VESTA.COM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VESTA.COM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.702.774

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 10.07.2013 13294-0346-010
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 01.08.2012 12377-0017-011
11/04/2012
ÿþMal Word 11,1

4$ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NE RC ULLGD

GRIFFIE FIE'CHT9ANK VAN

2 9 UT 2012

KOOPHANN? TURNHOUT

rt lepe griffier

p

"

111111!!!11,11.111611111111111

~

be a

B~

stá

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0472.702.774

Benaming

(voluit): VESTA,COM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2250 Olen, Beukenstraat, 6.

(volledig adres)

Onderwerp akte ; WIJZIGING STATUTEN - OMZETTING MANDAAT ZAAKVOERDERS - VOLMACHT.

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Turnhout.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 27 maart 2012 dat de

buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "VESTA.COM", met algemeenheid van stemmen besloten heeft ;

EERSTE BESLUIT : de artikelen 7, 8 en 9 van de statuten betreffende de overdracht, overgang en prijs van

de aandelen te schrappen en deze te vervangen door :

Artikel 7 : Afstand en overdracht van aandelen.

Geen aandeel mag worden afgestaan onder levenden ten kosteloze of ten bezwarende titel, noch

overgedragen worden bij overlijden aan een persoon die geen vennoot is, dan met toestemming van alle

medevennoten, op straffe van nietigheid van de afstand of overdracht.

Artikel 8 :

A. Afstand van aandelen onder levenden  Goedkeuringsprocedure.

§ 1,  Telt de vennootschap slechts één vennoot dan kan deze vrij de afstand beslissen van alle of een

deel van de aandelen, mits desgevallend naleving van de bepalingen van zijn huwelijksvermogensstelsel.

§ 2.  Indien de vennootschap twee leden telt, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt onder de vennoten, moet de vennoot die één of meerdere aandelen wil afstaan zijn voornemen van afstand laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoot, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede van de voor ieder aandeel aangeboden prijs. De andere vennoot heeft de mogelijkheid, krachtens het voorkooprecht, alle of een deel van de aangeboden aandelen persoonlijk aan te kopen of te laten kopen door elke door hem gekozen derde met wie hij solidair borg staat; deze derde moet evenwel aanvaard worden door de overdragende vennoot, indien deze laatste, wanneer hij niet al zijn aandelen afstaat, nog vennoot blijft.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van de brief van de eventuele overdrager, moet de andere vennoot hem een aangetekende brief sturen, waarin hij zijn beslissing laat kennen, te weten : ofwel dat hij zijn voorkooprecht uitoefent, ofwel dat hij bij niet-uitoefening van dit voorkooprecht, met de afstand instemt. Zijn beslissing moet niet worden gemotiveerd, Bij gebreke van zijn antwoord te versturen in de vormen en termijnen zoals voormeld, wordt de medevennoot geacht in te stemmen met de afstand.

§ 3. -- Indien de vennootschap meer dan twee leden telt, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt onder alle vennoten, zullen de hiernavolgende regelen worden toegepast.

De vennoot die één of meerdere aandelen wil afstaan moet zijn voornemen van afstand aan de zaakvoerder laten kennen bij aangetekende brief waarin omtrent de voorgenomen afstand alle inlichtingen waarvan sprake in § 2 van dit artikel worden verstrekt.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht moet de zaakvoerder de verschillende vennoten bij aangetekende brief inlichten omtrent de ontworpen afstand, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen waarvan de afstand is voorzien, alsmede van de aangeboden prijs per aandeel, en aan iedere vennoot moet hij vragen of hij bereid is alle of een deel van de aangeboden deelbewijzen aan te kopen en of hij, bij gebreke zulks te doen, de overdracht toestaat aan de voorgestelde overnemer(s) door de eventuele overdrager.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van dit bericht moet elke vennoot aan de zaakvoerder een aangetekende brief sturen waarin hij zijn beslissing laat kennen, te weten : ofwel dat hij zijn voorkooprecht uitoefent, ofwel dat hij, bij niet-uitoefening van dit voorkooprecht instemt met de overdracht. Zijn beslissing moet niet worden

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

' d.y . " ~rys

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

gemotiveerd. Bij gebreke van zijn antwoord te versturen in de vormen en termijnen zoals voorzien, wordt hij geacht in te stemmen met de afstand.

De zaakvoerder moet de uitslag van de raadpleging van de vennoten betekenen aan de eventuele overdrager alsmede aan iedere vennoot die verklaard heeft zijn voorkooprecht te willen uitoefenen, en zulks bij aangetekende brief binnen drie dagen nadat de termijn, waarin de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, verstreken is,

De uitoefening van het recht van voorkoop door de vennoten wordt slechts definitief wanneer :

1) de algeheelheid van de aangeboden aandelen het voorwerp heeft uitgemaakt van het voorkooprecht, derwijze dat de overdrager zeker is dat door de uitoefening van het voorkooprecht al deze aandelen overgedragen worden;

2) ofwel de overdrager zich ermede akkoord verklaart enkel die deelbewijzen over te dragen die het voorwerp uitmaakten van het voorkooprecht.

Indien meerdere vennoten hun voorkooprecht gelijktijdig uitoefenen, en voor zover zij geen andere schikking treffen onder elkaar, zullen de aan te kopen aandelen verdeeld worden naar verhouding van het aantal aandelen die zij elk reeds bezitten. Indien, na deze proportionele verdeling enkele der aan te kopen aandelen niet konden worden toegekend, dan zullen deze door de zorgen van de zaakvoerder worden verloot onder de vennoten die het voorkooprecht hebben uitgeoefend, De loting zal geschieden in aanwezigheid van de betrokkenen of nadat deze laatsten tot de loting werden uitgenodigd bij aangetekende brief.

De prijs der aandelen ingekocht door uitoefening van het voorkoop recht zal gelijk zijn aan deze voor afstand of toewijs, indien deze prijs gelijk is aan of lager is dan de prijs vastgesteld zoals bepaald in artikel 9 van de statuten

De prijs zal worden vastgesteld op dit laatste bedrag indien hij bij afstand of toewijs hoger zou liggen,

Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk op alle afstanden van aandelen onder levenden onder bezwarende titel, ook wanneer zij geschieden bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing. Het bericht van afstand kan in dit geval worden gegeven door de overdrager of door de koper-bij-toewijs.

B. Toestand van de erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot.

In geval van overlijden van de enige vennoot zullen de rechten met betrekking tot zijn aandelen worden uitgeoefend door de erfgenamen en de rechtstreekse of in het bezit gestelde legatarissen, verhoudingsgewijs met hun rechten in de nalatenschap, tot op het ogenblik van verdeling van voormelde aandelen of tot de afgifte van legaat met betrekking tot deze aandelen.

Zijn er verschillende vennoten, en bij overlijden van één van hen, dan zijn de erfgenamen en legatarissen van de overleden vennoot ertoe gehouden, binnen de kortst mogelijke termijn, aan de andere vennoot (of, indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt : aan de zaakvoerder(s)) hun naam, voornamen, beroep en woonplaats te laten kennen, hun erfrechten, hetzij ten algemenen titel, hetzij ten bijzonderen titel, te doen blijken door regelmatige akten, en eventueel deze erfgenamen aan te duiden die hen als gemeenschappelijke lasthebber zal vertegenwoordigen.

Zolang de rechtverkrijgenden van de overledene niet hebben doen blijken van hun rechten zoals hierboven bepaald, zullen zij tegenover de overlevende vennoten der vennootschap geen recht mogen uitoefenen dat aan de overledene toebehoorde. De vennootschap zal namelijk de betaling schorsen zowel van dividenden op aandelen van de overledene als van Intresten der schuldvorderingen van deze laatste jegens de vennootschap.

De erfgenamen en vertegenwoordigers van de overleden vennoot mogen zich onder geen voorwendsel inlaten met daden van maatschappelijk beheer. Voor de uitoefening van hun rechten zullen zij zich moeten houden aan jaarrekeningen en de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering. De erfgenamen en legatarissen die geen vennoten van rechtswege zouden worden krachtens deze statuten, zijn ertoe gehouden de toestemming van de medevennoten van de overledene te vragen mits naleving van de vormen en zoals hiervoor vermeld.

Wederinkoop van aandelen bij weigering van goedkeuring

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoten kunnen worden, omdat zij niet ais dusdanig aangenomen werden, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen.

Zij mogen daarvan de afkoop vragen bij ter post aangetekend schrijven aan de zaakvoerder van de vennootschap gericht en waarvan onmiddellijk door de zaakvoerder aan de verschillende vennoten afschrift wordt gezonden eveneens bij aangetekend schrijven.

Bij gebreke van overeenkomst onder belanghebbenden worden de voorwaarden van afkoop geregeld zoals bepaald in artikel 9 van de statuten.

De gekochte aandelen zijn onoverdraagbaar tot de volledige betaling van de prijs.

Zo de afkoop niet is geschied binnen drie maand, zullen de erfgenamen en legatarissen de ontbinding van de vennootschap kunnen eisen,

Voorkooprecht in voordeel van medevennoten

Binnen veertien dagen na de verzending door de zaakvoerder van het aangetekend afschrift van de aanvraag tot afkoop, laten de vennoten bij ter post aangetekend schrijven, aan de zaakvoerder kennen of zij al dan niet gebruik maken van hun voorkooprecht op de aandelen van hun overleden medevennoot. Indien zij hun antwoord niet verstuurd hebben in de hierboven bepaalde vorm en termijn, worden zij geacht hun voorkoop recht te hebben verzaakt,

Artikel 9 :. Waardebepaling van de aandelen.

De afkoopwaarde wordt jaarlijks bepaald door de gewone algemene vergadering bijeengeroepen om te beslissen over de jaarrekeningen. Dit punt wordt op de agenda geplaatst. De afkoopwaarde aldus bepaald blijft geldig tot de eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering. Zij kan slechts worden gewijzigd door een

"

Voor-_behouden beslissing van de algemene vergadering handelend in de voorwaarden van quorum en meerderheid zoals vereist voor statutenwijziging.

aan het Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen, De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen zullen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek, of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Belgisch Staatsblad TWEEDE BESLUIT : het mandaat van de niet- statutaire zaakvoerders vanaf 27 maart 2012 om te zetten in mandaat van statutaire zaakvoerders.

Dienovereenkomstig wordt het artikel 10 van de statuten gewijzigd door aanvulling in fine met de volgende tekst

"Werden als statutaire zaakvoerders van de vennootschap aangesteld :

1) de heer MAES Kurt Eugeen Elisabeth, wonende te Olen, Beukenstraat, 6t

2) mevrouw STEURS Karen Paula Emiel, wonende te Olen, Beukenstraat, 6;

die verklaard hebben hun mandaat te aanvaarden."

DERDE BESLUIT : Bijzondere volmacht te verlenen met recht van indeplaatsstelling, aan de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THEDIAC, gevestigd te 2250 Olen, Schambraken, 48,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer DIERCKX Theo, wonende te Olen, Schambraken, 48, om

alle formaliteiten te volbrengen in naam en voor rekening van de vennootschap, hierbij horen onder meer :

-inschrijving of wijziging in het ondernemersloket;

-alle administratieve verplichtingen met betrekking tot voormelde buitengewone algemene vergadering en

eventueel latere wijzigingen, onder meer bij de BTW, KBO en dergelijke.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten en gecoördineerde

statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : 'Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 30.06.2011 11246-0088-014
08/12/2010 : ME341542
09/06/2009 : ME341542
12/06/2008 : ME341542
11/06/2007 : ME341542
10/06/2005 : AN341542
10/06/2004 : AN341542
24/07/2003 : AN341542
16/08/2002 : AN341542

Coordonnées
VESTA.COM

Adresse
BEUKENSTRAAT 6 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande