VIS LUMINIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIS LUMINIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.075.509

Publication

14/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 08.08.2013 13412-0240-009
05/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nllllllllnl III ll I III II I I IV

+12003679"

Vo beha aan Belç Staal

~

r'"  :';5:.l" ,sdcsrviii!

'rlri > de fferh/üoae

;I` C

WaR Koophandel 1e ,ánfwerpen, op

-2 3 DEC. 2011.

Griffie

0842,075.509

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VIS LUMINIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2610-Antwerpen (Wilrijk), Pater De Dekenstraat 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op 20/12/2011, neergelegd vôôr registratie, blijkt dat:

De heer VAN LAETHEM Jan, bediende, geboren te Antwerpen op tien maart negentienhonderd zesenzestig, wonende te 2610-Antwerpen (Wilrijk), Pater De Dekenstraat 51. Echtgenoot van mevrouw Nadine Anna De Baets,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "VIS LUMINIS", met zetel te 2610-Antwerpen (Wilrijk), Pater De Dekenstraat 51, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 20/12/2011.

De vennootschap heeft tot doel:

- Deel te nemen aan de beheers- en leidinggevende activiteiten van één of meerdere andere ondernemingen;

- Advies te verstrekken met betrekking tot kwesties van algemeen bedrijfsbeheer, technologie, marketing, verkoop, logistiek en naverkoop;

- Advies, dienstverlening en implementatie, verstrekken van producten en/of diensten met betrekking tot de sector van hernieuwbare energie;

- Advies en dienstverlening te verstrekken met betrekking tot selectie, aankoop en beheer van informatica producten en/of diensten, (multi-)mediale producten en/of diensten en fotografische producten en/of diensten;

- Het beheren van roerend en onroerend vermogen.

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op ieder aandeel is twee/derde (2/3-de) gestort, dus voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), zoals verder wordt uiteengezet.

De heer Jan Van Laethem, voornoemd, verklaarde in te schrijven op al de honderdzesentachtig (186) aandelen en op ieder aandeel twee/derde (2/3-de) te storten, dus voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht. 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rijlagen bij flet Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vgor-be:"ouden Jan het ;elgisch staatsblad

Bijlagen bij het-Belgisch-Staatsblad--05/04120-12 - Annexes-du Moniteur beige

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni, om achttien uur (18.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

-Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

Tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbeperkte duur:

De heer VAN LAETHEM Jan, bediende, geboren te Antwerpen op tien maart negentienhonderd zesenzestig, wonende te 2610-Antwerpen (Wilrijk), Pater De Dekenstraat 51.

Deze aanvaardde de opdracht, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Volgens artikel 15 van de statuten is hij individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

Bezoldiging zaakvoerder

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder werd beslist dat zij geen bezoldiging zal ontvangen, tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PH FINCO", met zetel te 2860-Sint-Katelijne-Waver, Reinaertstraat 11, vertegenwoordigd door de heer Dirk Van den Schoor, erkend boekhouder fiscalist, en/of zijn aangestelde(n), om het nodige te doen voor het bekomen van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en voor het bekomen van het nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.06.2015, NGL 22.02.2016 16048-0577-009

Coordonnées
VIS LUMINIS

Adresse
PATER DE DEKENSTRAAT 51 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande