VG MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VG MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.662.766

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 04.12.2013, NGL 28.02.2014 14055-0357-013
01/02/2013
ÿþr r

4' \/ " Mod Won' 11.1

7"\~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a.~.

Ipl Uh19ll'lll Ilf

Neergelegd ter gaffe en do Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

21 JAN 2013

Griffie

I01

Ondememingsnr : 0873.662.766

Benaming

(voluit) : VG MANAGEMENT

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2930 Brasschaat, Hensbergelei 62

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID -- WIJZIGING DOEL - STATUTENWIJZIGINGEN

Het jaar tweeduizend en twaalf.

Op éénentwintig december

Voor mij, meester Dirk VERBERT, geassocieerd-notaris te Antwerpen.

In mijn kantoor te Antwerpen, Van Eycklei 21.

Wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze

vennootschap "VG MANAGEMENT', met zetel te 2930 Brasschaat, Hensbergelei 62, BTW BE 0873.662.766

IPR Antwerpen.

Opge-rrioht blij-ikens akte ver-'le-'den voor notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 2 mei 2005, gepubliceerd in

de bijla-gen tot het Bel-igisch Staats-blad van 17 mei daarna onder nummer 20050517-69918, en waarvan de

statuten sedertdien niet meer gewijzigd werden.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

De vergadering is samengesteld uit volgende comparan-ten, die verklaren eigenaar te zijn van liet naast

hun naam vermeld aantal aandelen:

11 De heer RIJCKAERT Johan Gilberte Leon, geboren te Sint-Niklaas op 29 januari 1970, wonende te 2930

Brasschaat, Het Innemen 73.

Eigenaar van honderd drieënvijftig (153) aandelen.

2/ Mevrouw LARMUSEAU Stephanie Rose-Marie Christ'I, geboren te leper op 3 maart 1973, wonende te

2930 Brasschaat, Het Innemen 73.

Eigenares van honderd zevenenveertig (147) aandelen,

Totaal aantal aandelen: driehonderd (300), hetzij de totaliteit van de aandelen.

BUREAU.

De zitting wordt geopend om elf uur dertig on-der het voorzitterschap van de heer RIJCKAERT Johan,

voornoemd.

De vergadering kiest als secretaris mevrouw LARMUSEAU Stephanie, voornoemd,

Gezien het gering aantal aanwezigen wordt niet overgegaan tot de aanduiding van stemopnemer(s).

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenteren-de notaris bij akte vast te stellen:

A. Dat de agenda van deze vergadering omvat:

1. Kennisneming van het bijzonder verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passiva afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van de vennootschap van 30 september laatst.

2. Vervanging van het doel waarvan de nieuwe tekst zal luiden zoals hierna volgt:

"De vennootschap heeft als doel:

1/ Alle holdingactiviteiten, omvattende onder meer:

Het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid; het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen; aile financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies; het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die

rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

21 Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels.

, Het beheer en verhuring van onroerende goederen, het beheer en de valorisatie van een onroerend patrimonium, het verwerven en verlenen van onroerende rechten; te dien einde kan de vennootschap alle onroerende handelingen en verhandelingen verrichten, als daar zijn het verwerven van onroerende goederen en (echten, de vervreemding ervan, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden, het aangaan van alle financieringen, het toestaan van alle hypotheken en andere waarborgen.

Zij mag de functie van bestuurder en vereffenaar en aile andere mandaten in vennootschappen aanvaarden. De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten.

31 Alle activiteiten die verband houden met administratie, management, adviesverlening en diverse zakelijke dienstverlening, omvattende onder meer

-adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

-het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur, beheerder of vereffenaar;

-bureau voor studie, organisatie, administratie en adviesverlening inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden, met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

I2eze opsomming is voorbeeldgevend en niet beper-+kend. Daarom is zij gerechtigd alle handelingen en ver-'han-'de-'lingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of on-+rechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel strekken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels- of nijverheids- en financiële verrichtingen of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap uitte breiden of te bevorderen, zij kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken,

Zij mag deelnemingen en par-'ti-'cipaties nemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of verschillend doel.

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen."

3. Zetelverplaatsing.

~. Toelichting bij het verslag van de raad van bestuur, opgemaakt overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen, met aangehechte staat van activa en passiva per 30 september 2012 van de vennootschap, en toelichting bij het controleverslag van de externe accountant, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

5. Besluit tot omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

6. Vaststelling van de statuten van de vennootschap.

7.Ontslag en kwijting aan de bestuurders,

$. Benoeming van de zaakvoerder(s),

13. Dat het kapitaal éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,-) be-draagt, vente-igenwoordigd docr

driehonderd (300) aande-'len, zonder vermel-tding van waarde.

C. Dat ingevolge de bepaling van artikel 286 van het Wetboek van vennootschappen de algemene vergadering maar geldig kan beraadslagen over de voorgestelde statutenwijziging, voor zover de aandeelhouders die eraan deelnemen minstens vijftig ten honderd van het kapitaal vertegenwoordigen, en de beslissingen slechts geldig kunnen genomen worden met een meerderheid van minstens drie vierde van de stemmen die aan de stemming deelnemen.

Dat voormelde agenda een wijziging van het doel inhoudt waarvoor een meerderheid van vier vijfde van de aan stemming deelnemende stemmen (zowel deze verbonden aan kapitaalaandelen als deze verbonden aan winstbewijzen) vereist is. Dat om op geldige wijze over de wijziging van het doel te besluiten, de aanwezigen niet alleen de helft van het maatschappelijk kapitaal moeten vertegenwoordigen, maar ook de helft van het totale aantal winstbewijzen, indien er zulke effecten zijn.

Pat ingevolge artikel 781 van het Wetboek van vennootschappen de vergadering maar geldig kan beslissen over de omzetting van de vennootschap wanneer de aanwezigen minstens helft van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en tevens de helft van het totaal aantal winstbewijzen indien er dergelijke effecten zijn. Het voorstel tot omzetting is alleen dan aangenomen wanneer het ten minste vier vijfde van de stemmen heeft verkregen.

D, Dat ieder aandeel recht geeft op één stem,

Dat de comparanten hebben voldaan aan de door de statuten voorgeschreven formaliteiten om tot deze vergadering te worden toegelaten.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD

Qe uiteenzetting door de voorzitter wordt juist erkend door de vergadering,

Aangezien alle bestuurders, voornoemde mevrouw LARMUSEAU Stephanie, en de heer BROES Thierry Christine Charles, wonende te 2630 Aartselaar, Wullebeekstraat 46, aanwezig zijn of een verklaring hebben ondertekend, en alle houders van aandelen, op deze vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, beslist de

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

vergadering met eenparigheid van stemmen dat geen verantwoording moet worden gegeven van de

oproepingen gedaan overeenkomstig artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen. De voorzitter verklaart

dat voormalig (gedelegeerd) bestuurder, mevrouw METS Catharina Maria Adrienne, wonende te 2930

Brasschaat, Hensbergelei 62, niet opgeroepen diende te worden, gezien haar mandaten vervallen zijn in 2010.

De vergadering stelt derhalve vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de agenda te

beraadslagen.

De voorzitter legt bovendien een door de afwezige bestuurders ondertekende verklaring voor dat deze zich

daartegen evenmin verzetten,

De vergadering vat dan ook de agenda aan en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen.

EERSTE BESLISSING

De voorzitter ontslaat de ondergetekende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld

door de raad van bestuur, waaraan een staat van activa en passiva is gehecht die werd afgesloten op 30

september 2012, overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering bevestigt in het bezit te zijn gesteld van voornoemde stukken en hiervan kennis te hebben

genomen,

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist vervolgens het doel van de vennootschap te wijzigen zoals voorgesteld onder het

tweede agendapunt.

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen naar 2930

Brasschaat, Het Innemen 73.

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

De voorzitter ontslaat de notaris voorlezing te geven van:

1.Het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur in uitvoering van artikel 778 van het Wetboek

van vennootschappen, met aangehechte staat van activa en passiva per 30 september 2012.

2.Het controleverslag, opgesteld in uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen,

opgesteld door de externe accountant, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDERKO";

met zetel te 2170 Antwerpen, Laarsebaan 270, 0429.759.785 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer

DER KINDEREN Leopold, ingeschreven als extern accountant van het instituut van Accountants en

Belastingconsulenten, onder nummer 21 267 4N 86 op 13 december laatst, waarvan de besluiten luiden als

volgt:

"De staat van activa en passiva van de Naamloze Vennootschap "VG MANAGEMENT', waarvan de

maatschappelijke zetel gelegen is te Hensebergelei 92 te 2930 Brasschaat, afgesloten per 30 september 2012,

zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het

bestuursorgaan.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het

Instituut der Accountants.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-

actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 3 010 91201 2die het bestuursorgaan van de vennootschap

heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake

het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering

van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 267.103,13 euro is niet kleiner

dan het maatschappelijk kapitaal van 61.500,00 euro.

Ik vestig de aandacht op artikel 785 het Wetboek van Vennootschappen zoals uiteengezet onder VII

hiervoor.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel,

overeenkomstig de artikelen 67 en 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Gedaan te Antwerpen op 13 december 2012

FIDERKO BVBA

Laarsebaan 270

2170 ANTWERPEN

Der Kinderen L.

Extern Accountant

21.267 4N 86"

Alle vennoten verklaren dat zij van deze beide verslagen hebben kunnen kennis nemen, op de wijze

bepaald in artikel 779 van het Wetboek van vennootschappen,

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING

l

s



e De vergadering beslist de vennootschap om te vormen met behoud van rechtspersoonlijkheid in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Alle verrichtingen die vanaf 9 oktober laatst worden gedaan, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrij-+vingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De naam van de vennootschap, de zetel, het ondernemingsnummer, de datum van het boekjaar en de algemene vergadering blijven allen ongewijzigd.

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast te stellen: (uittreksel)

TITEL I. : AARD - DOEL - ZETEL - DUUR

Artikel 1.

De handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, heeft de naam; "VG MANAGEMENT",

Artikel 2.

De vennootschap heeft als doel;

1/ Alle holdingactiviteiten, omvattende onder meer:

Het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid; het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen; aile financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies; het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

2/ Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels.

Het beheer en verhuring van onroerende goederen, het beheer en de valorisatie van een onroerend patrimonium, het verwerven en verlenen van onroerende rechten; te dien einde kan de vennootschap aile onroerende handelingen en verhandelingen verrichten, als daar zijn het verwerven van onroerende goederen en rechten, de vervreemding ervan, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden, het aangaan van alle financieringen, het toestaan van alle hypotheken en andere waarborgen.

Zij mag de functie van bestuurder en vereffenaar en aile andere mandaten in vennootschappen aanvaarden. De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten,

3/ Alle activiteiten die verband houden met administratie, management, adviesverlening en diverse zakelijke dienstverlening, omvattende onder meer:

-adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

-het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur, beheerder of vereffenaar;

-bureau voor studie, organisatie, administratie en adviesverlening inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden, met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

Deze opsomming is voorbeeldgevend en niet beperkend. Daarom is zij gerechtigd alle handelingen en ver-'handelingen te verrichten van welke aard ook, die recht-'streeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel strekken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels- of nijverheids- en financiële verrichtingen of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap uitte breiden of te bevorderen, zij kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag deelnemingen en panti.,cipaties nemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of verschillend doel,

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen,

Artikel 3.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, Het Innemen 73 en mag naar elke andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig gebied van België worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaak-voerder. (333)

Artikel 4.

" s 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts ontbonden worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering, beraadslagend zoals voorzien voor de wijziging aan de statuten onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding.

TITEL Ii : KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5.

Het kapitaal is vastgesteld op éénenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61.500,-), vertegenwoordigd door driehonderd (300) aan-'de-len zonder aanduiding van nominale waarde. (...)

TITEL III BESTUUR - CONTROLE

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering.

Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders verricht worden, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders hebben het vermogen, onder hun verant-Iwoordelijkheid, hun machten over te dragen aan één of meer personen, vennoten of niet, doch enkel voor bepaalde zaken.

Artikel 13,

De controle op de vennootschap wordt beheerst door de artikelen 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De controle wordt slechts aan een commissaris toevertrouwd zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria die deze controle door een com-'missaris verplichtend stellen, of zo de algemene vergade-ring aldus beslist.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft elke vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris,

TITEL IV ; MAATSCHAPPELIJK JAAR - GEWONE ALGEMENE VERGADERING -WINSTVERDELING Artikel 14.

Het maatschappelijk jaar begint op één juli en ein-digt op dertig juni.

Het bestuursorgaan maakt elk jaar na afsluiting van het boekjaar een inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen. Voor zover dit wettelijk verplicht is, stelt het bestuursorgaan bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Artikel 15.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden de derde dag van de maand december om tien uur op de zetel, of op de plaats aange-duid in de bijeen-roepin-'gen.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering de eerst daaropvolgende werkdag, op hetzelfde uur plaats hebben.

Op de gewone algemene vergadering brengen de zaakvoerders verslag uit over hun bestuur en leggen zij de jaarrekening voor.

De oproeping tot de algemene vergadering wordt bij aangetekende brief toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De algemene vergadering beraadslaagt zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen,

De vergaderingen worden voorgezeten door de enige zaakvoerder of door de oudste van hen indien er meer dan één zaakvoer-der is.

De aandeelhouders mogen zich laten vertegenwoordigen door een bijzondere gevolmachtigde. De volmachten, waarvan de vorm door het bestuursorgaan wordt vastgesteld, moeten min-stens vijf dagen voor de ver-gadering op de maatschappe-lijke zetel neergelegd worden.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten verleden worden. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en de obligatiehouders mogen van die besluiten kennis nemen,

De verslagen van de gewone of buitengewone algemene verga-deringen worden getekend door de zaakvoerders en door de aanwezige aandeelhouders die erom verzoeken.

De uittreksels van de verslagen worden getekend door één zaakvoerder.

Artikel 16.

Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wet-tig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapi-taal bereikt.

Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering.

Artikel 17.

~

Ingeval van ontbinding der vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen

en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen. (...)

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist de huidige bestuurders te ontslaan, te weten:

-mevrouw LARMUSEAU Stephanie, voornoemd,

-de heer BROES Thierry, voornoemd en - METS Catharina als bestuurder en gedelegeerd bestuurder, per

4.2.2010.

De vergadering verleent hen kwijting voor het gevoerde mandaat, onder voorbehoud van goedkeuring van

de lopende jaarrekening.

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist te benoemen als zaakvoerder, met een mandaat van onbepaalde duur;

-mevrouw LARMUSEAU Stephanie, voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Zij is hier aanwezig, verklaart het mandaat te aanvaarden, en verklaart dat er geen maatregel bestaat die

zich hiertegen verzet.

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht met macht van in de plaatsstelling wordt verleend aan de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid 'FIDERKO', met zetel te Antwerpen district Merksem, Laarsebaan 270,

0429.759.785 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Der Kinderen Leopold, en

zijn gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de wijziging en/of doorhaling van de

inschrijving in de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te

ondertekenen, alsmede om eventueel wijziging en/of doorhaling van de inschrijving als B.T.W.-

belastingplichtige te bekomen

SLOT.

Daar er niets meer op de agenda staat wordt de vergadering geheven om twaalf uur.

1DENT1TEITSBEVESTIGING.

De notaris bevestigt de identiteit van de comparanten natuurlijke personen op basis van hun identiteitskaart.

SLOTVERKLARINGEN

Comparanten erkennen dat ondergetekende notaris voorlezing heeft gegeven van de vermeldingen van

artikel 12 Organieke Wet Notariaat en elke partij volledig heeft ingelicht over de rechten en verplichtingen en

lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en dat hij aan alle partijen op

onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

Comparanten erkennen dat hen door de ondergetekende notaris gewezen werd, overeenkomstig artikel 9

Organieke Wet Notariaat, op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of

zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige

bedingen worden vastgesteld.

Indien in onderhavige akte het rijksregisternummer van personen vermeld wordt, dan geschiedt dat met hun

uitdrukkelijke toestemming.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse Rechten en Taksen).

Het recht bedraagt vijfennegentig Euro (95,00 ¬ ).

WAARVAN VERSLAGSCHRIFT,

Opgesteld en afgesloten te Antwerpen, datum als voor-'meld.

Nadat de akte integraal werd voorgelezen en werd toegelicht, ondertekenden comparanten samen met mij,

notaris.

VOOR DEELS GELIJKVORMIG EN DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift, verslag raad van bestuur, staat activa en passiva, controleverslag.

~ Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 04.12.2012, NGL 12.12.2012 12663-0441-013
26/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 04.12.2011, NGL 19.01.2012 12012-0245-013
20/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.12.2010, NGL 15.12.2010 10633-0092-014
15/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 09.12.2009 09880-0332-013
18/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 04.12.2008, NGL 10.12.2008 08847-0141-013
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 04.12.2007, NGL 22.01.2008 08022-0367-013
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 04.12.2006, NGL 29.01.2007 07036-1042-014

Coordonnées
VG MANAGEMENT

Adresse
HENSBERGELEI 62 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande