VERZEKERINGEN VAN PEER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VERZEKERINGEN VAN PEER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 869.458.906

Publication

23/04/2015
ÿþmad 1 t.i

Onclernemingsnr :0869.458.906

Benaming (voluit) : VERZEKERINGEN VAN PEER

(verkort) : ï;

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : te 2288 Grobbendonk, Schurveld 14

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Heden, dertig maart tweeduizend vijftien.

Op mijn kantoor te Antwerpen, wordt voor mij, Meester Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018,' Antwerpen, Broederminstraat 9, de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de;; vennootschap onder firma "VERZEKERINGEN VAN PEER", gevestigd te 2288 Grobbendonk, Schurveld 14,i, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Turnhout) met ondernemingsnummer 0869.458.906.

Opgericht blijkens onderhandse akte de dato 19 augustus 2004, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch' Staatsblad van 26 oktober daarna, onder nummer 04150517 en waarvan de statuten het laatst werden gewijzigd,, ingevolge een besluit van de buitengewone algemene vergadering de dato 30 december 2014, waarbij het kapitaal werd verhoogd met een bedrag van HONDERDDRIEËNVEERTIGDUIZEND EURO (E 143.000,00),, en meteen daaropvolgend werd verminderd met een bedrag van HONDERDVIERENTWINTIGDUJZEND ZESHONDERDENVIJF EURO DRIEËNTWINTIG CENT (E 124.605,23), nog te publiceren in de bijlagen tot;; het Belgisch Staatsblad.

Samenstelling van de vergadering

Zijn daartoe vertegenwoordigd, als nagemeld, de volgende vennoten:

1) de heer VAN PEER Alex Alfons Madeleine, van Belgische nationaliteit, geboren te Lier op 6 juli 1964, met;: rijksregisternummer 640706-171-72, wonende te 2288 Grobbendonk, Schurveld 14, die verklaart eigenaar tel'

zijn van vijfhonderd (500) deelbewijzen. " ,

,! 2) mevrouw VERWI P Ann Francine Mathilde, geboren te Lier op 6 augustus 1965, met rijksregisternummer 650806-326-42, wonende te 2288 Grobbendonk, Schurveld 14, die verklaart eigenares te zijn van vijfhonderd'; (500) deelbewijzen.

Hetzij in totaal twee vennoten met in totaal duizend (1000) deelbewijzen.

Volmacht

De comparanten worden alhier vertegenwoordigd door mevrouw DUMOULIN Delphine Marie Ann Christiane Julie, notarieel juriste, geboren te Roeselare op 6 juni 1987, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat' 153, blijkens de onderhandse volmacht hieraan gehecht.

Bureau

De vergadering wordt geopend om achttien uur dertig onder het voorzitterschap van mevrouw DUMOULIN, die tevens optreedt als secretaris.

Uiteenzetting van de voorzitter Het bureau aldus samengesteld zijnde, zet de voorzitter uiteen hetgeen volgt:

I, Het statutair bepaald vermogen van de vennootschap onder firma bedraagt DRIEËNVEERTIGDUIZEND;, DRIEHONDERDVIERENNEGENTIG EURO ZEVENENZEVENTIG CENT (E 43.394,77), waarvan NE GENTIENDUIZEND DRIEHONDERDVIERENNEGENTIG EURO ZEVENENZEVENTIG CENT (E!, 19.394,77) volstort, waarvoor DUIZEND (1000) deelbewijzen gecreëerd werden.

II, De huidige buitengewone algemene vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en te stemmen;, over de volgende agenda:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

>Luik ._.B

4,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eergelegd ter griffie van de RECATBAivK VAN KOOPHANDEL

1 3 APR. 2015

ANTWERPEN afdelin nn

Do C%rif~t~r "'~R~OUT

IIN

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het 1) Kennisname van het besluit van de buitengewone algemene vergadering de dato 30 december 2014 waarbij

Belgisch , het kapitaal van de vennootschap in een eerste fase werd verhoogd met een bedrag van HONDERD-

Staatsblad DRIEËNVEERTIGDUIZEND EURO (£ 143.000,00) om het te brengen van vijfentwintigduizend euro (£ 25.000,00) op HONDERDACHTENZESTIGDUIZEND EURO (E 168.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Op voormelde kapitaalverhoging werd ingeschreven door inbreng van herwaarderingsmeerwaarden ten belope van VIJFENVIJFTIGDUIZEND EURO (£ 55.000,00) en door gedeeltelijke inbreng van de rekening-courant vordering op de vennoten ten belope van ACHTENTACHTIGDUIZEND EURO (£ 88.000,00).

Voormeld besluit werd gevolgd door een besluit tot kapitaalvermindering ten belope van HONDERDVIER ENTWINTIGDUIZEND ZESHONDERDENVIJF EURO DRIEËNTWINTIG CENT (£ 124.605,23) om het te brengen van HONDERDACHTENZESTIGDUIZEND EURO (E 168.000,00) op DRIEËNVEERTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIERENNEGENTIG EURO ZEVENENZEVENTIG CENT (E 43.394,77) door aanzuivering van geleden verliezen, zonder wijziging van het aantal aandelen.

2) Verslag van de zaakvoerders, opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 van het Wetboek van i Vennootschappen, met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten op 31 december 2014 en waaruit het eigen vermogen van de vennootschap blijkt op de datum waarop voormelde staat werd afgesloten.

3) Verslag van de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel. 777 van het Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van activa en passiva.

4) Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekeninghoudend met het feit dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

a- de omzetting gebeurt zonder uittreden van vennoten en zonder bijtreden van vennoten.

b- de naam, de zetel en het doel van de vennootschap blijven ongewijzigd. De vennootschap zal de vorm aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

c- het kapitaal zal ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (E 18.550,00) bedragen, vertegenwoordigd door DUIZEND (1000) aandelen zonder vermelding van waarde.

Overeenkomstig artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen mag het kapitaal van de omgezette vennootschap niet hoger zijn dan het eigen vermogen van de vennootschap onder firma zoals dit blijkt uit de ` staat van activa en passiva, en dat dit volgens voormelde staat van activa en passiva, rekening houdende met het niet volgestorte gedeelte van het kapitaal, NEGENTIENDUIZEND DRIEHONDERDVIERENNEGENTIG EURO ZEVENENZEVENTIG CENT (£ 19.394,77) bedraagt, hetzij hoger dan het weerhouden bedrag van het kapitaal.

d- ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm.

5) Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

i 6) Ontslag van de zaakvoerders en kwijting.

7) Benoeming statutaire zaakvoerders en, indien nodig, commissaris.

III. Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat beide vennoten, alsmede de zaakvoerders van de vennootschap, vertegenwoordigd zijn.

De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over al de punten die op de agenda voorkomen.

Overeenkomstig artikel 781 van het Wetboek van Vennootschappen dienen de besluiten te worden genomen met de eenparige instemming van de vennoten.

IV. De comparanten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van de op de agenda aangekondigde staat van activa en passiva en van het verslag van de bedrijfsrevisor, alsmede het ontwerp van de nieuwe statuten. Zij ontslaan de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aan.prakelijkheid "PETER BOGAERT", kantoor houdende te 3001 Leuven, Waversebaan 303, vertegenwoordigd door de heer Peter BOGAERT, bedrijfsrevisor, besluit zijn verslag met betrekking tot de r omzetting van de vennootschap als volgt:

`BESLUIT

Het bestuursorgaan van de vennootschap VERZEKERINGEN VAN PEER VOF heeft ons verzocht verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva per 31 december 2014, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan, in het kader van de omzetting van de vennootschapsvorm van VOF naar BVBA. De staat van activa en passiva per 31 december 2014 omvat een kapitaalverhoging ten belope van E 143.000,00 enerzijds door incorporatie van herwaarderingsmeerwaarden ten belope van £ 55.000,00 en door een inbreng in natura van een deel van de rekening-courant van de vennoten ten belope van 88.000,00. De kapitaalverhoging werd gevolgd door- een-kapitaalvermindering ter- aanzuivering- van de-overgedragen verliezen. -Op datum-van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

dit verslag werd geen publicatie verricht van deze (onderhandse) kapitaalverhoging en - vermindering in het Belgisch Staatsblad. Dit verslag betreffende de omzetting van vennootschapsvorm wordt opgesteld onder opschortende voorwaarde dat de omzetting wordt voorafgegaan door de publicatie van bovenvermelde kapitaalverhoging en - vermindering.

De staat van activa en passiva per 31 december 2014 vertoont een balanstotaal van E 165.803,42, een geplaatst kapitaal van £ 43.394,77 en een eigen vermogen van E 19.394,77 (bedrag na resultaatverdeling en voor de goedkeuring ervan door de Algemene Vergadering),

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2014 die het bestuursorgaan van de Vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Het uitgevoerde onderzoek betreft een beperkt nazicht. Het bestuursorgaan heeft vrijwillig afstand gedaan van de procedures voor het verkrijgen van de certificaten om te verzekeren dat er geen enkele fiscale of sociale schuld verschuldigd is door de Vennootschap, teneinde de hoofdelijke aansprakelijkheid te vermijden.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is er niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van E 19.394,77 (bedrag na resultaatverdeling en vóór de goedkeuring ervan door de Algemene Vergadering) is E 24.000,00 kleiner dan het geplaatst kapitaal van E 43.394,77 en is niet kleiner dan het minimum kapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Leuven 16 maart 2015

Peter Bogaert burg. Bvba

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Peter Bogaert

Bedrijfsrevisor".

De comparanten werden door ondergetekende notaris in kennis gesteld van de bepalingen van artikel 786 van het Wetboek van Vennootschappen.

V. De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van deze omzetting, worden begroot op tweeduizend euro.

Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende besluiten genomen: EERSTE BESLUIT

Kennisname van het besluit van de buitengewone algemene vergadering de dato 30 december 2014 waarbij het kapitaal van de vennootschap in een eerste fase werd verhoogd met een bedrag van HONDERD-DRIEËNVEERTIGDUIZEND EURO (E 143.000,00) om het te brengen van VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (E 25.000,00) op HONDERDACHTENZESTIGDUIZEND EURO (E 168.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Op voormelde kapitaalverhoging werd ingeschreven door inbreng van herwaarderingsmeerwaarden ten belope van VI)I'hNVIJFTIGDUIZEND EURO (E 55.000,00) en door gedeeltelijke inbreng van de rekening-courant vordering op de vennoten ten belope van ACHTENTACHTIGDUIZEND EURO (E 88.000,00).

Voormeld besluit werd gevolgd door een besluit tot kapitaalvermindering ten belope van HONDERDVIER-ENTWINTIGDUIZEND ZESHONDERDENVIIF EURO DRIEËNTWINTIG CENT (E 124.605,23) om het te brengen van HONDERDACHTENZESTIGDUIZEND EURO (E 168.000,00) op DRIEËNVEERTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIERENNEGENTIG EURO ZEVENENZEVENTIG CENT (E 43.394,77) door aanzuivering van geleden verliezen, zonder wijziging van het aantal aandelen.

Voormelde besluiten werden nog niet neergelegd ter publicatie en de vergadering verzoekt ondergetekende notaris hiertoe het nodige te doen in het kader van de publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van deze akte van omzetting.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerders, opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten per 31 december 2014 en waaruit het eigen vermogen van de vennootschap blijkt op de datum waarop voormelde staat werd afgesloten, goed te keuren. De vergadering besluit tevens het verslag van de heer Peter Bogaert, voornoemde bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

aanGprakelijkheid goed te keuren. Dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van '

koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder al de voorwaarden zoals deze werden opgenomen in punt 4) van de agenda,

Ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve

bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de

nieuwe vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Het kapitaal van de vennootschap wordt in eerste instantie, overeenkomstig artikel 776 van het Wetboek van

Vennootschappen, vastgesteld, zonder dat dit hoger mag zijn dan het eigen vermogen van de vennootschap

onder firma, zoals dit blijkt uit bovenvermelde staat van activa en passiva, hetzij NEGEN 1'.LbNDUIZEND

DRIEHONDERDVIERENNEGENTIG EURO ZEVENENZEVENTIG CENT (E 19394,77).

De vergadering besluit het kapitaal, zoals vermeld in het vierde punt van de agenda, vast te stellen op

ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (E 18.550,00).

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

De statuten van de vennootschap worden in hun nieuwe vorm aanvaard en opgesteld als volgt:

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

b) Naam : "VERZEKERINGEN VAN PEER"

2) Zetel : te 2288 Grobbendonk, Scburveld 14

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1) het optreden als tussenpersoon, onder meer als makelaar of agent, bij de distributie van verzekeringen, onderverzekeringen en herverzekeringen, met inbegrip van het innen van verzekeringspremies; het verrichten van alle werkzaamheden waarbij bemiddeld wordt met het oog op het sluiten van een verzekerings- overeenkomst tussen een kandidaat-verzekeringsnemer en een verzekeringsonderneming;

2) het optreden in naam en voor rekening van de verzekeraars bij aile verrichtingen in verband met de expertise van schadegevallen en van de schaderegeling, uitgezonderd de beslissing van het al dan niet weigeren tot het verlenen van dekking onder de polisvoorwaarden , in het kader van voormelde verzekeringen, alsmede alle dienst- en adviesverlening nopens voormelde verzekeringen;

3) het optreden als tussenpersoon, onder meer als makelaar of agent, van kredietinstellingen, alsmede het verlenen van diensten en advies nopens kredieten.

4) die activiteiten omvat in het hierboven vermelde punten 1) tot en met 3) waartoe een voorafgaande toelating ° van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

5) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm participaties te verwerven en aan te houden, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

6) Haar patrimonium, bestaan uit onroerende en roerende goederen, te behouden in de ruimst zin van het , woord te beheren en uit te breiden.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur,

5) Geplaatst kapitaal

ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (E 18.550,00), verdeeld in DUIZEND (1.000) aan-

delen zonder vermelding van waarde.

6) Boekjaar : begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend kalenderjaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

-De-zaakvoerders-bepalen. datum. en.plaatsvan-betaling-van.de_dividenden- ----- --- _..-.. - -- -- ---

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun ` aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de tweede woensdag van de maand december om negentien uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aantellen, die zelf stemrecht heeft of wiens aanstelling tot volmachtdrager de instemming heeft bekomen van alle vennoten.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap, zijn: - de heer VAN PEER, met rijksregisternutn-

mer 640706-171-72;

- Mevrouw VERWIMP, met rijksregisternummer 650806-326-42;

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering be- ;

voegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken

van het hen verleende mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Stemming

' De statuten worden, artikelsgewijs, goedgekeurd met eenparigheid van stemmen. Ingevolge de goedkeuring

van de statuten is de omzetting definitief tot stand gekomen.

VIJFD BESLUIT

De vergadering verleent eervol ontslag aan de zaakvoerders van de vennootschap, met name de heer VAN

i PEER Alex en mevrouw VERWIMP Ann, beiden voornoemd.

Kwijting over het door hen gevoerde beleid over het lopende boekjaar zal worden verleend bij de goedkeuring .

van de eerstvolgende jaarrekening.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

'ZESD BESLUIT

De heer VAN PEER en mevrouw VERWIMP, beiden voornoemd, verklaren hun benoeming als statutair zaak-

voerders te aanvaarden. De benoeming geldt voor onbepaalde duur.

De heer VAN PEER en mevrouw VERWIMP, beiden voornoemd, zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefe-

nen.

Niet-a.nstelling van commissaris

De comparanten verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schat-

tingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te

benoemen en dat zij ook geen commissaris wensen te benoemen.

Bevestiging van identiteit

De notaris bevestigt de identiteit van de comparanten van de akte aan de hand van de identiteitskaart.

Verklaring pro fisco

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 2.9.6.0.5 1° van de

Vlaamse Codex Fiscaliteit en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § 1 derde lid van het gecoördineerde

wetboek der Inkomstenbelastingen (WIB 92).

Volmacht

Teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

Ondernemingsloketten, de diensten van de BTW en van de Directe Belastingen, met recht van indeplaatsstel-

ling, volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "KPMG FIDUCIAIRE" te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40,

Verklaring in verband met de organieke wet notariaat

De comparanten erkennen dat de notaris waar nodig hun aandacht heeft gevestigd op tegenstrijdige belangen

en op de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 11.1

De notaris bevestigt dat de identiteit van de ondertekenaars van de akte hem werd aangetoond aan de hand van

de identiteitskaart.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (e 95,00).

WAARVAN VERSLAGSCHRIFT

Opgemaakt en verleden te Antwerpen, op voormelde datum.

Na integrale voorlezing en toelichting van deze akte hebben de comparanten samen met mij, notaris, onderte- ,

kend.

(volgen de handtekeningen).

R

M

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge VOOR UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERZEKERINGEN VAN PEER

Adresse
SCHURVELD 14 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande