VIA-CONSULT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VIA-CONSULT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.983.513

Publication

27/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

16 MEI 2014

afdeling PGITiffizen

111111111JR1111110

behBek

aar

Staat

1111

--------------

Ondememingsnr : 0447.983.513

Benaming

(volulo : VIA-CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 2540 Hove - Pieter Potlaan 12

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming raad van bestuur

Uittreksel proces-verbaal van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders dd 18 juni 2010 en vergadering raad van bestuur van 18 juni 2010.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen tot herbenoeming van de bestuurders

vanaf heden, voor een duur van zes jaar, tot en met de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zestien,

zijnde:

- de heer Jozef Viaene, bestuurder

- de heer Patrick Viaene, bestuurder

- de heer Johan Viaene, bestuurder

- mevrouw Godelieve Awouters, bestuurder.

Nadien wordt in de raad van bestuur overgegaan tot de herbenoeming van de gedelegeerde bestuurder en , de voorzitter van de raad van bestuur. Hiervoor wordt de heer Jozef Viaene, voornoemd aangeduid die aanvaardt, voor een termijn van zes jaar.

Jef Dils,

lasthebber.

ifillagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandet -

Antwerpen

2 6 JUNI 2014

afeimentwerpen

..,



III1H III II II 111111

*14130615*

II

11

UI

bec aar Belf Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0447.983.513

Benaming

(voluit) : VIA-CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 2640 Hove, Pieter Potlaan 12

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  ONTBINDING  ONTSLAG BESTUURDERS AFSLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Annemie Coussement te Duffel op 18 juni 2014, nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "V1A-CONSULT" met zetel te 2540 Hove, Pieter Potlaan 12, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: Bijzonder verslag van de raad van bestuur staat actief en passief.

De comparanten verklaren dat zij kennis hebben genomen van het bijzonder verslag van de raad van bestuur van de vennootschap, de dato 6 juni 2014, waarin het voorstel tot ontbinding wordt voorgelicht. De vennootschap wordt ontbonden om de hierna vermelde redenen:

"Aangezien de vennootschap haar volledige exploitatie reeds geruime tijd heeft stopgezet is de vennootschap zonder activiteit. De vennootschap is niet zinnens nog enige handelsactiviteit te ontplooien. Bijgevoig is het economisch niet verantwoord de vennootschap verder te laten bestaan. Wij stellen voor om tot de definitieve ontbinding van de juridische entiteit over te gaan en het boni te verdelen onder de aandeelhouders?'

Bij het verslag van de raad van bestuur werd een staat van actief en passief per 31 mei 2014 gevoegd. D& vergadering beslist voorzitter te ontslaan van de voorlezing van dit verslag. De comparanten verklaren kennis te, hebben genomen van het gezegde verslag en keuren dit verslag goed.

De comparanten verklaren dat er geen passive zijn, als bedoeld in artikel 181 van het wetboek van. Vennootschappen, zoals blijkt uit de staat van activa en passive.

Tweede beslissing: Controleverslag van de extern accountant/bedrijfsrevisor staat actief en passief.

De comparanten verklaren dat er naar aanleiding van de voorgenomen ontbinding, een controleverslag werd opgemaakt door extern accountant BVBA "Berchemse Accountantsmaatschap", vertegenwoordigd door de heer Peter Vandenbroucke, kantoorhoudende te 2500 Berchem, Floraliânlaan 298 op 10 juni 2014, met' vermelding dat de toestand van de vennootschap in de staat van actief en passief per 31 mei 2014, welke eraan, werd gehecht, op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van dit verslag.

Het besluit van gemeld controleverslag luidt letterlijk als volgt: "De staat van activa en passive van de NV Via-Consult , waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te Hove, Pieter Potlaan 12 dewelke werd opgesteld. in het kader van de procedure van ontbinding/vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de raad, van bestuur van de vennootschap, afgesloten per 31/05/2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekeninghoudend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal van 53.207,920 EUR. Het netto-actief van de vennootschap bedraagt 48.107,90 EUR. ik heb vastgesteld dat er blijkens de staat van activa en passive per 31/05/2014, opgemaakt overeenkomstig artikel 181, §1, W,Venn. er geen schulden ten aanzien van derden zijn, andere dan de afsluitings- en vereffeningskosten.

Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzicht van de raad van bestuur met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen. De waarderingsregels werden toegepast op de boekhoudkundige staat in. liquidatiewaarden.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht, Dit verslag werd opgemaakt ingevolge art 181, §1 W. Venn, en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Te Berchem, 10 juni 2014

Berchemse Accountantsmaatschap bvba,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rgen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Accountant-Belastingconsulent

Vertegenwoordigd door Peter Vandenbroucke,

Zaakvoerder

Ingeschreven in het register van de externe accountants onder nummer 22960-4ABN92."

De comparanten veridaren kennis te nebben endmen van net g ezegde verstage emetde staat van actief

en passief en verklaren deze goed te keuren.

Derde beslissing Ontbindingsbesluit sluiting vereffening.

De vergadering besluit om de vennootschap voortijdig te ontbinden, zodat de vennootschap in vereffening treedt.

De algemene vergadering beslist om geen vereffenaar aan te duiden.

Vervolgens verklaarde de gedelegeerd bestuurder dat de vennootschap, behoudens navermelde afgifte, heden verder geen onroerende goederen of belangrijke kapitaalgoederen bezit. Naar voormelde mening is er geen nood meer om de vennootschap te laten voortbestaan voor de noden van de vereffening.

De vergadering besluit dat de vereffening van de vennootschap afgesloten is. De nog aanwezige actief en passief-bestanddelen komen toe of valIen ten leste van de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelen.

De boeken en bescheiden van voormelde vennootschap zullen met ingang van heden ten minste vijf jaar bewaard blijven te 2540 Hove, Pieter Potlaan 12.

AFGIFTE AANDEEL IN ONROEREND GOED:

De algemene vergadering verklaart dat ingevolge de ontbinding- vereffening van onderhavige vennootschap, afgifte wordt gedaan van volgend onroerend goed: Beschrijving van het goed: Gemeente Knokke- Helst- 5e afdeling Helst: In een appartementsgebouw, genaamd residentie "Noordzee", gelegen te Zeedijk 161, op en met grond en aile verdere aanhorigheden, Gekend volgens recent kadastraal uittreksel sectie I nummer 92/A, en volgens titel gekend sectie I nummer 93/A.het appartement "genummerd 63" op de zesde verdieping (gelegen rechts als men voor het gebouw staat) bevattende: a) in privatieve en uitsluitende eigendom: hall, berging, W.C., living met terras, keuken slaapkamer 1 met badkamer, slaapkamer 2 met douchecel en de berging genummerd "82", gelegen op het gelijkvloers;b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: de veertig/duizendsten (40/1.000) der gemene delen van het gebouw, waaronder de grond., voor 1 % in voile eigendom van de vennootschap, aan de voormelde aandeelhouders, de heer VIAENE Jozef en AWOUTERS Godelieve, in onverdeeldheid, ieder overeenkomstig zijn/haar aantal aandelen.

Ingevolge deze toebedeling hoort het voormelde onroerend goed thans toe als aan de heer VIAENE

voor de onverdeelde vijftig komma veertien procent in volte eigendom; aan mevrouw AWOUTERS voor de onverdeelde negenenveertig komma zesentachtig in voile eigendom.

De afgifte van voormelde onroerende goederen wordt gedaan onder de volgende lasten en voorwaarden: 1) De onroerende goederen worden toebedeeld voor vrij zuiver en onbelast van aile inschrijvingen.

2) De onroerende goederen worden toebedeeld inachtgenomen de staat waarin ze zich bevinden, zonder waarborg van maat, hoe groot het verschil ook mag zijn, met actieve en passieve, voortdurende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden. Hierbij wordt in het bijzonder verwezen naar de eigendomstitel en voormelde basisakte en de erfdienstbaarheden dewelke hierin eventueel vervat zouden zijn.

De aandeelhouders zullen alle eventuele verplichtingen die zouden voortvloeien ut het bestaan van eventuele boven- en ondergrondse leidingen moeten naleven.

KLIM

Uit de opzoekingen blijkt dat er op of onder voormeld goed geen leidingen liggen van Elia. Uit de brief van Elia de dato 16 juni 2014 staat het volgende letterlijk vermeld:

"Naar aanleiding van uw mail van 12 juni 2014, kunnen wij u melden dat op het vermelde perceel geen ondergrondse innemingen door Elia van toepassing zijn. In het aangrenzend openbaar domein bevinden zich wel ondergrondse hoogspanningskabels, In bijlage vindt u de betreffende plannen en de te nemen veiligheidsmaatregelen."

De aandeelhouders verklaren een kopie daarvan te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

3) Het voormeld goed wordt toebedeeld met al zijn zichtbare en verborgen gebreken. Het wordt bijgevolg toebedeeld zonder verhaal wegens mogelijke burenhinder en/of de gesteldheid van de bodem, onverminderd hetgeen hierna is bepaald inzake het bodemdecreet.

De aandeelhouders treden evenwel in de rechten van de vennootschap voor mogelijke vorderingen inzake producten-aansprakelijkheid of vorderingen tegen architect en aannemers,

4) De aandeelhouders zijn gehouden van heden de lasten betreffende het voormelde goed te voldoen, inclusief bijdragen in de gemeenschappelijke kosten van het goed.

5) Bodemsanering: De comparanten verklaren dat er op of in de goederen voorwerp van deze akte, bil hun weten geen inrichting gevestigd was of is, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, als bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet.

De comparanten verklaren met betrekking tot het voormelde goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de aandeelhouders of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Met betrekking tot het voorschreven goed werd door de OVAM een bodemattest afgeleverd op 11 juni 2014 in overeenstemming met artikel 101 van voormeld Decreet.

De inhoud van dit attest

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodernkwaliteit."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

6) Stedenbouw: De comparanten verklaren voor zoveel als nodig, dat het hoger beschre-ven goed bij hun

weten niet gelegen is in en geklasseerde woonwijk of beschermd landschap, en dat het niet valt onder de

wetgeving op ruilverkaveling van land-eigendommen. Zij verklaren dat het goed bij hun weten op heden

geenszins het voorwerp uitmaakt van een geplande onteigening.

Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

Overeenkomstig artikel 5.2.1 Vlaamse Codex Ruimtelijke ordening,

a)wordt vermeld dat in het Belgisch Staatsblad werd gepubliceerd dat de gemeente Knokke- Heist beschikt

over een goedgekeurd plannen- en vergunningenregister,

b)wordt overeenkomstig artikel 5.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke ordening vermeld wat volgt:

-voor het goed zijn geen stedenbouwkundige vergunningen afgeleverd;

*de dato 4 juli 1997 voor het bouwen appartementsgebouw na afbraak (Dossiemummer Gemeente

31043/4616/B/1997/22)

-de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed, met de benaming gebruikt in het

plannenregister is: woongebied;

-voor het goed werd geen dagvaarding uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 en volgende van de

Vlaamse Codex Ruimtelijke ordening;

-op het goed rust geen voorkooprecht zoals bedoeld in artikel 2.4.1 en 2.4.2 van de Codex;

-het goed maakt geen deel uit van een verkaveling;

In haar brief van 16 juni 2014 heeft de Gemeente Knokke- Helst, inzake voorschreven goed inlichtingen

verstrekt over de stedenbouwkundige toestand in de ruimste zin van het woord en onder meer het volgende

meegedeeld:

'Met onroerend goed is gelegen in:

PLANNENREGISTER

1.Plannen:

-Het Gewestplan 2.22_3_1 Brugge Oost (gunstig door de Koning 7/04/1977 met bestemming woongebied;

-Provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) 213_85_1 Afbakening structuurondersteunend kleinstedelijk

gebied Knokke-Heist (gunstig door de minister op 13/03/2012);

-Bijzonder plan van aanleg (BPA) 2.24_106_4-H06 Zeedijk-West (gunstig door de minister 27/01/1993)

VERGUNNINGENREGISTER

2.Aanvragen tot stedenbouwkundige attesten;

De dato 14 november 1996 (Dossiemummer 31043/6782/A/1996/297);

INLICHTINGEN VASTGOEDINFORMAT1E

2.3 Andere milieu-gerelateerde info:

Waterzuiveringszones: Centraal gebied (oranje gearceerd) (nr. 223);

HUISVESTING EN ECONOMIE

Het onroerend goed is gelegen in : een woningbouwgebied HEIST-ZEEDIJK"

De comparanten verklaren dit stedenbouwkundig uittreksel en de extra inlichtingen te hebben gekregen en

zijn ertoe gehouden alle verplichtingen in gevolge voormelde bestemming, na te leven.

Ondergetekende notaris verwijst de comparanten naar het artikel 4.2,1 van Viaannse Codex Ruimtelijke

ordening met betrekking tot de verplichting van het aanvragen van stedenbouwkundige vergunningen voor

vergunningsplichtige handelingen.

De comparanten verklaren deze brief en de extra inlichtingen te hebben gekregen en zijn ertoe gehouden

aile verplichtingen in gevolge voormelde bestemming, na te leven.

7) Bosdecreet: De aandeelhouders verklaren dat het bij deze verkochte goed niet kan aanzien worden als een bos, een kaalvlakte, een niet beboste oppervlakte nodig voor het behoud van het bos, een bestendig bosvrije oppervlakte of strook of recreatieve uitrusting binnen het bos en dat er zich op het bij deze verkochte goed geen aanplantingen bevinden die hoofdzakelijk bestemd zijn voor de houtvoortbrengst.

8) Particuliere stookolietanks: De comparanten verklaren dat in de toebedeelde goederen noch een ondergrondse noch een bovengrondse stookolietank aanwezig is.

9) Water Gas Elektriciteit Televisie: De connparanten zijn niet verplicht alle eventueel bestaande contracten betreffende water-, gas- of elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst (televisie) over te nemen. Zij stellen deze diensten op de hoogte van de toebedeling. Zijn niet in onderhavige toebedeling begrepen, de meters en leidingen die door de gemeente of door derden in huur zouden zijn gegeven.

10) Postinterventiedossien. Op vraag van de instrumenterende notaris of er voor het hoger beschreven eigendom reeds een postinterventiedossier werd opgesteld, antwoorden de comparanten ontkennend, en bevestigen zij dat er aan dit eigendom reeds sinds 1 mei 2001 geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

11) Statuten van het gebouw; De aandeelhouders verklaren in het bezit te zijn van de statuten van het gebouw, en ontslaan de instrumenterende notaris ervan voorlezing hiervan te geven. Zij worden gesubrogeerd in aile rechten en verplichtingen van de vennootschap dienaangaande. Voormelde akte vormt één geheel met onderhavige akte, en heeft bijgevolg dezelfde graad van uitvoerbaarheid. De aandeelhouders verklaren bovendien dat zij door ondergetekende notaris ervan op de hoogte werden gebracht dat zij deze kopij bij het afschrift van onderhavige akte dienen te voegen.

Vierde beslissing; Ontslag en décharge aan de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

De vergadering neemt kennis van het feit dat de bestuurders, te weten, de heer VIAENE Jozef, de heer VIAENE Patrick, de heer VIAENE Johan en mevrouw AWOUTERS Godelieve, en de gedelegeerd bestuurder,

de heer VIAENE Jozef, allen voornoemd, ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, van rechtswege

ontslag nemend zijn en verleent hen kwijting voor het door hen uitgeoefende mandaat, zonder enig voorbehoud.,

Vijfde beslissing,

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan JEF DILS, evenals aan haar bedienden, aangestelden en

lasthebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve

formaliteiten te vervullen, met inbegrip doorhaling van het KBO-nummer, RSZ-nummer en andere '

erkeninningen.

STEMMING

AI de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor analytisch uittreksel

De Notaris

Hiermede tegelijk neergelegd:

- afschrift van de akte;

- verslag bedrijfsrevison

Voor,

behouden

4,- aan hot

Belgisch

Staatsblad -

Op de laatste blz. van Lnik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2012 : AN291497
26/07/2011 : AN291497
03/08/2010 : AN291497
03/08/2009 : AN291497
16/07/2008 : AN291497
30/07/2007 : AN291497
30/06/2005 : AN291497
24/01/2005 : AN291497
18/10/2004 : AN291497
12/07/2004 : AN291497
09/07/2003 : AN291497
09/09/2002 : AN291497
20/07/2001 : AN291497
21/07/2000 : AN291497
22/08/1992 : AN291497

Coordonnées
VIA-CONSULT

Adresse
PIETER POTLAAN 12 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande