VERZEKERINGEN HENDERICKX & C°

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERZEKERINGEN HENDERICKX & C°
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 445.533.668

Publication

12/12/2013
ÿþ Mal W°rd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mItIqq!pjltmllo

Qndernernïngsnr : 0445.533.668 Benaming

(voluit)

(verkort) :

VERZEKERINGEN HENDERICKX & C°

NEERGELEGD

02 -12- 2013

Criffim

faBlEFJ1= RFc:HTBANK van

KOOPHANDEL-te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel " Zimmerplein 27 bus 1B te 2500-Lier (volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING : Eerste

kapitaalvermindering door inkoop van eigen aandelen met het oog op hun onmiddellijke vernietiging  inkoop van eigen aandelen met het oog op hun onmiddellijke vernietiging  Tweede kapitaalvermindering door terugbetaling aan de aandeelhouders  STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 27 november 2013, ` geregistreerd te LIER op 28 november 2013, boek 208 blad 49 vak 15, vier bladen geen verzending. Ontvangen: vijftig euro (50,00 ¬ ). Ontvanger a.i, (get.) S. Casteels, attaché, houdende proces-verbaal van de voltallige buitengewone algemene vergadering, blijkt dat volgende besluiten genomen werden: EERSTE KAPITAALVERMINDERING door INKOOP VAN EIGEN AANDELEN met het oog op hun onmiddellijke vernietiging: De algemene vergadering stelde vast dat het maatschappelijk kapitaal thans beloopt op 99.157,41 euro en vertegenwoordigd wordt door 400 aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, De algemene vergadering besluit tot een eerste vermindering van het kapitaal van de vennootschap, met, terugbetaling aan de aandeelhouders in toepassing van de artikelen 612, 613 en 621,1° van het Wetboek van, Vennootschappen, door inkoop van 33 eigen aandelen met het oog op hun onmiddellijke vernietiging, aan een' totale inkoopprijs van 19.317,21 euro,

waarbij a) het kapitaal verminderd wordt met een bedrag van 8.180,37 euro, om het te brengen van 99.157,41' euro op 90.977,04 euro; en b) de passiefpost "Overgedragen resultaat" verminderd wordt met een bedrag van: 8.615,53 euro om het te brengen van 8.615,53 euro op 0,00 euro;

en c) de passiefpost "Beschikbare reserves" verminderd wordt met een bedrag van 2.521,31 euro om het te' brengen van 76.597,12 euro op 74.075,81 euro,

De algemene vergadering besloot dat het bedrag van de kapitaalvermindering tot beloop van 8.180,37 euro zal. worden aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap, in overeenstemming te brengen met de beslissing tot inkoop en onmiddellijke vernietiging van de ingekochte' aandelen.

Deze kapitaalvermindering met vernietiging van aandelen vond plaats onder de opschortende voorwaarde van de verwerving door de vennootschap van de voormelde 33 eigen aandelen.

De terugbetaling aan de aandeelhouders zal niet kunnen geschieden zolang de schuldeisers die binnen de' termijn van 2 maanden te rekenen vanaf de bekendmaking van dit besluit in de Bijlage tot het Belgisch; Staatsblad hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om: zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

INKOOP VAN EIGEN AANDELEN met het oog op hun onmiddellijke vernietiging: De algemene vergadering besloot ter uitvoering van de beslissing tot kapitaalvermindering die voorafgaat, over te gaan tot de inkoop van 33 eigen aandelen met het oog op hun onmiddellijke vernietiging, aan een inkoopprijs van 585,37 euro per aandeel. De totale inkoopprijs bedraagt bijgevolg 19.317,21 euro, die op het kapitaal wordt toegerekend ten belope van de fractiewaarde per aandeel, derhalve in totaal 8.180,37 euro en voor het saldo op de passiefposten "Overgedragen resultaat" voor 8.615,53 euro en op "Beschikbare reserves" voor 2.521,31 euro. De vergadering stelde vast en alle aandeelhouders erkenden dat alle aandelen van de vennootschap volledig volgestort zijn en dat de vennootschap voor deze inkoop van eigen aandelen met het oog op hun onmiddellijke vernietiging beschikt over voldoende overgedragen winsten opdat het saldo van de inkoopprijs (van 585,37 euro per ingekocht aandeel), in de mate waarin zij de fractiewaarde per aandeel overtreft, kan worden toegerekend op voor uitkering vatbare winst in de zin van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING van de inkoop van eigen aandelen en van de daaropvolgende de kapitaalvermindering: De algemene vergadering stelde vast dat, en alle aandeelhouders erkenden dat, nadat )Set aanbod tot inkoop van eigen aandelen in uitvoering van de beslissing tot kapitaalvermindering aan alle aandeelhouders op gelijke wijze is gedaan, enkel

a) de heer HENDERICKX Koenraad Cyriel Melanie 32 eigen aandelen aan de vennootschap heeft verkocht den overgedragen voor een prijs 585,37 euro per aandeel, hetzij voor een inkoopprijs van 18.731,84 euro voor deze 32 aandelen.

b) de heer DANIELS Steven Josephus Mathilde 1 eipen aandeel aan de vennootschap heeft verkocht en overgedragen voor een prijs 585,37 euro per aandeel, hetzij voor een inkoopprijs van 585,37 euro voor dit aandeel.

Voor zoveel als nodig bevestigden aile aandeelhouders dat zij met de andere aandelen in hun bezit 'verzaakten aan het aanbod tot inkoop en daarvan uitdrukkelijk afstand deden.

Overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen zal de betaling niet kunnen geschieden zolang de schuldeisers die binnen de termijn van 2 maanden te rekenen vanaf de bekendmaking van dit besluit in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, Penzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

De algemene vergadering stelde vast dat door deze inkoop van eigen aandelen de opschortende voorwaarde vermeld in het besluit van de eerste kapitaalvermindering onder 1 is vervuld, zodat de in het desbetreffend besluit vermelde eerste kapitaalvermindering ten bedrage van 8.180,37 euro en de hiermee verbonden vernietiging van de 33 ingekochte eigen aandelen definitief zijn.

De vergadering gelastte de raad van bestuur zorg te dragen voor de vernietiging van de voormelde 33 ingekochte aandelen en de aanpassingen in het register van aandelen op naam.

TWEEDE KAPITAALVERMINDERING door terugbetaling aan de aandeelhouders: De algemene vergadering besloot tot een tweede vermindering van het kapitaal van de vennootschap met terugbetaling aan de aandeelhouders in toepassing van de artikelen 612 en 613 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het kapitaal verminderd wordt met een bedrag van 29.477,04 euro, om het te brengen van 90.977,04 euro op éénzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00). Deze kapitaalvermindering geschiedde zonder vernietiging van aandelen, doch met behoud van de fractiewaarde van elk aandeel, door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders, te verdelen onder de 367 aandelen, hetzij 80,32 euro per aandeel.

De algemene vergadering besloot dat deze tweede kapitaalvermindering zal worden aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

De terugbetaling aan de aandeelhouders zal niet kunnen geschieden zolang de schuldeisers die binnen de termijn van 2 maanden te rekenen vanaf de bekendmaking van dit besluit in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

VERMINDERING van de 'WETTELIJKE RESERVE" door terugbetaling aan de aandeelhouders: Gezien het kapitaal verminderd werd tot 61.500,00 euro, besloot de algemene vergadering vervolgens de 'Wettelijke reserve" te verminderen met een bedrag van 3.761,75 euro, om de 'Wettelijke reserve" te brengen van 9.915,74 euro op 6,153,99 euro.

De terugbetaling aan de aandeelhouders, hetzij 10,25 euro per aandeel, zef niet kunnen geschieden zolang de schuldeisers die binnen de termijn van 2 maanden te rekenen vanaf de bekendmaking van dit besluit in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen. STATUTENWIJZIGINGEN: De algemene vergadering besloot de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten en aan de thans vigerende wetsbepalingen.

De algemene vergadering besloot dan ook de teksten van de artikels 5, 7 en 29 van de statuten op te heffen en te vervangen door volgende teksten:

ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt éénzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00).

Het wordt vertegenwoordigd door 367 stemgerechtigde aandelen op naam op naam of gedematerialiseerde aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/367ste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

ARTIKEL 7 - AARD VAN DE EFFECTEN

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam.

Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen, en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgang en met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt (bij)gehouden in de zetel van de vennootschap. Het register van aandelen kan in elektronische vorm aangehouden worden.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

3, Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeninginstelling of bij een erkende rekeninghouder.





" . Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam, ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4, De aandeelhouder kan op , zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de. volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeerhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder worden de aandelen geboekt bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten ' schrappen.

6. De overdrachten en de overgangen van aandelen, evenals de omzetting van de aandelen op naam in gedematerialiseerde effecten of andersom, gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf ` de datum van inschrijving ervan in het betrokken register,

7. ln geen geval en onder geen enkel voorwendsel mogen de aandeelhouders, noch hun schuldeisers, erfgenamen en rechthebbenden van een vennoot, de zegels doen leggen op het vermogen van de vennootschap, terwijl deze laatsten zich niet mogen mengen in het beheer of de zaken van de vennootschap.

ARTIKEL 29 - TOELATINGSVOORWAARDEN

De houders van de gedematerialiseerde effecten moeten uiterlijk 5 werkdagen vnôr de vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen vermeld in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder opgesteld attest, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde effecten tot de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, neerleggen.

De raad van bestuur kan eisen dat de houders van de effecten op naam, uiterlijk 5 werkdagen vôór de vergadering, de raad van bestuur schriftelijk inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming zullen deelnemen.

COORDINATIE VAN STATUTEN: De algemene vergadering machtigde de gedelegeerd-bestuurder, heer Koenraad HENDERICK, de coördinatie van statuten op te stellen en neer te leggen overeenkomstig de besluiten die voorgaan.

MACHTIGINGEN: Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan SBB Accountants & Adviseurs te Lier, Lintsesteenweg 27/1, aile bestuursorganen en aangestelden ervan, die elk afzonderlijk kunnen optreden, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen voor:

- de inschrijvingen in het Rechtspersonenregister (RPR), Kruispuntenbank van Ondernemingen (KBO) of latere wijzigingen of schrappingen van de genomen inschrijving;

- het vervullen van de formaliteiten bij de Besturen der Directe Belastingen, B.T.W., Sociale Zekerheid en andere administraties;

- daarvoor elle documenten, stukken en akten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier.

Nedergelegd tegelijk met uitgifte akte van 27,11.2013; ontledend uittreksel ervan; coördinatie van statuten per

27.11.2013; verklaring om te voldoen aan art. 75, 2° Wb. Venn.

J

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

05/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 04.06.2013 13145-0171-015
18/04/2013
ÿþ Mod Wart 11.1

i," ,Éi,tÈ?~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- p. I r r r."."

behouder ~~t

aan het

Belgisch

Staatsblai

-9 -04- 2013

G~~T~f?,,l'~

KOOPt~i,Piî~~L:,nevlECKW.Li=N

Ondernemingsnr : 0445.533.668

Benaming

(voluit) : Verzekeringen Henderickx & C°

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zimmerplein 2711 B - 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 26 maart 2013:

Tijdens de vergadering werd er, met éénparigheid van stemmen, beslist om de heer Steven Daniels wonende te 2160 Wommelgem, Schawijck 1, aan te stellen tot bestuurder binnen de vennootschap en dit me ingang van 1 april 2013.

Zijn mandaat zal lopen tot op de gewone algemene vergadering te houden in 2017 en is onbezoldigd.

De heer Koenraad Henderickx

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1111 II VI VI Vllgl II III I~ IIII iu

tswtsouder *11112958*

ran bat

Zetgisch

Staatsbiat

NEERGELEGD

0.8 -07- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOC3PHANCeIYe MECHELEN



Ondernerningsnr : 0445.533.668

{volaal : Verzekeringen Henderickx 84 C°

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Zimmerpfein 27 1B - 2500 Lier

Onc?grti,renetc ; Herbenoeming bestuurders

1. Uittreksel uit de algemene vergadering van 19 mei 2011.

De Algemene Vergadering stelt vast dat de mandaten van de bestuurders op datum van vandaag verlopen. De Vergadering beslist éénparig om de mandaten van beide bestuurders te hernieuwen voor een periode van zes jaar. De bestuurders, tevens aandeelhouders, aanvaarden hun benoeming. De hernieuwde mandaten verlopen op de Algemene Vergadering van 2017.

Waarvan akte,

Koenraad Henderickx

Gedelegeerd bestuurder

2. Uittreksel uit de vergadering van de raad van bestuur van 19 mei 2011.

Ingevolge de herbenoeming van de bestuurders door de Algemene Vergadering beslist de Raad :

1) De Heer Koenraad Henderickx te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder.

Waarvan akte,

Koenraad Henderickx

Gedelegeerd bestuurder

Met ingang van 16 januari 2009 wordt het mandaat als bestuurder van Insurconsult NV met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Zimmerplein 27 bus 1B met als vaste vertegenwoordiger de heer Karel Henderickx, wonende te 2500 Lier, Zimmerplein 27 bus 1C, stopgezet.

Waarvan akte,

Koenraad Henderickx

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.05.2011, NGL 01.06.2011 11143-0124-017
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 29.06.2010 10226-0174-016
18/05/2010 : ME070912
24/06/2009 : ME070912
02/07/2008 : ME070912
09/07/2007 : ME070912
11/06/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

iu111~uu

508277~u~~u

~~e{ ~-

~~~~4

2 - JUNI 2015

R KDvP.-iAs" ±CEt_

R~~1~ rE LL=ri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 445.533.668

Benaming

(voluit) : VERZEKERINGEN HENDERICKX & C°

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zimmerplein 27 bus 1B - 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel uit het bijzonder verslag van het bestuursorgaan met betrekking tot het verlenen van financiële bijstand dd. 22 maart 2013

Hierbij hebben wij het genoegen u verslag uit te brengen in het kader van artikel 629 van het Wetboek van Vennootschappen,

Dit bijzonder verslag bevat de volgende elementen:

 Redenen voor de verrichting;

 Het belang van de vennootschap bij het aangaan van de verrichting;

 Voorwaarden waartegen de verrichting wordt aangegaan;

 De aan de verrichting verbonden risico 's voor de liquiditeit en solvabiliteit van de vennootschap;

 De prijs waartegen de verrichting wordt aangegaan

 Vermogensrechtelijke gevolgen voor de vennootschap.

Het voorstel tot het verlenen van financiële bijstand onder de vorm van het toestaan van een lening door de vennootschap, ten bedrage van 78.697,95 EUR, zal voorgelegd worden aan de algemene vergadering op 26 maart 2013.

1. Redenen voor de verrichting

Het bestuursorgaan wenst over te gaan tot het verlenen van financiële bijstand onder de vorm van het toestaan van een lening om de volgende redenen:

" In het kader van een gefaseerde intreden van de heer Steven Daniëls, wenst de heer Koenrad Henderickx een pakket aandelen te verkopen.

De Raad is van oordeel dar de intrede van de heer Sxeven Daniëls de commerciële draagkracht van de vennootschap zal versterken en wenst de continuïteit van dit effect te bestendigen.

2. Het belang van de vennootschap bij het aangaan van de verrichting:

Het bestuursorgaan meent dat de vennootschap belang heeft bij het aangaan van deze verrichting om de continuïteit van de vennootschap en het aandeelhouderschap op lange termijn te verzekeren;

3. Voorwaarden waartegen de verrichting wordt aangegaan

De voorwaarden waartegen de voorgestelde verrichting wordt aangegaan zijn de volgende:

- De schuldenaar lost de hoofdsom af met een vaste maandelijkse aflossing van 1.110,34 ¬

aan het einde van elke maand.

- De marktconforme rente bedraagt 3% over de ganse looptijd van de lening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4. De aan de verrichting verbonden risico 's voor de vennootschap

Het bestuursorgaan is van mening dat de aan de verrichting geen risico's verbonden zijn. Het bestuursorgaan heeft de kredietwaardigheid van iedere betrokkene partij onderzocht en concludeert dat de partijen voldoende kredietwaardig zijn en geen risico's voor liquiditeit en solvabiliteit van de vennootschap verbonden zijn.

5. De prijs waartegen de derde geacht wordt de aandelen te verkrijgen bedraagt 78.697,95 ¬ .

6. Vermogensrechteriijke gevolgen voor de vennootschap en de hoedanigheid van de begunstigde.

De Raad is van oordeel dat deze verrichting de vermogensrechterlijke toestand van de vennootschap niet aantast en er op het gebied van de aangegane verbintenissen, contracten en zekerheden geen gevolgen zijn. het bestuursorgaan heeft de kredietwaardigheid van de begunstigde onderzocht en concludeert dat de partij voldoende kredietwaardig is.

Het bestuursorgaan is dan ook van mening dat de wettelijke voorwaarden voldaan zijn en beslist de in onderhavig verslag opgenomen beslissing goed te keuren.

Het bestuursorgaan stelt aan de algemene vergadering voor de voorgenomen verrichting goed te keuren.

De vergadering wordt beëindigd, na unanieme goedkeuring en ondertekening van onderhavige notulen.

Bestuurder

De heer Koenraad Henderickx

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2006 : ME070912
24/02/2006 : ME070912
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 24.06.2015 15207-0522-016
26/07/2005 : ME070912
21/06/2004 : ME070912
02/07/2003 : ME070912
11/12/2002 : ME070912
05/07/2002 : ME070912
04/07/2001 : ME070912
01/07/1999 : ME070912
11/06/1999 : ME070912
14/05/1996 : ME70912
24/02/1993 : ME70912
01/01/1993 : ME70912
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.05.2016, NGL 17.06.2016 16182-0548-016

Coordonnées
VERZEKERINGEN HENDERICKX & C°

Adresse
ZIMMERPLEIN 27, BUS 1 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande