VERZEKERINGEN VERHEYEN-QUIRYNEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERINGEN VERHEYEN-QUIRYNEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.742.341

Publication

17/09/2014
ÿþmod 11.1

Mr.023 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1101111J1111M111,1111111 1111

J

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

08 SEP. Zigie

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT 1§liffiger

iî Ondernemingsnr : yLiu

Benaming (voluit) :Verzekeringen Verheyen-Quirynen

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Aertselaerstraat 2A

!; 2320 Hoogstraten

Onderwerp akte :BVBA: oprichting bij wijze van partiële splitsing

Blijkens akte verleden voor Notaris Paul ROMMENS te Hoogstraten (Meer) op 2! q september 2014, nog te registreren, werd gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van VERHEYEN-QU1RYNEN, besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2323 Wortel, Grote Plaats 46. RPR Turnhout 0897.187.345.

Waarbij werd beslist met eenparigheid van stemmen als volgt:

Eerste beslissing:

De vergadering stelt vast dat alle vennoten die aan de partiële splitsing deelnemen hebben: ingestemd dat de verslagen en verplichtingen voorzien in de artikelen 745, 746 en 748 vani het Wetboek van vennootschappen niet worden voorgelegd of moeten worden nageleefd.

De aandelen van de nieuwe vennootschap worden uitgegeven aan de vennoten van de .;

gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap. Tweede beslissing:

De algemene vergadering neemt kennis van het partieel splitsingsvoorstel opgesteld op' 15 mei 2014, neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout op 19 mei 2014, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 28 mei 2014 onder nummer 14108479.

Vanaf de datum van het opstellen van het splitsingsvoorstel tot op heden hebben zili geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van 4:le vennootschap.

Derde beslissing:

il 1. de algemene vergadering neemt kennis van het verslag van Bedrijfsrevisor Marcl Schoofs van 28 juli 2014 opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan het besluit als volgt luidt:

"De inbreng in natura bij oprichting van de bvba Verzekeringen Verheyen-Quirynen bestaat uit bestanddelen welke verbonden zijn met de bedrijfstak die te maken heeft met del activiteiten van verzekeringsmakelaar die naar aanleiding van de partiële splitsing van dei bvba Verheyen-Quirynen wordt ingebracht.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituuti der Bedrijfirevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap' verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de . bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van: de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

an het

0,` Belgisch

Staatsblad

BijEagen birli-éiiiniiséli-Staatigïd-17/07/014 - Annexes du Moniteur belge

nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng bestaat uit 100 aandelen zonder nominale waarde van de bvba Verzekeringen Verheyen-Quirynen met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Van Aertselaerstraat 2A.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgesteld te Antwerpen, op 28 juli 2014.

/getekend/

Marc Schoofs & C°  burg. bvba

Burgerlijke vennootschap van bedrijfsrevisoren, erkend door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onder nummer B183 en in deze opdracht vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Marc Schoofs".

2. de algemene vergadering neemt tevens kennis van het verslag van de oprichters opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

Gemelde verslagen van de bedrijfsrevisor en de oprichters zullen worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout.

Vierde beslissing.

De vergadering keurt het splitsingsvoorstel goed en betuigt haar instemming met de verrichting van partiële splitsing, waarbij de activa- en passivabestandelen zoals opgenomen in de hierboven vermelde splitsingsvoorstel en verslag van onderhavige vennootschap overgaan op een nieuw op te richten vennootschap, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGEN VERHEYEN-QUIRYNEN", met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Van Aertselaerstraat 2A, met een maatschappelijk kapitaal van elfduizend tweehonderdvierentwintig euro (E 11.224,00), vertegenwoordigd door 100 nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Er wordt uitdrukkelijk vermeld dat de rekening Crelan BE93 1030 1974 9167 deel uitmaakt van het actief dat wordt overgedragen door de partiële splitsing en zal toehoren aan de nieuwe op te richten vennootschap.

De vergadering stelt thans vast de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verheyen-Quirynen" een deel van haar vermogen, bij wijze van partiële splitsing is overgaan op de uit de splitsing ontstane nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verzekeringen Verheyen-Quirynen", met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Van Aertselaerstraat 2A, met een maatschappelijk kapitaal van elfduizend tweehonderdvierentwintig euro (£ 11.224,00), vertegenwoordigd door honderd (100) nieuwe aandelen, onderschreven door de bestaande aandeelhouders als volgt:

door de heer VERHEYEN khan Corneel Maria, geboren te Hoogstraten op 22 juli 1961, echtgenoot van mevrouw Quirynen Linda Maria Ludovicus, wonende te 2323 Hoogstraten (Wortel), Grote Plaats 46, voor vijftig (50) aandelen.

- door mevrouw QUIRYNEN Linda Maria Ludovicus, geboren te Hoogstraten op 12 september 1962, echtgenote van de heer Verheyen Johan Corneel Maria, wonende te 2323 Hoogstraten (Wortel), Grote Plaats 46, voor vijftig (50) aandelen.

De vennoten besluiten onmiddellijk dat het kapitaal van de "Verzekeringen Verheyen-Quirijnen" BVBA zal worden verhoogd zonder uitgifte van nieuwe aandelen met een bedrag van achtduizend zevenhonderdzesenzeventig euro (e 8.776,00) om het te brengen elfduizend tweehonderdvierentwintig euro (E 11.224,00) naar twintigduizend euro (E 20.000,00) door incorporatie van de wettelijke reserve voor een bedrag van vierhonderdachttien euro (E 418,00) en de overgedragen winst voor een bedrag van achtduizend driehonderdachtenvijftig euro (£ 8.358,00), zoals tevens werd opgenomen in voormeld verslag van de Bedrijfsrevisor.

De belangrijkste kenmerken van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing luiden als vole

Op de laatste blz. van Luik S vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

...

it

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

te

... .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Er is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de' benaming "VERZEKERINGEN VERHEYEN-QUIRYNEN".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2320 Hoogstraten, Van Aertselaerstraat 2A.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

3. De vennootschap heeft als doel:

- overname van handelsfondsen.

- verzekeringsmakelaar en onafhankelijke verzekeringsmakelaar,

- expertises in schadegevallen.

En met alles wat daar in de ruimste zin toebehoort of dienstig kan zijn, het geheel zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op twintigduizend

euro (£ 20.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde.

De maatschappelijke aandelen zijn op naam.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering, die tevens de eventuele bezoldiging alsook de duur van elk mandaat vaststelt.

Elke zaakvoerder is alleen bevoegd om in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel.

De zaakvoerder kan alle daden stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het vervullen van het doel van de vennootschap.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechtszaken zowel als eiser als in de hoedanigheid van verweerder.

7. De algemene vergadering vormt de opperste macht der vennootschap. Zij bestaat uit alle vennoten. De gewone jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden in de maatschappelijke zetel, op de derde juni om 19.00 uur.

Indien deze datum op een feestdag valt, heeft de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

8. Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

9. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op alsook de balans en de resultatenrekening, welke aan de beslissing van de vennoten in de algemene vergadering worden voorgelegd. Op het nettoresultaat wordt, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, één/twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafname zal ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bedragen. De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal worden gegeven.

Na goedkeuring van de jaarrekeningen spreekt de algemene vergadering zich bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting die gegeven wordt aan de zaakvoerder(s) en

eventuele commissaris(sen). .

10. Bij ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheid bepalen. Na aanzuivering van het passief en de lasten, zal de netto-opbrengst der vereffening verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

mocl 11.1

Voor-

 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

s

t

het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

11. OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar en jaarvergadering.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

Overname verbintenissen.

De oprichters verklaren dat de verrichtingen van de nieuwe vennootschap ontstaan bij de partiële splitsing boekhoudkundig zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014 in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in de overnemende op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verzekeringen Verheyen-Quirynen" wordt ingebracht.

De oprichters verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over te nemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2014.

Kosten.

De comparanten verklaren dat het bedrag der onkosten, uitgaven en vergoedingen of lasten, onder welke vorm ook, die ten laste yallen van de vennootschap in oprichting, ongeveer tweeduizend euro bedragen.

12. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De vennootschap opgericht zijnde en de statuten vastgesteld, zijn de vennoten

onmiddellijk in buitengewone algemene vergadering samengekomen en heeft de

vergadering volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen:

Warden tot zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap:

- de heer Verheyen Johan, die aanvaardt.

mevrouw Quirynen Linda, die aanvaardt.

De algemene vergadering zal beslissen over de bezoldiging van de zaakvoerders.

FISC LE VERKLARINGEN.

- met het oog op de heffing der registratierechten bevestigt de vergadering dat de verrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratierechten om te worden vrijgesteld van de heffing van het evenredig recht op inbrengen.

- de vergadering verklaart dat de splitsing beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

13. VOLMACHT

Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a. ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-nummer), zowel voor de inschrijving als voor elke latere wijziging daarvan, wordt verleend aan ACS accountants en belastingconsulenten, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Roel Fleerakkers, de heer Jaimie Wilms, mevrouw May Vlaminckx en mevrouw Evelien Van Camp.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Paul ROMMENS



Staatslifdd- Ï7/0172014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

Neergelegd ter griffie van de

RECIMANE.VAN KOOPHANDEd+

2 6 FEB, 2015

INWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

emré-

Ondernemingsnr : 0561.742.341

Benaming

(voluit) : VERZEKERINGEN VERHEYEN - QUIRYNEN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2320 Hoogstraten, Van Aertselaerstraat 2 bus A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

Uittreksel uit de notulen van de bijzonder algemene vergadering gehouden op 10 september 2014:

Eerste besluit:

Met ingang van heden, 10 september 2014 , wordt het ontslag als niet-statutaire zaakvoerder aanvaard van mevrouw QUIRYNEN Linda, voornoemd. Haar wordt kwijting verleend over het uitgeoefende mandaat wat: automatisch bevestigd za worden bij goedkeuring van de eesstvotgende jaassekening.

Tweede besluit:

Met ingang van heden, 10 september 2014, worden voor onbepaalde duur tot nieuwe, niet-statutaire zaakvoerders benoemd de gewone commanditaire vennootschap BOGO INVESTI hier vertegenwoordigt door, de heer BOGAERTS Stijn en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERHEVEN QUIRYNEN, hier vertegenwoordigt door mevrouw QUIRYNEN Linda, beide voornoemd, die beide aanvaarden.

Aan de uitoefening van het mandaat kan een bezoldiging worden toegekend welke ten laste valt van de vennootschap en waarvan het bedrag bepaald wordt door de algemene vergadering.

Zaakvoerder,

VERHEVEN Johan

Tesamen hiermee neergelegd: notulen BAV

lump

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 01.07.2016 16251-0020-017

Coordonnées
VERZEKERINGEN VERHEYEN-QUIRYNEN

Adresse
VAN AERTSELAERSTRAAT 2A 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande