, waarnemen. Zij zal alle activiteiten mogen uitvoeren welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de activiteit van zelfstandig agent van de spaarbank.

De onderneming kan ter verwezenlijking van haar doel zakelijke rechten verkrijgen, en verlenen op onroerende goederen zowel gebouwd als ongebouwd.

10. Jaarvergadering:

De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen, op Juni om 11 uur of, indien dit neen werkdag is, de daaropvolgende werkdag om elf uur op de zetel van de Vennootschap. De voorzitter van de raad van bestuur, of bij ontstentenis de hiervoor aangewezen bestuurder, roept de gewone algemene vergaderingen en de buitengewone of bijzondere algemene vergaderingen bijeen.

De oproeping geschiedt uiterlijk acht dagen v66r de geplande vergadering, met vermelding van de agendapunten. De oproepingen gebeuren door middel van een aangetekende brief of enig ander middel dat vergelijkbare waarborgen biedt.

Artikel 25. De algemene vergadering wordt voorgezeten door het bestuursorgaan of door de voorzitter van de raad van bestuur of bij ontstentenis door de oudste in dienstjaren aanwezige bestuurder,

Artikel 26. Iedere vennoot mag slechts één andere vennoot vertegenwoordigen.

leder vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit. indien het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, dan worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

zesde beslissing

Het ambt van bestuurder in de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid van de heer FREDRIX Leo Victor Maria, NN 60.09.05 459-35, wonende te 2930 Brasschaat, Alfredlei 7 vervalt ingevolge voormelde omvorming te rekenen vanaf 2 december 2013.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het vorige en het lopende boekjaar geldt ais kwijting voor de uittredende bestuurder voor de uitoefening van zijn mandaat tijdens het boekjaar aangevangen op 1 januari 2013 tot op 2.12.2013.

Zevende beslissing

De algemene vergadering benoemt in de functie van bestuurder, te rekenen vanaf heden en voor een onbepaalde duur, de heer FREDRIX Leo, voornoemd.

Het mandaat van bestuurder is kosteloos behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, zoals voorzien in artikel achttien van de statuten.

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen omdat de vennootschap er niet toe gehouden is. Achtste beslissing

De vergadering verleent aan de aangestelde bestuurder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uitte voeren. Negende beslissing

Er werd bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, verleend aan de heer Hans Van der Borght en mevrouw Katrijn De Vreese van boekhoudkantoor Fiduciaire Fiscura BVBA, gelegen te 2100 Deurre, Ter Rivierenlaan 188, in voorkomend geval elk met recht om alleen op te treden of iemand in de plaats te stellen, teneinde:

- bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank Voor Ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen

.inzake de-inschrijvingen, wijzigingen-(voorgaande,.huidige-en toekomstige).en schrappingenr alsook

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r mod 11.1

- de formaliteiten te vervullen inzake Directe belastingen, BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW nummer, het ondertekenen en indienen van aangiften en verzoekschriften, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor analytisch uittreksel

de notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van de akte met aangehechte verslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 31.08.2016 16550-0107-013

Coordonnées
VERZEKERINGEN FREDRIX

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 365 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande