VESTA PLUS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VESTA PLUS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 871.725.736

Publication

02/10/2014
ÿþMad Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van " .I aide--~-W

leergelegd ter griffie van de

11111111 RECI-iTBaNK VAN KOOPHANDEL

*14179679* 2 3 SEP, 2014

ANTWERPEN atoenng i'sJiiNHOt1T De Griffier



Griffie





Ondernemingsnr : 0871.725.736.

Benaming

(voluit) : VESTA PLUS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

~.

Voor L. -

behouden aan het Belgisch .._. Staatsblad

Naamloze vennootschap

2200 Herentals, Gareelmakersstraat 28/301

I. STATUTENWiJZIGING(EN) : ZETELVERPLAATSING - VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

II. (VRIJWILLIGE) ONTBINDING - iNVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR(S) - EINDE MANDAAT BESTUURDERS.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op twee en twintig augustus twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze' vennootschap VESTA PLUS gevestigd te 2200 Herentals, Gareelmakersstraat 28/301, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op twee februari; tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien februari daarna onder' het nummer 05027781 en waarvan de statuten enkel werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhenexthoven met standplaats te Herentais op achtentwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het' Belgisch Staatsblad van drie en twintig februari tweeduizend en twaalf onder het nummer 1204432, beslist heeft' hetgeen volgt

I. STATUTENWIJZIGING(EN)

EERSTE BESLISSING. VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETTEL,

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2200 Herentals, Vestingstraat 3.

Bijgevolg is er geen wijziging met betrekking tot de bevoegde rechtbank van koophandel waar het dossier van vereffening en ontbinding dient neergelegd te worden,

Ingevolge deze beslissing wordt de eerste paragraaf van artikel 3 van de statuten gewijzigd als volgt: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Vestingstraat 3.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het huidig lopend boekjaar te verlengen tot dertig november tweeduizend vijftien.

Voortaan zal het boekjaar van de vennootschap lopen van één december van het ene jaar tot dertig, november van het volgende jaar.

ingevolge deze beslissing wordt de eerste paragraaf van artikel 27 van de statuten gewijzigd ais volgt:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één december van het ene jaar en eindigt op dertig november

van het volgende jaar.

(, " )

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist om de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen en te verplaatsen naar de derde vrijdag van de maand mei om twaalf uur.

Ingevolge deze beslissing wordt artikel 18 van de statuten gewijzigd als volgt:

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de bijeenroeping aangeduid,

Deze vergadering vindt plaats op de derde vrijdag van de maand mei om twaalf uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende,

_-werkdag"-.- -- ____

Cp de laatste blz. van Luik B vermeiden : Hecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Il. ONTBINDING  IN VEREFFENINGSTELLiNG.

VIERDE BESLISSING VERSLAGEN,

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van

a) het bijzonder verslag van de raad van bestuur waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in voormelde agenda; aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 30 juni 2014, hetzij minder dan drie maanden voor het besluit tot ontbinding van vandaag,

b) het verslag van BVBA De Mol, Meuldermans & Partners, bedrijfsrevisoren, kantoorhoudend te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, aangewezen door de raad van bestuur, over de staat waarop de activa en passiva van de vennootschap werden samengevat, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op dertig juni tweeduizend veertien, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

u

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Raad van Bestuur van de NV VESTA PLUS een boekhoudkundige staat per 30 juni 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 3.505.007,46 en een netto-actief van ¬ 1.921.257,12.

Wij maken voorbehoud voor de rubriek 'Handelsvorderingen'. Deze rubriek bevat langdurig openstaande vorderingen, waarvan de inning o.i. onzeker is. Wij maken derhalve voorbehoud voor deze rubriek ten bedrage van ¬ 31.702,35.

Wij maken voorbehoud voor de eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met het hiervoor vermelde voorbehouden, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de Raad van Bestuur met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Boom, 21 augustus 2014

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

(getekend) Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor

ledere aandeelhouder erkent kennis te hebben van deze beide verslagen.

Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, §1, van voormeld Wetboek gehouden is.

VIJFDE BESLUIT. (VRIJWILLIGE) ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING.

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering om de vennootschap (vrijwillig) te ontbinden,

Bijgevolg wordt de vennootschap in vereffening gesteld en bestaat zij vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap vanaf vandaag zullen moeten vermelden dat de vennootschap in vereffening is (gesteld).

ZESDE BESLUIT. BENOEMING VAN VEREFFENAAR(S).

A. De algemene vergadering beslist als vereffenaar(s) van de vennootschap, ieder individueel handelend, te benoemen en aan te stellen onder voorbehoud of onder opschortende voorwaarde van bevestiging of homologatie van de benoeming door de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Turnhout:

- de heer CEULEMANS Denis Alfons Maria, geboren te één november negentienhonderd zevenenveertig, wonende te 2200 Herentals, Gareelmakersstraat 28 bus 301, zijnde voornoemde aandeelhouder sub 1, hier aanwezig.

- de heer EMBRECHTS Hugo Denis Louisa, geboren te Herentals op vierentwintig mei negentienhonderd achtenveertig, wonende te 2200 Herentals, Vestingstraat 3, zijnde voornoemde aandeelhouder sub 2, hier aanwezig.

Ieder van hen verklaart en bevestigt

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek (betreffende misdrijven die verband houden met de staat van faillissement);

* niet veroordeeld te zijn geweest wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen;

* geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige te zijn geweest die niet tijdig rekening en

verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend;

* dat hij niet failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben gekregen;

* dat hij geen gevangenisstraf (zelfs met uitstel) heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en getailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van zeventien juli

A ~ ~

le Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

Ieder verklaart deze opdracht van vereffenaar uitdrukkelijk te aanvaarden.

B. De algemene vergadering beslist vervolgens voornoemde heer Denis Ceulemans respectievelijk voornoemde heer Hugo Embrechts, ais bijzonder lasthebber van de vennootschap aan te stellen met machtiging om het verzoekschrift namens de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en in te dienen overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

ZEVENDE BESLUIT. MACHTIGING,

A. De algemene vergadering beslist daarna dat ieder van de vereffenaars, met bevoegdheid om Individueel te handelen, de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn of haar mandaat uit te oefenen, namelijk deze , voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij of zij mag dus alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing of machtiging van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin die vereist is en/of ' dit wordt voorgeschreven.

Hij of zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij of zij mag verzaken aan of afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling of kwijting van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen van de verplichting om een inventaris op te maken en mag zich aan de maatschappelijke boeken en geschriften van de vennootschap houden.

Hij of zij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen ingeval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheden in de verwoording van de goederen en rechten die door de vereffenaar in andere vennootschappen zou worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij of zij mag, onder zijn of haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen of doeleinden een gedeelte van zijn of haar macht die hij of zij zal bepalen, overdragen aan één of meer derden- , lasthebbers voor de duur die hij of zij vaststelt.

Aile akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zelfs die akten waaraan een openbaar ' of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

B. De duur van de opdracht van de vereffenaar(s) geldt voor onbepaalde termijn tot beëindiging van de hem ' (hun) opgedragen taak. Elke vereffenaar mag ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten en handelingen stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet (zouden) opgelegd zijn.

C. Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

ACHTSTE BESLUIT. ONTSLAG EN KWIJTING/DECHARGE  EINDE MANDAAT BESTUURDERS.

Ten gevolge van de ontbinding en in vereffeningstelling neemt de algemene vergadering tenslotte kennis

van het einde (van rechtswege) van het mandaat van de bestuurders, zijnde

1. De heer CEULEMANS Denis Alfons Maria, geboren te Geel op één november negentienhonderd zevenenveertig, rijksregisternummer 47.11.01-017.47, wonende te 2200 Herentals, Gareelmakersstraat 28 bus

301

2. De heer EMBRECHTS Hugo Denis Louisa, geboren te Herentals op vierentwintig mei negentienhonderd achtenveertig, rijksregisternummer 48.05.24-01913, wonende te 2200 Herentals, Vestingstraat 3,

Kwijting en décharge voor het beheer tijdens de periode voorafgaand aan huidige ontbindingsdatum kan door de algemene vergadering later worden verleend bij de goedkeuring van de jaarrekening of bij de (onderhandse) sluiting van de vereffening van de vennootschap,

NEGENDE EN LAATSTE BESLUIT. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent alle machten en bevoegdheden aan de vereffenaar, en verleent eveneens alle machten en bevoegdheden aan de Fiduciaire Maeriën & Ghilain BVBA, te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69A0, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, ieder met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen wat nodig is voor de uitvoering van huidige akte en in het bijzonder maar daartoe niet beperkt, alle verklaringen af te leggen en aile eventuele documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op een eventuele schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap ais handelsonderneming, en verder om al het nodige te doen bij alle (andere) bevoegde overheidsdiensten (waaronder de BTW; Administratie) met het oog op een eventuele schrapping van de vennootschap als handelsonderneming of met het oog op de aangifte van stopzetting van werkzaamheid.

Voor ontledend uittreksel : Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte : I. Statutenwijziging(en) zetelverpfaatsing, verlenging

boekjaar, wijziging datum algemene vergadering - fl. (Vrijwillige) ontbinding, invereffeningstelling, benoeming vereffenaar(s), einde mandaat bestuurders - historiek met coördinatie der statuten - afschrift van de beschikking betreffende de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar(s) - verslag van de raad van bestuur - verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.04.2013, NGL 25.04.2013 13099-0072-010
30/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.03.2012, NGL 23.03.2012 12070-0104-011
23/02/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Mod Word 11.1

Kiel,I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II I NI~IIIII IIA Ilf II

*iaosa3a~"

D

~iE E~?r~l

GRIFFIE RECHTBANK V,

10 FE$, 202

KOOPHANDEL TURNHOU GriffipDe griffier

Ondernemingsnr: 0871.725.736. Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2200 Herentals, Gareelmakersstraat 281301

(volledig adres)

Onderwerp akte ; WIJZIGING AANDELENSOORT - STATUTENWIJZIGING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op achtentwintig december twee duizend en elf, geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op vijf januari twee duizend en twaalf, boek 5/159 blad 97 vak 8, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap VESTA PLUS gevestigd te 2200 Herentals, Gareelmakersstraat 28/301, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op twee februari tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien februari daarna onder het (referte)nummer 05027781 beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING.

Voorafgaandelijk wordt door de algemene vergadering bij monde van alle (aanwezige) aandeelhouders (de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend) bevestigd dat de huidige aandelen tot op heden niet werden gedrukt en dat deze huidige aandelen bijgevolg (steeds) op naam zijn (geweest),

- Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering bijgevolg om de bepaling van de statuten in verband met de aandelensoort te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zijn.

- De vergadering beslist om de aandelen (op naam) formeel in te schrijven in een aandelenregister.

Dit aandelenregister wordt op heden opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Deze aandelen op naam ingevolge voormelde inschrijving hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de voormelde (niet-ingeschreven) aandelen (op naam).

- De raad van bestuur gaat onmiddellijk over tot het aanleggen van een aandelenregister op naam van de naamloze vennootschap VESTA PLUS.

Dit aandelenregister wordt hier op heden opgemaakt overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. TWEEDE BESLISSING.

- Teneinde de statuten aan te passen aan de beslissing genomen aangaande voorgaand agendapunt, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om huidig artikel 9 van de statuten te schrappen en te wijzigen of te vervangen door volgend nieuw artikel

N

Alle aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschaps-zetel wordt bijgehouden en waarvan elke aandeelhouder kennis kan nemen.

Dit register van aandelen wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder ondermeer het aantal aandelen met hun volgnummer, de gedane stortingen, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en ondertekening door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, en door het bestuursorgaan en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden,

Van de inschrijving in voormeld register worden certificaten tot bewijs hiervan afgegeven aan de aandeelhouders.

Het bestuursorgaan kan besluiten tot opsplitsing van het register in twee delen waarvan het ene zal berusten in de zetel van de vennootschap en het ander buiten die zetel, in Bete of in het buitenland. In voorkomend geval is het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vrucht-gebruik, dan warden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam met vermelding van hun respectievelijke rechten.

VESTA PLUS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- De algemene vergadering stelt tenslotte vast dat de omzetting van de aandelensoort verwezenlijkt is en dat bijgevolg de wijziging van voormeld artikel 9 van de statuten die daar betrekking op heeft definitief geworden is,

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2, Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan CVBA Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69 A, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte wijziging aandelensoort, statutenwijziging - historiek met coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*or-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 23.08.2011 11430-0077-011
29/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.03.2010, NGL 22.03.2010 10073-0131-010
07/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.03.2009, NGL 30.03.2009 09100-0243-010
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 27.06.2008 08312-0201-010
22/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 18.06.2007 07245-0197-010
28/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 24.07.2006 06533-1024-009

Coordonnées
VESTA PLUS

Adresse
GAREELMAKERSSTRAAT 28, BUS 301 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande